Hvordan man reagerer på uhøflighed: råd fra en psykolog

Hver forælder investerer maksimalt nyttige egenskaber i opdragelse af børn. Den yngre generation læres at være høflig, venlig og respektere de ældste. Senere, når en person går over i voksen alder, udvikler han allerede visse tanker og vaner. Men desværre har ikke alle positive egenskaber, som de siger, af natur.

Hvordan man reagerer på uhøflighed

Hvorfor er folk uhøflige

 1. Mangel på kærlighed er den vigtigste faktor. Når en person ikke får tilstrækkelig opmærksomhed i barndommen, plejen, kærligheden fra sine forældre, bliver han fremmed og ond. Denne opførsel manifesterer sig i ønsket om at skille sig ud, individet prøver at blive bemærket. Manglende opmærksomhed opmuntrer en person til at deltage i verbale indflydelse ved enhver lejlighed, til at være uhøflig, at respektere mennesker ældre end dem selv. Alt dette kommer fra barndommen. Ved forkert opdragelse og mangel på kærlighed er barnet meget lunefuldt for sine forældre til sidst at give ham en del af deres "dyrebare" tid. Denne opførsel går i voksen alder. Bevidsthed husker automatisk metoden til manipulation som den eneste mulighed for at tiltrække opmærksomhed.
 2. Selvbekræftelse er et andet kriterium, der definerer en uhøflig person. Et sådant scenario observeres kun i tilfælde, hvor et individ er uhøfligt over for sin modstander, der på nogle måder er underordnet ham (i styrke, materiel velvære osv.). Det vil sige, det viser sig, at de stærke fornærmer de svage og på grund af dette bekræftes. Oftest opfører folk, der er udstyret med magt, eller dem, der har gennemsnitlig vægt i en bestemt kommunikationskreds på denne måde.
 3. Manglende evne til at argumentere for ens holdning er det tredje aspekt, der påvirker menneskelig adfærd i samfundet. Ofte, når en verbal indflydelse eller diskussion begynder, tyr en, der ikke har mere at sige, til uhøflighed. Det moderne samfund kalder denne adfærd "overgang til individet." En mand forsøger at fornærme sin samtalepartner ved at indikere mangler ved sidstnævnte, hans materielle sikkerhed og familieplan. Når et individ ikke har nogen grund, går han over til åbenlyst uhøflighed.
 4. Træthed er en almindelig faktor, der bestemmer en persons interpersonelle adfærd og hans holdning til andre. Hyppig udsættelse for stress, konstant søvnmangel, dårlige forhold til pårørende og mange andre aspekter kan ufrivilligt provokere et individ til uhøflighed i det mest uhensigtsmæssige øjeblik. Hver moderne person står overfor dette, selv med en ”boa constrictor” -eksponering og en stabil psyke.

Sådan reagerer du på uhøflighed: tip til chauffører

 1. Spar din tid. Hvis du befinder dig i en situation, hvor en anden deltager i bevægelsen begynder at være uhøflig, skal du ikke spilde din tid og helbred på ham. Drivere, der ikke kan skille sig på en smal kørebane og stå hætte til hætte, minder om to rams. I en sådan situation skal du handle klogt, gå glip af narren, fordi han er "i brand". Forsikre dig selv om, at du er perfekt omvendt, og han er ikke i stand til andet end at bevæge sig i en lige linje. På samme tid skal du smile til boren og sikre dig selv ro i sindet hele dagen.
 2. Tag en pause fra vejen. Hvis du ofte bliver tvunget til at rejse rundt i byen med bil efter besættelse, skal du afsætte tid til hvile. Det er ikke nødvendigt at stoppe på sidelinjen i byen og sove. Nok hvile, lav en opvarmning for hele kroppen og øjnene.Psykologer giver sådanne henstillinger, fordi chaufføren ofte provokerer uhøflighed hos andre deltagere i bevægelsen. Hvis du begynder at gå langsommere på vejen, bipper og bølger andre. Du skal ty til opvarmning og hvile, når alle chauffører omkring opfattes som utålmodige kørere.
 3. Lær at opføre dig i ukontrollerbare situationer. Nogle chauffører, især unge, mangler takt og tilbageholdenhed på offentlige veje. Hvis du ikke var i stand til at undgå en indflydelse med kælen, prøv ikke at tale normalt sprog med ham. Luk først bilens døre og vinduer, peg DVR mod lovovertræderen. På denne måde registrerer du ulovlige handlinger fra en anden persons side. Ingen grund til at føre småprat og forsøge at bevise noget for de ufarlige. Ofte ender sådanne udlejninger i en kamp. Prøv at forlade scenen eller ringe til politiet med den anden førers registreringsplade.
 4. Vær forsigtig, mens du kører. Vi giver et eksempel for at gøre det lettere at forstå, hvad der står på spil. Du er den første til at stå ved trafiklyset, klæbe, distraheret, et grønt signal lyser. Bagudvendte chauffører begynder at bippe konstant for at få dig til at bevæge dig. Situationen virker enkel, men den forårsager en masse irritation. Ingen grund til at hulke og vinke dine hænder som svar. Slip væk og blink chaufførerne med nødbanden og undskyld for din fejl. For at håndtere uhøflighed på vejen må du ikke være den skyldige i denne uhøflighed. Hvis du på samme tid fangede chaufføren overraskende, skal du ikke signalere ham, at der er urin. Blink på lysstrålen og opfordrer dig til at begynde at bevæge dig.
 5. Aflast stress fra at køre. Hver moderne person mindst én gang i sit liv stod over for uhøflighed på vejen. Efter en hård dag og angreb fra andre chauffører føler han sig moralsk udmattet, som en presset citron. Psykologer giver deres råd om dette emne. De anbefaler at ringe til pårørende og klage banalt for at lindre stress og ringe til orden med alle mulige ord. Tro mig, det bliver lettere for dig.

Sådan håndteres uhøflighed i butikken

 1. Appel til ledelsen. Hvis du regelmæssigt støder på uhøfligheden hos butiksmedarbejdere, giver det ingen mening at spilde dine nerver direkte på sagen. Bed om en klagebog, angiv situationen. Henvis derefter til den øverste ledelse med en anmodning om at holde boret ansvarligt. Hvis myndighederne ikke er enige om dette, skal du skrive en klage til anklageren for at sende en revision til den angivne pavillon. Lad aldrig uhøflighed være ustraffet.
 2. Få universelle sætninger. Hvis du ikke er en af ​​dem, der vil bryde med klager og anklagere, skal du gøre noget andet. Når du hører en anden uhøflighed fra butiksmedarbejderne, skal du give ham fakta, der er vanskelige at udfordre. Begynd for eksempel at tale om reproduktion af blæksprutte eller husk Spaniens historie. Det betyder ikke noget, hvad du siger nøjagtigt. Det vigtigste er at gøre det med et smart look og fornuft filosofisk. Prøv at få sælgeren til en bedøvelse, så han føler sig dum og bliver tavs.

Hvordan man reagerer på chefens uhøflighed

Hvordan man reagerer på chefens uhøflighed

 1. Hvis din chef hører til magtfulde mennesker, må du aldrig gå glip af muligheden for at være uhøflig, husk mekaniske sætninger. Besvar ham automatisk: "Ja, du har ret," "Jeg er enig i din mening," "Nå, jeg gør det."
 2. Når ledelsen konstant skrig, indrømmes du at være tabt fra skrig. Prøv at tale med din chef normalt, så han ikke tager dine ord for ondskab.
 3. Lad din chef vide, at hans mening er vigtig for dig. Bed om ikke at råbe og tilbyde at diskutere situationen i en afslappet atmosfære. Åbenhed for dialog vil forstyrre enhver boor.
 4. Nogle begår den fejl at begynde at undskylde overordnede. Dette er nytteløst. Du blev bedt om at gøre det, gør det. Opfør dig ikke som et lille barn.
 5. Vær ikke uhøflig til gengæld, hvis du ikke ønsker at blive afskediget fra din stilling. Det er ekstremt let at blive involveret i en skandale, når alt er træt, og der ikke er mere styrke til at arbejde. Denne anbefaling gælder ikke for kolleger, lad dem ikke ydmyge sig selv.
 6. Mange erfarne ledere opfatter underordnede tavshed som en ignorering. Derfor skal du altid kigge efter ord for at udtrykke dig korrekt. Vær ikke tavs som en fisk, forsvar om nødvendigt din mening med rimelighed.
 7. For ikke at provokere endnu større uhøflighed fra kokens side, lad ham tale. Pakk på en bart alt, hvad hovedet siger. Afbryd ikke, svar først efter afslutningen af ​​myndighedernes monolog.

Hvordan man reagerer på kolesterolernes uhøflighed på arbejdet

 1. Ved, hvordan du præsenterer dig selv korrekt. Hvis du lige er kommet ind i et nyt hold, så prøv at virke som en venlig person. På samme tid skal du gøre det klart, at du ikke skal blive fornærmet. Udtryk dig altid tydeligt og tydeligt, så du ikke ser ud som en "klud".
 2. Vis aldrig din usikkerhed over for fremmede. De, der er tæt på dig, men ikke dine kolleger, kender måske denne egenskab hos dig. Tro på dig selv, og lad ikke kårene skade din forfængelighed. Smil altid som reaktion på uhøflighed, udtryk dig monoton, men højlydt.
 3. Husk den sociale betydning på arbejdet. Hvis din kollega er højere i rang, får du ikke venner med ham. Når linjen mellem chefen og en ven overvindes, vil manageren begynde at være uhøflig over for dig oftere end andre (på grund af venskab).
 4. Vis dig selv som en ægte professionel inden for det område, hvor du arbejder. Vis ikke åbent inkompetence. Begyndere får altid alle shishaerne, de er uhøflige, de er revet af. Bevis ikke dig selv som sådan, vær professionel.
 5. Vær ikke en sort får. Denne regel er velegnet til livet, men i et arbejdsmiljø er det bedre at fusionere med mængden og ikke forårsage negative følelser. Respekter holdets værdier, så de kommer til din redning på tidspunktet for en kollision med boren.

Hvordan man reagerer på uhøflighed på Internettet

 1. Moderne mennesker kan ikke forestille sig deres liv uden et globalt netværk. Ofte, når du efterlader kommentarer på sociale netværk og blogs, kan du mødes med uhøflighed. Folk provokerer ofte hinanden til aggression. Herfra begynder en verbal indflydelse. Desværre er ikke alle i stand til at reagere på uhøflighed.
 2. Ofte sidder folk på fora, under korrespondance begynder en krangel af en anden art. Derfor opstår unaturlig interesse, der vil vise sig at være ret til sidst. I løbet af dagen kan du gentagne gange kontrollere meddelelser og rulle gennem hovedet for videre udviklinger. Du tænker over, hvordan du reagerer på uhøflighed og forsvarer dit synspunkt.
 3. I dette tilfælde skal du ikke være oprørt og snyde dig selv, i det mindste er dette ikke rigtigt. Dine oplevelser er ikke interessante for nogen og er rettet mod tomrummet. Det er værd at overveje omhyggeligt, at alt for aggressive mennesker ikke er helt sunde. De kan ikke smide deres vrede ud over internettet. Tænk, at sådanne personligheder er ugyldige.
 4. Derfor bør man ikke reagere skarpt på uhøflighed under stillinger og på fora. En selvforsynende og passende person kan komme med en bemærkning til dig og forklare, hvad du har forkert ved, han vil ikke vise aggression. I dette tilfælde kan du fortsætte dialogen og finde ud af, hvem der står bag sandheden. Svar ikke med aggression på uhøflighed. Som regel slutter sådanne meningsløse samtaler ikke der.
 5. Der er en udvej, når man handler med upassende mennesker. Det anbefales at føre en dialog med dem som med små børn. Reager på alle uhøflige sætninger med ro og sarkasme. Undgå anstrengelse og bekymre dig ikke endnu mere. Alle værdiløse trusler forbliver på Internettet. Spild ikke dine nerver på uhøflighed og tomme bemærkninger.
 6. I et andet tilfælde, hvis trefaldet begyndte mellem dig og din ven, er det bedre ikke at fortsætte dialogen og mødes i det virkelige liv. Diskuter ansigt til ansigt problemer uden offentlig ydmygelse.Ofte sprøjter mennesker, der undertrykker aggression i den virkelige verden, det ud i form af uhøflighed på Internettet. I dette tilfælde skal du passe på dine nerver, dette er ikke din bekymring.

Handlinger om uhøflighed fra fremmede

Handlinger om uhøflighed fra fremmede
Vis medlidenhed

 1. Hvis du ikke roligt kan svare på barske ord og fornærmende sætninger, skal du vise medfølelse og være medliden med taberen. Hans handlinger indikerer, at bore i sjælen er ulykkelig. Mest sandsynligt har han problemer eller simpelthen nytteløst liv.
 2. I dette tilfælde prøver aggressive mennesker at kompensere for den manglende opmærksomhed med aggression og uhøflighed. Behandl en sådan person med medfølelse. Forstå, at han er svag, så vil reaktionen ændre sig radikalt. Det vigtigste er ikke at undskylde.

Vittighed i respons og belastning filosofi

 1. Som svar på uhøflighed, prøv at smide en smart og kompleks sætning ud. Stil boren direkte et retorisk spørgsmål, som er vanskeligt at forstå. Aggressiv taber vil ikke forstå, hvad de vil have fra ham, og opgive dialogen.
 2. Prøv at besvare uhøflige sætninger med en subtil vittighed med mening. I en sådan situation mister gerningsmanden. Hvis du ikke kan joke om emnet, er det værd at vise sympati. Hold på enkle sætninger, og tag ikke skarpe ord til hjertet.

Svar uhøfligt

 1. Denne metode er ikke helt korrekt. At ty til det eller ej er din egen virksomhed. Det kan vise sig anderledes, end du havde tænkt dig. Det er ikke helt korrekt at svare uhøflighed på uhøflighed. Normalt kommer en lignende metode først op i tankerne.
 2. Hvis du beslutter at være uhøflig som svar, er det vigtigt at forstå, at du går ned til niveauet for en taber, der er uhøflig for dig.
 3. Således mister du selvtillid. Hvis du ofte tager til en sådan metode, bliver du snart selv en bore.

Bliv kritiker

 1. Det er vigtigt at forstå, at kritik og uhøflighed er helt forskellige ting. I den første mulighed kan du føre en relativt rolig dialog og forsvare dit synspunkt. I tilfælde af uhøflighed skal man slet ikke svare på en sådan person.
 2. Uberettiget aggression er ikke værd at dine nerver og opmærksomhed. Typisk er denne opførsel ikke rettet specifikt mod dig, men mod andre deltagere i dialogen eller uautoriserede personer. Du skal reagere på uhøflighed med en følelse af værdighed, ikke bøje dig til et sådant niveau.

Se bort

 1. For din ro i sindet kan du helt ignorere en aggressiv person. Som et resultat af sådanne handlinger vil fortaben snart miste interessen for dig. En person vil lede efter et nyt objekt til en skærm.
 2. Aggressive mennesker, der provokerer en sådan dialog, venter altid på et svar. Jo mere følelsesladet samtalen udvikler sig, jo mere uhøflighed vil du høre om dig selv. I dette tilfælde skal du ikke vise din vrede. Dette er målet med boren. Sig, at en sådan dialog ikke er behagelig for dig, ikke mere.

Du kan mødes med uhøflighed på arbejdet, i offentlig transport, på vej hjem og endda på Internettet. For ikke at spilde dine nerver er det nødvendigt at reagere på uhøflighed korrekt. Bøje aldrig til den fornærmede niveau, det er hvad han forventer. Har selvtillid, vær ikke genert foran boren.

Video: hvordan man reagerer på fornærmelser

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer