Sådan stopper du med at elske en gift mand: psykologisk rådgivning

Hvis drømme er ramt af en hård virkelighed, og du ikke længere er sammen med din kæreste, er det værd at overveje, hvordan man slipper af med negative tanker. Du bør ikke pund og reflektere over det faktum, at alt er forbi. Husk, du er ung, der er mange gode og frie mænd omkring. Du skal ikke længere prøve rollen som en elsker.

Hvordan man holder op med at elske en gift mand

Trin nummer 1. Stil dig op til en pause

 1. Analysér omhyggeligt adfærd og karakter af manden. Prøv at finde dets negative sider. Du kan muligvis ikke gøre dette med det første, fordi du er forelsket. Men hvis du ser på tingene anderledes, vil du være i stand til at stille dig op til en pause.
 2. Reinkarner nu i hans huds "hud". Hvor ubehageligt er det for hende at vide, at hendes mand konstant går til venstre. Hvor svært det er at acceptere eksistensen af ​​en tredje person i et forhold. Det er sandsynligt, at du også keder dig med en mand, og han springer over en anden lidenskab. Har du brug for det?
 3. Find styrke til at blive vred på din elsker. Husk alle de øjeblikke, hvor han lovede at komme, men ikke kom. Hvor længe jeg plagede dig med ordene "Jeg vil skilles." Som konstant at tale om undladelserne med sin kone. Hvorfor spiller du en birolle, vel vidende at denne mand er en fremmed.
 4. Fjern endelig de lyserøde briller. Se situationen. Forstå, at elskeren er med dig, fordi han er så behagelig. Kona føder, sletter, strejker, elskerinnen tilfredsstiller. En mand, der snydt sin soulmate fortjener ikke din kærlighed.
 5. Tænk på din forening med hensyn til religion (for troende). I en hvilken som helst bog med sådan en skriftsted fordømmes og straffes forræderi. Undskyld dig selv for hans kærlighed, bede din kone mentalt om tilgivelse og stem ind for at bryde med sin mand.

Trin nummer 2. Bryder op med en mand

 1. Først skal du evaluere dig selv. Hvorfor valgte du en mand, der allerede har en kone? Er han økonomisk uafhængig, god i sengen, voksen? Måske, men der er en sådan plan for mænd, der ikke har travlt med andre kvinder. Forsøg ikke at hæve din selvtillid på grund af det faktum, at du fjernede ledsageren fra hans kone.
 2. En gift mand i kommunikation med sin elskerinde har ikke travlt med at bryde forbindelsen. Du skal gøre det selv. Tal med ham, del dine tanker. Sig, at du ikke længere ønsker at spille en støttende rolle.
 3. Ekskluder tårer, knus og anden ømhed. Tal klart og fortroligt, prøv ikke at tvivle og bukke under for hans overtalelse om at blive. Forstå, at han vil fodre dig "morgenmad" i lang tid fremover. Vi er nødt til at stoppe dette.
 4. Giv ikke tilbud om at forblive venner og accepter ikke et sådant tilbud fra ham. Hvis du konstant ser denne person foran dig, vil det være vanskeligt at stoppe med at elske ham. Slut det en gang for alle.

Trin nummer 3. Brænd alle broer

 1. Erfarne psykologer inden for menneskelige forhold vil sige, at du kan stoppe med at elske en gift mand, men kun glemme ham. Brænd broer, se ikke tilbage, udelukk enhver mulighed for at mødes igen.
 2. Ofte fortsætter gifte kvinder med at kigge efter en date med deres tidligere kæreste for igen at føle hendes ømhed og andre perspektiver, som hun kan give. Vær opmærksom på dig selv, undlad dig at overtale dig om et fælles tidsfordriv.
 3. Hvis du og din kæreste har fælles venner, begræns om muligt kommunikationen med dem for første gang. Når smerten aftager, kan du genoptage kommunikationen. Men diskuter ikke under ingen omstændigheder forholdene til en gift mand. Prøv ikke at tale om ham overhovedet, undgå sådanne samtaler.
 4. Forsøg ikke at hævne dig ved at finde en ny mand og offentliggøre dit forhold.Det er vigtigt at forstå, at du i dette tilfælde først skal finde ro i sindet og først derefter opbygge nye relationer.
 5. Afvis afpresning, hvis idé kan rulles i hovedet. Hvis du planlægger at afpresse en tidligere elsker med fælles billeder og forsøge at ødelægge hans familie, skal du overveje dine moralske værdier.

Trin nummer 4. Ekskluder alle kontakter

 1. Hvis det er muligt, skal alle møder med en person, du føler dig, være udelukket. Hvis det er værd at ændre jobbet på grund af dette, skal du vælge et lignende trin eller prøve at finde ud af dig selv. På hvert møde er lidelse og blink af følelser uundgåelige.
 2. Slip af med alle slags påmindelser om dit forhold. Smid gaver, slet alle kontakter, også på sociale netværk. Stop med at chatte med din elskers venner. Rengør din telefon for beskeder og fotos. Således vil tanker om en mand gradvis forsvinde.
 3. Skift retningen på dine tanker. Når du først prøver at tænke på tidligere forhold, skal du straks prøve at blive distraheret. Stop dig selv. Tænk på andre livshistorier. Find en hobby. Træn dit sind og gør det stærkere. Lær at modstå de minder, der gør ondt.

Trin nummer 5. græde

græde

 1. Så snart dit forhold er slut, må du ikke smide følelser ud til dine nærmeste. De skulle ikke se dine svagheder, så du er ydmyget og skaber unaturlig skam for dig selv.
 2. I dette tilfælde kan nære mennesker dømme dig og sige, at forholdet oprindeligt var dømt til fiasko. En gift mand er ikke det bedste valg, alt kunne ikke ende godt. Hvis du vil smide følelser ud, gør det privat.
 3. Tag en pude, start med at skrige og græde ind i den. Tro mig, det bliver lettere for dig. Det vigtigste er, at ingen kan se, hvor meget det gør dig ondt. Besøg om nødvendigt en psykolog, en specialist kan sige alt. Bliv ikke dræbt, ikke flagellere.
 4. Du er ung, glem ikke det, lev videre. Det skal forstås, at alder er en psykologisk tilstand. Dette handler ikke om biologiske år, selvom du er over 30 år. Vær ikke bange for at være alene med dig selv, tænk på det gode.
 5. Undgå heller ikke alkohol og lignende stoffer. I dette tilfælde finder du ikke en udvej. Det bliver meget mere smertefuldt, derudover vil du markant plantesundheden. Henvend dig til en psykologs tjenester, der er intet at bekymre sig om. Ret dine følelser til sport eller kreativitet.

Trin nummer 6. Start et nyt liv

 1. Det er værd at slette en mislykket kærlighedshistorie helt fra livet. Begynd at lave historie fra starten. Gå ikke i cykler i de erfarne følelser, i verden er der en masse behagelige ting, husk altid om det.
 2. Træk konklusioner, analyser, hvad du kunne lære i den sammenbrugte tid. Ved dette stop og kryds alt det, der var. Udtryk dine tanker på papir, læst igen og brænd derefter. Sådan rådgivning giver dig en psykolog, de fungerer virkelig.
 3. Prøv at gøre det, du altid har drømt om. Husk, hvad du altid udsætter for senere på grund af manglende tid. Det er ikke værdiløst at tilbringe gratis timer. Nu har du meget mere tid, brug det med omhu.
 4. Sæt i baggrunden alle følelser forbundet med en kærlighedshistorie. Du ødelægger dig selv indefra, det gør ingen lettere. Det anbefales også stærkt, at du skifter aktiviteter, hvis det ikke passer dig. Find arbejde efter din smag og nyd livet.

Gennemgå din opførsel, begynder at respektere dit eget "jeg". Find styrken til at skille sig ud med en gift mand. Sæt dig selv i stedet for sin kone, siger de elskede afskedsord. Prøv at stoppe med at elske den tidligere kæreste og brænde alle broer.

Video: hvordan man afslutter et forhold til en gift mand

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer