Sådan fjernes lim fra dine hænder: nyttige tip

Clay "Moment" er en rigtig magisk blanding, der kan løse mange hverdagsproblemer. “Moment” kombinerer og limer perfekt materialer som glas, træ, plast, tekstiler, papir, læder osv. Det er måske svært at finde en ting, der ikke kunne gendannes efter en fysisk sammenbrud. Men på samme tid er lim et temmelig lunefuldt middel, som, hvis det bruges forkert, kan forblive på hånden. Især hvis limningsdetaljerne er små, skal de klemmes med fingrene med stor indsats, limen kommer ud, og det er umuligt at aftørre det i tide. I de fleste tilfælde er det muligt at fjerne sammenbruddet, men en film forbliver på fingrene, hvilket bringer alvorligt ubehag. Og vigtigst af alt er at fjerne det ikke så enkelt. Vores artikel handler om, hvordan man hurtigt, sikkert og effektivt løser dette problem.

Sådan fjernes limmoment fra hænderne

Hvordan rengøres hænderne fra lim?

Når limet er kommet i dine hænder og endnu ikke er hærdet helt, kan det fjernes inden for få sekunder, mens filmen forbliver blød nok. Hvis limen er helt tør, skal du bruge følgende tip.

  1. Anticlea. I hardwarebutikker på hylderne med lim sælges Antikley-rør, som er specielt designet til at fjerne og opdele uønskede limrester på hænder, møbeloverflader osv. Hvis du ofte bruger lim, skal der være et rør med en bagvirkende forbindelse. Antikley påføres direkte på huden, hvorefter du skal vente lidt, mens produktet fungerer, og tør derefter det resterende lim af med en bomuldspude og skyl hænderne med varmt vand.
  2. Sæbeopløsning. Friske spor af lim kan fjernes med en simpel sæbeopløsning. Tilsæt lidt flydende sæbe, skålgel eller pulver i varmt vand. Hold dine hænder i vand i mindst en halv time. Huden kvælder hurtigt, absorberer væsken og skubber det vedhæftede gellag væk. Så vil det være nok for dig at bare gnide fingrene med en pimpsten for at rense dine hæle - huden vil hurtigt rense. For at kombinere det behagelige og det nyttige kan du ikke bare holde dine hænder i badet, men også vaske opvaskene, vaske tøjet manuelt osv.
  3. Fedt eller olie. Vegetabilsk olie, for eksempel solsikkeolie, hjælper med at blødgøre det hårde lag tørret lim og griber det let fra huden. Det skal fugtes med en bomuldspude, påføres huden, der er påvirket af lim, indpakket med et stykke film og stå i 20-30 minutter. Skyl derefter dine hænder - en del af limet forsvinder. Du skal muligvis gøre et par lotioner. I stedet for vegetabilsk olie kan du bruge smør, alt animalsk fedt eller vaselin klarer sig godt med problemet.
  4. At skære ned. Hvis limlaget er tykt nok, kan du prøve at skære det. Dette vil hjælpe dig med at reducere limlaget lidt og derefter bruge ovennævnte metoder til at fjerne resterende "øjeblik" mere effektivt. Som regel anbefales det at afskære lim kun til mænd, hvis hud er naturligt grovere, tørrere og tykkere. Hvis huden er tilstrækkelig delikat og tynd, kan skæring skade epidermis og forstyrre dens integritet. Du kan skære tørret lim med en neglefil, pimpsten og sandpapir. Vær forsigtig, må du ikke skynde dig, ellers fjerner limen med huden!
  5. Acetone. Dette værktøj korroderer lim perfekt, med sin hjælp kan du eliminere selv de mest gamle pletter og film. Det er meget bedre at bruge neglelakfjerner med acetone - det har allerede blødgøringsmidler, der ikke tørrer huden. Blødlægges et stykke vatpind i produktet, påføres den selvklæbende film og lad stå i 5-10 minutter. Du kan blot tørre huden forsigtigt med denne opløsning.Hvis limlaget er meget tykt og stærkt, skal du efterlade en lotion på den berørte hud og pak fingeren med folie på toppen. Dette vil hjælpe med at fremskynde reaktionen. Hvis der ikke er nogen midler til at fjerne neglelak, og der kun er ren acetone, skal den fortyndes med vand og tilsættes lidt glycerin for ikke at forbrænde huden.
  6. Dimexide. Dette er et simpelt værktøj til ekstern brug, der bruges til at behandle sår, skrubbe, skære, det er meget effektivt til bekæmpelse af forstuvninger og gigt. Dimexid nedbryder limet perfekt, det er nok at lave en lotion på basis af medicinalvæske. Dimexid sælges forresten ikke kun i flydende form, men også i form af salve og gel - disse midler er meget mere praktiske at bruge.
  7. Hvid ånd. Det er et opløsningsmiddel til oljemaling, lakker og gummi. I den sparsommelige ejers garage, vil der helt sikkert være dette middel. White Spirit fjerner lim perfekt, opdeler det hurtigt og fjerner det sporløst.
  8. Petroleum. Dette er en anden måde til hurtigt og sikkert at fjerne limpletter på. Blødlægges en bomuldspude i parafin, påføres huden og lader det ligge et stykke tid. Efterse med jævne mellemrum lotionsstedet - så petroleum ikke forbrænder huden.
  9. Maling tyndere. Hvis du for nylig har foretaget reparationer i huset, har du sandsynligvis stadig malingstyndere. Som regel fremstilles sådanne produkter på basis af acetone. Fugt et stykke bandage i væsken og før det forsigtigt gennem et lag lim på huden. Efter denne behandling udånder hænderne en ubehagelig lugt i lang tid - men det er meget lettere at håndtere dette problem.
  10. Salt skrælning. Salt er et kraftfuldt stof, der korroderer forskellige masser. I kampen mod et tørret lag med lim skal du bruge havsalt - det opløses længere, derudover giver store stykker salt en skrubeffekt. Forbered en tyk opslæmning fra salt og vand, påfør huden med lim, gnid forsigtigt den hærdede film. Efter et stykke tid vil limen begynde at eksfolieres, og huden vil gradvis fjerne.

Hvis du ikke ønsker at risikere din hud eller lim, bringer du simpelthen ikke meget ubehag, lad det bare være som det er. Efter nogen tid bevæger filmen sig væk under påvirkning af det naturlige fedtlag, som huden konstant udskiller. I dette tilfælde har du kun brug for et par uger for overhuden til uafhængigt at skubbe den fremmede del væk. Hvis du vil fremskynde processen, kan du prøve at skjule mere i vand - limfilmen bliver gradvist våd og bevæger sig væk.

Sådan klæbes fingre efter superlim?

Sådan klæbes fingre efter superlim
Meget ofte, når der arbejdes med lim-øjeblikkehændelser, hvis konsekvenser ikke er så lette at løse. Hvis fingrene sidder sammen under arbejdet - må du ikke skynde dig at rive dem fra hinanden - dette kan føre til alvorlig hudskade, såret heles i meget lang tid. For at løse problemet skal du trække varmt vand ned i et bassin eller en kop - den højest mulige temperatur, som du kan tolerere. Sæt et par spiseskefulde bagepulver i vandet - det blødgør vandet perfekt. Dyp de limede fingre ned i den forberedte beholder og hold dem, indtil huden begynder at opsvulme. Skil derefter fingrene forsigtigt med en millimeter. Det kan tage cirka en time at adskille fingrene helt, men du kan slippe af med limet uden at skade huden. Forsøg aldrig under ingen omstændigheder at adskille limen på fingrene med et blad eller kniv - dette er ekstremt traumatisk.

Hvordan bruges lim-øjeblik for ikke at plette huden?

Enhver proces skal benyttes ansvarligt, især hvis det er brugen af ​​superlim, der tørrer hurtigt og er meget vanskeligt at tørre. Sørg for at lægge papir eller film på arbejdsfladen for at beskytte møbler. Du må under ingen omstændigheder stole på børns arbejde. Det er uønsket at konstant inhalerer dampen fra et giftigt stof. Hvis du ofte arbejder med lim af denne type - skal du bære en åndedrætsværn.For at ikke plette fingrene skal du bruge medicinske handsker - de er ret tynde og krænker ikke følsomheden af ​​fingrene, må ikke forstyrre arbejdet. Hvis der ikke er handsker, skal du udføre arbejdet med en tændstik eller en tandstikker - dette er især praktisk til små dele. Forsøg ikke at presse de limede dele sammen, så du risikerer ikke kun at få dine fingre beskidte, men også holde dig til det objekt, der bliver repareret. Hvis du ofte bruger superlim, skal du tænke på at købe en pistol - at arbejde med det er meget mere praktisk og sikrere.

I dag er valget mellem forskellige typer lim meget bredt, ved hjælp af denne kraftige sammensætning kan du tæt vedhæfte to stykker ethvert materiale. Det vigtigste er at vide, hvordan man frakobler dem, hvis nødvendigt!

Video: hvordan man vasker tørret superlim med hånden

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer