Sådan får du vådt håreffekt derhjemme

Mange damer søger at diversificere deres frisurer uden at henvende sig til mestrene for at få hjælp. Effekten af ​​"vådt" hår betragtes som en enkel og populær styling, der ikke kræver specielle færdigheder. Som i enhver anden forretning er der dog nogle særegenheder, der skal tages i betragtning. Stilfulde kaotiske tråde er altid i trend, og for at skabe dem behøver du kun den nødvendige styling, hårtørrer og kam. Et træk ved en stilfuld frisure er, at den er velegnet til alle typer hår.

Sådan får du vådt hår effekt

Valget af midler til at skabe effekten af ​​"vådt" hår

Stylingprodukter adskiller sig i graden af ​​fiksering, formål og konsistens. Afhængigt af hårtørringstypen, kan du vælge et valg til fordel for en passende mulighed.

 1. Gel. Anvendelse af produktet kræver opmærksomhed på detaljer, det er vigtigt at fordele det jævnt på hver streng for ikke at overdrive det med mængden. Hvis du overdriver det, vil krøllerne se beskidt, fedtede og tunge ud, hvilket skaber den modsatte effekt. Specialister inden for frisør har skabt en geltekstur, der er designet til at skabe ”vådt” hår. Det kosmetiske produkt hører til den professionelle serie og koster omkring 400 rubler. Gelen hjælper dig med at skabe den ønskede effekt uden at veje krøllerne og give dem en slags tilfældighed.
 2. Skum. Lægning med dette produkt er let at bruge og opnår hurtigt resultatet. Den luftige struktur klæber ikke sammen tråde og holder sin form perfekt. I de fleste tilfælde bruges skum til at give en "våd" effekt på langt og krøllet hår. Styling involverer naturlig tørring, for med hjælp af en hårtørrer tørrer produktet og suger det ned i håret, hvilket gør det stivt og unkempt.
 3. Wax. Produktet bruges som regel til at skabe ekstravagante frisurer til kort hår. Voks har en viskøs konsistens og overdreven tæthed, hvilket hjælper med at fastgøre trådene i den rigtige retning så hurtigt som muligt. Ved hjælp af et værktøj og et par hænder vil du skabe smukt kaos på dit hoved og symmetrisk skævt. Voksen fordeles jævnt over hele længden og kæmmes med en kam, hvorefter den tørres med en hårtørrer med en diffusor.
 4. Lac. Fixeringsværktøjet giver dig mulighed for at bevare det originale resultat i lang tid. Hvis du beslutter dig for at deltage i en festlig begivenhed, skal du foretrække stærk fiksering lak, til hverdagens slid er det ganske let eller middel. Producenter fremstiller en række blanke lakker, der fordeles jævnt på håret og efterlader ingen rester. Produktet vil også undgå virkningen af ​​parykken og gøre frisyren mere naturlig.

Sådan får du vådt hår effekt

Den grundlæggende æglæggelsesregel er ikke at overdrive. Hvis du bruger penge i store mængder, er den omvendte virkning af fedtede og beskidt hår mulig.

Brugsanvisning

 1. Vask dit hår grundigt med kun shampoo. Anvend ikke masker eller påfør balsam. Tør dit hår lidt med et håndklæde eller hårtørrer.
 2. Læg produktet på dine hænder og gnid det mellem håndfladerne, og fortsæt derefter med styling. Distribuer kompositionen over hele længden med omhyggelige, men lette, knap rørende bevægelser. Produktet vælges individuelt for hver hårtype.
 3. Drej låse på curlers eller fletninger, du kan kun bruge med dine hænder.I sidstnævnte tilfælde skal du knuse håret og løfte det op ved rødderne.
 4. Hvis du bruger træk eller curlers, skal du fortsætte med en blæser tørretumbler. Hvis formen blev overført af hænderne, skal du lade krøllerne tørre naturligt. Hvis du har krøllet hår, skal du under alle omstændigheder tørre uden at bruge en hårtørrer.
 5. Den sidste fase er at fikse frisuren. Igen vælges lakken på baggrund af omstændighederne. Det er dog vigtigt at overveje, at langt og tungt hår er meget lettere at miste form end kort og krøllet.

Sådan får du en "våd" effekt på lige hår

Lige hår er vanskelige at style, hvilket resulterer i, at det er meget vanskeligt at opnå nogen effekt. Søgningen efter antallet af stylingprodukter vil også bidrage til dannelsen af ​​"istapper", der ser ekstremt grim ud. Sørg for, at du har købt hårspray med maksimal fiksering. Som et hovedværktøj er både skum og gel egnede. Den mest succesrige og effektive frisure på langt hår kaldes en hestehale.

Saml håret ved kronen og fastgør det med et stramt gummibånd. Tag en lille gel og spred den på håndfladerne. Begynd med at fjerne "haner", der klæber rundt om hovedets omkreds. Fortsæt nu med halebehandlingen. For at skabe en "våd" effekt skal du tørre dit hår med en hårtørrer og straks påføre et skum. Derefter skal du samle halen i et bundt, stikke med hårnåle og lade stå i 1 time. Efter at tiden er gået, skal du opløse håret og begynde at adskille dem forsigtigt i separate krøller. Fix frisuren med lak og klatre højderne fremad!

Sådan får du en "våd" effekt på kort hår

Sådan får du en våd effekt på kort hår
Forbered gel eller voks til maksimal fiksering på forhånd. Vask dit hår og klap det lidt med et håndklæde, hvor du samler vand. Påfør produktet i håndfladen, gnid godt og jævnt, og begynd derefter forsigtigt at distribuere gennem håret. Sæt dine hænder på dit hoved, spred fingrene og træk op. Dine bevægelser skal ligne en saks. Når du er overbevist om den optimale mængde af produktet på håret, skal du lade dem tørre naturligt i 50 minutter, og derefter blæse tørt med en hårtørrer i 3 minutter.

Sådan får du en "våd" effekt på krøllet hår

Ejere af krøllet hår er utroligt heldige, fordi de absolut kan bruge ethvert stylingværktøj. Som nævnt tidligere er det bedre at købe en gelteksturisator, der er 100% velegnet til piger med krøllet hår. Mange damer anvender produktet kun på individuelle låse, andre foretrækker at dække krøllerne fuldstændigt, det hele afhænger af individuelle præferencer.

Fordel sammensætningen langs hårets længde eller på de tråde, som du vil "våde". Kam dem forsigtigt med en bred kam, og lad dem tørre naturligt. Undgå at bruge en hårtørrer, det vil kun fylde dit hår, hvilket resulterer i, at du ser ud som en mælkebøtte. Efter 30 minutter efter tørring skal du begynde at komprimere krøllerne fra rødderne til spidserne.

Sådan får du en "våd" effekt på medium hår

Smukke krøller til skulderbladene ser ekstremt elegante ud, hvis valget falder på en stilfuld frisure. Den grundlæggende regel er at præsentere i alle detaljer, hvor krøllede krøller skal være, ellers er der en buste. Som et stylingværktøj, foretrækkes gel, andre produkter får krøller til at se ud som klude.

Sådan får du en våd effekt på medium hår

Læg skum på hænderne og gnid mellem håndfladerne. Adskil en streng med en kam, og behandl den derefter fra top til bund. Drej i et lille bundt og fastgør det med en hårklips. Udfør enkle manipulationer med hver krølle hver for sig, hvorefter håret lader tørre naturligt i 30 minutter. Når tiden er gået, skal du tørre dem med lav hastighed i yderligere 10 minutter.

Funktioner af effekten af ​​"vådt" hår

Frisuren er designet til absolut enhver hårtekstur og længde. Stylingen ser elegant og stilfuld ud på både lange og korte haircuts.Ejere af krøllet hår kan hjælpe med at understrege den naturlige skønhed, og damer med en kort klipning finder det længe ventede kaos på deres hoveder. Du behøver ikke bruge for mange penge for ikke at blive plaget senere med fejlkorrektion og ikke starte proceduren igen.

 1. Hvis du arbejder på et kontor eller et regeringskontor, skal du bruge voks i stedet for skum. Det fikser krøller bedre, og de begynder ikke at fluff 5 timer efter stylingen.
 2. Til en romantisk middag med levende lys i en hyggelig café er en frisure med påførende skum på individuelle låse egnet. På denne måde opnår du bløde og yndefulde bølger på 30 minutter.
 3. For dem, der kan lide at hænge ud i natklubber, anbefaler vi at ty til en zigzag-afsked. Med en sådan frisure erobrer du hele dansegulvet!
 4. Bemærk, at den "våde" effekt ser anderledes ud på hår i forskellige nuancer. De låse, der er malet i forskellig farve skala - farve ser meget smuk og stilfuld ud. Hvis du er en brunette eller brunhåret kvinde, skal du ikke skimpe på stylingsværktøjer, men inden fornuft. Så for eksempel vil voks eller gel med en flimrende virkning uddybe farven og tilføje glans. Lys blond skønhed og blondiner skal være mere forsigtige, dit hår vil ikke se så imponerende ud i tilfælde af et øget beløb. Bemærk også, at anvendelse af produktet over hele hårets længde vil understrege gulhed (hvis nogen). Af denne grund tilrådes du at anvende produktet lokalt på individuelle krøller.
 5. "Våd" -effekt ser mere rentabel ud om sommeren end om vinteren. Garvet hud og sommervarme understreger friskhed og velplejet udseende. I en smuk kjole eller flydende sundress ser du meget elegant ud. Om vinteren vil styling virke latterligt for mange, baseret på vejrforhold.

Forvirrende og ved ikke, hvordan man får virkningen af ​​"vådt" hår? Vælg et passende stylingprodukt, sørg for tilstedeværelsen af ​​en stor kam og hårklips. Begynd proceduren med at vaske dit hår, gælder kun på rent hår. Glem ikke at modstå tørretid for at opretholde effekten i lang tid. Når proceduren er afsluttet, skal du altid fikse frisuren med lak. I tilfælde af vanskeligheder skal du udskifte det brugte stylingprodukt med et lignende. Du får succes, gå til det!

Video: vådt hår styling

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer