Hvordan man drikker alkohol?

Alkohol er virksomhedens sjæl. Derfor fører ordentlig drikkevand til mental komfort og sund krop. Hvad skal du vide, når du åbner den næste flaske cognac for at få mest mulig glæde? Her er 5 enkle regler.

Hvordan man drikker alkohol

Vodka er lederen af ​​alting

Når du virkelig vil slappe af, skal du drikke vodka. Bare ikke billig. God vodka koster fra 500 rubler. og har et kvalitetsattest. Sørg for at drikke det i virksomheden for en god snack. Vodka uden en snack er mavenes død. Så der skal være et bord. Det er bedst at drikke en drink fra små 50-g stakke for at strække glæden længere og føle fæstningen.

Cognac - drik af guderne

I små mængder er det godt for helbredet, så 100 g cognac pr. Dag holder dig i god form. Det drikkes i små portioner med citron eller chokolade. Undlad aldrig at bide salat, dette er en plebeisk ting. Du kan lave frugtskiver til en snack, dette er ganske acceptabelt.

Øl - til hver dag

Der er intet bedre end et glas øl på en varm sommer fredag ​​efter arbejde. I små mængder er det næsten ufarligt, hæver tonen og perfekt slukker tørsten. Du kan drikke øl alene uden en snack, men det er dobbelt mere lækkert, når der er en slags snack, såsom rejer eller kiks. Klassikere af genren - øl med krebs. Bare ikke drik for meget og regelmæssigt er fordøjelsessygdomme mulige fra øl.

Gin and Tonic - Et kulstofeventyr

Mere mousserende end øl og mere lumsk. Det kan drikkes meget uden snacks og temmelig beruset. Andelen af ​​alkohol der er lav, men gin i store mængder slår ned. I princippet bruges det af sig selv som en cola. Det er let at drikke og let berusende, så det vigtigste er ikke at overdrive det.

Whisky - raffineret fornøjelse

En meget populær drink for nylig. Pas på forfalskninger, der er mange af dem. Under ingen omstændigheder drikkes whisky som vodka. Det vil sige en snack kan være, men måske er kaffebønner eller frugter velegnet til whisky. I udlandet drikker de det ligesom uden snack. Dette gør det muligt at nyde den krydret smag af alkohol. Klassikerne af genren er to fingre af whisky og den samme mængde soda. Det er alt.

Video: hvordan man drikker og drikker mindre af alkohol

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer