Sådan fremstilles karamellpopcorn: 3 opskrifter

Vanen med at bide noget, mens du læser en bog eller ser en film, kan have en negativ indflydelse på figuren, hvis du bruger boller, ostekager og lignende velsmagende, men kaloririk mad. Det er let at erstatte det med popcorn, der har et anstændigt kalorieindhold på 401 enheder, men pr. 100 g produkt. Det er vanskeligt at spise så meget ad gangen, så popcorn er stadig et godt alternativ til en solid diæt. Det er ikke svært at tilberede det, der er flere enkle opskrifter til rådighed for begynderkokke.

Hvordan man fremstiller Caramel Popcorn

Hvordan popcorn kom til

Delikatesser, der straks ville appellere til et stort antal mennesker, vises sjældent på verdensmarkedet. Selv chokolade er nået langt fra en rituel ingrediens til en aristokratisk skål.

Majs har længe været kendt, Mexico og Peru kaldes dets hjemland. I henhold til arkæologiske fund kan det hævdes, at majs blev dyrket for 7 årtusinder siden. Historien har ikke bevaret navnene på opfinderne af popcorn. De taler kun om de folk, hvor denne forret var populær og dukkede op for alle andre. I de gamle bosættelser af indianerne blev der fundet retter til fremstilling af popcorn i korn og på kolben, samt individuelle kerner af den meget sort, der vil åbne under påvirkning af høj temperatur.

Mexicanerne løste problemet på en ejendommelig måde og lagde korn på varme sten. Behandler nåede Europa først i det 17. århundrede. I Amerika toppede popcorn i 30'erne af det 20. århundrede. De første smag i popcorn blev introduceret i slutningen af ​​1800-tallet. Ideen tilhørte Friedrich Rückheim, der tilføjede sød sirup. Så kom mode til en skarp smag, ost, vaniljekaramell.

Forretter var besværlige, og med opfindelsen af ​​mikrobølger til popcornelskere kom en ny æra, hvor tilberedningen var hurtig og let. Specielle poser blev udviklet, hvor majs korn blev opbevaret og solgt. Nu kan alle lave popcorn derhjemme og vide med sikkerhed, at der ikke er konserveringsmidler eller stabilisatorer i det.

Madlavningsteknik

Den vigtigste betingelse for, at majsene åbner, er høj temperatur. Du kan tilberede popcorn i en gryde eller i mikrobølgeovnen. Den klassiske karamelbehandlingsopskrift består af majskerner, vand og sukker.

Sukkerkaramell
Samtidig er der brug for 2 brændere. En pande placeres på den ene, kornene hældes på bunden, fordeles jævnt.

Det er vigtigt at: gryden skal være tæt lukket med et låg, ellers flyver alt velsmagende ind i køkkenet.

Den anden brænder er nødvendig til karamel. Vand hældes i en lille gryde med en tyk bund, sukker hældes ud i forholdet 1: 1 og koges under konstant omrøring. Når blandingen begynder at boble, kan du ikke bevæge sig væk fra den. Det er nødvendigt at overvåge processen med mørkning og konstant omrøre. En ensartet ravfarvet farve indikerer beredskaben til karamel. De fjerner det hurtigt fra ilden, hæld popcorn, blandes og lad det afkøle, uden at prøve at adskille de klistrede flager. For at den søde masse skal fordeles jævnt, skal du justere tiden, så popcorn og karamel er klar næsten samtidigt og har den samme temperatur.

Efter at behandlingen er afkølet, separeres partiklerne let med hænder.

Honningkaramell
Teknik til fremstilling af karamellpopcorn
Du kan med succes erstatte en del af sukkeret med honning. Farven på en sådan karamel vil være mere brun, og smagen bliver mættet. Til madlavning har du brug for:

  • 2 spsk honning;
  • 100 gram sukker;
  • 75 g smør;
  • 0,5 tsk kanel.

Teknikken til fremstilling af popcorn er standard. De bedste korn opvarmes i en støbejern tykvægget gryde.At blande dem uden at åbne låget i en sådan skål er problematisk på grund af dets tunge vægt. Men majs afsløres hurtigt og jævnt.

Karamellsirup koges, indtil den er gylden, og blandes derefter hurtigt med popcorn. Hvis det viste sig klistret, skal du tørre det lidt i en karamellskal.

Det er værd at huske: honning kan tænde ild, så når du laver mad, skal du være forsigtig og ikke distraheres fra processen.

Frugtglæde
For dem, der er kontraindiceret til honning, er muligheden for at erstatte den med enhver sirup nyttig. Tranebær, hindbær og rips karamell er meget velsmagende. Princippet om forberedelse adskiller sig absolut ikke fra honning, forholdene er de samme.

Nogle husmødre bruger et lille trick for bedre at fordele karamel over popcorn. Efter at have fjernet karamellen fra ilden, hælder de 0,5 tsk soda der og blander massen hurtigt. Det skummer og øges flere gange i volumen og bliver meget let. Blandingen distribueres let og klæber ikke majs.

For bedre tørring fordeles caramel-delikatesse på en bageplade dækket med bagepapir smurt med vegetabilsk olie.

For nogle er det mere praktisk at bruge en mikrobølgeovn, ikke en stegepande, til at åbne majs. Denne mulighed er også tilladt. Karamell kan være med enhver smag, hver husmor har sit eget højdepunkt for opskriften. Delikatessen viser sig at være meget velsmagende uden skadelige tilsætningsstoffer og meget mere økonomisk end den købte.

Video: hjemmelavet karamelpopcorn

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer