Hvordan man fortæller en pige, at jeg kan lide hende

Moderne unge mænd føler sig sjældent besværlige med at kommunikere med piger, når det kommer til almindelig samtale. En anden ting er, når en ung mand har sympati for en smuk dame, men tøver med at indrømme det. Enten er situationen ikke den samme, eller sproget vender sig ikke for at udtrykke de eftertragtede ord. Derfor behovet for at studere de trinvise instruktioner, som vi vil give nedenfor. Så lad os komme i gang.

Hvordan man fortæller en pige, at jeg kan lide hende

Trin nummer 1. Bliv venner

 1. Før du bygger et forhold og indrømmer sympati, skal du lære pigen at kende bedre. For at gøre dette skal du blive venner eller i det mindste venner.
 2. Sid og tænk, hvad nøjagtigt hookede den unge dame dig med? Hvor godt forstår du hinandens vittigheder, kan du gennemgå en rutine og misforståelser?
 3. I et forhold er det vigtigste, at to mennesker føler sig godt tilpas i øjeblikke med fælles tidsfordriv. Når du får venner, lærer hinanden bedre at kende, kan forbindelsen udvikle sig til noget mere.
 4. Inviter pigen med dig på en tur, når du skal tilbringe tid i selskab med venner. Mød hendes venner, prøv at glæde dem.
 5. At udvikle venskaber, blive for en pige, ikke bare et arbejde eller en skolekammerat, men ægte støtte, en psykolog, en fortrolig.
 6. Hvis en dame ikke opretter nogen kontakt og ikke søger at blive ven med dig, er det sandsynligt, at hun ikke er interesseret. Tænk igen, hvis du har brug for sådanne meningsløse forbindelser.

Trin nummer 2. Find fælles interesser

 1. Det er vanskeligt at opbygge fulde romantiske forhold for mennesker, der ikke har fælles interesser. Når du har talt med pigen, skal du finde ud af, hvad du har til fælles. Måske spiller du i det samme volleyballhold eller går på gymnastiksalen sammen.
 2. Bygg videre på disse oplysninger. Diskuter film og bøger, som begge kan lide. Tal om kæledyr. Så snart du bemærker den mindste lighed, skal du gribe den og dreje.
 3. På dette tidspunkt skal du vise pigen, at du har det sjovt sammen. Almindelige kontaktpunkter kan være god jord til at udvikle et mere seriøst forhold.

Trin nummer 3. Hold hygiejne

 1. For at føle dig selvsikker, skal du overvåge udseende og hygiejne. Først og fremmest gør pigen opmærksom på tilstanden af ​​negle, hår, sko og tøj.
 2. I løbet af din tid sammen skal du holde rene t-shirts og skjorter, om nødvendigt jernbukser og rene sko. Du skal altid se pæn ud.
 3. Hvis en pige ser, at en mand ser på sig selv, konkluderer hun, at han også vil passe på hende. Forsøm ikke grundlæggende procedurer som manikyr og barbering.
 4. Benyt valget af parfume på en ansvarlig måde, det skal ikke være for sukkerholdigt eller skære duft. Det er nok at drysse dig selv med en köln 1-2 gange, ikke mere.

Trin nummer 4. smile

 1. Piger elsker charmerende fyre, der konstant joker, smiler, men på samme tid ikke ser vulgære ud. Hvis forholdet allerede er forankret i et venligt felt, kan du "pin up" en dame.
 2. Dine vittigheder skal ikke være uhøflige, så de ikke fornærmer lidenskaben. Lad ikke den unge dame med dine problemer, hvis hun ikke selv beder om at fortælle, hvad sagen er. Ingen kan lide at triste triste fyre.
 3. Bliv selvsikker, ikke slak, hæv markeringen højere. Ret dine skuldre for at vise din åbenhed.Kryds ikke dine arme over brystet, mens du kommunikerer.

Trin nummer 5. flirt

flirt

 1. Flirting er et flygtigt strejf, strejke, et oprigtigt smil, vittigheder. Handle mere dristigt. Under samtalen skal du læne dig tættere, så pigen kan høre din ånde.
 2. Når du siger farvel, skal du forsigtigt gribe hende bagpå og gøre det klart, at vi er glade for at mødes. Sæt dig ned ved fester og andre begivenheder, fortæl sjove historier i hendes øre, og føl dig fri til at grine sammen.
 3. Det er vigtigt, at flirten er moden, ikke påtrængende. Du skal ikke gribe pigen til det "femte punkt", det er grimt. Åbn dørene inden lidenskaben, giv din hånd på trinnene.
 4. Hold altid øjenkontakt, især når du er i samme firma, men i forskellige vinkler i rummet. Hun skulle få øje på sig selv og svare ham.

Trin nummer 6. Bekend dine følelser

 1. Efter en lang og vellykket kommunikation var det tid til at tilstå mine følelser. Tænk på forhånd, hvad du vil sige til hjertets dame. Tilståelse skal lyde selvsikker og ikke dramatisk.
 2. Følg reglerne for kortfattethed og indhold, hæld ikke "vand" i ørerne. Ingen grund til at starte langvejs, sammensætte et komplekst manus eller historie, gå lige til det punkt.
 3. Når en person forsøger at komme med en ideel anerkendelse, viser det sig faktisk at være sammenkrøllet, absurd og tom. Talen skal klamre sig til pigen og derefter tale fra hjertet.
 4. Tilnærm løsningen med en vanskelig løsning. For eksempel går du sammen i parken og griner. Sig som om ved en tilfældighed: "Du er vidunderlig, det er derfor, jeg elsker dig!" Eller: "Din sans for humor gør mig vanvittig!", "Jeg kan godt lide dig til det umulige!"
 5. Sjælens råb vil gøre pigen overrasket, vente et stykke tid og evaluere hendes reaktion. Vælg det rigtige sted til anerkendelse, det skal være mindre overfyldt og behageligt. Gennem hele samtalen skal du se damen i øjet.

Trin nummer 7. Forvent et svar

 1. Piger er mystiske væsener, du vil aldrig forstå, hvad der er på deres sind. Efter ordene, forvent dig et svar, kør ikke den unge dame. Det, du sagde, kan sammenlignes med en bombe.
 2. Hvis du haster damen, vil hun gå tilbage. Giv pigen tid til at tænke over dit forhold og videre udvikling.
 3. Selv hvis følelserne er indbyrdes, skal den unge dame komme til dem selv og indrømme det. Sig, at du ikke har brug for svar lige nu, inviter pigen til biografen og giv hende tid til at tænke.

Trin nummer 8. Bliv klar til et positivt svar.

 1. Bliv klar til det gode, men regn med det dårlige til at udelukke et brudt hjerte. Hvis en pige gengælder sig, tilhører du specielle mennesker.
 2. Overvej en plan for yderligere handling. Forhold skal være romantiske, især først. Arranger en date på bredden af ​​en sø eller hav, gå til en park for en picnic, klatre i bjergene.
 3. Sørg for at forberede en lille gave, som du giver til din officielle soulmate efter en date. Det kan være en nøglering, en buket blomster, et sæt chokolader eller Kinder Surprise-æg.

Trin nummer 9. Udvikle et romantisk forhold

 1. Når alt går godt, og du allerede konsoliderer dit forhold med et uskyldigt kys, skal du gå videre til næste trin. Det vigtigste her er ikke at haste. Piger kan ikke lide den hurtige udvikling af forhold.
 2. For smukke damer er det vigtigt at langsomt men sikkert opnå gensidig forståelse. For at gøre dette skal du planlægge en dato sammen, respektere hinandens ønsker.
 3. Du kan kun overraske, hvis du kender den unge dame temmelig godt. Brug tid sammen mindst 3-4 gange om ugen og helst mindst 1,5 timer hver dag. Dette vil hjælpe med at komme nærmere.
 4. Det vides, at en fyr indgår et forhold, han opgiver sine venner og bekendte, fordi han brænder for pigen. Gør ikke dette, spar din personlige plads.

Bekendelse af følelser via Internettet

Bekendelse af følelser via Internettet

 1. Nogle fyre synes det er lettere at åbne op for en pige via SMS eller sociale netværk. Dette er ikke overraskende, fordi teknologiske fremskridt har sat sit præg på samfundet. Det er også lettere at udtrykke sympati på Internettet.
 2. Hvis du ikke har mulighed for at tale med pigen personligt, skal du forberede en besked til hende. Selvfølgelig skal du først kommunikere tæt ved korrespondance for at sikre dig gensidige følelser.
 3. Arbejd derefter med teksten, kopier ikke kærlighedsdigt fra Internettet. Bekend sympati om aftenen, når alle vil have intime samtaler og åbenbaringer.
 4. Komponer brevet på en sådan måde, at det er så romantisk som muligt. Start fra det øjeblik, du først mødes, og kom til det punkt, hvor du langsomt blev forelsket i hende. Sørg for at kontrollere læsefærdighed og tegnsætning.

Det er let at indrømme pigen i sympati, hvis du nærmer dig dette på en ansvarlig måde. Tag dig tid, først få venner og identificer fælles interesser. Begynd gradvist med at flirte, åben op for damen psykologisk, tilbring mere tid alene.

Video: hvordan man viser en pige, at du kan lide hende

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer