Hvordan man bliver attraktiv for mænd

Siden antikken har den smukke halvdel af menneskeheden gjort alt for at tiltrække mænds opmærksomhed og respekt. Attraktivitet er et koncept, der ikke altid afhænger af en bestemt persons ydre egenskaber. Som regel kommer alt indefra, vi taler om vellæst, sjælens venlighed og andre aspekter af denne art. I dette materiale lærer vi alt, hvad der hjælper smukke damer med at se ønskelige ud.

Hvordan man bliver attraktiv for mænd

Egenskaber ved en attraktiv kvinde

 1. Det er vanskeligt at sige med sikkerhed, hvilken slags natur der appellerer til repræsentanter for en stærk halvdel af befolkningen. Når alt kommer til alt skal du forstå, hvad de synes, hvordan de repræsenterer deres lidenskab.
 2. Så efter adskillige eksperimenter kan vi konkludere, at fyre betragter attraktive piger, som udstråler selvtillid og ro. Sammen med dette skulle en smuk dame være i stand til at opretholde en let samtale og ikke gå ind på de vanskelige detaljer i sit liv.
 3. Mænd foretrækker dem, hvis billede fokuserer et bestemt højdepunkt. Det følger, at garderoben, frisyren, evnen til at bringe skønhed i ansigtet spiller en betydelig rolle.
 4. Hvis en kvinde har evnen til at klæde sig seksuelt, men på samme tid ikke vulgært, regnes hun som et plusstegn. Derudover lugter fyrene parfume, der passer perfekt.
 5. En vigtig rolle spilles af negle, en smuk manikyr vil gøre halvdelen af ​​arbejdet. Hvad kan man sige om sjælens skønhed, da man fra tid til anden er blevet givet damer ved venlighed, kærlighed til livet og især dem omkring den.
 6. Nogle kvinder er ønskelige fra fødslen, de udstråler kvindelighed og tiltrækker mænds udseende. For andre er en sådan egenskab inddraget i forældres eller bekendte liv. I de fleste tilfælde føler kvinder sig imidlertid ikke attraktive, så de prøver deres bedste for at ordne det.

Evne til at passe på dig selv

 1. Tro ikke forkert, at en mand ubetinget ønsker at kigge ind i din sjæl og kende den indre verden, hvis du ser uattraktiv udefra. Og derfor er fokus primært på udseende. Evnen til at se velplejet ud er nøglen til succes.
 2. Naturligvis er ikke enhver pige en model, men du kan forbedre eksterne data uden at gå på catwalken. Det vigtigste er at understrege de positive træk og samtidig prøve at skjule manglerne.
 3. Selv hvis en dame kan prale af en slank figur og et smukt ansigt, vil hendes bidte negle med skrælende lak give den sande essens. I et sådant tilfælde skal du være opmærksom på de grundlæggende procedurer: lav en pedikyr med en manikyr, rettidig klipning, farvestof, pas på huden.
 4. For første gang er det nok at bruge penge og gå til salongen efter at have gjort alt på en gang, inklusive hårfjerning. Derefter kan disse procedurer udføres uafhængigt. Men kosmetiske manipulationer annullerer ikke en sund søvn, korrektion af basisk ernæring, banal hygiejne.
 5. Så at huden altid ser elastisk ud, og fedt ikke samler sig i taljen, opretholder væskebalance og forbruges dagligt fra 1,5 liter. vand. Prøv at leve et aktivt liv, gå i gymnastiksalen og føl dig fri til at passe på din krop.
 6. Huden skal være monofonisk, håret skal være glat og silkeagtigt, og neglene skal saves og lige, selvom ikke længe. Udover det faktum, at du ser pæn ud, skal du også øge din selvtillid og derved erobre hele verden.

Følelsesmæssig tilbageholdenhed

Følelsesmæssig tilbageholdenhed

 1. Det handler ikke om, at du er som en robot. Det vil sige, udvis ikke absolut ingen følelser og følelser.Det er helt nok ikke at rulle skandaler på bagateller, for at kontrollere dig selv og ikke nedbryde uden grund.
 2. Selv den mest intelligente, elskede og ønskede kvinde bør ikke saves af en person i nærheden. Når han først bliver træt af det, vil en mand simpelthen ophøre med at se i dig det lys, han så før.
 3. Hvis du er seriøs med at ændre, skal du lære af dine egne fejl. Prøv at tale roligt, se rolig ud, selvom der er så meget vrede i sjælen, at der ikke er nogen steder at smide det ud.
 4. Når du i stedet for at bryde op, beder ham tale og diskutere problemet, så er der harmoni i alt. Lær at kommunikere med dig selv, ellers kommer der ikke noget godt ud af det.

garderobe

 1. Det er allerede nævnt, at det er nødvendigt at komme til at klæde sig seksuelt og på samme tid elegant, hvorved man ikke ser ud som en pige med let dyd. Ekstremt gennemsigtige, korte blonderantøj kasseres bedst. De erstattes af tætsiddende bluser og nederdele, der dækker vigtige dele af kroppen.
 2. Mænd er sådan, at de ikke skal have tillid til alle på én gang. Husk - enten øverst eller nederst. Ellers intet. Det er strengt forbudt at åbne halsudskæringen og samtidig bruge miniskørtet. Respekt fra det modsatte køn kan ikke opnås, da en mand ønsker en sådan dame i en nat i højst to.
 3. Foretrækkes ting i naturlige nuancer. Vægten bør også være på lidenskabelig rød, mægtig sort, lokkende hvid og sexet beige. I dette tilfælde skal klædeskabet for det meste være sofistikeret, ingen pigge, kæder langs knæet, bælter med huller og nitter.
 4. Tro mig, fyre er meget mere interesserede i at se, hvordan balder ruller under et langstrakt nederdel med en spalte end hvordan de falder ud i mini-klasse tøj. Tænk hypotetisk. Hvis du havde en mand, hvordan ville han bedømme outfit? Provokerende? Derefter passer ikke.
 5. Brug vanen til altid at se attraktiv ud. Tillad dig ikke at gå rundt i huset i vasket tøj. Lad dem erstattes af en ny træningsdragt. Kast billige sko, udskift dem med høj kvalitet.

Sund livsstil

Sund livsstil

 1. For at slippe af med alle slags komplekser, skal du starte med en figur. Hvis der er ekstra pund, vil et motionscenter eller selvstudie derhjemme hjælpe med at slippe af med dem.
 2. Du bør også evaluere, hvilken type afhængighed der er. En mand vil ikke lide en rygende dame, der blæser som et damplokomotiv og lugter af et askebæger. Derfor er det stadig værd at opgive cigaretter, i ekstreme tilfælde, skifte til elektronisk.
 3. Af særlig betydning er ernæring. Det afspejles i alt, starter med udseende, slutter med negle, hår og hud. Sammen med dette anbefaler vi dig at finde en hobby og lære at lave mad. Uanset hvad fyren er, vil han stadig spise.

makeup

 1. Næsten enhver kvinde erklærer med tillid, at hun ved, hvordan man anvender den rigtige makeup. Som et resultat springes dette afsnit i artiklen simpelthen over. Imidlertid anvender mange piger, der vågner op om morgenen, simpelthen en stor mængde makeup. Resultatet er et overdrevent trodsigt udseende.
 2. Pigens attraktivitet afhænger af den mindste brug af makeup. Det modsatte køn skal ikke se et helt lag af foundation og pulver på dit ansigt. I hans tanker kan han tænke, at hvis du vasker væk al denne "skønhed", kan du sidde.
 3. Prøv at ty til sådanne metoder så lidt som muligt. Brug ikke sådanne masker. I hverdagssminke bør ikke føles tyngde, prøv at se så naturlig ud som muligt. Med dens hjælp skal du bare understrege nogle detaljer og gøre det samlede billede mere udtryksfuldt.
 4. Hvis dette er en galahændelse eller fest, er det bedre at anvende makeup lysere end hver dag. Så du ikke støder på almindelige problemer, anbefales det ideelt at deltage i makeupartistkurser.Alternativt kan du bruge internettet. I den finder du en masse uddannelsesvideoer.

Værdivurdering

 1. Du bør lære mere om dine styrker, ikke tale med andre om dine svagheder. I andres øjne skal du være upåklagelig. Kun selvtillid vil forbedre din selvtillid og tiltrækningskraft.
 2. Bare rolig, hver person har fordele, din opgave er at understrege dem. Under ingen omstændigheder skal du ikke fokusere på dine egne problemer, dette er den mest almindelige fejl. Vær ikke særlig opmærksom på ekstra pund nogle steder.
 3. Det modsatte køn vil ikke bemærke sådanne bagateller, hvis du kan dæmpe det med dit dybe og charmerende look. Derudover bemærker du måske ikke, hvor beundrende mænd ser på dig, hvis du fokuserer på dine egne problemer.
 4. Som et resultat vil du ikke kun ikke tiltrække opmærksomhed på dig selv, men vil også skubbe en potentiel partner væk. For ikke at falde i en sådan situation anbefales det at nedskrive alle dine styrker på et stykke papir. Udvikl dem, fortæl ikke nogen om manglerne.

Kommunikation med mænd

Kommunikation med mænd

 1. I den moderne verden er den stærkere sex meget alvorlig med at vælge sin potentielle livspartner. Hvis du endnu ikke har en elsket, er du bestemt nødt til at lære, hvordan du korrekt fører dialog med det modsatte køn.
 2. Vis ved den første meddelelse, at du er interesseret i samtalepartneren. En mand i en dialog med dig skal føle sympati i hans retning.
 3. Husk at kunne lytte. Vis interesse og lyt omhyggeligt til manden. Stil ham spørgsmål og lær så meget som muligt. Gå ind i dialogen.
 4. Prøv at prise herren, hvis han fortæller noget værd. Det er værd at bemærke, at ikke kun piger elsker ører. En mand vil være glad for at høre, om du kunne lide noget ved ham. Prøv at lære mere om ham som person.
 5. Mindre klager over livet og en slags personlig fiasko. Glem ikke, nogen har sine egne problemer. Men alle de omkringliggende skulle ikke vide noget om dem. Sjælen skal kun åbnes for de nærmeste mennesker.

Gode ​​manerer

 1. Attraktivitet hos en kvinde er kun en lille del. Du skal holde øje med ikke kun et fejlfrit udseende, men også på manerer. Det er vigtigt at kunne opføre sig korrekt i samfundet. Hvis du har gode manerer, vil en mand ikke være genert for dig på et offentligt sted.
 2. Lær de enkleste etiske regler og lær, hvordan du opretholder en elementær dialog. Du skal være i stand til at kommunikere let. Enkle regler hjælper dig med at åbne lidt foran en mand og lære ham bedre at kende. Satellitten vil vide mere om dig.
 3. Husk, at netop disse regler ikke er nok. Prøv meget at ikke bruge parasitord under samtalen. Glem især måtten. Du vil tiltrække meget mere opmærksomhed, hvis du har den rigtige og smukke tale.

For at få attraktivitet er det ikke nødvendigt at lægge sig på et bord under en kirurgisk kniv. Feminin charme stammer langt fra en ideel krop. Husk de enkle regler for makeup og tøjstil. Lær det grundlæggende om korrekt kommunikation. Pas på dig selv, hvis du begynder at gå i gymnastiksalen, vil dette kun spille i dine hænder.

Video: hvordan man bliver attraktiv for mænd

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer