Sådan opbevares svinekød derhjemme

Perga eller bibrød betragtes som det mest værdifulde biavlsprodukt, det er for dem insekter spiser året rundt. Sammensætningen har et antal nyttige egenskaber, der har en gavnlig virkning på menneskers sundhed. For at drage fordel af bi-brødet skal du dog opbevare det korrekt. Proceduren påvirkes af temperaturforhold, fugtighed og den valgte emballage. Opgaven, der er forbundet med processen, betaler sig selv flere gange og hjælper folk med at forbedre deres helbred.

Sådan opbevares svinekød

Perga: funktioner og egenskaber

 1. Som nævnt tidligere kaldes produktet "brød", det er hans bier, der spises året rundt. Hvis vi taler om vejen ud af bierebrød, opnås det på basis af pollenrester, som ikke blev brugt til bestøvning af blomsterstande.
 2. Smarte bier sender pollen til cellernes rum, limer med et stykke af deres eget spyt. Derefter spreder insekter honning og lægger en voksskal på toppen.
 3. Takket være gæring begynder pollen at fermentere. Mælkesyre frigøres, sammensætningen inde i foderet honningkager bliver til granulære klumper - perga.
 4. Bibrød er berømt for sine fordelagtige egenskaber. Det inkluderer mineraler fra alle grupper, aminosyrer, vitaminer. Insekter spiser bier brød i vinter og i det tidlige forår. På dette tidspunkt blomstrer den melliferous stadig ikke.
 5. En person kan udtrække det maksimale af nyttige egenskaber ved brug af bier. Sammensætningen sænker kolesterol og fjerner glukose til et normalt niveau. Som et resultat kan mennesker med hjerte-kar-sygdom og diabetes leve et fuldt liv.
 6. Hvis du konstant bruger bier til at forebygge, eliminerer det anæmi og forbedrer kredsløbet. Bee-brød kurerer anæmi, forhindrer udviklingen af ​​nyresten.
 7. Takket være stimulering af galdekanalerne og bugspytkirtlen normaliseres tarmfunktionen. Hvis du har en sygdom i fordøjelsessystemet, skal bi brød inkluderes i din daglige diæt.
 8. Perga gendanner kroppen efter operationen, stabiliserer den psyko-emotionelle baggrund, bekæmper mental og fysisk træthed. Hyppig og portioneret anvendelse af produktet fører til en stigning i moral og eliminering af søvnløshed.

Bevarelsesbetingelser

Brød til bier bevarer nyttige egenskaber i 12-14 måneder, afhængigt af fugtighedsniveauet, temperaturen, korrekt valgte retter. I de fleste tilfælde forsvinder kompositionen efter en specificeret periode.

Bevarelsesbetingelser

 1. Fugtighedsniveau. Høj luftfugtighed betragtes som den stærkeste fjende, så du kan ikke tillade sådanne konsekvenser. Hvis hastigheden er for høj, formes bi-brødet. Det bidrager også til udviklingen af ​​møl og andre insekter. Sørg for, at du sender beholderen med bierebrødet til et rum med tør, cirkulerende luft. Den ideelle mulighed ville være et spisekammer i en lejlighed eller et hus beliggende væk fra husholdningsapparater og radiatorer. Brug ikke kælderen, kælderen, forkert glaseret loggia og balkon.
 2. Temperaturtilstand. Når du har valgt et tørt og ventileret rum, skal du passe på temperaturen på det angivne sted. Det optimale er mærket 0-6 grader, i nogle tilfælde kan du vælge et sted med en stor værdi. Perga opbevares ikke altid i køleskabet, fordi temperaturen der ofte svinger og falder under 0. Du kan sende sammensætningen til kulden, men så skal du vælge de lavere containere til grøntsager. Hold bierebrødet væk fra fryseren.
 3. Korrekt redskaber. Brug glasbeholdere for at konservere bierebrødet derhjemme. Mængden af ​​opvask må ikke være højere end 0,5 liter.Du kan ikke lægge produktet i en for stor beholder, ellers bliver det fugtigt og mugnet om en uge. Det er værd at nævne, at bierebrødet udelukkende er lagt i en tør og steril beholder. Det er også vigtigt at sikre tæt lukning, hvilket blokerer adgangen til ilt. Det er tilladt at bruge plastbeholdere (ikke gennemsigtige), de skal have et låg.

Sådan opbevares pasta i form af en pasta

 1. Opbevaringsmuligheden indebærer blanding af honning med bierbrød, og du ender med en pasta. For at begynde at tilberede, før du bouillon gennem en kødslibemaskine eller blender, hæld honning i en mængde på 35-40% af det samlede volumen.
 2. Denne sammensætning betragtes som den mest velegnede til opbevaring derhjemme. Nu skal du lægge den tykke pasta i en steriliseret beholder (containere eller krukker), derefter lukke den tæt og send den til køleskabet.
 3. Hold dig fast på den nederste hylde. Du kan lægge pastaen på basis af oksekød og honning i køkkenet, det vigtigste er, at det er væk fra radiatorer og komfurer.
 4. Sammensætningen bevarer perfekt sine egenskaber, har en behagelig smag. Når alt kommer til alt er det ikke alle, der kan lide at bruge et bittergranuleret bi-brød eller et produkt i kamme med resterne af voks.

Sådan opbevares bi-brød i granuler

Sådan opbevares bi-brød i granuler

 1. For at konservere bi-brød i kornform er det nødvendigt at skære skiver fra honningkager med en skarp kniv. Efter begivenhederne modtager du mørke afrundede glasstykker.
 2. På grund af det faktum, at kornet bibrød ikke er belagt med voks, varer de gavnlige egenskaber længere. Derudover, efter at have spist, er der ingen ubehagelig plak på tænderne.
 3. Før pakning af granulat brød skal det lægges ud på en bakke foret med pergamentpapir. Yderligere tørres sammensætningen, indtil der under hældning begynder at offentliggøre et tørt slag af plast.
 4. Det er let at opbevare svinekød i denne form. Det skal placeres i en forseglet, tør beholder med mørke vægge eller en glasbeholder. Den sidste emballage er pakket ind i en mørk pose for at forhindre UV-lys.
 5. Du kan også pakke oksekødet i vakuumposer, der sælges i hardwarebutikker. Ofte bruger husmødre linnedposer, der kan sys af en gammel bomuld eller linned.
 6. Det granulerede bier brød opbevares på et køligt, tørt sted, men ikke i køleskabet. Den bedste mulighed er en lejligheden spisekammer eller en indgangshallen.

Sådan opbevares bierbrød i honningkager

 1. Takket være voksbelægningen og honningbasen forvitrer bien ikke, hvilket bevarer sine fordelagtige egenskaber i lang tid. Når det bruges, bliver produktet bidt af og tygget sammen med honningkager.
 2. Da cellerne er vanskelige at bevare, skal de skæres i firkanter og anbringes i krukker. Derefter hældes honning i beholderen, den skal dække hele bibrødet.
 3. I en lignende form opbevares sammensætningen på den nederste hylde i køleskabet. Hvis honningkager med frynser, skal de placeres i en beholder og anbringes et køligt sted. Her er også en skål med en opløsning af eddike (koncentration på 9%).

Det er vigtigt at fylde op fersk bibrød, som blev indsamlet senest for 1 uge siden. Hvis du ikke overholder sikkerhedsreglerne, bliver produktet ubrugeligt om 2-3 dage. Et stankbrød kan forkæles af en fremmed stank eller tilstedeværelsen af ​​andre smag, luftadgang, forkerte temperaturforhold eller dets svingninger og øget luftfugtighed.

Video: nyttige egenskaber ved svinekød

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer