Sådan fremstilles chokoladepudding: 4 opskrifter

Chokoladepudding vil appellere til foodies der er trætte af kiks og shortbread kager, vaniljesaus og olieroser. Desserten, opfundet af briterne, viser sig at være luftig med en delikat og smeltende struktur. For mennesker, der ikke kan tolerere gluten, kom de med en mulighed uden hvedemel. Og arbejdende kvinder og mænd, der ikke har tid til at lave kager og cookies, kan lide mikrobølgeopskriften.

Hvordan man laver chokoladepudding

Hej fra England

Grundlaget for en traditionel dessert bragt fra England vil være komælk. Til 6-7 portioner har du brug for 1,5 liter produkt. Sammensætningen af ​​den klassiske budding inkluderer andre komponenter:

 • hvidt eller brunt sukker - 250 g;
 • æg - 2 stk .;
 • majs- eller kartoffelstivelse - 1 spsk. l. uden en bakke;
 • naturligt kakaopulver - 70 g.

Desserten suppleres med en sød sauce, som du har brug for 10-20 g knuste jordnødder, flere stykker mørk chokolade, vanillin. Og lidt hvetemel for at gøre sauce tyk. Samt en 100 g skive smør eller margarine for en delikat smag.

Hæld 1 liter mælkebase i gryden. Arbejdsstykket koges og blandes med resten af ​​ingredienserne. For at forhindre, at tørre fødevarer klumper sig sammen, kakao, sukker og stivelse kombineres i en separat skål. Og derefter hældes en tynd strøm ind i komponenterne i en halv kop varm mælk, hvor massen omrøres med en piskeris. Når produkterne bliver homogene, sendes de til panden med basen. Indstil minimumstemperatur, og lad budden simmes, indtil desserten bliver tyk. Massen omrøres med en visp, så den ikke brænder og krøller sig sammen.

Basen hældes i forberedte former. Du kan bruge almindelige kopper eller specielt silikone tilbehør. Det anbefales at smøre bunden af ​​beholderne med smør eller vand, så det er lettere at få budding.

Desserten afkøles til 35-37 grader og skjules i køleskabet, så den fryser helt. I mellemtiden kommer skålen til den rette konsistens, de tilbereder en sød sauce. Æg slås i en skål. Når kyllingens ingredienser bliver til en frodig masse og stiger i volumen med 1,5-2 gange, kombineres de med 120-150 g sukker og en kniv vanillin. I en gryde med en tyk bund blandes 500 ml af den resterende mælk og 30-40 g mel. Med en visp knuses alle klumper, og derefter hældes ægbestanden i den fremtidige sauce. Du kan tilføje 1-2 spsk. l. kakao for at give chokoladen et strejf af sauce.

Milkshake er opvarmet, men det er ikke værd at koge. Den maksimale temperatur er 80–85 grader. Når massen bliver tyk, fjernes den fra ovnen og krydres med smør. Du får en sauce, der smager som vaniljesaus. Det afkøles separat i køleskabet fra budding.

Designet af opvasken startes om 1,5-2 timer, når bunden og sauce er frosset. Fjern først desserten fra glasset. Hvis budding fastgøres til opvasken, dyppes beholderen i varmt vand i et minut. Det vigtigste er ikke at overdrive det, så skålen ikke smelter. Spred basen på en plade, hæld ovenpå med vaniljesaus, drys med knuste jordnødder. Pynt med chokoladechips, friske eller frosne bær, stykker tørret frugt eller en kvist mynte.

Glutenfri opskrift

Hvis et af familiemedlemmerne ikke tåler retter, der indeholder hvedemel eller naturlig komælk, vil de forkæle sig med en særlig glutenfri budding. Du har brug for:

 • kakaopulver - en halv kop;
 • vaniljesukker - 1,5 tsk;
 • stivelse - en tredjedel af et glas;
 • almindeligt sukkerrør eller rørsukker - 1,5-2 kopper;
 • dåse kokosmelk - 1 l;
 • salt - 15 g.

Denne mængde mad er nok til 6-8 portioner. Madlavning af kostholdepudding er praktisk talt ikke forskellig fra en traditionel opskrift.Tørre billetter blandes i en stewpan, og derefter hældes kold kokosmelk langsomt ind i komponenterne. Dessert sættes på medium varme, bragt til 90 grader og sluk straks ovnen. Stuespanden efterlades på brænderen i 2-3 minutter. Massen skal omrøres med en gaffel eller visp, så den ikke klæber til bunden af ​​beholderen og ikke brænder.

Glutenfri budding hældes i en ren skål eller kop. Den afkølede dessert rengøres i køleskabet og venter, indtil den bliver tyk, som gelé. Før servering drysses en diætret med en blanding af kakaopulver og pulveriseret sukker. Saucen til sådan en budding er ikke tilberedt, men du kan dekorere den med tilladte produkter. For eksempel chokolade eller kokosnød.

Raffineret mulighed

Budding med Mascarpone-ost og jordbær overrasker gæsterne og appellerer endda til lunefulde gourmeter, der hader den klassiske engelske dessert. Et gourmetmåltid består af:

 • pasteuriseret eller naturlig mælk - 700 ml;
 • rør eller hvidt sukker - et halvt glas;
 • kanel - 5 g;
 • semulje - en halv kop;
 • mørk chokolade - 2 fliser;
 • mandler - 75 g;
 • friske eller frosne jordbær - 300-320 g;
 • Mascarpone ost - 240-250 g;
 • Roma - 1 glas.

Mælken bringes til koges og hældes i en gryde med semulje i en tynd strøm. For at undgå, at budding klæber, skal opvasken have en tyk bund. Produkterne omrøres med en visp, indtil de er glatte, og krydres derefter med sukker og sætte beholderen på langsom brand. Efter 15 minutter hældes chokoladechipsene i den varme semulje. Fjern desserten fra komfuret, når den bitre komponent er smeltet. Hæld rom blandet med kanel, afkølet til 50-60 grader og kombiner med 120 g Mascarpone-ost. Pisk ingredienserne med en blender eller mixer for at gøre skålen fluffy og luftig. Skift forsigtigt basen til forberedte former, afkøles i køleskabet i 2 timer.

Før servering stegtes mandler og skrælles dem. Skær i tynde plader eller slib med en stupa. Den resterende ost slås, indtil den stiger i volumen. Du kan krydre det med pulveriseret sukker. Budding fjernes fra formene, dekoreret med jordbær, skåret i skiver. Presset ost presses ovenpå til dessert og drysses med mandelsmuler på skålen. Det er tilbage at lægge en kvist mynte på en tallerken, og hjemmelavet budding vil ikke være anderledes end restaurantindstillingen.

Pisk op

Bruger du på at tilberede lidt dessert 1,5 timer? Hvorfor, hvis der er en mulighed på femten minutter for de doede? Sammensætningen af ​​den modificerede budding inkluderer:

 • margarine - 180-190 g;
 • sukker - 1 glas;
 • mælk - 2 spsk. l.;
 • Kakao - 45 g;
 • kyllingæg - 2 stk .;
 • mel - en fjerdedel kop;
 • bagepulver - på spidsen af ​​kniven.

Det er nødvendigt at få margarine på forhånd, så den smelter ved stuetemperatur. Den bløde ingrediens formales med sukker og kakaopulver. Pisk kold mælk med æg, indtil den er glat, hæld oliebasen i en tynd strøm. Bagepulveret hældes i mel, og derefter tilsættes begge ingredienser i små portioner til margarinmassen. Pisk dejen med en visp, og det er endnu bedre at bruge en mixer, der gør produkter til et frodigt og luftigt emne med ensartet konsistens.

Chokoladepudding er opdelt i portioner og lagt i silikoneforme. Bunden af ​​tanke smøres med vand. Dessert sættes i mikrobølgeovnen og vælg den maksimale temperatur. Det tager 6-7 minutter at massere godt bagt. Budding insisteres i 4-5 minutter og serveres derefter med te. Du kan dekorere skålen med pisket fløde, nøddesmuler eller kokosnød.

Hjemmelavet budding er meget sundere og velsmagere end indstillinger for pulverbutik. Forberedelse af en engelsk dessert er naturligvis tidskrævende, men der er enkle opskrifter på en mikrobølgeovn. For at fremstille en diætret er det nok at erstatte naturlig mælk med nonfat, og i stedet for sukker, tag stevia. Og nyd den luftige budding, der ikke skader figuren.

Video: Chokoladepudding på 15 minutter

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer