Sådan plantes løg på greener i vindueskarmen

Dyrkning af greener på din vindueskarmen er ikke en vanskelig og spændende ting. For at gøre dette behøver du ikke læse specialiseret litteratur i timevis, forberede en bestemt jordbundsammensætning eller købe en original og super-praktisk gryde. Alt hvad der kræves af dig for at dyrke løg i urter er flid og lidt fantasi.

Sådan plantes løg på greener

Det er let at dyrke løg i greener!

Hvis du naivt tror, ​​at det at vokse løg i urter tager for meget tid, og du ikke engang bør prøve at starte et sådant eksperiment, tager du meget fejl. Løg - en plante, der er blevet dyrket af mennesker i mere end 5000 år. I løbet af denne tid har hverken teknologien til dyrkning eller tilpasning ændret sig overhovedet, men med hvert århundrede finder menneskeheden ny raffinement for at forenkle sit arbejde.

Du kan få friske løgfjere i den frostige vinter, forår eller efterår uden at ramme familiebudgettet. Tværtimod, i forbindelse med høje priser på produkter, er du nødt til at tænke på selvvoksende planter. Når du har tilberedt opvasken, et lille land og selve løgen, er alt dit ansvar kun at vand og cirka 3 gange om ugen. Og hvis du selv vælger en helt forenklet metode til at dyrke løg i vand, behøver du ikke engang at vand! Hver gartner starter et sted! Start, og du dyrker løg på greener, lær din familie at spise naturlige vitaminer året rundt!

Hydroponics. Sofistikeret koncept, let kultivering

På trods af at udtrykket hydroponik i sig selv siger lidt til almindelige mennesker, er det denne metode til at dyrke løggrønne, der er den enkleste og mest problemfri. Hvad er essensen af ​​denne type landbrug? I dette tilfælde hældes vand i en lille skål, flyderen monteres, og løgen forskydes på den. Med almindelige ord - dette er en måde at dyrke løg på i et glas vand. Alle forsøgte mindst en gang i deres liv at få grønne blade på denne måde ved at studere biologi i middelklassen. Men tagdæk på grund af uerfarenhed, tagdæk på grund af nytteløshed forlod mange det arbejde, de var begyndt på, og bragte det ikke til slut.

Dyrkning af løg i vand

For at dyrke løg ved hjælp af hydroponics anbefaler vi dig at være tålmodig og forberede følgende ting:

  • Sur creme plastkopper med låg
  • løg
  • vand

Sæt kopperne til side, tag lågene og lav et forsigtigt hul, der ikke er større end omkredsen af ​​løgen, der er forberedt til frøplantning. Luk derefter koppen med et låg, anbring løgen i det forberedte hul og hæld nok vand, så løgens bund kun kommer i kontakt med vandet lidt. Det er alt! Nu er det kun tilbage at vente, indtil de første bud er begyndt at vises.

Tip! Meget ofte prøver unge, endnu ikke erfarne mennesker at dyrke løg ved fuldstændig at drukne dem i et glas vand. I dette tilfælde skal du ikke vente til de første skud, for løbet vil snart bare rådne. For at undgå et så trist resultat anbefaler vi at anbringe pæren kun over vandets overflade, eller således at løgen kun er 2 mm i kontakt med vandet. For at forhindre løgfald på grund af mangel på ilt anbefaler vi dig at tilberede en svag opløsning af kaliumpermanganat (lyserosa) og hæld den i et glas med løg. Så du kan få de længe ventede greener på kortest mulig tid.

Mini-senge i vindueskarmen

Der er flere ideer til, hvordan man dyrker løg i vindueskarmen.

Kasse med jorden. Denne metode gentager fuldstændigt den, der er vidt brugt af gartnere, når du dyrker løg i haven.Det er nødvendigt at forberede en kasse (plast, træ), løg (ca. 7 stykker eller mere efter dit ønske) og jorden. Det er værd at tilføje, at løg ikke er meget betyder omkring jordens sammensætning, så neutral jord med en stor blanding af sand (til at løsne) er velegnet.

Hæld jorden i en kasse, plant den, plant pærer lav i jorden. Det tilrådes at overholde en slags ordning, så sengen ikke ser ud som et kaos. Derefter skal du hældes med en vandingskande og vente et par dage, indtil løgen er rodfæstet, og se derefter hvordan fjerne gradvist vokser. I dette tilfælde kan du få 14 cm greener 15 dage efter plantning.

Plastbeholder. Vil du overraske din familie og venner ikke kun med friske urter, men også med en kreativ have? Derefter bringer vi opmærksomheden på en ny måde at dyrke løg på - i plastskåle fremstillet af juice eller solsikkeolie (2,5 liter eller 3 liter). Denne mulighed kræver også jord, tallerkener og løg.

Dyrkning af løg i en plastflaske

Inden du begynder at fylde opvasken, skal du lave små (ca. 4-5 cm i diameter) huller i selve beholderen, helst i et tavlemønster. For at gøre dette kan du bruge skarpe saks, eller til let at skære, tegne en cirkel med en stiplet linje ved hjælp af en varm ledning. Det er værd at bemærke, at hulets diameter helt afhænger af pærens størrelse. Hvis du tager et lille plantemateriale, skal du skære små huller i overensstemmelse hermed.

Når beholderen er klargjort, og der er runde huller på den, er det på tide at fylde den med jord og samtidig sætte pærerne på deres sted. Når jorden har nået det første hul, skal du lægge løgen der og dække den med jord. Det burde være en illusion, at buen ikke lyver, men står. Det er også nødvendigt at gøre med alle tilberedte løg. For at hånden let kan trænge ind i beholderen i nogen grad, anbefaler vi at skære toppen af ​​beholderen af. Derefter kan det let placeres på plads.

Det er alt! Det bliver tilbage til vand og vente på udseendet af grønne omgivelser, hvilket vil være interessant at vokse først vandret og derefter skift skarpt graden med 45 grader og haste op.

Kapacitet til æg. Hvis tidligere bakker lavet af pap blev bredt distribueret ved salg af æg, er nu plastægbakker utroligt succesrige. De kan bruges perfekt til voksende løg.

Drys en lille mængde jord i hver fordybning af denne skål, læg løg der med en spiseskefuld, hæld forsigtigt vand direkte i jorden. På dette tidspunkt slutter plantningsproceduren; vanding af jorden er nødvendig, når den tørrer.

Forsigtig! Jeg har brug for lys!

Løg er en fotofil plante. Det behager dig kun med saftige og høje greener, hvis lysmængden er tilstrækkelig til vækst. Derfor, hvis du vil dyrke løg på greener i december eller januar, skal du passe på baggrundsbelysningen.

Hvilken slags løg skal tages til dyrkning af urter

Til voksende løg på greener er løg velegnet, hvilket er kendetegnet ved skallerets tæthed, hårdhed og glans. Du kan også rådgive voksende løg, som han selv begyndte at "vokse" - de dannede fjer er synlige. I dette tilfælde vil du ikke være i stand til at få en stor afgrøde af greener, men du kan prøve at give løg, som ikke længere er egnede til brug i fødevarer, et nyt liv.

Dyrkning af løg på greener er ikke en simpel sag, men meget enkel! Prøv og glæd alle med naturlige vitaminer om vinteren, foråret og efteråret!

Video: voksende løg på en fjer

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer