Sådan afhjælpes alkoholtrang derhjemme

Hvad har alkohol i en sund person? Som regel ikke særlig stor. En person uden alkoholafhængighed kan lejlighedsvis drikke på ferie. Men ofte vokser dette til hyppigere sammenkomster - alkohol ledsages af møder med venner, weekendferier, ture til naturen. Så drikker en person for at slappe af - næsten hver aften. Efter sådan en drink om morgenen har jeg ondt i hovedet, symptomerne på en tømmermænd, der kommer til min sans med en ny dosis alkohol, mærkes. Det viser sig en ond cirkel eller rettere sagt en snebold eller en snøskred, der knuser en person under ham og ødelægger hele sit liv. Og hvis en alkoholiker mindst et minut er enig i, at han er syg, og dette virkelig er en afhængighed - betyder det, at der stadig er lys i slutningen af ​​tunnelen. Og du kan bekæmpe suget efter alkohol.

Sådan afhjælpes alkoholtrang

Hvad giver en person alkohol

Vi ved alle, at selv en lille mængde alkohol hæver stemningen, gør en person mere afslappet og åben. For at gøre dette drikker de alkohol ved store begivenheder og ferier. Alkohol kan ikke kun heie, men også berolige. Efter at have taget alkohol føler en person mindre akut vrede, angst, angst. I det væsentlige er det en alkoholfælde, der skaber illusionen om lykke og harmoni. Men desværre, med hver ny metode til at drikke, bliver tilfredsheden mindre og mindre, føler en person ikke denne fornøjelse, fordi han vænner sig til en sådan tilstand. At reducere suget efter alkohol kommer ned på to hovedopgaver. Den første er at slippe af med begrebet alkohol = fornøjelse. Det vil sige, det slipper for fysiske trang til alkohol, hvilket opnås gennem medicin. Princippet for deres handling er simpelt - patientens helbred forringes kraftigt, så snart han begynder at drikke alkohol. Dette gentager sig igen og igen en vedvarende modvilje mod alkohol. Den anden opgave at reducere trangen er at forklare og vise patienten, at det ikke er nødvendigt at drikke alkohol til glæde. Du kan leve et interessant og begivenhedsrigt liv uden alkohol. Således opnås en psykologisk reduktion i suget efter alkohol. Lad os prøve at forstå detaljeret, hvordan man gradvis kan befri en person fra denne afhængighed.

Medicin til at lindre fysiske trang til alkohol

I kampen mod alkoholisme er der flere grupper af stoffer, der har forskellige eksponeringsmåder.

  1. Fjernelse af et bakrus-syndrom. Dette er medicin, der hjælper med at slippe af med symptomerne på en tømmermænd, som undertiden kan være ret alvorlig. Faktisk begynder alkoholcyklussen ofte netop på grund af manglende evne til uafhængigt at udholde en tømmermænd. En person vågner op om morgenen, føler en hård hovedpine, tørst, en uimodståelig suget efter alkohol. For at slippe af med sådanne fornemmelser drikker han igen - dette giver ham midlertidig lettelse, men driver ham ind i en cirkel, der er vanskelig at bryde. Først og fremmest hjælpes patienten med at lindre abstinenssymptomer, så "tilbagetrækning" forsvinder uden at tage alkohol. Blandt disse stoffer er Alka-Seltzer, Medichronal, Zorex. Symptomatisk behandling krævet. Hvis patienten lider af en urolig mave, får han ordineret sorbenter, der kan rense fordøjelseskanalen fra nedbrydningsprodukterne af alkohol. Patienten får også ordineret piller til hovedpine, vand-saltopløsninger for at genoprette den naturlige balance osv.
  2. Fjernelse af alkoholtrang. En anden gruppe af stoffer sigter mod at gøre folk mindre tilbøjelige til at drikke. For eksempel det effektive lægemiddel Proproten-100.Det eliminerer perfekt tømmermænd, introducerer i kroppen de stoffer, der er indeholdt i alkohol. Således ønsker en person simpelthen ikke at drikke. Stoffet virker på hjernecentrene - lindrer følelser af angst, angst. Medicinen takler perfekt vegetative lidelser - lindrer rysten, svedtendens, svaghed, hovedpine osv. Proproten-100 drikkes både med tømmermænd og profylaktisk for at redde en person fra suget efter alkohol. For at få den maksimale effekt skal du drikke medicinen i løbet af 2 måneder. Et andet stærkt lægemiddel fra den anden gruppe er Vivitrol. Hvis du drikker det, inden du drikker, blokerer det for de nervecentre, der er ansvarlige for tilstanden af ​​afslapning og eufori. Det vil sige, en person drikker, men føler ikke noget - betydningen af ​​processen går tabt.
  3. Narkotika mod alkoholintolerance. Dette er den største gruppe medicin, der sigter mod at forårsage forskellige ubehagelige reaktioner, når man drikker alkohol. De er mest populære, fordi de ikke lindrer bakrus-syndromet, men virkelig lindrer afhængighed - denne behandling kaldes aversiv terapi. Et af de mest berømte stoffer i denne gruppe er Disulferam. Det blokerer for produktion af enzymer, der er nødvendige til forarbejdning af alkohol. Som et resultat af dette indtræder rent acetaldehyd i patientens blod, som er en rigtig gift, meget, meget giftig. Hvis en person drikker alkohol i perioden med at tage Disulferam, vil han føle alvorlig kvalme, opkast, hovedpine, sved, rysten. Et mildere lægemiddel, der har en lignende virkning, er Esperal. Der er mange lignende lægemidler på det moderne farmaceutiske marked - Tetlong-250, Antabus, Teturam, Livedin, Colme osv. Kun en læge kan ordinere en medicin, dens dosering og administrationsvarighed, da sådanne lægemidler virker ret aggressivt på kroppen og kan være farlige for patientens lever og nervesystem.

Dette er de vigtigste medicin, der vil hjælpe med at lindre fysiske trang til alkohol. Imidlertid er psykologisk trang ofte meget stærkere - en person er vant til at drikke konstant, han har ingen sans for livet, han gør ikke andet, ved ikke hvordan man hviler og slapper af uden et glas vodka. Hvad skal man gøre i dette tilfælde? Hvordan kan man overvinde en vane?

Sådan fjernes den psykologiske suget efter en drink

Dette er et af de vanskeligste stadier af rehabilitering for en alkoholiker. Det er ganske vanskeligt at overføre det alene til patienten ved hjælp af pårørende alene. Hjælp fra en professionel, en psykoterapeut er mere effektiv. For at bringe en person tilbage til livet, skal du motivere ham så meget som muligt. For at gøre dette skal han være opmærksom på, at han har brug for pårørende, familie, forældre og børn i en sund form. Oftere end ikke redder ansvaret mennesker. Det er nødvendigt at betro patienten nogle forretninger og overbevise ham om, at ingen andre kan udføre denne opgave undtagen ham. Du kan starte reparationer, overlade en person til at hente børn fra en børnehave eller skole, arrangere et nyt job. Det er meget vigtigt at trække en person ud af sit tidligere miljø for at reducere risikoen for at vende tilbage til gamle vaner. Du må under ingen omstændigheder skubbe patienten væk, fordi ignorering og censurering får et ønske om at blive glemt. Det er nødvendigt at prøve at tale hjerte til hjerte med en person - find ud af årsagen til en lyddrink. Nogle gange hældes åndelige sår med alkohol, som ingen ved om.

Sådan fjernes den psykologiske suget efter en drink

Det er bydende nødvendigt at overvåge patienten for at eliminere risikoen for tilbagefald. Hvis en person arbejder, skal du tage aftener, så han ikke lider af kedsomhed. En interessant hobby eller hobby redder ofte folk fra mange typer afhængighed. Udskift alkohol med andre fødevarer, der bidrager til produktionen af ​​endorfiner - dette er chokolade, kakao og kaffe, honning, fisk, søde frugter osv. Alle disse foranstaltninger hjælper med at trække en person ud af en alkoholisk sump.

Folkemiddel mod alkoholisme

I kampen mod frygtelig afhængighed er alle foranstaltninger gode, vi skal handle på alle fronter. Du kan fjerne suget efter alkohol ved hjælp af folkemedicin og hjemmecepter.

  1. Bugteblad. Mange alkoholikere nægter at blive behandlet, så pårørende er nødt til at ty til forskellige medicinske metoder. Og da alkoholikeren ikke tager medicin i det fri, kan du lægge dem i vodka, som den berusede normalt ikke nægter. Efterlad i 10 uger i en flaske vodka 10 blade persille. Når medicinen tilføres, skal den filtreres og med den næste impuls give patienten. Ethanol forårsager opkast, opkast, kvalme, svær tarmforstyrrelse osv. Derefter forårsager selv lugten af ​​alkohol væmmelse.
  2. Almindelig ram - Dette er en temmelig giftig plante, hvorpå der ofte fremstilles alkohol tinkturer, der er effektive i kampen mod alkoholisme. Imidlertid tilberedes tinkturer i mindst en uge, og der er ofte brug for hjælp her og nu. Derfor kan du i en nødsituation tilberede en stærk afkok fra planten - tre spiseskefulde knuste råvarer pr. 150 ml kogende vand og lade det brygge. Derefter tilsættes halvdelen af ​​den resulterende bouillon til en halv liters flaske vodka.
  3. Timian. Denne plante har mindre udtalt anti-alkoholegenskaber, men den gendanner kroppen perfekt efter beruselse, lindrer suget efter at drikke alkohol igen. Hver dag skal du drikke timian i stedet for te - mindst 5 kopper om dagen.
  4. Krybende timian, centaury, bitter malurt. Bland disse planter i henholdsvis 4: 1: 1. Hæld samlingen med et glas kogende vand, og lad den brygge et par timer. Drik 2 spiseskefulde bouillon, så hele dagen drikker hele glasset. Hvis du fortsætter behandlingen i en måned, reduceres hunet efter alkohol markant.
  5. Asarum. En spiseskefuld knust hovudrot hældes med et glas kogende vand og lad koges over svag varme i ca. 10 minutter. Derefter skal du lukke bouillonen med et låg, så den er godt infunderet. Derefter filtreres bouillon og opbevares i køleskabet. Ikke bemærket, skal du tilføje den forberedte sammensætning til vodka, ikke mere end en spiseskefuld i et glas alkohol. Over tid vil dette medføre kvalme og opkast, dårligt helbred, selvom det er ren vodka drukket væk hjemmefra.

Disse enkle tip hjælper dig, når der ikke længere er håb for læger og medicin. Men vær forsigtig - mange af disse stoffer er giftige nok og kan forgifte kroppen, hvis doseringen ikke overholdes.

Drikke er en frygtelig sygdom, hvorfra du i de fleste tilfælde bare skal løbe, løbe hurtigt og uden at se tilbage. Men hvordan kan man flygte fra en person, hvis det er deres børns far, mor, bror, mand og far? Giv aldrig op. Alkoholisme er en afhængighed og ret alvorlig. Men du kan slippe af med denne forfærdelige sygdom. Korrekt motivation er en kraftig drivkraft til begyndelsen af ​​et nyt liv. Gå denne vanskelige sti sammen for at nyde frugterne af en vanskelig, men sådan en velkommen sejr over en flaske sammen!

Video: hvordan man holder op med at drikke uden at kode

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer