Cederolie til ansigt - fordele og applikationer

I denne artikel vil vi overveje brugen af ​​cederolie til ansigtet. Du kan finde ud af, hvilke fordele det vil give din hud, hvordan du bruger det korrekt derhjemme. Lær opskrifter på effektive masker. Vi vil også tale om kontraindikationer til brugen af ​​stoffet.

Cederolie til ansigt

Cederolie er blevet brugt i kosmetologi i mange århundreder. Selv i antikken blev det brugt både til behandling og til skønhed.

Hvorfor er cedertræolie nyttigt til ansigtet?

Dette produkt fås fra cedertræer kerner. Oftest kan dette træ findes i Sibirien. Det er vigtigt at vide, at cedertræ og bare cedertræ er to helt forskellige typer træer.

Tarmens frø er uspiselige, men træets frugter spises ofte. Dette er et meget velsmagende og sundt produkt. Olie fremstilles ofte af det.

Cederolie har en olieagtig konsistens. Det kan være lysegult i farven, eller det kan være mørkere. Det afhænger af, hvordan det blev produceret, og hvor godt det rengøres. For at bevare alle de nyttige egenskaber, som dette produkt har, opnås det ved koldpresning. For at gøre dette skal du klemme cederkeglekernerne. Når de bruges korrekt, giver produkter baseret på dette mirakuløse produkt fremragende resultater.

Hvorfor er denne olie så gavnlig for vores krop? Sagen er i den rige sammensætning. I dets anvendelse kan dette produkt ikke erstattes, da der ikke er nogen analoger til det i naturen.

struktur

Som en del af dette stof er der mange sporstoffer, vi har brug for, værdifulde aminosyrer er til stede. Det indeholder også bare alle de vitaminer, der hjælper med at støtte helbredet og ungdommen i integumentet. Dette produkt ser ud til at være oprettet til dette. Linolsyre, hvor stoffet består af mere end halvdelen, hjælper kroppen med at bekæmpe mange hudsygdomme. Derudover bliver huden yngre med sin hjælp yngre, og dens celler opdateres meget hurtigere.

Et sæt vitaminer i denne unikke vegetabilske olie nærer huden, hjælper med at styrke den og øger elasticiteten. Hvis vi sammenligner cedertræ med andre repræsentanter for planternes oprindelse, indeholder den meget mere vitaminer F og E. Interessant nok er cedertræolie bedre end fiskeolie i dens F-vitaminindhold. Takket være denne kemiske sammensætning vil dette uerstattelige produkt give fantastiske fordele. Der er ikke noget produkt, der er mere gavnligt for huden end denne olie. Ud over kosmetiske problemer vil det hjælpe med at bekæmpe eksem og dermatitis.

Oliesammensætning:

 1. Vitamin E. For hudens skønhed spiller det en afgørende rolle. Dette vitamin har meget mere i dette produkt end i olivenolie.
 2. Vitamin F. Det er mere i cederolie end endda i fiskeolie. Denne komponent er ansvarlig for regenereringen af ​​huden.
 3. Vitaminer i gruppe B. Disse komponenter aktiverer alle metaboliske processer i vævet.
 4. Vitaminer A og D giver huden elasticitet.
 5. Andre stoffer, der er nødvendige for kroppen - jod, magnesium, fosfor og mange andre.

Sådan cedertræolie fungerer på forskellige typer ansigtshud

Sådan cedertræolie fungerer på forskellige typer ansigtshud

 1. Cederolie nærer tør hud i ansigtet og fremmer naturlig hydrering, beriger med nødvendige vitaminer. På grund af gendannelsen af ​​vandbalancen fjernes skrælning.
 2. Hvis du har fedtet hud, vil dette produkt rense det. Det vil hjælpe med at slippe af med problemer med acne og hudorme, glatter overfladen.
 3. Med følsom - fjern irritation, betændelse. Du slipper af med kløe, sår heles hurtigere.
 4. Hvis personen begyndte at falme forud for tiden - er dette værktøj også godt til at løse problemet. Huden strammes, små rynker udjævnes. Farve bliver lys og strålende.

På grund af det faktum, at stoffet ikke forårsager allergi, bruges det ofte til at pleje et barns hud. Det beskytter godt mod uheldige faktorer og fremmer også heling.

ansøgning

Kosmetologer rådgiver ofte dette produkt til forskellige procedurer. Det har en rig naturlig sammensætning, hvilket gør det meget effektivt til bekæmpelse af hudproblemer. Det kan bruges som hovedbestanddel i et kosmetisk produkt såvel som et tilsætningsstof til cremer, masker og andre produkter.

 1. I sin rene form er kompresser lavet af olie eller påført på ansigtet ligesom en fløde. For at lave en komprimering skal du først rense dit ansigt. Efter at have fugtet en klap af naturligt stof i lidt opvarmet olie, læg den på dit ansigt. Kompressens virkning er 30 minutter, hvorefter midlet skal vaskes godt.
 2. Hvis du vil erstatte natcremen med cedertræolie, skal du varme et par dråber op og gnide den ind i dit ansigt med lette bevægelser som en massage. Skyl det af er ikke nødvendigt.
 3. Om sommeren på en solskinsdag, inden du går, gnid et par dråber olie, det er godt optaget. Denne vane vil perfekt beskytte huden mod farlig ultraviolet stråling.
 4. Stoffets konsistens er ret let. Derfor er det tilladt at bruge det selv til et så delikat område som huden omkring øjnene. Klap let med fingerspidserne, anvend dette område. Hvis du udfører denne procedure hver dag, vil du efter et par dage se et positivt resultat.
 5. Dette produkt kan beriges med kosmetik købt i butikken. Derudover anbefales det at tilsætte den essentielle olie til dette træ for en større effekt, udover grøntsager. I kosmetologi bruges dette produkt ikke kun til ansigtet, men også til at forbedre hårets tilstand. Kosmetologer anbefaler at tilføje det til både ansigtscremer og shampoo og balsam.

Ud over ansigt og hår bruges det også til pleje af øjenvipper, såvel som negleplader, delikat hud på læberne, ru områder på albuer, knæ og hæle.

Olie-baseret maske opskrifter

Masker med dette mirakuløse stof hjælper med afskalning af tør hud og fra acne samt fra for tidlige rynker.

Olie-baseret maske opskrifter

Her er nogle enkle opskrifter:

 1. Hvis ansigtets hud er meget følsom, tilbøjelig til tørhed og skrælning, tag en spiseskefuld med tørrede kamilleblomster, den samme mængde brændenælde blade. Olie til denne portion behøver 10 ml. Urter hældes i en beholder, hældes kogende vand i en mængde på 250 ml. Dæk og lad det brygge i en halv time. Herefter skal væsken filtreres godt. Først tilsættes cedertræolie, og ingredienserne blandes godt. Påfør en sådan maske på velrenset hud jævnt. Eksponeringstiden er ca. 20 minutter. I løbet af denne periode skal produktet tørre lidt ud. Derefter vaskes det af med varmt vand. Som et resultat af denne procedure får du maksimal ernæring. Huden bliver fugtet og ophører med at skrælle af, rødmen vil passere. Hvis du ofte bruger dette værktøj, reducerer det effekten på sollysets aggressive effekter.
 2. Maske til aldrende hud. Tag to vagtelæg, 15 gr. rismel, 5 ml sheasmør og fyrretræ. Pisk æggene, og tilsæt derefter rismel til dem. Tilsæt derefter olie, bland ingredienserne. Rengør din hud, før du påfører den, og tør den. En sådan maske skal forblive på ansigtet i 40 minutter, hvorefter den vaskes af. Det anbefales at skylle et sådant værktøj med rosehip-infusion. Ved regelmæssig brug vil du slippe af med alderspletter, små rynker. Komponenterne i masken øger hudens evne til at komme sig, så ved langvarig brug vil endda små ar og spor efter acne passere.På grund af iltberigelse får huden en sundere farve. En sådan maske kan også påføres huden på øjenlågene.
 3. Med problemhud. Hæld en lille pakke tør gær med en brændenælde-bouillon i en mængde på 25 ml, tilsæt et par dråber cedertræether og 5 ml af denne træolie efter hævelse. Bland alle ingredienserne grundigt. Hvis ansigtet er godt dampet inden påføring, vil produktets virkning være mere effektiv, da gavnlige stoffer trænger dybere ned. Varigheden er 15 minutter. Påfør ikke masken på området under øjnene. Efter skylning kan olie uden tilsætningsstoffer påføres på problemområder. Et sådant middel hjælper mod acne, lindrer huden, eliminerer infektionen, passerer rødme, sår og andre skader vil heles hurtigere.
 4. Hvis der forekommer frostskader, blødlægges en klud i olie og påføres på den berørte hud. Dette vil hjælpe med at gendanne det hurtigere på grund af den regenererende virkning.

Kontraindikationer

Du bør ikke tage produktet inde med følgende sygdomme:

 • epilepsi;
 • nyresygdom
 • øget tendens til nervøs excitabilitet.

Hvis du lider af forhøjet blodtryk, skal du anvende olien omhyggeligt efter først at have rådført dig med din læge.

Foretag en allergitest ved at anvende en dråbe af produktet på albuen. Vent 24 timer. Og hvis du ikke har nogen reaktion på overhuden eller nogen ubehagelige fornemmelser, betyder det, at du ikke kan være bange for uønskede reaktioner.

Hvor man kan købe

Dette produkt er kommercielt tilgængeligt i apoteker og butikker, der specialiserer sig i denne type produkt. Det kan også bestilles via online butikken. Du kan skelne et naturligt produkt ved dets overskyede farve og sediment i bunden af ​​flasken. En flaske kan koste op til 500 rubler.

konklusion

 1. Cedaroliens specielle kemiske sammensætning gør den unik. Det vil sige, det kan ikke erstattes af nogen anden.
 2. Hvis du regelmæssigt bruger dette ansigtsplejeprodukt, vil hudfarven altid være frisk. Derudover beskytter det ansigtet mod mange negative faktorer.
 3. Masker, der inkluderer en sådan komponent, hjælper ikke kun med at slippe af med mange problemer, men vil også bidrage til helbredelse.

Video: cedertræolie til skønhed i hud, negle, hår

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer