Sådan plejer du din hud om sommeren: nyttige tip

Om sommeren udsættes huden for ekstra stress, hvorfor du er nødt til at lære at pleje den korrekt. Øget sved fører til irritation og betændelse, støv tilstopper porerne, hvilket gør det vanskeligt at rense dig selv. Talgkirtlerne begynder at arbejde i en accelereret rytme, men huden er i stand til at skrælle på grund af hensynsløs ultraviolet stråling. Overhuden bliver følsom over for selv de mest ufarlige procedurer, og den hadede pigmentering skræmmer pigerne. Hvordan plejer jeg hud om sommeren? Lad os prøve at finde ud af det sammen.

Sådan plejer du din hud om sommeren

Korrekt rengøring

Brug dampbad til at rense huden for urenheder. For at forberede dem er det nok at hælde medicinske urter med kogende vand, sænk hovedet over gryden og vent 10 minutter.

Som medicinske planter skal du vælge ryllik, kamille, eukalyptus, birkebark, salvie eller citronmelisse. Om ønsket kan du dryppe et afkog på 5-10 ml. æter citrusfrugt.

Du må ikke skynde dig at anvende cremen, lad huden trække vejret i cirka en halv time. Hvis du er bekymret for at føle dig stram, skal du sprøjte dit ansigt med termisk vand.

For så vidt angår hyppigheden af ​​vask, skal du udføre proceduren 3 gange om dagen. Brug et skum eller en gel, undgå aldrig under sæbe.

Ligegyldigt hvordan du vil skylle dit ansigt med isvand, skal du gøre det først efter morgenvækning. Vask dig selv med vand ved stuetemperatur resten af ​​dagen.

Det rigtige valg af plejecremer

Påfør en creme med UV-beskyttelse i et kvarter før soleksponering. Køb midler mærket "SPF 20-filter" og derover. Vær opmærksom på fonde, der har indskriften "solskærm", de er også solcreme.

Hvad angår hverdagskrem, bør det ikke være fedtet, købe kun hydrogeler, serum eller fugtighedscreme. Påfør dem på hånden og begynd at klappe huden intensivt i 5 minutter. Så du slipper for rynker og øger blodgennemstrømningen. Fjern altid overskydende fløde med et papirhåndklæde, ellers vil de tilstoppe porerne og føre til betændelse.

Undgå fødevarer, der indeholder frugt helt. De bidrager til øget hudfølsomhed over for ultraviolet lys og har ikke nogen fordel.

Vær opmærksom på valget af natcreme. Ja, ja, om sommeren skal det bruges uden fejl! Læs kolonnen "sammensætning", kig efter naturlige antioxidanter, naturlige fugtighedscreme og vitaminer i gruppe A, B, C, D, E. Kosmetologer kalder en sådan sammensætning ideel, fordi den ikke kun fugter huden, men også nærer den. Natcremen påføres 2 timer før sengetid, overskydende fjernes efter en times eksponering.

Støv- og snavsbeskyttelse

Om sommeren er huden meget mere tilbøjelig til betændelse på grund af dannelse af bakterier på grund af konstant støv. Brug en løs fugtgivende pulver med sølvioner eller et produkt kaldet ”slør” som en beskyttende barriere. Det fungerer som pulver og har den samme konsistens, den eneste forskel er den fuldstændigt transparente matsammensætning. Pulversløret påføres begge uafhængigt på ansigtets "blotte" hud og bruges sammen med makeup. I det andet tilfælde anvendes det over al kosmetik.

Hvis dit ansigt på gaden er dækket med sved, skal du ikke skynde dig at fjerne det med din hånd. Sådanne handlinger forårsager irritation. I dette tilfælde skal du bære papir eller specielle mattservietter i din håndtaske, så blødgøres dem i din hud efter behov.Efter fjernelse af sved skal du bruge termisk vand. Det fås i store og små flasker.

Brug af renselotioner

Om sommeren er det ikke nødvendigt at bruge købt produkter, tilberede bløde lotioner og tonics selv. Bryg 100 ml kogende vand i 30 g. medicinske planter, indsprøjt blandingen i 2 timer og sil derefter.

Brug af renselotioner

Se på følgende mulige kombinationer:

 • lind og rosmarin i lige store mængder;
 • 15 gr salvie, 10 gr. egebark og 5 gr. brændenælde;
 • 10 gr. mynte og 20 gr. tørret citronskal;
 • kamille, ginseng og geranium i forholdet 1: 1: 1;
 • grøn eller sort te i en mængde på 30 s .;
 • 15 gr lavendel og 15 gr. ryllik blade.

Hæld den færdige bouillon i en mørk flaske og opbevares i køleskabet i højst 3 dage. Efter denne periode skal du lave en ny infusion.

Ernæring og drikkevand

Brug vanen til at spise 700 gr. friske grøntsager og frugter hele dagen. De er rige på vitaminer og fugter også epidermis perfekt. Reducer mængden af ​​protein mad, det absorberer fugt, bliver ikke ført med grøn te, det udvask calcium fra knogler.

Drik mindst 3 liter væske om dagen, det anbefales at bruge en enkelt dosis på 300 ml. vand hver 1,5 time. Fra drikkevarer foretrækkes kompott uden sukker, friskpresset juice med selleri. Drik ikke emballerede frugtdrikke og mousserende vand.

Om sommeren kan du ikke blive væk med skarpe, salte og fedtede retter, lave mad et par eller i din egen juice. Spis interval hver 3. time. Læg mælk, korn og fisk på.

Drik et vitaminkompleks, det er designet til 2 måneder. Så du vil klare vitaminmangel og til tider forbedre hudens tilstand. Du kan også tage fiskeolie.

Kosmetisk isserviet

For at fugte huden er det nok efter at have vågnet op om morgenen og før sengetid at tørre den med isterninger. For at forberede det har du brug for alle de samme medicinske urter og varmt vand. Brygger 45 gr. planter i 150 ml. kogende vand, afkøle, hæld formene over og send til fryseren.

Vælg kamomille- eller lindeblomster, salvie, bjørk, ask, eukalyptus, mynte, brændenælde, rylling som komponenter i afkoket. Kombiner urter med hinanden eller brug uafhængigt. Tilsæt forskellige estere i mængden af ​​10 dråber pr. 100 g.

Praktiske tips til hudpleje

Tips til sommerhudpleje

 1. Brug altid solbriller med mørke briller. Foretrukne anti-blænding polycarbonat tilbehør. Før du køber, skal du prøve briller og vente et stykke tid. De bør ikke fordreje synligheden eller udsætte øjnene for træthed.
 2. Lav hver anden dag masker af sæsonbestemt frugt og grøntsager. At lave dem er ikke svært: tag 60 gr. frugt og mal i en blender, hæld 20 g. gelatine, vent på fuldstændig hævelse.
 3. For piger, der ikke har lidenskab for fregner og anden mulig pigmentering, vil en agurk hjælpe. Brug det som en lysende lotion eller maske. I det første tilfælde skal du springe grøntsagerne gennem en kødslibemaskine, tilsætte lidt persille, hæld kogende vand, sil og afkøle. Den anden mulighed involverer en jævn fordeling af blandingen på hadede områder af huden. I begge tilfælde skal proceduren udføres dagligt.
 4. For at slippe af med rødme skal du forberede en maske. Hakk 45 gr. frisk kål, tilsæt 2 æggeblommer og en skefuld honning. Påfør sammensætningen på huden, læg gasbind ovenpå, blød i mindst 1,5 timer. Rømme, kefir eller serum vil også hjælpe med at fjerne smerter. Dæk dit ansigt med mejeriprodukter, vent til det er helt tørt.
 5. Du kan forhindre betændelse og irritation forårsaget af støv med Chlorhexidin. Fortynd 10 ml. lægemidlet er 25 ml. vand, hæld 10 ml. citronsaft og 15 gr. tør gær. Lav en maske, lad den stå i et kvarter.Det er ikke nødvendigt at tilsætte gær, blande Chlorhexidine, vand og citronsaft, blødgøre en bomuldspude i opløsningen og tørre huden.
 6. Lær en hjemmelavet cremeopskrift, som du har brug for en gang midt på dagen. Kombiner 10 gr. Vaseline, 10 ml. ferskenolie og 5 ml. grapefrugt juice. Rør blandingen, afkølet i 20 minutter. Påfør i pletbevægelser, start derefter med at klappe huden, indtil den delvis er optaget. Efter 7 minutter fjernes overskydende med et væv.

Hvad skal ikke gøres

 1. Nægt helt procedurer for skrælning og skrubning. Ansigtet lider meget af ultraviolet stråling, på grund af hvilket epidermis ikke har tid til at komme sig. Du fjerner ikke kun keratiniserede vægte, men forårsager også forekomsten af ​​alderspletter, rødme, betændelse. Hvis du virkelig ønsker at behandle huden med slibende partikler, skal du udføre proceduren 1 gang på 3 uger, ikke oftere og kun før sengetid. Over natten får huden tid til at komme sig.
 2. Eksperter anbefaler kategorisk ikke kirurgi for at fjerne edderkoppårer, årer, føflekker og andre neoplasmer om sommeren.
 3. Gå ikke til salon og rengør dit ansigt mekanisk. Enhver velrenommeret kosmetolog vil afskrække dig. Efter proceduren forbliver porerne åbne i lang tid, støv er tilstoppet i dem, og i kombination med produktionen af ​​subkutant fedt vises trafikpropper. De opvarmes af ultraviolet lys, hvilket resulterer i, at alle snavs rotter i hudkanalerne. Abscesser og betændelse vises, hvilket fører til katastrofale konsekvenser.
 4. Anvend ikke fuld makeup, som involverer brug af et farvet fundament, foundation, pulver, rødme og andre "tunge" produkter. I varm tid dampes huden, hvilket resulterer i, at dens permeabilitet øges. Der er en høj risiko for betændelse.

Vælg en god creme med et UV-filter, nægt hårde skræl og skrubber. Rengør dit dampbad eller tonik korrekt. Beskyt dit ansigt mod direkte eksponering for solen, balance ernæring, tør med kosmetiske isterninger.

Video: hudpleje om sommeren

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer