Sådan fremstilles nødder med kondenseret mælk: 3 måder

Nødder med kondenseret mælk betragtes med rette som den mest foretrukne delikatesse hos de fleste, uanset alder. Det særlige ved dessertforberedelsen inkluderer brugen af ​​en speciel form til bagning af dej - hassel. Mistresses bruger både en støbejernsarmatur og et moderne elektrisk apparat. Først skal du ælte dejen og tilberede fyldet på basis af kondenseret mælk, først derefter kan du starte varmebehandlingen. Overvej de vigtigste aspekter i rækkefølge.

Sådan fremstilles nødder med kondenseret mælk

Nødder med kondenseret mælk i en støbejern hassel

Denne opskrift betragtes som en klassiker af genren, da ikke alle husmødre har en elektrisk hassel. Forbered de nødvendige ingredienser for at komme i gang.

Dejen:

 • soda - 5 gr.
 • smør (kan erstattes med margarine) - 325 gr.
 • hvetemel (præmie) - 900-950 gr.
 • granuleret sukker - 240 gr.
 • kyllingæg - 3 stk.
 • bordeddike - faktisk
 • sten salt - 3 gr.

påfyldning:

 • kogt kondenseret mælk - 330-340 gr.
 • smør - 225 gr.
 1. Når du har forberedt alle ingredienserne, skal du begynde at ælte dejen. Tag en bred beholder, gnid smør eller margarin i den. Brug en stor del af rivjern. Du kan også knuse produktet med en gaffel, derefter skal du inkubere det ved stuetemperatur på forhånd.
 2. Afkøl nu ægene, separer æggeblommerne, bland dem med margarine / smør. Vi har ikke brug for proteiner, så læg dem til side. Hell salt og kornet sukker i hovedkompositionen. Sluk sodaen med eddike, tilsæt den til skålen. Sigt melet, tilsæt det i små portioner, mens du ælger dejen.
 3. Dernæst skal du tilberede en homogen masse, udelukke klumper med en gaffel eller en blender. For nemheds skyld kan du bruge den kraftige mixer. Korrekt æltede dej ligner tyk honning i konsistens og skygge. Dejen er klar til yderligere manipulation.
 4. Forbered en støbejernshassel, vask den, tør den. Sæt på en gas- eller elektrisk brænder, varme. I modsætning til elektriske apparater opvarmes sovjetiske apparater i lang tid. Når dette sker, kan du begynde at bage.
 5. Dyp silikonebørsten i vegetabilsk olie, behandl forsigtigt hver uddybning af hassel. Hæld nu dejen med en teskefuld eller kniv den med dine hænder, sæt et stykke i hver brønd. Fyld ikke hak på siderne, ellers øges dejen i volumen, når den opvarmes, og kryber ud. I dette tilfælde er det nødvendigt at afskære overskydende med en kniv.
 6. Fyld udsparingerne på formdelssektionen nøjagtigt halv eller 2/3. Lav små huller inde for at passe til kondenseret mælk. Tilslut nu hassel, skær de udstående rester af dejen af. Sæt ovnen på det midterste mærke, anbring en støbejernsenhed på den.
 7. Vent 1 minut, vend derefter dåsen til den anden side, hold den over ilden i yderligere 30-45 sekunder. En sådan bevægelse giver testen mulighed for at brune jævnt. Færdig nøddeskal fjernes let fra den røde varme form. Begynd derfor at bage den anden efter den første batch.
 8. Fortsæt med at forberede basen, indtil dejen er forbi. Læg derefter hver halvdel af nødderne på en bakke, afkøles til stuetemperatur. Begynd på dette tidspunkt at blande komponenterne til påfyldningen.
 9. Lad smøret blødgøre, og skær det derefter i terninger eller mos med en gaffel. Tilsæt den kogte færdige kondenserede mælk, slå sammensætningen med en mixer eller blender, indtil den er glat. Hvis du til sidst fik en flydende masse, skal du sende den til kulden i en tredjedel af en time for at størkne.
 10. Nu har du alle ingredienserne til den endelige dannelse af godbidderne. Begynd på at fylde skallerne med påfyldningen.Hæld en lækker fløde med en teske, læg den i hver halvdel. Spænd derefter sektionerne sammen for at få en hel nødder med kondenseret mælk.

Æg med kondenseret mælk uden æg

Det er ikke altid muligt at gå i butikken for æg, så det giver mening at overveje en opskrift uden disse komponenter.

Æg med kondenseret mælk uden æg

Dejen:

 • mel - 720 gr.
 • soda - 3 gr.
 • bordeddike - faktisk
 • creme fraiche med højt fedtindhold - 120 gr.
 • granuleret sukker - 130 gr.
 • smør - 275 gr.

påfyldning:

 • kondenseret mælk (ikke kogt) - 345 gr.
 • smør - 110 gr.
 • valnød eller hasselnød - 200 gr.
 1. Send en krukke kondenseret mælk til gryden, hæld koldt kogende vand og læg på brændeovnen. Dæk opvasken med et låg, lad et hul til, at dampen slipper ud.
 2. Kog kondenseret mælk i 3 timer, tilsæt regelmæssigt vand, når det fordamper. Efter udløbet af perioden vil du modtage udfyldningen i overensstemmelse med alle krav.
 3. Begynd med at forberede dejen. Lad smøret ved stuetemperatur for at optø eller fremskynde processen ved at anbringe det i polyethylen og sende det til kogende vand.
 4. Tilsæt granuleret sukker, en knivspids salt, creme fraiche. Sluk soda med eddike (kan erstattes med en knivspids citronsyre), hældes til hovedsammensætningen. Rør massen med en gaffel, og arbejd derefter med en blender.
 5. Sigt melet. Begynd at indsprøjte det i små portioner, mens du slipper af for klumper. Slå nu sammensætningen med en mixer, bring den til ensartethed.
 6. Forbered et støbejern eller elektrisk hassel. Smør hver celle i panden med smør eller solsikkeolie. Glød den sovjetiske enhed på komfuret, tilslut den moderne enhed til netværket.
 7. Stik dejstykkerne af og rulle dem i hullerne. Fyld udsparingerne ikke helt, ellers kommer dejen ud under lukningsprocessen. Steg sammensætningen i 2 minutter på hver side (til støbejernsapparater) og 1,5 minutter generelt (til moderne elektrisk hassel).
 8. Efter et bestemt tidsrum kan dejen betragtes som klar. Skaller bevæger sig let væk fra den røde varme form. Fjern dem, og læg dem på en kølebakke. Fortsæt med at bage en ny portion.
 9. Dejen kan betragtes som færdig, hvis den har fået en gylden farvetone med brunlige pletter. Lav fyldet. For at gøre dette, stek nødderne i en tør gryde, hak dem i skiver eller lad dem være hele.
 10. Bland smeltet smør med kondenseret mælk, pisk med en blender. Hvis fylden er flydende, send den til køleskabet i en halv time. Begynd på at udfylde dejen dåser.
 11. Brug en teskefuld til at øse påfyldningen, læg den i hver halvdel. I midten skal du placere møtrikken eller bland stykkerne i den samlede masse og derefter fylde. Deltag forsigtigt i de to sektioner for at få solide kugler.

Sådan bruges nødder i form af nødder

Sådan bruges nødder i form af nødder

 1. Ikke hvert hus har en elektrisk hassel eller støbejern. Nogle husmødre køber specielle former i form af nødder, hver celle er en separat enhed.
 2. For at tilberede nødder med kondenseret mælk på denne måde æltes dejen på forhånd i henhold til en af ​​de ovenstående opskrifter. Stik et stykke af sammensætningen af, læg det i en celle og drej det med fingrene.
 3. Lad udsparingerne være i dejen, der begynder med kondenseret smør. Indstil nu ovnen til opvarmning, overhold en temperatur på 200 grader.
 4. Fjern bagepladen på forhånd, placer halve nødder på den. Efter et kvarter opvarmes ovnen nok, send panden inde.
 5. Varigheden af ​​varmebehandlingen er 1,5-2 minutter, ikke længere. Hvert 30. sekund skal du kontrollere beredskabet, dejen skal blive gylden.
 6. Når skaller er bagt, kan du let fjerne dem fra de røde varme retter. Du kan fortrimme kanterne, hvilket giver produkterne den ønskede form.
 7. Forbered nu påfyldningen.For at gøre dette, blandes blødgjort smør med kogt kondenseret mælk. Sort sammensætningen med en ske, lægges i hver halvdel.
 8. Du kan placere 1 hel nødde i midten (hasselnødder, mandler, valnødder osv.). Forsegl sektionerne, server behandlingen til bordet. Traditionelt konsumeres nødder med kakao, kaffe eller te.

Lav en godbid i et støbejern eller elektrisk hassel. Forvarm formen på forhånd, spred dejen til randen. Bages skallen i 1,5-2 minutter. Som fyld kan du også bruge revet chokolade i kombination med smør.

Video: hvordan man tilbereder nødder med kondenseret mælk

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer