Sådan finder du ud af, om en mand har en kæreste

Ikke alle par er perfekte, mange af en eller anden grund mister deres tidligere harmoni og fornøjelsen ved at være i nærheden af ​​deres soulmate. Ofte ender sådanne situationer med forræderi fra en mand, sjældnere - en skilsmisse. Repræsentanter for den stærke halvdel bosatte sig behageligt under hans kone, men huskede på samme tid ikke at varme sig selv i sin elskendes seng. Hvordan kan man forstå, at dette er sandt? Lad os få det sammen.

Sådan finder du ud af, om en mand har en kæreste

Tegn på utroskab

Hvis tanken om, at en mand snyder, alvorligt er sneget ind i hans hoved, skal der træffes presserende foranstaltninger. I denne situation fungerer tortur med ild, udbrud af fingre og slag med en pande ikke. Det vil tage en mere nøjagtig tilgang, som helt sikkert vil føre dig til dit ønskede mål.

Skemaet har ændret sig i den daglige rutine

 1. Måske er dette det sikreste tegn på tilstedeværelsen af ​​en ekstern pige på en gift mand. Hvis hans tidsplan har ændret sig dramatisk, kan dette være en alvorlig klokke. Ægtefælle går tidligere på arbejde, mens han længes foran et spejl i lang tid. Han vender senere tilbage, vil ikke have dejlige samtaler og have sex, før han går i seng.
 2. Hver smuk kvinde tager tid. Desværre er ikke alle mænd monogame af natur. Nogle af dem foretrækker at have det sjovt ved siden af, at drille en ny kæreste og sexpartner med gaver, idet de berøver opmærksomheden fra deres egen ægtefælle.
 3. Følg nøje tidsplanen for indsnævret. Så snart hans arbejdstid er slut, kan du lokke ham hjem på alle dårlige måder. Accepter ikke undskyldninger, påstå, at du selv vil følge ham, og se reaktionen. En normal mand er glade for at skynde sig hjem til haardholderen.
 4. Gør om muligt bekendtskab med hans kolleger på arbejdet og vække deres sympati. Tryk hemmeligt på skyld og medlidenhed, så ægtefællens venner tilståede alt. Eller i det mindste antydet, at manden overhovedet ikke er forsinket på arbejdet.
 5. De sikre tegn på forræderi og tilstedeværelsen af ​​en elskerinde: ifølge ægtefællen bryder hans bil altid sammen, chefen lægger jobhovedet over hæle, venner har brug for presserende hjælp, manden tilbringer natten med alle venner på tur. I dette tilfælde skal du tale med de utro, stille afklarende spørgsmål og se på reaktionen.

Ændringer i udseende

 1. Analyser begyndelsen på dit forhold. Sikkert, at missusen altid kiggede fra nålen, tog sko, der var revet til at skinne, var perfekt barberede og klædt i stivede skjorter. Naturligvis satte gifte liv sit præg. Der er ikke længere en tidligere glans, duftende parfume og perfekt glat ansigt.
 2. Hvis en mand pludselig besluttede at påtage sig sig, tilmeldte sig gymnastiksalen, købte nyt tøj, begyndte at bukke til forfærdelse og barbere sig hver dag, har han en elskerinde. Selvfølgelig, hvis der ikke er andre grunde til dette (for eksempel insisterede du på alt dette).
 3. Også det skarpe udseende af mandens renlighed indikerer tilstedeværelsen af ​​en anden kvinde. Hvis du tidligere ikke kunne tage af hans skjorte til vask i flere dage, er Missus i dag glad for at skifte t-shirts 2 gange om dagen. Hvad er det, er det ikke en elsker? Det er værd at overveje.
 4. Selvfølgelig giver det mening at nævne en ny sportsform. Ægtefælle pludselig begyndte at besøge gymnastiksalen, alvorligt tænker på passende ernæring, at bruge penge er ikke klart på hvad? Find ud af, hvorfor dette sker.
 5. Alle mænd, der er gift, mister over tid deres tidligere greb "mand". Hvis han jævnligt hvælvede med øl foran tv'et og ikke ville udvikle sig, og pludselig pludselig begyndte at læse bøger, er der grunde til dette. Og pointen er helt klart ikke inden for uddannelse.
 6. Eventuelle spontane ændringer bør advare dig.Og gymnastiksalen vil være en stor hjælp til det faktum, at den vantro altid vil have undskyldninger. Han begynder at "besøge" gyngestolen næsten hver dag, men det er underligt, at i dette tilfælde musklerne ikke længere vises. Hvis dette sker, skal du gå på gymnastiksalen sammen.

Mistænkelige gadgets

 1. Moderne mennesker kan ikke forestille sig livet uden enheder og gadgets. Nu har alle en mobiltelefon. Enheden kan helt erstatte dagbogen og den personlige dagbog. Påmindelser placeres på telefonen, vigtige datoer og møder markeres. Derudover er der mange flere tilføjelser.
 2. Det er værd at bemærke, at det er ved hjælp af enheder, at du finder ud af alt, hvad du har brug for. Telefonen vil være et vigtigt punkt i det faktum, at satellitten kan have en kæreste. Kontroller om muligt mistænkelige meddelelser og tvivlsomme kontakter. Vær opmærksom på de underlige navne på venner, såsom "Anton reparation."
 3. Hvis din mand virkelig har en ny skat, kan han have hemmeligheder, sektioner på telefonen og uklare mapper, som du muligvis har slettet. Så han satte en adgangskode for at forhindre, at dette sker. Vær opmærksom på, om hyppige opkald fra banker og kreditafdelinger begyndte at ankomme. Mistenkelige SMS fungerer som det første signal.
 4. Hvis en mand begynder at blive nervøs på grund af det faktum, at du læser sådanne meddelelser, er sagen helt klart ikke ren. Satellitten i dette tilfælde vil konstant holde telefonen tættere på sig selv. Det er underligt, hvis manden begyndte at tale i lang tid på toilettet eller på badeværelset, angiveligt med sin bror eller pårørende. Tv'et begyndte at arbejde højere, og manden forlader et andet rum for at besvare opkaldet. Selvfølgelig er alt muligvis ikke som det ser ud.

Uforklarlige økonomiske omkostninger

 1. Hvis du fortsat tvivler på, om din mand har nogen, skal du være opmærksom på uforståelige finansieringsomkostninger. Du er nødt til at bruge penge på en ny kvinde, du kommer ikke noget sted herfra. Vi taler selvfølgelig ikke om biler, smykker og pelse. Men at gå på caféer og blomster har stadig brug for penge.
 2. Da du har været gift i lang tid, behøver du ikke at forkæle din kone mere - dette er "mandlig logik". Men den nye ledsager skal erobres. Søde legetøj og forskellige ting koster også.
 3. Hvis du bemærker noget uforståeligt underslag, skal du slå alarmen og begynde at håndtere din mand faktisk. Selvfølgelig skal du ikke udelukke muligheden for, at herren måske i hemmelighed forbereder en gave til dig. Måske begyndte en elsket at gamble. I øvrigt er denne indstilling ikke den værste.

Nedsat sexlyst

 1. Analyser, hvor ofte du tidligere havde sex, og hvad der skete nu. Sammenlign partnerens holdning under intime kærtegn, du vil straks føle kulden. Det ser ud til, at dette ikke er kærlighed, men forbrug i forhold til dig. Hvis der er en elskerinde, er fortidens harmoni og lidenskab i ægteskabet ikke længere.
 2. Flaccid sex en gang om måneden skal klart advare dig. Først skal du bare tale og finde ud af årsagen. Nogle gange kan sandheden ske blokeringer på arbejdet og øget følelsesmæssig stress. I denne tilstand ønsker jeg ikke noget. Måske oplever satellitten simpelthen vanskeligheder med styrken og er flov over at sige det.

Pleje af bilen

 1. For næsten enhver mand anses en bil for at være noget specielt og kan knyttes næsten til sit eget hjem. En mand kan tage sig af en bil på en måde, som han ikke bryder sig om sin kone. I dette tilfælde kan du forstå, om en elsker er dukket op. Overtal ledsageren til at hjælpe ham med rengøringen under et godt påskud.
 2. Tag støvsugeren, og begynd at handle. Søg i alt, se i ethvert hul. Hvis manden har en elskerinde, vil spor under alle omstændigheder forblive, og du vil finde den meget "nuværende". Vær opmærksom på cigaret-tyre, duften af ​​en parfume til kvinder og hår, der tydeligvis ikke hører til dig.

Vigtigt!
Hvis du begyndte at mistænke for, at en elsket for at have vist nogen, skal du gøre alt bevidst. Gå ikke i panik i forvejen, og rull ikke op skandaler.Prøv at opføre sig naturligt. Du har brug for pålidelige fakta og bevis på forræderi. Skyld ikke bare manden for nogle mærkelige forstyrrelser. Ofte kan mistænksom opførsel indikere en helt anden. Udelukk ikke det faktum, at satellitten er begyndt at gamble eller bare forbereder en overraskelse for dig.

Der er mange grunde, der kan få en mand til at ændre en elsket kvinde. Hvis du mistænker en ægtefælle for utroskab, skal du først og fremmest være opmærksom på hans daglige rutine, ændringer i udseende og adfærd. Prøv at tale hjerte til hjerte, en god mand vil fjerne al mistanke og vise oprigtige følelser.

Video: hvad man skal gøre, hvis en mand har en kæreste

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer