Sådan fremstilles müsli-barer: 4 opskrifter

I dag er ernæring gået langt foran, men der er stadig produkter, der kun har fået efterspørgsel på grund af det dygtige arbejde hos marketingfolk. For eksempel de berygtede müsli-baserede søjler. Når det kommer til købt sammensætning, er der ikke noget nyttigt i det. En håndlavet snack, tværtimod, giver kroppen udelukkende fordele. Tilhængere af en sund kost og alle slags diæter har samlet deres opskrifter, som vi vil diskutere detaljeret.

Sådan fremstilles Müsli-barer

Klassikere med et æble

 1. Du skal starte med klassikerne i genren. For at fremstille en virkelig sund og tilfredsstillende snack skal du give dig alt, hvad du har brug for. Du har brug for et sødt og surt æble, ca. 350-400 gr. havregryn, banan med pære (1 stk.). Om ønsket tilsættes nødder (75 gr.), Tørrede frugter (110 gr.).
 2. Start med frugt først. Skyl dem, inklusive en banan. Fjern de uspiselige dele. Før frugterne gennem rivejernet en efter en, bland derefter knuste nødder i krummer og tørrede frugter jorden med en blender.
 3. Tænd for ovnen, så den varmes op til 190 grader. Havregryn (middel / grovslibning) kombineres med ovenstående komponenter. Rør, indtil der er opnået en pastaagtig tekstur.
 4. Blanker af formularen, som du vil modtage senere. Dæk den ovnfast form, der er egnet til madlavning i ovnen, med folie. Læg dine fremtidige søjler på det, bag dem i en tredjedel af en time. Tag en prøve efter afkøling.

Med frø og honning

 1. Denne opskrift er perfekt til dem, der ønsker at miste et par ekstra pund. Få stegte solsikkefrø eller græskar, men uden skræl (90 gr.). Tag ca. 0,7 kg. havregryn, 0,3 kg. tørret frugt, 130 gr. honning, 0,1 kg. smør og lige så mange ristede nødder.
 2. Send frøene sammen med tørrede frugter i en blenderbæg, slib med særlig omhu i krummer. Mos i müsli, stek nødderne og smuldre også. Bland disse komponenter i en masse, overfør til en skål.
 3. Opvarm olien i et par, så den når en flydende tilstand. Press honning, varm og afkøl straks. Indtast tidligere tilberedte og malede ingredienser. Igen, installer i et damp- eller vandbad, hold i 10 minutter.
 4. Fjern massen fra brænderen, og lad den afkøle til en temperatur, der ikke er lavere end stuetemperatur. Form derefter stængerne med den ønskede form. Pakk hvert emne med folie eller pergament, læg i kulden. Efter hærdning skal du evaluere snack.

Med sesamfrø og kokosnød

 1. En anden diætindstilling, der vil dekorere en snack og forhindre en skarp sult. Så du har brug for 0,3 kg hver. sesamfrø, havregryn, solsikkefrø, kokosnødeflinger, frøfrie rosiner. Tag også 0,25 kg. honning og 5 rå proteiner fra kyllingæg.
 2. Bland løse komponenter sammen i en forsænket beholder. Tilsæt langsomt honning og rå egern til dem. Sørg for, at massen er ensartet og relativt formbar. Tilsæt om nødvendigt stadig tør mad.
 3. Tilbered en bageplade i ovnen. Dæk med pergament, hæld hele massen og jævn med en spatel. Du kan straks opdeles i dele, men det er ikke nødvendigt.
 4. Send indholdet af den varmebestandige bakke til bagning, bemærk den tredje times tid. Efter 15 minutter skal du kontrollere snacken, den kan brænde. Varmebehandling udføres ved 170 grader.
 5. Når det tildelte interval afslutter, skal du ikke skynde dig at få en snack. Lad hende blive i ovnen i yderligere 7 minutter. Fjern derefter, afkøl og skær.

Med chokolade

 1. Sød tand vil kunne lide denne variation for alle de velkendte barer. Du skal tage produkter på listen: tørrede frugter og nødder (110 g hver), banan med æble og pære (1 stk.). Du har også brug for creme med fedtindhold (0,15 kg.), Honning (50 gr.), Granola (0,5 kg.) Og chokoladestang (1 stk.).
 2. Sørg for, at møtrikkerne ikke har skillevægge eller skaller. Steg dem i en tør stekepande i cirka 4 minutter, og slip dem derefter i en krummer med en kavel eller en blender. Fjern massen fra frugten og riv, føj til nødderne.
 3. Indtast müsli og andre ingredienser i henhold til opskriften med undtagelse af chokoladestangen. Sørg for, at du får en sammensætning, der ligner tæt dej. Begynd at skulpturere emnerne, og lad dem derefter ligge lidt ned.
 4. Indstil temperaturen på ovnen til ca. 190 grader. Hvis ovnen er kraftig, er 180 nok. Læg de støbte emner på en overdækket form og læg den på bagning. Tag et kvarter, sluk det.
 5. Lad godbidderne stå i ovnen i yderligere 5 minutter. I løbet af denne tid er det nødvendigt at bryde chokoladestangen og smelte terningerne i et vandbad. Når du får glasuren, hæld de afkølede stænger med den og hold den i kulden.

Effekten af ​​müsli-stænger på kroppen

Effekten af ​​müsli-stænger på kroppen

 1. Barer fik deres popularitet for over et århundrede siden. Dette skyldes de værdifulde egenskaber, som produktet besidder. Barer har en positiv effekt på kroppen som helhed.
 2. En sådan behandling kan være en god snack på vejen. Det er praktisk og praktisk at bruge. Desuden behøver sammensætningen ikke særlige betingelser for opbevaring. Baren har en lav pris, og den har en forholdsvis høj ernæringsværdi.
 3. På grund af sin rige sammensætning og enorme næringsværdi, vil en godbid være en fremragende morgenmad til at starte en ny dag. Det er lækkert og giver energi i lang tid. Derudover kan du købe det færdige produkt og ikke spilde tid på dets forberedelse.
 4. Müsli er en multikomponentkomposition. Det indeholder en enorm mængde vitamin, aminosyrer og mineralforbindelser. Det er i dette kompleks, at den menneskelige krop har brug for at bevare den normale funktion i alle systemer.
 5. De pågældende stænger adskiller sig fra almindeligt korn, idet müsli beholder sin rige sammensætning til fulde. Hvad angår korn, underkastes de dyb varmebehandling. Müsli behandles ved hjælp af speciel teknologi, mens den opretholder værdifuld sammensætning.
 6. Hele kerner i baren har en positiv effekt på fordøjelseskanalen. På denne baggrund forbedres tarmmotiliteten. Metabolismen forbedres også. Alt dette sker på grund af den store mængde kostfiber.
 7. På grund af overflod af fibre normaliseres alle metaboliske processer i den menneskelige krop. Kulhydratmetabolismen bliver også bedre. Det er af denne grund, at piger elsker sådanne barer. Deres regelmæssige spisning giver dig mulighed for at bevare en figur på det rette niveau.
 8. Kostfiber hjælper med at nedbryde kropsfedt. På grund af dette opstår der et naturligt og glat tab af overskydende vægt. Kroppen renses for slagg og giftige forbindelser. Blodcholesterolniveauer er normaliserede.
 9. Sådanne afgrøder er berømte for overfloden af ​​en gruppe B-vitaminer, derudover indeholder de magnesium og calcium. Barer inkluderer ofte nødder. Dette supplement fylder kroppen med værdifulde flerumættede fedtsyrer.
 10. Samlet set har alle nyttige enzymer ikke kun en positiv effekt på hele kroppen, men forbedrer også udseendet markant. Tørrede frugter findes også i barer. Og denne sammensætning indeholder en høj koncentration af mineralforbindelser og vitaminer.
 11. Efter at have konsumeret en energibar, fortsætter müsli med at blive fordøjet i maven i ret lang tid. Derfor føler du dig ikke sulten i lang tid. Denne snack indeholder både hurtige og langsomme kulhydrater.Mætning af kroppen forekommer hurtigt og uden stigninger i blodsukkeret.
 12. Brug derfor et sådant produkt til morgenmad og under snacks. Dette vil slippe af med overskydende vægt. Barer er især relevante for dem, der holder sig til den rette ernæring og regelmæssigt besøger gymnastiksalen.

Müsli-barer har en masse positive egenskaber. Dette skyldes deres rige sammensætning. Der er ikke noget kompliceret i at forberede en sådan snack. Undersøg omhyggeligt opskrifterne, og fortsæt. Brug vanen med regelmæssigt at snacks på en sådan godbid. Snart forbedres den generelle tilstand og udseende.

Video: opskrift på velsmagende og sunde energibarer

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer