Hvordan man opbygger et forhold til en mand

Når en mand og en kvinde mødes, begynder de ufrivilligt at betragte hinanden som partnere i livet. Denne opførsel er typisk for mange par, men ikke alle ved, hvordan man opbygger forhold korrekt. I de fleste tilfælde tager piger, der forsøger at beholde en ledsager og gøre ham til glæde, et lignende spørgsmål. Erfarne psykologer har udviklet en række effektive anbefalinger, der skal tages i betragtning.

Hvordan man opbygger et forhold til en mand

Skynd dig ikke på ting

Ingen grund til at haste, prøv ikke at få alt på én gang. Du kan ikke opbygge et stærkt forhold på en uge eller en måned; det vil tage mere tid. Ellers er der en risiko for at skræmme en mand der synes, at du er for påtrængende.

Du kan have ubegrænset sympati og lidenskab, men ikke enhver partner er klar til at kaste sig ned i poolen med sit hoved. Dette betyder ikke, at en mand ikke ønsker at gøre dig til en del af sit liv, slet ikke. Det tager ham mere tid at komme ud af skallen og nå sit potentiale. Tag det sådan, ikke skub det.

Hvis du med sikkerhed kan sige, at du ikke har fundet en soulmate, men bare din egen person, vil du lykkes. Hvis forbindelsen er hurtig og tankeløs, er der en risiko for, at manden aldrig åbner under stærkt pres eller en manifestation af følelser fra din side.

Da den moderne verden er forskellig fra middelalderen, skal du ikke prøve at begynde at tale om et bryllup efter den første sex eller en måned med at tilbringe tid sammen. Forstyrr ikke din ledsager for virkelig at nyde godteriet-buketperioden, slap af og tag høflighed.

Der er hyppige tilfælde, hvor kun en pige investerer i udviklingen af ​​relationer. Manden på sin side ønsker at få fysisk tilfredshed og have det sjovt. Det er vigtigt at finde ud af de rigtige intentioner fra gentleman i tide og derefter forstå, om du har brug for det eller ej. Hvis en mand ikke er seriøs, vil dine forsøg være forgæves.

Mange piger er utilfredse med den nyligt præcise ledsager. I sådanne tilfælde anbefaler vi, at der foretages en "undersøgelse" på det første trin i forholdet. Dog lider ikke af paranoide tilbøjeligheder, dine handlinger kan du provosere til adskillelse.

Ved, hvordan man er svag

Den ægte mandlige skæbne er at beskytte og beskytte din kvinde. Lad ledsageren være stærk, du kan ikke altid vinde din ære og svare gerningsmanden. En mand skal få "rettigheder" på dig, vise dig selv som leder af familien og beskytteren.

Evnen til at være svag ligger ikke kun i muligheden eller umuligheden for at afvise lovovertræderen. Dette handler ikke om ekstreme situationer, men om daglige problemer. Er du ubehagelig at skændes med dine kolleger? Fortæl din partner om situationen, lad ham hente dig og berolige dig.

Nogle gange er stærke knus og støtteord nok til at pigen føler sig beskyttet. Forsøg ikke at løse presserende problemer selv, tildel en del af ansvaret til partneren.

Giv op idealer

Kvinder har en tendens til at opfinde billedet af en ideel ledsager og derefter prøve at geninddrive en mand til deres idealer. Hvis du klassificerer dig selv i denne kategori af mennesker, skal du stoppe. Lær at acceptere en partner for den han virkelig er. Snorker en mand højt i en drøm, eller udtrykker han sig ikke korrekt nok? Accepter det eller diriger det kærligt, uden bebrejdelser, vær taktfuld.

Brug en psykologisk teknik, der forhindrer analysen. Tag albumarket, del det i to kolonner, skriv i den første de positive egenskaber, i det andet - negativt (hvad du ikke kan lide). Prøv at forstå nøjagtigt, hvilke træk der hersker. Kan du udholde ulemperne med så mange fordele? I så fald skal du slappe af og lukke øjnene for negative egenskaber.

Nogle piger hævder, at mænd ikke ændrer sig, men denne fejl er ekstremt fejlagtig. En smart kvinde ved, hvordan man påvirker en partner for at “mode” ham for sig selv. Det er vigtigt at huske for evigt, at ideelle mennesker ikke eksisterer priori. Manden er ikke perfekt, du er ikke perfekt. Det er meget lettere at opbygge et seriøst forhold, hvis du ikke finder fejl med dig selv og andre, så prøv det.

En mand i kontakt med en idealistisk kvinde kan aldrig føle sig afslappet. Efter en bestemt periode vil den smukke halvdel begynde at undertrykke hans manddom, hvilket resulterer i, at satellitten forlader for evigt.

Lad partneren give dig

Mænds skæbne er at være en getter og forsørger. Hvis en partner tvivler på hans evne til at fodre sin familie og skaffe en ledsager, lider hans mandlige eg meget. En mand begynder at tvivle på hans styrker, ofte lukker, bliver deprimeret. En kvinde er nødt til at skabe alle betingelser for at forhindre udviklingen af ​​en sådan tilstand i satellitten.

Naturligvis sætter den moderne verden sit præg på samfundet. Flere og flere piger opnår højder i deres karriere, kører en bil, køber fast ejendom og finder andre fordele uden en manns deltagelse. Borte er de dage, hvor piger blev betragtet som svagere køn.

Din vigtigste opgave er at opmuntre en mand til nye resultater og blive en muse for ham. Partneren skal forstå, at din fremtid kun afhænger af hans evne til at tjene penge. Selvom du tjener gode penge, skal du beholde din femininitet.

Lær at være lykkelig

Ingen mennesker ønsker at leve med en deprimeret person, der ikke ser en lykkelig fremtid. Stop med at klage over udseende, omstændigheder, kolleger, venner. Elsk dig selv og nyd livet, uanset situationen. Stop med at diskutere med din partner dit besøg hos tandlægen og en knækket søm, se efter lykke i enkle ting.

Det er ingen hemmelighed, at en persons indre tilstand direkte afhænger af materiel velstand. Hvis du oplever en vanskelig periode med mangel på penge, prøv ikke at fokusere på dette. Arbejd, men arbejd ikke. Stræb efter mere, mens du altid opmuntrer en partner. Sig "Vi får succes!" Oftere giver manden et incitament til at leve.

De smukkeste ting sker uventet. Hvis du nyder hver dag, begynder satellitten at tage et godt humør fra dig. I sidste ende vil du danne et lykkeligt muntert par, der gik igennem alt og ikke knækkede.

Find en hobby, der vil være sjov. Tilmeld dig et fitnesscenter eller pool, start med at danse, overvej områder som strækning, Pilates, yoga. Hvis det ikke er muligt at deltage i specialiserede sektioner, læse bøger, lytte til afslappende musik. En sådan livsposition vil udvide horisonterne markant. Kan du huske, hvor længe du prøvede at begynde at spille sport, men finder du ikke tid til det? Det er tid til at handle!

Ekskluder planlagt sex

Den største charme ved sex er, at det ikke behøver at være planlagt. I forholdet mellem mænd og kvinder spilles en vigtig rolle ikke kun af åndelig nærhed, men også af fysisk. Under kærlighedens glæder kommer partnerne tæt, åbner sig for hinanden og siger højt, hvad de aldrig ville have talt om under normale omstændigheder.

Prøv ikke at dosere sex, elske hvor og når du vil, hvad enten det er et køkkenbord, vaskemaskine, højhustag eller et passende rum i en lingeri-butik. Sæt ikke rammer, ellers finder manden en anden dame til en birolle.

I forhold er det vigtigt, at ledsagere tilfredsstiller deres seksuelle lyst, legemliggør fantasier i virkeligheden og diskuterer mulige vanskeligheder i den intime sfære. Prøv at være så åben og sexet som muligt, men samtidig rimeligt tilgængelig.

Skimp ikke med ros

For at en mand skal have selvværd på det rette niveau, er det nødvendigt at anerkende hans autoritet som familiens leder. Skimp ikke med lovordene, selvom det ser ud til, at partneren gjorde almindelige ting (vaskede tallerkener, gik i butikken osv.).

For dig er sådanne manipulationer rutine, men for ham - en grund til stolthed. Det er vigtigt at præcisere, at du er forpligtet til at udtrykke din beundring, når det kommer til mere alvorlige ting (at købe en lejlighed, opgradere din karrierestige, få en ny specialitet osv.).

Tal om alt hvad der kommer i tankerne. ”Kære, tak for at have taget sig af os. Du er den perfekte mand! ” eller "Du får sådan en lækker kylling i ovnen, jeg er begejstret!". Vent ikke, indtil partneren selv begynder at bede om komplimenter, give dem ofte og fra hjertet.

Sådanne taktikker fungerer mange gange mere effektive, hvis du hæver mandlig autoritet i nærværelse af familie og venner. Det er ikke nødvendigt at bruge hackneyed sætninger, tale oprigtigt. Find det, du virkelig kan lide, fokuser på den kvalitet.

Bliv sand

Ligegyldigt hvor trit det kan lyde, men mange par glemmer enkle ting. Piger kræver troskab fra mænd, selvom de selv jævnligt kigger mod venstre. Hvis du vil opbygge et stærkt forhold, skal du være trofast i enhver situation. Det betyder ikke noget, hvis du skændte eller mangler opmærksomhed, ikke bøje dig så dybt som forræderi.

Troskab skal holdes ikke kun i den intime sfære, men også i livssituationer. For eksempel ved du med sikkerhed, at partneren har forkert. Ingen grund til at "ringe" til venner og familie om dette, ikke offentliggør kavalerens mangler.

Forbliv altid tæt, uanset situationen. Støtt manden, selv når det ser ud til, at han ikke får succes. Ægte kærlighed vil overvinde alle forhindringer, blive en støtte for partneren. Du vil bemærke, hvordan manden begynder at blomstre foran øjnene, dette vil være et signal om, at retningen er valgt korrekt.

Lyt til intuition

For at opbygge et stærkt bånd skal du lytte til den indre stemme. Hvis forholdet mellem en mand og en kvinde udvikler sig korrekt, vil du begynde at opleve en stigning, du vil fladre og nyde hver dag. Det viser sig, at en stærk bånd inspirerer, giver energi og ikke omvendt.

Hyppige skænderier og misforståelser, der undertiden sker under slibning, fjerner al energien. Manifestationen af ​​ømhed, fælles tidsfordriv og sex vil hjælpe med at udfylde det.

Hvis du føler, at du ikke har nok styrke til almindelige ting, der plejede at være sjovt, skal du løbe væk fra manden og ikke se tilbage. Ved siden af ​​en kærlig partner skal en kvinde blomstre, ikke visne.

Det er let at opbygge et forhold til en mand, hvis du viser opmærksomhed og hengivenhed. Skynd dig ikke med tingene, lad partneren åbne sig. Idealiser ikke din ledsager, lær at være svag, lad en mand forsørge dig og beskytte dig. Nyd hver dag der går, find en hobby, der vil gøre dig lykkelig.

Video: hvordan man korrekt opbygger forhold til mænd

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer