Hvordan man forelsker sig i en gift mand

Undertiden er omstændighederne ikke den måde, vi ønsker. Hver pige drømmer om at møde manden med sine drømme. Men når dette sker, er han gift. Derfor bliver spørgsmålet relevant, hvordan man forelsker sig i en mand, der allerede har en ægtefælle? Nogle damer tør ikke engang gøre dette, men vores artikel er til eventyrlystne. Så vi vil overveje de vigtigste aspekter i rækkefølge.

Hvordan man forelsker sig i en gift mand

Gift mand, hvad er han

Repræsentanter for den svage halvdel af menneskeheden, der besluttede sådanne handlinger, skulle grundigt studere mænds psykologi. Det er vigtigt at forstå, at den ufrie fyr og ungkarlen er to helt forskellige mennesker.

De anførte kategorier af mennesker er forskellige i stereotyper, syn på fremtiden og især familieforhold. På en måde ville en gift mand aldrig turde, hvad en ungkarl ville gøre. Forlad for eksempel din ægtefælle og børn (hvis nogen).

En travl fyr spilder ikke sin styrke og energi på at vinde en smuk ung dame, der pludselig dukkede op i horisonten. Når alt kommer til alt, derhjemme venter han på et opvarmet sted og hans kone, som de gik side om side mange vanskeligheder med.

Ofte sker det bare så, at en travl person ophører med at etablere kontakter med andre repræsentanter for det mere retfærdige køn. Medmindre deres bekendtskab og hovedkommunikation finder sted på arbejde. Ellers tager en gift mand overalt sin kone med sig, bliver en homebody, mister delvis sin charme.

Hvad angår tiltrækning af en travl mand, er hovedproblemet manglende evne til at henlede opmærksomheden på sig selv. Hvordan gør man det, hvis han bogstaveligt talt ikke er interesseret og bærer sin kone overalt?

I en så delikat situation skal det altid huskes, at denne type mennesker allerede har truffet deres valg. Sandsynligheden for forførelse reduceres til nul, så der kan opstå vanskeligheder. Mange par oplever kriser i mellempersonlige forhold, du har kun én ting tilbage - at tålmodigt vente og observere.

Sådan tiltrækkes en gift mand opmærksomhed

 1. Hvis en mand har en bil, betragtes den banale glemsomhed som en klassisk mulighed. Efterlad en jakke eller anden genstand i hans bil, "ved en tilfældighed" mister en øreringe eller læbestift. Man skal ikke glemme undertøj for ikke at ydmyge sig selv i øjnene og ikke virke som en ”nat sommerfugl”.
 2. Når dine møder finder sted på dets territorium, skal du også "markere" dette sted. Efterlad hår på tøj eller en anden lille ting. Hvis hans kone ikke er meget husholdning, antyd forsigtigt manden til dette aspekt: ​​stryg sine skjorter, klæd smukt, vask flere krus på bordet.
 3. Kom med en fælles hobby, der interesserer en mand. Dette kan være karting, spille billard eller bordtennis, origami, læse udenlandsk litteratur og mere. Det vigtigste er, at hans øjne brænder. Så ledsager ledsageren om en ny hobby med ærefrygt.
 4. En elsker viser ofte en gift mand nye lækkerier i sengen. Det er, hvad lidenskab kan tilslutte ham. Senere vil herren spørge sin kone om dette, og dette vil gøre hende opmærksom. Hvis udførelsesteknikken er særlig vanskelig, skrues ægtefællen op til det fulde.

Vigtigt!
Hvis en mand forsøger at dømme dig for forræderi med den begrundelse, at din kone gav ham et raserianfald på grund af den læbestift, du forlod, skal du ikke skrige tilbage. Fortæl den valgte, at dette ikke var din plan. Du er også "meget ked af" at din ægtefælle har foretaget en skandale på grund af dig. Hold dig rolig i alt! Dette er trumfkortet.

Effektive måder at forelske sig i en gift mand på

 1. Udseende. Gifte mænd er tilbøjelige til andre pigers skønhed. Lokke ham med dit velplejede og usædvanlige udseende. Kameraten var vant til at se sin kone i en revet badekåbe, uden makeup, med mørke cirkler under hendes øjne og cellulite på hendes hofter. Vær hendes nøjagtige modsætning. Se altid dit hår, negle og makeup. Bær sko med høj hæl, et nederdel eller en kjole. Spil i kontrast, så han på et underbevidst niveau begynder at sammenligne dig med din ægtefælle. Naturligvis vil en elsker modtage et plustegn.
 2. Evne til at opretholde en samtale. Mange mænd indrømmer, at de starter en pige på siden ikke for sengekomfort, men som en pålidelig lytter. Lær at holde en samtale om ethvert emne, det være sig medicin, politik eller psykologi. Tro ikke fejlagtigt, at du kun kan beholde en gift kvinde med eksterne data eller hurtig viskethed i sex. Bliv interesseret i en mans succes, vær en ven med ham, råd i vanskelige tider. Så du vil erobre det hurtigere, fordi hustruer som regel ikke er meget interesserede i mandenes problemer.
 3. Bevaring af intriger. Mænd værdsætter oprigtighed hos kvinder, men det betyder ikke, at der ikke skal være en gåte i dig. Hold altid intrigerne, lad ikke dig læse som en åben bog. Vær dejlig, smart og venlig. For en mand at komme ud af kokonen og finde styrken i sig selv til at erobre dig. En affære med en gift mand som standard antager, at du vil spille en anden rolle. Men hold din selvtillid, bliv ikke let bytte. Fortæl ham, at han når som helst kan miste sin lidenskab.
 4. Afslapning i sex. Mænd snyder deres koner på grund af den banale mangel på sex eller utilfredshed i denne henseende. Lær at slappe af i sengen for at blive forelsket i en gift kvinde. Eksperimenter med positurer, giver din valgte en bestemt oplevelse. Gør det så, at han i dine arme har lyst til en ferie. Husk, at sex skal være regelmæssig og spontan.
 5. Detachment. Stik ikke din næse ind i en gift mands familiens anliggender. Ingen grund til specifikt at begynde at tale om hans børn, ægtefælle, livet. Tal aldrig om din kone på en dårlig måde, ellers begynder manden at beskytte hende. Har du brug for det? En uforsigtig sætning i hendes retning som en mand sletter dig øjeblikkeligt fra sit liv.

Almindelige fejl

 1. I de første trin til det ønskede mål er det vigtigt at handle korrekt. Hvis du i begyndelsen foretager fejl, vil alle efterfølgende handlinger være ubrugelige. Konfronter aldrig under ingen omstændigheder manden med dig - du eller hans ægtefælle.
 2. Svære forhold får en mand til at tænke, hans kærlighed forsvinder øjeblikkeligt. Din valgte vil ikke tolerere tegn og overlegenhed over sig selv. Hold dig selv i kontrol, og følg instruktionerne. Det vigtigste ved denne forretning er forsigtighed.
 3. Kast ikke raserianfald midt i jalousi. Du skal ikke fortælle ham, om hvem han elsker mere, og med hvem han bruger mere tid. Bliv rolig, skandaler ruller ægtefælle. Ved sådanne handlinger vil hun skubbe ham væk.
 4. Bliv ikke pålagt en mand, vær reel og naturlig. Send ikke ofte beskeder eller ring. Foretag ikke aftaler med misundelsesværdig konstance. Ingen grund til at grine over, hvordan du går glip af og ser frem til at møde dig. Hold dig selv i kontrol.
 5. Forsøg ikke at snyde ind i telefonen og sige, hvor dårligt det er uden det, værdighed. Ring aldrig til hans kone. En mand vil være i stand til at udjævne situationen og undskylde sin kone, og med dig vil han sandsynligvis stoppe al kommunikation.
 6. Tving ikke en mand til noget. Start aldrig en samtale om sin kone selv, sådanne emner er frygteligt trættende og fører ikke til godt. Din kæreste skal hvile og nyde virksomheden og ikke tænke over hverdagens problemer.

Forholdet til en gift mand: hvordan man bygger

 1. Efter at have overvundet den første fase, er du allerede helt sikker på, at du er forelsket i en gift mand. Spørgsmålet er, hvordan man opbygger et længere forhold. Du skal ikke snyde dig selv og opfinde lumske planer. Nyd det nuværende øjeblik.
 2. Tænk nøje over, det er muligt, at du kun går ud på grund af sex. Hvis du finder din "ideelle" partner, skal du tage situationen i dine egne hænder. I dette tilfælde skal det vigtigste i forholdet være dig. Forlad dig ikke med en mand.
 3. Lav aftaler på et tidspunkt, hvor begge har fri tid, og ikke kun når en mand ønsker det. Kræver under ingen omstændigheder noget fra satellitten. Det er vigtigt at forstå, at kavaleriet tilbringer hovedferien med sin familie.
 4. Du skal tænke fremover, hvad du vil gøre i din fritid. Antag ikke, at det er for svært, du selv ville have et sådant forhold. Forsøg aldrig at ødelægge mands familie selv, han vil gøre alt for dig.
 5. Forbliv det ideal, som en mand elskede. Giv ham det, der mest mangler i det gifte liv. Forbliv lys og oprigtig. Glem ikke sans for humor, forholdet bør ikke være vanskeligt. Overskred sin kone i alt.
 6. Det er også vigtigt at forblive som på sidelinjen; det er ikke nødvendigt at ansøge om en ægtefælles plads. Dyk ikke ned i poolen med dit hoved. Forstå, at et sådant forhold kan slutte når som helst. Tilbring tid med venner og familie, ved, hvordan man slapper af.
 7. Hvis du ikke skjuler dit forhold for andre, kan du prøve at møde din elskers venner og charme dem. Vis at du er reel og oprigtig. Det er dig, der skal være ved siden af ​​din valgte og ingen anden. Venner sætter et ord til dig.
 8. I dette tilfælde skal du være tålmodig og bare vente. Undlad at pålægge dig en mand eller foregiv at være noget. På et eller andet tidspunkt bliver du nødt til at finde ud af, at sådanne forhold kan slutte før eller senere.

Hvis du beslutter dig for at blive forelsket i en gift mand, skal du tænke nøje over det flere gange. Har du brug for et forhold som dette? Hvis du nøjagtigt har besluttet, hvad du vil, skal du handle korrekt. Lav en handlingsplan for dig selv.

Video: hvad du skal gøre, hvis du elsker en gift mand

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer