Sådan får du en person ud af depression: nyttige tip

En person har en behagelig funktion, som manifesterer sig i medfølelse med sine kære. Når en ven eller en slægtning får problemer, kommer du til hans redning. Særligt relevant er problemet, der vedrører den depressive tilstand. Det opsperrer mange, men ikke alle er i stand til at komme ud. I dette tilfælde kommer pårørende til redning, vi vil give dig effektive anbefalinger om, hvordan man får en person ud af depression.

Sådan får du en person ud af depression

Symptomer på depression

 • melankoli, tristhed, længsel uden grund;
 • langvarig apati, uvillighed til at gøre noget;
 • dårlig appetit eller omvendt ukontrolleret "zhor";
 • tab af interesse for ting, der plejede at være sjovt;
 • forkert livsstil;
 • dårlig søvn, mareridt;
 • skyld uden grund;
 • aggression, nervøsitet, irritabilitet;
 • anfald af frygt og vrede;
 • selvmordstendenser;
 • dårlig koncentration;
 • tab af eget “jeg”, følelse af værdiløshed.

Hvad kan ikke gøres, når en person trækkes tilbage fra depression

Ønsker du at hjælpe nogen tæt på, kan du lave en række fejl, de vil føre til endnu større vanskeligheder. Først og fremmest rådgiver psykologer om at undersøge de finesser, der hjælper dig med at gennemføre en session uden stress for en person og ham selv.

Ingen grund til at synes synd
Når en slægtning eller ven føler sig dårlig, vil han være ked af det. Dette er den første ting, der kommer til at tænke på. Men dette bør ikke gøres. Forsøg i det mindste ikke at vise sådanne følelser åbent, ellers vil du skubbe offeret til selvflagation og endnu større depression. Efterfølgende vil det være ekstremt vanskeligt at forlade denne ”lidelseshul” for en elsket.

Forvent ikke, at depression forsvinder på egen hånd

Moderne mennesker har en stærk psyke, fordi de bliver tvunget til konstant at møde stress og på en eller anden måde opleve dem. Ikke desto mindre er det temmelig svært at overvinde langvarig depression på egen hånd eller at ignorere den. En person har simpelthen brug for interpersonel kommunikation for en fuld eksistens. For din del skal du gøre alt for at lette pine eller endda besejre dem.

Begrund ikke en deprimeret tilstand
Hvis en elsket er dybt forkert, og depression udvikler sig på denne baggrund, skal du stoppe det. Forkæl dig ikke med hvælende udsagn, og følg offerets lejlighed. Det er vigtigt at forstå, at sådan opførsel kan være forårsaget af alvorlige faktorer, for eksempel tab af kære. Så er lidelse tilladt. Men hvis vi taler om de små ting, der har bidraget til depression, skal du slå disse små ting ud af en persons hoved.

Mist ikke troen
En person, der midlertidigt har mistet sig selv og er bundet i en afgrund af lidelse, har brug for øjeblikkelig støtte. Mist aldrig tro på en slægtning eller ven, kalder det ikke en "klud" eller med andre ord af denne art. Hold tro, selvom det ser ud til, at en person afvikler sig og lider på dette grundlag. Forsøg at lede offeret til de rigtige beslutninger, og ikke før ham blindt i hånden.

Vigtig information!
Læger, der er specialiserede i at analysere det psyko-emotionelle miljø, anbefaler at være forsigtige, når de påhviler en psykolog. Der er ofte tilfælde, hvor dem, der ønsker at hjælpe sig selv, bliver deprimerede. Han viste alle de samme symptomer som patienten. Derfor råder vi dig til at gøre alt tankevækkende og ikke at tage uhøflige beslutninger.

Hvordan man får en kone ud af depression

 1. Ring til din ægtefælles nære slægtninge og fortæl dem situationen.Bed din kone om at hjælpe dem med at gribe ind, men tal ikke om depression og dit opkald.
 2. Kvinder har brug for en skulder, hvor du kan begrave din næse og snyde lidt. Men har ikke brug for medlidenhed, hirse sidder lydløst og lytter til konens klager. Når hun taler, bliver det mærkbart lettere.
 3. Hvis du og din kone ofte har en akavet pause i samtale og mistillid, så glem at hun er deprimeret. Opfør venligt, muntert, juble din soulmate på enhver mulig måde.
 4. Når en person er deprimeret, kan enhver lille ting forårsage ham frygt og frygt. Husk dette, når du snakker og tilbringer tid sammen.
 5. Prøv at finde en hobby for jer to, involver din ægtefælle i en ny interessant aktivitet. Husk hvad hun drømte om hele sit liv, men havde ikke råd. Gør dine drømme til virkelighed.
 6. Få yoga, pilates, stretching, dans, gymnastikmedlemskab til jer to. Kvinder hører til sparsommelige mennesker, hun vil bestemt gå, da du allerede har betalt for det.
 7. Tag din ægtefælle "til folket" oftere, og før det kan du nyde shopping. Du skal ikke hjælpe med depression i lyset af et andet problem kaldet "Jeg har intet at bære."
 8. Brug vanen med at tilbringe al din fritid i den friske luft. Du som familiens leder skal gøre alt for at få din kone ud af depression. Arranger bådture, køb cykler eller videoer, gå på picnic.
 9. Hvis situationen er kompliceret hver dag, skal du skrive en ægtefælle til en psykolog. Det er usandsynligt, at hun ønsker at gå på egen hånd, du kan arrangere, at lægen møder patienten i et roligt miljø.

Sådan får du din mand ud af depression

Sådan får du din mand ud af depression

 1. Mænd fra barndommen læres at holde deres følelser i sig selv, ikke at græde, opleve vanskeligheder uden hjælp udefra. Men når du er gift, er denne justering uacceptabel.
 2. Inden du tager noget, skal du lave en plan. Tænk over, hvad din mand kan lide bedst. Måske havde han længe ønsket at skifte bil eller gå i sport.
 3. Du skal forstå, at en person i depression muligvis ikke reagerer på at hjælpe den måde, du ønsker. Hvis manden ikke vil tale, arranger en romantisk middag og prøv at bringe ham til en dialog.
 4. Bed om hjælp fra ægtefællens venner, måske giver de praktiske råd. Udsæt ikke din mand, ring hans tillid. Gør det klart, at du altid er der. Vær den perfekte kone, elskerinde og mor.
 5. Hvis situationen er i en forløb, foreslår du at kontakte en psykolog. Sig, at dette ikke er skammeligt, specialisten vil guide manden på den rigtige vej. Som et supplement, se motiverende film og læse bøger sammen.

Psykologisk assistance teknikker

Opmærksomhed skifte

 1. Metoden er ganske effektiv. Mens din elskede er fokuseret på problemet, på grund af hvilken han er i en deprimeret tilstand, er du nødt til at skiftevis opmærksom på hans opmærksomhed.
 2. For at gøre dette er det nok at invitere en person til at slappe af og indånde den friske luft. Gå en tur i parken, hvis muligt besøge reservoiret. Ingen grund til at sætte mål overalt, bare gå. Fortæl dine sjove livshistorier.
 3. Må ikke skade det emne, hvorfra din elskede er deprimeret. Gå og chat om alt. Diskuter vejret, problemerne i verden. Du kan starte et harmløst argument. Din opgave er, at en person skal overvinde depression og distrahere fra negativitet.

underholdning

 1. Uanset hvor trit dette kan lyde, kan almindelig underholdning og en positiv stemning helt distrahere fra problemer. På den anden side er det svært for en person, der er deprimeret at overvinde sig selv og gå og have det sjovt.
 2. Det er simpelthen nødvendigt at beslutte et sådant skridt for midlertidigt at glemme et presserende problem. Prøv at besøge et underholdningssted med minimal kontakt med andre mennesker. En elsket vil ikke have dialog med hvert sekund.
 3. Kast derfor ikke fester eller deltag på natklubber. Det anbefales at gå i teatret med en interessant forestilling, et cirkus eller en velkendt biograf. Ekstreme muligheder ville være ideelle.
 4. Hvis du økonomisk har råd til at hoppe med en faldskærm, flyve i en ballon eller hænge svævefly, ville du virkelig hjælpe en elsket. Sådanne følelser er uforglemmelige, problemer falder simpelthen i baggrunden.
 5. Under ingen omstændigheder må du ikke samles i et snævert selskab (vi taler om det rene køn), ikke se triste melodramas og film. Sådanne sammenkomster med hjerte-til-hjerte-tale er endnu mere deprimerende. Problemet behøver ikke deles, det skal bekæmpes.

PET

 1. Eksperter har længe praktiseret behandling af depression ved hjælp af kæledyr. Det anbefales at finde ud af på forhånd fra en elsket, hvordan han forholder sig til dyr, og om der er en allergi mod uld.
 2. Derefter kan du give en behagelig overraskelse. Derfor vil pleje og kærlighed til et dyr sætte alle problemer og en deprimeret tilstand i baggrunden. Et dyr munter op på kort tid.

katarsis

 1. En lignende metode bruges ganske sjældent, men nogle gange er den mere effektiv end de andre. For at klare svær depression skal du handle i modsætning til alle ovenstående tip. En person har brug for at kaste hovedet ind i tristhed og længsel.
 2. Således sker befrielse af sindstilstanden. Sammenlign, mens du ser en rørende film, kan du sob under sessionen. Når billedet er slut, samler du dine tanker, da der vises en god stemning. Du begynder at værdsætte livet og nyde det.
 3. Ligegyldigt hvor paradoksal denne metode kan synes for dig, fungerer den virkelig. Harmoni vises i sjælen, hovedet bliver klart. Dette er en slags chokterapi for nervesystemet. Sørg derfor for, at en person er klar til det.

Medicin mod depression

Medicin mod depression

 1. Det sker, at depression udvikler sig til en patologisk tilstand. Der er brug for hjælp fra specialister her. Som regel foreskrives medicin. I de fleste tilfælde ordineres antidepressiva.
 2. Hvis en elsket er blevet diagnosticeret med bipolar lidelse, ordineres lægemidler med en humørsvingningseffekt. Medicin har en positiv effekt på nervesystemet, hvilket normaliserer den generelle tilstand.
 3. Antipsykotiske stoffer og antipsykotika hjælper med at slippe af med en vildfarelse, ledsaget af depression. Anxiolytika er ordineret i en manisk tilstand. Bupropion er påkrævet for dysthymi.
 4. Antidepressiva er ordineret til komplekse depressive tilstande. Kompositionen virker på mæglere i kroppen. De fungerer som mellemmænd, der overfører impulser til hjernevævet og regulerer følelser.

For at hjælpe en elsket med at overvinde en vanskelig periode i livet anbefales det at forberede sig på forhånd og studere praktisk information. Prøv at hjælpe dig selv. Prøv at ty til alle ovenstående metoder. Hvis alt andet mislykkes, skal du overbevise din elskede om at besøge en specialist. Måske har han brug for professionel hjælp og medicin.

Video: hvordan man hjælper en ven, hvis han er deprimeret

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer