Sådan bliver du en selvsikker pige: 7 trin

Mangel på tillid er det mest almindelige problem blandt den svage halvdel af menneskeheden. Hele punktet er i de eksisterende komplekser, der ofte vandrer fra barndom til bevidst liv. Usikkerhed fører til vanskeligheder i familieforhold og karriere. Pigen er konstant tvunget til at tvivle på, om rigtigheden af ​​sine beslutninger. Herfra bliver spørgsmålet akut, hvordan man bliver en selvsikker pige og kigger nyt på kendte ting.

Sådan bliver du en selvsikker pige

Tegn på en usikker person

 1. Talen er sløret, kaotisk, hurtig. En person er flov over at udtrykke sin mening i cirklen af ​​nære eller helt fremmede. Hvis han beslutter at gøre det, ser hans tale krøllet ud, usikker. Ofte under de etablerede dialoger mærkes tvivl i stemmen, og derfor tvivler modstanderne på talerens udsagn.
 2. Klodsethed. Denne attribut karakteriserer perfekt den usikre personlighed. I samtaleprocessen kan en sådan person ikke finde et sted for hænderne, konstant glatte sit hår, kigge efter en behagelig position og så videre. Klodsethed manifesteres i det faktum, at alt hældes fra hænderne. En samtale med andre mennesker tilføjer ikke, fordi du er for ude af fokus.
 3. Distraktion. Et andet tegn på usikkerhed. En person kan ikke koncentrere sit blik og kaster sig fra side til side med et fraværende syn. En person, der ikke har selvtillid, er bange for at se i samtalernes øjne. Hvis alt dette sker, migrerer blikket pludselig i en anden retning.
 4. Mangel på stil i tøj. En person, der stort set ikke tror på sig selv, har ikke sin egen mening og stil. Hvis sidstnævnte er det, er der ingen tillid til dens udførelsesform i virkeligheden. Herfra haster en mand mellem for vulgært eller tværtimod upåvirkende "gråt" tøj.
 5. Lukket opførsel. En berygtet eller usikker pige fører en lukket måde at være på. Hun har lidt kontakt med mennesker, går sjældent til fester med venner, forsøger at undgå ukendte personligheder. Opmærksomhed fra siden giver ikke smiger, men får dig kun til at stamme.

Der er mange flere tegn på en usikker person, men ovenstående er grundlæggende. Hvis du bemærker dig selv i dem, skal du bruge psykologiske tricks.

Trin nummer 1. Realiser dig selv

 1. At realisere dit potentiale er den mest effektive måde at slippe af med komplekser og usikkerhed generelt. Enhver person, der respekterer sig selv, skal gå en vanskelig vej mod et lykkeligt liv.
 2. Vurder dine chancer realistisk, fremhæv de områder, hvor du ønsker at realisere dig selv. For at finde harmoni skal du kun gøre det, du kan lide. Lad hobbyen bringe moralsk tilfredshed og penge.
 3. Lyt ikke til folk, der siger, at lykke ikke handler om penge. Ja, det er muligt, men det er let at resonnere sådan, når der anbringes et anstændigt beløb på din konto.
 4. Penge giver tillid. Med dem lærer du verden fra et nyt perspektiv, du kan rejse mere, spise dyre og velsmagende retter, klæde dig godt, studere. Penge åbner et væld af muligheder.
 5. Analyser dig selv, din karakter, erhverv, hverdag. Hvis du får øre, skal du ændre aktivitetsomfanget, se efter muligheder for at tjene ekstra.
 6. Endelig, spar op til bilen, mestrer en ny specialitet! Udvid dine horisonter, gør hvad der får gåskrue til at løbe. Lyt ikke til dem, der tvivler på dig.

Trin nummer 2. Stræb efter selvtillid

 1. Hver person mindst én gang i sit liv blev konfronteret med selvtillid. Visse situationer får en til at tvivle på deres egne evner, mens deres hænder falder, apati og depression begynder.
 2. Det er vigtigt at forstå, at alt dette kun er en bestemt begivenhed på livets vej. Den sorte bjælke slutter, og den hvide begynder, så du bør ikke gå i cykler i usikkerhed.
 3. Prøv dit bedste for at opretholde værdighed. Små problemer bør ikke forstyrre, de er midlertidige. Ligegyldigt hvad der sker, uanset hvilke latterlige situationer, du falder i, skal du tro på dig selv.
 4. Der vil altid være tvivl, men lad dem ikke slå din selvtillid. Bekæmp modgang, kig efter måder at distrahere fra problemer. Meditere, læse, spille sport.
 5. For at styrke din selvtillid skal du gøre, hvad du gør med "fremragende" oftere. Kan du lide at optræde på scenen? Gå videre, sæt klassen!

Trin nummer 3. Respekter dig selv

 1. Uden selvværd er det umuligt at blive en selvsikker person. Lad ikke andre mennesker tale dårligt om dig, være i stand til at udtrykke en mening og være uenige, sige "Nej!" Hvis omstændighederne kræver det.
 2. Bliv ikke hængt op på mangler, alle mennesker begår fejl. Tænk på de kvaliteter, der har hjulpet dig med succes eller vinde sejr over vanskeligheder.
 3. Genoplive selvrespekt hver dag. Skimp ikke med ros. Se efter de professionelle i dit udseende, karakter, opførsel. Genoplive fortidens talenter og dykk hovedet ind i en hobby.
 4. Lyt efter komplimenter og vær ikke genert over dem. Folk, der siger dette oprigtigt fortjener opmærksomhed. Hvis de sagde, at du har et vidunderligt smil, som det er.
 5. Chefen rost for stressmodstand og ro? Fantastisk, du har bevist dig selv under vanskelige omstændigheder. Tag armene på alt, hvad du hører, og skriv komplimenter i dit hoved.
 6. Rul gennem de resultater, der hjalp med at føle stolthed. Uddannet fra universitetet med udmærkelser? Ikke alle kan gøre det! Der er noget at respektere dig selv.

Trin nummer 4. Kommuniker med de ”rigtige” mennesker

Opret forbindelse med de rigtige mennesker

 1. Vælg det rigtige firma. Kommuniker ikke med dem, der trækker dig ned og resonerer for negativt. Omgiv dig med venlige, succesrige og positive mennesker.
 2. Det er vigtigt, at kommunikationen foregår behageligt uden kritik og hykleri. Hvis du føler, at personen ikke er troværdig, skal du udelukke ham fra listen over venner.
 3. Væd især til opmærksomhed fra mænd og kvinder. Styr dig selv, "fald ikke i malingen" under komplimenter med udseende og andre dyder.
 4. Lær kunsten at tilbageholde dit publikum med historier. Forsøg at være i lyset oftere, tage oratoriske kurser. Besøg en psykolog for at lære dig at kommunikere med mennesker.

Trin nummer 5. Se dig selv

 1. Det er værd at huske, at du altid skal se fantastisk ud. Således vises 100% selvtillid. Husk, at kampsminke ikke har noget at gøre med det. Det er vigtigt at være særlig opmærksom på hudens, hændernes, manikyrens og hårets tilstand.
 2. For ikke at tænke over, hvad du vil se bedre ud, er det værd at vælge en enkel garderobe, men med smag. Få de ting, dit ego kræver. Det er i dette tøj, du vil føle dig selvsikker og behagelig.
 3. Vær individuel. Skynd dig ikke at løbe på salg og købe alt i håb om, at du vil forstå alt senere. En sådan bevægelse er den mest forkerte. Garderobeskabet skal være relativt beskedent, men behageligt og efterspurgt.

Trin nummer 6. Gør hvad du elsker

 1. Prøv at udelukke og glemme alle negative minder fra livet. Træk dig selv sammen, og vær særlig opmærksom på, hvilke film du ser, med hvem du kommunikerer, hvad du læser.
 2. Det er nødvendigt at begrænse kommunikationen med personer, der tvivler på dig og ikke tror, ​​at du kan opnå noget.Tro mig, når du først har gennemgået dette, bliver du erstattet af positive, muntre mennesker, der vil motivere dig. Som et resultat bliver du selv sådan en person.
 3. Prøv at bruge mere tid på din yndlingsaktivitet, hvad enten det drejer sig om kreativitet eller sport. Gå til forskellige cirkler og sektioner baseret på dine interesser. Det er der, du vil møde ligesindede og nye venner.
 4. Vær ikke genert, med tiden vil en sådan følelse passere. Du bliver en mere selvsikker og målrettet person. Prøv at afsløre dig selv i en ny retning. Stå ikke stille og udvikl dig. Du er individuel, glem ikke det. Vær selve solstrålen i den grå verden.
 5. Begynd i det små. Tving dig f.eks. Til at gå i seng tidligere og stå op tidligere. Brug din fritid på at spille sport. Gå mere, gå en tur. Giv op meningsløse tv-shows. Udforsk emner, der altid har været af interesse for dig.
 6. Stop med at spilde tid på at sidde ved en computer på Internettet. Forsøg kun at udtrække nyttige oplysninger. Parallelle sportsgrene hæver snart din selvtillid. Du vil ikke selv bemærke, hvad de var for 1-3 måneder siden. Bliv individ.

Trin nummer 7. Arbejd med mangler

 1. Det usikre menneskes hovedproblem anses for at være, at de simpelthen ikke kender sig selv, deres mangler og fordele. Begynd med at løse problemet med selvstudium. Således vil du øge din selvtillid og opdage nye muligheder.
 2. Det første trin til at nå målet vil være de tanker, der er skitseret på papiret. For at gøre dette skal du skrive 100 af dine negative og positive egenskaber i en notesbog. I kolonnen med mangler skal du notere, hvilke fordele du ville erstatte dem med.
 3. Dernæst er der hårdt arbejde på dig selv. Hver gang med en ny præstation, krydser du den mangel, du har erstattet med værdighed. Opret en speciel notesbog med succes, i den kan du dagligt løse problemer med at overvinde.
 4. Denne metode er meget effektiv, det er den rigtige måde at blive en selvsikker pige på. I vanskelige tider i livet kan du altid minde dig selv om, hvad du allerede har gennemgået, ved at læse selve listen over resultater.

Nogle flere tip ...

Selvsikker pige

 1. Dvæld ikke ved fejl. Alle i livet står over for ubehagelige situationer. For at tackle problemer er det værd at behandle alt med humor. Således vil du ikke have lyst til at falde gennem jorden. Du vil være sikker på dig selv og meget lettere at bære stress.
 2. Vær ansvarlig. For at blive en selvsikker person skal du tage mod og svare for det, du har gjort eller sagt. Tvivler ikke på dig selv, hvis du prøver, kan du pakke situationen til din fordel. Så du kan etablere dig i andres øjne, folk vil forstå, at du har ændret sig til det bedre.
 3. Demonstrer dine evner. Hver person er unik på deres egen måde, for sikker på at du har evner og talenter, der er forskellige fra andre. Tro mig, de er tilgængelige, tøv ikke. Forsøg at fokusere på dette og bryde væggene omkring dig, med andre ord skille sig ud blandt andre.

Mange piger ønsker at få tillid til sig selv for ikke at forblive blandt den grå masse. For at opnå de ønskede resultater skal du følge enkle tip. Så du gradvist afslører din personlighed og potentiale. Tro mig, ved første øjekast kan mindre ændringer alvorligt ændre livet til det bedre.

Video: hvordan man bliver mere selvsikker

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer