Ingefær rod til vægttab: fordele og applikationer

Den mest værdifulde ingrediens i ingefær er æteriske olier. Med deres hjælp øger de immuniteten, skaber en kraftig barriere mod forkølelse af virale og svampesygdomme, forbedrer effekten af ​​fedtforbrænding i vægttabsprogrammer. Fordelene ved dens anvendelse er ubestridelige, styrken af ​​naturen i en lille duftende rod beskytter helbred, levetid og skønhed.

Slankende ingefær rod

Sydlig plante for russisk sundhed

Ingefær kom til vores breddegrader fra Asien og Indien. Han foretrækker den fugtige subtropiske atmosfære i Vietnam, Kina, Jamaica og Brasilien. I butikker sælges roden ofte som det mest nyttige element i planten. Få mennesker ved, at dens jordiske del er en græsklædt stamme med tynde fejet blade og pigformede blomsterstande. Planten hører til flerårige arter, kødfulde rhizomer betragtes som den mest værdifulde. I alt er 114 arter kendt, den mest populære var underarten "apotek".

Krydderi er udbredt på grund af aromatiske, aromastoffer og helende egenskaber. Forhandlere, der bragte det til Europa, hævede gentagne gange priserne og fortalte fabler om det forfærdelige land troglodytter, der er nødt til at udtrække rødder med en livsfare. Efterhånden blev eventyr om de mystiske indbyggere i et hidtil uset land fortiden, og hemmeligholdelsen af ​​den helbredende rod blev afsløret, nye anvendelsesområder dukkede op, dens virkning på kroppen i forskellige sygdomme blev undersøgt.

Nyttige egenskaber ved ingefær

Dets sammensætning er rig og forskelligartet:

 • vitaminer;
 • mineralstoffer;
 • aminosyrer;
 • kostfiber;
 • æterisk olie;
 • curcumin;
 • GINGEROL.

Den unikke kombination af komponenter hjælper med mange sygdomme til at lindre symptomer og fremskynde bedring. Regelmæssig tilsætning af krydderier til fødevarer hjælper med at normalisere fordøjelsessystemet, reducere gasproduktionen, eliminere flatulens, forbedre peristaltik og stoppe diarré. Hjælper med at lindre symptomer på kvalme ved toksikose og bevægelsessygdom. Når det påføres lokalt, styrker det tandkødet og lindrer betændelse. Det er nyttigt for det kardiovaskulære systems sundhed, stimulerer dets arbejde, forsyner med nyttige stoffer, giver karene elasticitet, opløser kolesterolplaques.

Te med tilsætning af krydderi har en gavnlig virkning på nervesystemet, lindrer angst, eliminerer neurose og søvnløshed, øger tone, øger effektiviteten og modstanden mod eksterne irritanter. Æterisk olie er inkluderet på listen over aromaer med afslappende egenskaber, stabilisering af den psyko-emotionelle tilstand og gendannelse af ro i sindet. Det bruges som en del af vægtkorrektionsprogrammer.

Medicinsk handling

Vægttab er let at kombinere med inddrivelse af kroppen baseret på naturlige produkter uden at ty til apoteks vitaminer og kosttilskud. Til dette har naturen reserver nok, hvoraf den ene er ingefær. Det anbefales til:

 • åreknuter;
 • første tegn på åreforkalkning;
 • hyppige forkølelser;
 • hals-sygdomme;
 • astma;
 • forstyrrelser i strukturen i leddene;
 • betændelse i mundslimhinden;
 • PMS, menopausalt syndrom;
 • problemer i urinsystemet;
 • ufrugtbarhed;
 • myoma;
 • betændelse i prostata
 • impotens.

Te er lavet af ingefær og føjet til opvasken. Du kan se det på salg i form af pulver, syltede eller kandiserede skiver. Som sådan fungerer planten som en stærk antioxidant, har en antispasmodisk, diaphoretisk, antiinflammatorisk virkning og er på listen over stærke afrodisiaka.

Brug af ingefær til vægttab

Tilføjelse af en kniv krydderi om dagen til te, urtebuljong eller en anden skål vil øge immuniteten og øge effekten af ​​diæternæring, fjerne toksiner og fremskynde stofskiftet og derved starte et vægttabsprogram. Spice bruges i flere versioner.

Brug af ingefær til vægttab

 1. Tea. Den mest almindelige og letteste måde at hjælpe kroppen med at slippe af med ekstra kilo. Oftest bruges spåner eller skiver af frisk rod. I 2 liter vand tages et stykke 4-5 cm, gnides fint gennem et rivjern eller skæres i tynde gennemsigtige skiver. Først brygges almindelig sort eller grøn te, inficeres 3-4 minutter, derefter tilsættes ingefær, og tekanden pakkes i yderligere 5 minutter. Hvilke teblade der skal bruges er et spørgsmål om smag. Det er værd at overveje: grønne sorter af te, især kinesiske vintage, har en kraftig vanddrivende virkning, som i kombination med krydderi perfekt fjerner hævelse, fjerner overskydende vand fra kroppen, stimulerer tarmens motilitet og lindrer sult.
 2. Ingefærinfusion kan tages i sin rene form uden tilsætningsstoffer. For at gøre dette har du brug for en termos. Det tager 3-4 timer, før smagen udfolder sig fuldstændigt. Ved en enkelt hældning af kogende vand bevares de vigtigste stoffer, inklusive vitaminer, så fordelen ved drikken er stor. Med normal ernæring drikker de det i stedet for te. Hvis det er inkluderet i kosten, skal du drikke 1 glas på 30 minutter. før du spiser.
 3. For dem, der søger sejr over overskydende uden hensyntagen til ulempe, anbefales en todelt afkok af ingefær og hvidløg. Det har en bestemt lugt, men begge ingredienser forbedrer handlingen flere gange, hvilket fører til hurtigt vægttab. Madlavningsopskriften inkluderer ingefærspån og 2 hvidløgfedder, hvoraf den ene føres gennem en hvidløgspresse, og den anden anbringes i en hel termos. Blandingen hældes med kogende vand, infunderes i 4 timer. Reducerer sult, øger immuniteten, heler, renser tarmen. Det tages før måltider.
 4. En vitamin bouillon, der har en kompleks virkning, består af ingefær, citron, honning, mynte eller citronmelisse, rose hofter. Først koges rodskiverne i 15 minutter. på den langsomste ild, så køles bouillon lidt ned og blandes med resten af ​​ingredienserne. Om morgenen tilsættes portionen på spidsen af ​​en kniv af sort peber og 1 tørret nellikknap.
 5. En drink baseret på appelsin- og citronsaft er især nyttig under sæsonbetingede sygdomme, og citrusfrugter øger effekten af ​​ingefær. Proportionerne er som følger: 1 \ 2 glas citron og 50 gr. appelsinsaft, 60 gr. friske mynteblade på spidsen af ​​en kardemommekniv og 25 gr. rod. Friske ingredienser knuses, krydder tilsættes, blandingen hældes med kogende vand i 30 minutter. Efter at den er afkølet, tilsættes saften. Det drikkes i små portioner i løbet af dagen, kølet.

Det er vigtigt at: enhver opskrift er designet til brug i løbet af dagen, senere mister den sine nyttige egenskaber, og smagen går dårligt.

Sådanne drinks spiller en stor rolle i perioden med vægttab, da den største hindring for deres vellykkede implementering er monotonien af ​​smagsoplevelser fra det tilladte sæt produkter. Sorten, der bringes med afkok og te baseret på ingefærrød, hjælper med at opretholde en streng diætplan uden megen frivillig indsats og skiftevis forskellige kombinationer af krydderier.

Regler for brug af te og bouillon
For at sikre, at resultatet lever op til forventningerne, skal det huskes, at det bedste tidspunkt at forberede det falder i den tidlige morgen, resten drikkes indtil 18-19 timer, den ubrugte drikke hældes. Senere brug af produktet kan føre til søvnløshed. Mængden må ikke overstige 2 liter, den færdige bouillon skal filtreres.

Kefir ingefær drikke
I denne opskrift blev der fundet 2 potente ingredienser, så de, der er tilbøjelige til fordøjelsesbesvær, bør ikke bruge den.Men med regelmæssig forstoppelse vil det blive en virkelig frelse. Til madlavning skal du bruge 1 kop fedtfri kefir på højst 1,5% og en frisk rod, ikke over 2 cm, revet eller skåret i tynde små plader. En lille kniv kanel tilsættes og piskes med en mixer, indtil den er glat.

Vitamin salat
Den hårde specifikke smag af krydderiet er ikke altid behagelig, men i vegetabilske og frugtblandinger kan det tjene som en krydret tilsætning. Den mest populære opskrift, der blev godkendt af ernæringseksperter, var en blanding af selleri, ingefær, friske gulerødder, bagt rødbeder og appelsinskest. Påklædt med en lille mængde olivenolie eller hørfrøolie blandet med et par dråber citronsaft.

Opbevaringshemmeligheder
Til madlavning er det bedre at bruge et frisk produkt. Det vil være nok i cirka en uge, hvis det vaskes grundigt, tørres og placeres i en lukket beholder på køleskabets nederste hylde. For længere opbevaring indpakkes den tørrede rod i pergament og anbringes på et mørkt, køligt sted med god ventilation.

Kontraindikationer til brugen af

Kontraindikationer for anvendelse af ingefær, når man taber sig
Ingefær anbefales ikke at føjes til kosten ved høj temperatur ledsaget af diarré, allergiske reaktioner og inflammatoriske processer. Mavesår og tarmsygdomme er også inkluderet i listen over begrænsninger, ligesom tilstedeværelsen af ​​sten i galdekanalerne, blæren og nyrerne.

Bemærk: en foreløbig konsultation med en læge er nødvendig for problemer med det kardiovaskulære system, for gravide og ammende kvinder.

Overskrid ikke doseringen, hvis du slides med ingefærte eller et frisk produkt, kan du opleve diarré, kvalme, udslæt på huden og slimhinder, kløe. Den optimale mængde er 2 liter drikke eller 4-5 cm. Af frisk rod. Du skal tage buljongen varm, så vil effekten være stærkere.

Den separate brug af te, salater og infusioner baseret på roden til vægttab giver ikke særlige resultater. Kun i kombination med fysisk aktivitet begynder processen med hurtigt vægttab, hvor ingefær bliver en katalysator til forbrænding af overskydende kalorier og unødvendige fedtreserver.

Video: Ginger Slimming Tea!

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer