Hvordan man spiser før og efter træning

Mange mennesker drømmer om at tabe sig eller trække deres form om sommeren, men træning hjælper dem ikke. Spørgsmålet er hvorfor? Måske er deres erhverv forkert konstrueret, eller de har dårlig arvelighed? Faktisk er det største problem ikke i intensiteten af ​​træningen og ikke i tilsætningen af ​​kroppen, men i mad.

Hvordan man spiser før og efter træning

En gang sagde en klog mand: "Vi er, hvad vi spiser." Hvis du ønsker en slank krop og godt helbred, så ved, at kun 30% af succes ligger i træning, mens de vigtigste 70% af nøglen opbevares i mad. Bare rolig, vi hjælper dig med at balancere din diæt, så dine knogler og dit sind er i helbred og lykke.

Dreamers psykologi til at tabe sig

Alle nyudviklede, sunde ernæringssystemer er gennemtænkt af ideen om "vægttab", men få mennesker synes, at vægt kun er en lille mekanisme i en stak af menneskeligt hø.

Efter at have læst magasiner accepteres piger at tabe sig, men hvad er resultatet? Anorexia og nervøs belastning fra nødsituation, forkert vægttab! Og hvad skal jeg gøre - spørger du? At studere ins og outs for ikke kun at styrke din krop, men også din psyke, som med forkert vægttab begynder at mislykkes.

Psykologer hævder, at den vigtigste fejl ved at tabe sig er målet - deprimerede patienter mener, at hvis de taber sig, vil de straks forelske sig i den ønskede mand, eller deres karriere vil gå op ad bakke. Nå, du vil tabe dig, og en person vil kunne lide din slanke krop, men han vil ikke begynde at elske dig, men vil begynde at finde andre mangler, for eksempel for at sige, hvad din grimme næse er, og hvad der er næste, vil du gå for at rette din næse? Dette er den fejl, som elskere af at tabe sig - de accepteres at tabe sig på grund af deres lave selvtillid for at imødekomme andres anmodninger.

Først og fremmest, beslutte, hvorfor du skal tabe dig? Hvis svaret ligger i det faktum, at du virkelig ønsker at gøre dig selv bedre, så start med det grundlæggende - som alle ved. Begynd at passe på dig selv! Dette gælder ikke kun for korrekt mad og regelmæssighed af træning, men også for alle andre områder af menneskelivet.

Hver person danner bestemte vaner i løbet af livet, og jo længere en person lever med disse vaner, jo vanskeligere er det at genuddanne ham, og han vil selv ikke ændre sig. Det er af denne grund, at det er vigtigt at blive bedre så tidligt som muligt, ellers vil situationen forværres med årene og bryde cirklen med dårlige vaner vil være enten for svær eller endda umulig.

Det vigtigste for et individ er ikke at opgive det, han startede, ellers vender alt tilbage til det normale. Så lad os begynde at tabe sig og lære alle de hemmeligheder, som fitnesstræner og bare atletiske mennesker bruger for at bevare deres kropshud i fremragende stand.

Diæt betyder noget!

Tror du, at du er nødt til at gå til en ernæringsfysiolog eller spise dyre fødevarer for at tabe sig? Nej, dette er en fjern myte! For at fjerne kilogram er du bare nødt til at normalisere din diæt, nemlig stoppe med at spise alt det, der er skadeligt, som du tidligere har samlet fra butikshylder.

Kroppen er en kompliceret ting og ønsker efter træning at returnere de anvendte kalorier. En person begynder pludselig at tømme køleskabet efter fysisk anstrengelse, han ønsker at få fordampet vægt. Hvad vil du sige? Vær tålmodig! Gå over dig selv, men til tider bevidst give dig selv en slap, ellers vil der være en nervøs sammenbrud eller hvad som helst.

Husk hovedreglen for at tabe sig - antallet af anvendte kalorier skal være meget mere end forbrugt. Det er også vigtigt at være opmærksom på mængden af ​​proteiner, kulhydrater og fedt, der findes i forskellige fødevarer. Kun en afbalanceret diæt sparer dig fra det næste kilogram.

Hvad skal man spise inden træning?

Spis let mad en halv time før træning, grøn grøn te, rigtig kaffe, banan og brød ruller. Nogle ernæringseksperter rådgiver at spise komplekse kulhydrater inden træning. Disse kulhydrater findes i nødder, havregryn, ris, kartofler.

Hvad man skal spise inden træning

Og ernæringseksperter anbefaler også at forbruge mindre fedt inden træning og heller ikke læne sig mod proteinfødevarer, fordi det kan medføre en følelse af døsighed og træthed.

Hvad skal man spise efter træning?

Dette er et vanskeligt spørgsmål, og der er ikke et enkelt svar på det. Nogle mennesker tror, ​​at du skal spise tæt efter kraftbelastning, mens andre er sikre på, at du ikke skal spise noget inden for to timer efter fysisk aktivitet. Vi vil tage midten og fortælle dig - "Stol på dine følelser."

Ernæring efter sportsbelastning. Første mulighed
Vi anbefaler, at du ikke spiser noget spiseligt efter en træning, vent 30 minutter og først derefter begynder at spise. Mad skal indeholde en masse kulhydrater og proteiner - elskere af lette sportsgrene bør prioritere kulhydrater og sikkerhedstjenestemænd - proteiner.

Ernæring efter fysisk anstrengelse. Anden mulighed
Fedt forbrændes konstant af aktive mennesker - det bevises, at det forbrændes, selv når en person bare ruller på sofaen. Fedt er især godt forbrændt efter jogging, cykling og intens vandring - på dette tidspunkt anbefales atleter kun at absorbere almindeligt vand og intet mere.

Hvad bruges specifikt efter træning for at opnå bedre resultater?

Flydende mad absorberes godt, for eksempel drikker nogle atleter proteinshakes efter træning. Hvis du ikke er fan af en sådan menu, skal du vælge noget fra enkle retter.

En acceptabel mulighed ville være:

 • hård ost;
 • fisk;
 • boghvede;
 • kartofler med løg, dild;
 • kylling og andet kogt kød med lavt fedtindhold;
 • dampede koteletter;
 • omelet uden æggeblommer;
 • cottage cheese med en minimumsmængde fedt.

Kraftfuld mad, såsom kød, omelet eller fisk, er bedre at spise sammen med en grøntsagssalat.

Er der noget junkfood til atleter? Selvfølgelig! Det er bedre at afholde sig fra slik i et stykke tid, og den vigtigste fjende er koffein, det påvirker kroppens bedring negativt. Koffein findes i drikkevarer - i kaffe, te, energi.

Hvorfor er det vigtigt at stole på sanserne?

Kroppen ophobes og bruger fedt i hele dit liv. Kroppen er allerede vant til din diæt, hvilket betyder, at den har brug for tid til at vænne sig til den nye menu.

Mange mennesker prøver at begynde at leve fra bunden af. Selvfølgelig giver de med tiden op den "dårlige idé", fordi du ikke kan, du ikke pludselig kan skifte til en ny diæt. Du er nødt til gradvis at vænne kroppen og ikke forby dig selv at spise skidt. Prøv hver dag at forbruge mindre og mindre skadeligt, det, som ikke tillader dig at tabe dig - og så vil du se resultatet, ellers går du i stykker.

Belastning og magt. De vigtigste dogmer ved at spise før, efter og under træning

Belastninger og kraft

 1. Afvis ikke mad - hvis du virkelig vil spise, så spis, selvom der er gået flere minutter efter en træning.
 2. Drik så meget drikkevand som muligt. Ikke kun frisk vand er godt, men også naturlige saft, grøn te og andre drikkevarer til vægttab og kropsstabilisering.
 3. Spis hver fjerde time. Udskift sandwiches med frugt, salater og yoghurt og andre velsmagende og sunde produkter.
 4. Tro ikke på alle slags hemmelige metoder til at tabe sig. Der er ingen magiske piller, alt hvad du kan gøre er at spise rigtigt og motionere.
 5. Forskellige diæter bundet til specifikke fødevarer ødelægger dit helbred.Det er meget mere nyttigt at spise mangfoldigt, så kroppen får alle de komponenter, den har brug for. Selv et så tilsyneladende skadeligt produkt som sukker er nødvendigt for hjernens normale funktion.
 6. Efter 6 kan du ikke spise - dette er den vigtigste myte! Du skal spise aftensmad, men det tilrådes at spise let mad før sengetid, det vil ikke belaste maven og giver ikke ekstra pund.
 7. Den samme træningstype er ikke nok til at tabe sig. Fortynd din fysiske aktivitet, for eksempel på mandag - en cykeltur, på tirsdag - svømning, på onsdag - fitness, på torsdag - tennis osv.
 8. Inkluder frugter med minimal saccharose i menuen. Lær dog at identificere naturlige frugter fra falske frugter, for selv i sunde frugter kan der være en overvurderet mængde stivelse og sukker.

Først vil det være svært for dig at overholde vores råd, men efter et par måneder vil du vænne dig til det og se resultatet - din krop bliver meget mere harmonisk, og du bliver transformeret selv: dit humør forbedres, dit liv forbedres, og dit helbred vil være i god form.

Det vigtigste er ikke at slutte med forretningen og gå til det sejrrige slutning, så vil det modsatte køn glæde sig, og livet glitter med nye farver!

Video: ernæring før og efter træning

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer