Hvordan man opfører sig på en første date med en mand

Sikkert, at hver pige mindst en gang i sit liv var bange for en vigtig begivenhed. En date med en mand refererer til dem. Før det længe ventede møde preger smukke damer på alle mulige måder sig selv, vælger et tøj og fører formodede dialoger i deres hoveder. Derfor det utilsigtede spørgsmål om, hvordan man skal opføre sig på en første date. Hvad kan jeg sige om, hvorvidt jeg skal sprede mine “ins and outs” og så videre. Lad os analysere de vigtigste subtiliteter i rækkefølge.

Hvordan man opfører sig på en første date med en mand

Forbereder sig til en første date med en mand

 1. Den første ting at gøre er at passe på, hvad man skal bære. Men håber ikke, at succesens dato kun afhænger af den valgte garderobe. En mand møder dig sammen og leder dig klogt.
 2. Skynd dig ikke til den første skønhedssalon, så eksperter farver deres hår rødt og opbygger lange negle. Hvis en potentiel ung mand kunne lide dit look på datingsdagen, skal du gemme det.
 3. Vær dig selv, fremhæv styrker og skjul svagheder. Hvis du vil beskytte dig, skal du lave en fransk manikyr, fornye farvestoffet på dit hår, skræl for at rense og udjævne huden.
 4. Sørg for at vælge den passende garderobe. En mand vil ikke lide det, hvis du ser for vulgær og let tilgængelig ud. Han vil ikke tænke på at gifte sig med denne pige, men om sengescener og manglen på fremtidsudsigter.
 5. Vælg en kjole lige over knæet med en moderat åben halsudskæring. Eller du kan foretrække bukser, ledsage dem med højhælede sko og en romantisk skjorte.
 6. Forsøg ikke på en andens rolle. Hvis du ikke er vant til stiletter, får dit ansigt snart et smerteudtryk. Bedre at tage på behagelige sandaler uden en hæl for at være klar til ændringer i planen.
 7. Psykologer var enige om, at den første dato med den samme person ikke kan afspilles igen. Du er muligvis ikke enig i dette, men prøv at gøre alt godt oprindeligt.
 8. Mellem voksne løber ofte en gnist under den første ensomhed. Bliv klar til alt. Epilér dine ben og bikini-området, fugter din krop med lotion, få smukt undertøj, strømper og bælter.

Hvor man skal gå på en første date med en mand

 1. Ofte når en mand inviterer en kvinde på en date, vælger han stedet for begivenheden (eller flere steder). Men hvis du er enig i, at valget er dit, skal du følge nogle enkle tip.
 2. Hvis en mand inviterede dig til at sidde i en café i solskinsvejr, kan du protestere ved at give en mulighed til gengæld. For eksempel kan du sige, at du vil have en picnic eller tage en svømmetur i en båd.
 3. Et fremragende tidsfordriv kan være cykling, rulleskøjteløb, motorcykel, cabriolet, ATV'er og endda svævefly.
 4. I tilfælde, hvor en fyr med lyst brændende øjne inviterer dig til middag på en institution, som du ikke kan lide, skal du ikke skynde dig at nægte ham. Lav et kompromis, vælg et hyggeligt bord og skab en romantisk atmosfære.
 5. Du kan også have det godt på en date uden for byen. Lej et lysthus i et specielt kompleks, svøm på katamaraner, yngel kebab, og om aftenen ved ankomsten beskæftiger dig derhjemme og gå på en date igen, men på biografen.

Hvad man skal tale om på en første date med en mand

 1. Under samtalen skal du kigge ind i en ung mand øjne, ikke se væk og ikke køre dine øjne til venstre og højre.Hvis en mand behandler dig med åbenlyst interesse, er dette et ekstremt godt tegn.
 2. Selvom du kan lide at chatte direkte, skal du ikke gøre det. Denne opførsel ser latterlig ud. Derudover kan du i forvirring sige dumme ting, som du senere ønsker.
 3. Piger er glade for sæbeoperaer og forskellige tårevæne serier, så de er glade for at diskutere dem. Afvis et sådant emne for samtale, så manden ikke begår dig for en fjols. Diskuter bedre interessante film med mening.
 4. Afbryd aldrig herren, lad ham afslutte talen. Lær at holde en samtale om ethvert emne, selvom samtalen handler om politik, olierigger eller traditionel medicin. Vær en interessant modstander.
 5. Forsøg ikke at fortælle alt om dig selv på én gang, lad sådanne små ting afsløres gradvist i processen med yderligere kommunikation. Hvis en mand finder ud af alle dine "ins og outs", vil han simpelthen være uinteressant.
 6. Spørg om en manns succeser og resultater, men ikke smigre ham åbent. Lav et par slørede komplimenter vedrørende professionelle og personlige egenskaber, så han har lyst til en mand.
 7. Rigtige mænd er interesseret i uafhængige og ikke mindre vigtige, selvforsynende kvinder. Vær så. Ingen grund til at sige, at du sidder på halsen på dine forældre og har svært ved at få enderne til at mødes.
 8. Må ikke under noget tilfælde vælde, ikke klage over livet. Pessimistiske kvinder har praktisk talt ingen chance for at vinde en mand på en date. Han vil løbe væk fra dig ved den første mulighed.
 9. Hold en positiv bølge, og prøv at gøre din date let. Arranger ikke et forhør, interesser dig i hans liv. Ingen grund til at røre ved emnet ex-piger eller status på bankkontoen.
 10. Erobre herren med din oprigtighed og lethed. Du skal være interessant for en mand. Opfør med værdighed og lidt mystisk, afslør ikke alle kortene, selvom manden insisterer. Men at opbygge en berøring er også forkert, alt skal være i moderation.

Rigtig adfærd på en første date

Rigtig adfærd på en første date
oprigtighed

 1. Husk, at når du går på en første date, skal du droppe alle negative tanker og presserende problemer.
 2. På en så vigtig dag skal du være dig selv, ikke medbringe negativitet og arbejdsbyrde til mødet. Få mest muligt ud af din date, oplev glæden ved at møde.
 3. Brug tid behageligt, nyd kommunikation. Så manden vil se i dig lethed og munterhed. Konsekvenserne af denne opførsel vil være den uundgåelige anden dato. Det vigtigste er ikke at spille, men virkelig at være oprigtig.

Manerer og høflighed

 1. Den fair sex har en tendens til at være for sent til datoer. I dette tilfælde skal du forstå, at du ikke skal blive hængende i mere end et kvarter. Hvis du virkelig kommer for sent til et møde af en eller anden grund, skal du sørge for at advare den valgte.
 2. Det er nok at ringe eller skrive en besked. Således vil du vise manden, at du er interesseret i ham, og at du er bekymret. Kavalereren på sin side behandler dig mere respektfuldt. Ved ankomst til mødet anbefales det at frakoble telefonen, så gadgeten ikke afbryder din dato.
 3. Hvis du har slået lyden fra, skal du ikke skynde dig at ringe til telefonen for at se, hvem der skriver eller ringer til dig. Bemærk, hvis manden gjorde det samme. Hvis hans telefon ødelægger datoen, skal du tænke på, om du vil fortsætte den. En veluddannet herre tillader det aldrig.
 4. Du kan gøre andet, straks blive enige og læg telefonerne til side. Besvar kun opkald efter behov. Tak altid manden for den opmærksomhed og høflighed, der er vist dig. Hvis herren fjernede din frakke eller åbnede døren, bestilte kaffe, tak ham.
 5. I dette tilfælde vil manden forstå, at det ikke er forgæves, at han viser sine gode manerer og respekt for kvinden. Som et resultat vil tokens blive hyppigere.Især skal du lære, hvordan du reagerer korrekt på komplimenter fra kæresten. Du kan sige noget godt tilbage.

Tal om eks

 1. Det er med det samme værd at bemærke, at sådanne emner er uacceptable ikke kun på den første dato, men også i fremtiden. I det første møde skulle du allerede have en masse emner at lære om hinanden. Hvis en mand stiller et spørgsmål om sit tidligere personlige liv, skal du svare let og kort. Må ikke bunke på ham om ulykkelige forhold og kærlighed.
 2. Prøv at oversætte samtalen til et nyt emne, ikke still modspørgsmål. Hvis en mand insisterer på en samtale, skal du sige, at dette er personlige oplysninger, som ikke bør angå ham på nogen måde. Ellers skal du afslutte datoen uden at fortsætte. Du har et nyt liv.
 3. Lav ikke et offer for dig selv og sig ikke, at alle dine eks-mænd er dårlige. Sådanne oplysninger skal ikke høres fra dine læber. Vær også opmærksom på herres samtaler. Han skulle ikke tale om sig selv sådan. En mand, der respekterer sig selv, vil ikke stille dig et sådant spørgsmål og fortæller ikke om sig selv.

køn

 1. På den første dato skal der ikke være et antydning om, at du er seksuelt tilgængelig. En mand drager fordel af dig, der vil bestemt ikke være en anden date. Opfør dig ikke som en høflighed, vær venlig. Piger med let dyd er tilstrækkelige med et hoved. Hvis en mand har en date, leder han efter et seriøst forhold.
 2. Vær ikke af den opfattelse, at hvis en mand tog dig med til en dyre restaurant og aftenen bare var super, skylder du ham noget. Forklar, at du ikke bad om dette, og det var mere vigtigt for dig at genkende ham som en person. Hvis en herre har brugt en masse penge på at imponere dig, har han råd til det.
 3. Respekter dig selv og valget af en mand, vær en værdig kvinde, som han kaldte på en date. Du har ingen pris, du er ikke en vare. Hvis du nægtede et intimt forhold den første aften, og manden ikke ringede til dig på den næste dato, glæd dig. Du har bestemt ikke brug for sådan en kavaler. Det er vigtigt at forstå, at det er umuligt at opbygge normale relationer med sådanne frivillige.
 4. Opvoksede mænd foretrækker kvinder med værdighed og omfanget af ære. Lær at respektere dig selv først. Så du tjekker manden for udholdenhed, om han virkelig ønsker at have et seriøst forhold til dig.

Restaurant gebyr

 1. Når en mand og en kvinde går på en restaurant, betaler den, der inviterede til restauranten, på checken. Men hvis du foreslår at opdele beløbet i to, vil manden tage en sådan erklæring ansvarligt.
 2. I det første tilfælde vil han betragte dig som en seriøs dame, der ikke ønsker at være en parasit. I det andet - det vil blive indignet, fordi det ikke passer i hans hoved, hvordan en kvinde skal betale på en dato, som han arrangerede.
 3. Hvis gentleman er en gentleman, afviser han dit tilbud og gør det rigtige. En rigtig mand tillader ikke en dame at betale for sig selv. Desuden ville et sådant forslag fornærme ham.

Gør dig klar til din første date. Besøg en frisør på forhånd og opdater din hårfarve, lav en pæn manikyr, rydd op i din krop. Vælg et sted at tilbringe tid sammen, eller lad manden gøre det. Lær anbefalinger, som du ikke bør tale om på en dato. Vær dig selv!

Video: første dato - hvordan man skal opføre sig og hvad man skal tale om?

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer