Sådan møder man en fyr på gaden: 8 måder

De almindeligt accepterede normer for mellemmenneskelige forhold siger, at det er den fyr, der skal være den første til at blive bekendt med pigen. Men hvem sagde, at det ikke kunne være andet? Hvorfor kan en dame ikke møde en ung mand på gaden, hvis hun virkelig kunne lide ham? Rigtigt, måske! Erfarne psykologer giver deres henstillinger om dette emne, lad os tale om dem mere detaljeret.

Hvordan man møder en fyr på gaden

Forbered dig på en kommende kendskab

Succes er kun garanteret, hvis du ser passende ud. Ingen mand vil se på en kvindes indre verden, før han værdsætter hendes ydre skønhed.

Trin nummer 1. Få beslutsomhed

 1. For sådanne manipulationer som at møde på gaden, kræves en bestemt dosis af beslutsomhed og charme. Disse funktioner er uløseligt forbundet, så det er værd at arbejde hårdt på dem.
 2. Slip frygt, øv ved spejlet, evaluer dine ansigtsudtryk og bevægelser fra siden. For større overtalelsesevne kan du projicere en dialog og derefter optage den på kameraet og se videoen senere.
 3. Specielle videoer på YouTube eller personlige vækstkurser hjælper dig med at finde beslutsomhed. Du skal have fuld kontrol over situationen, så fyren ikke kan forstyrre dig med atypiske svar eller bevægelser.

Trin nummer 2. Arbejd med din appel

 1. Som nævnt ovenfor ser mænd først pigens udseende og først derefter på hendes indre verden. Bedøm din appel, og foretag justeringer.
 2. Dit hår, negle, hud - alt skal se perfekt ud. Ingen sorte prikker på næsen eller opdelte ender. Besøg mestrene på forhånd og ryd dig op.
 3. Der tages særlig hensyn til tøj, drenge elsker stilfulde piger. Vær ikke vulgær, du behøver ikke at købe en kort kjole og hæle "ala dancer". Så du vil skabe indtryk af en pige i en nat.
 4. Vælg den rigtige makeup. Se videovejledninger for at fremhæve fordelene ved dit ansigt. Gør dine øjne visuelt større, og dine læber er pustede. Unge mænd kan ikke lide stærkt sammensatte damer, der ligner dukker eller en stripper.
 5. Lav en manikyr på forhånd, så det under mødet virket frisk. Der må ikke være chips på lakken eller brystene på fingrene. Om sommeren skal du rydde dine ben, foretage epilering og pedikyr.

Trin nummer 3. Ryd figuren op

 1. Denne anbefaling gælder kun de piger, hvis "ansigt" viser alle ufuldkommenheder i figuren. Hvis du ved, at du har mere end 5 ekstra pund, skal du løbe til gymnastiksalen!
 2. Træning vil give selvtillid, øge udholdenhedsniveauet, justere kropsholdning. Derudover vil du tabe dig. Er det ikke det, alle drømmer om?
 3. Du behøver ikke gå på dyre fitnesscentre eller en danseskole. Træne derhjemme med Pilates, yoga, stretching. Kør i 15-30 minutter om dagen, drej rammen. En masse muligheder!

Hvordan man møder en fyr på gaden

 1. Smile. Det vides, at en kvindes smil er et magtfuldt våben. Brug dette til at fange den mand, du kan lide på nettet. Fang hans øjne, hold dine øjne i et par sekunder, og smil derefter afvæbende. Vær oprigtig, så fyren kommer først og starter en samtale.
 2. Stil spørgsmål. Du kan blive bekendt med den unge mand under ethvert påskud. For eksempel, spørg ham om rutevejledning til Pushkin Street eller find ud af, hvor det nærmeste stop er. Prøv at udtale ordene med et strejf af forvirring, så manden kommer hurtigere til redning og tilbyder at ledsage dig.
 3. Provokere. Husk de berømte romantiske komedier, hvor en pige slipper et emne, og en fyr skynder sig at redde.Provoker en ung mand til at hjælpe dig. Slip et bjerg med papirer lige foran hans fødder, udbryder derefter og begynder at kompensere for tabet med et trist blik. I de fleste tilfælde vil en galant mand komme op og hjælpe. Det vigtigste, glem ikke at takke ham med en kop kaffe.
 4. Skjul. Hvis du møder den unge mand i dine drømme på det forkerte tidspunkt, for eksempel i regnen, skal du ikke fortvivle. Stående ved busstoppestedet eller under visiret i butikken ved siden af ​​fyren, bevæg dig under hans paraply. Imidlertid er der en risiko for, at fyren venter på sin dame, så er du dårligt tabt.
 5. Angiv telefonnummeret. Der er en anden ekstremt provokerende måde at datere på. Skriv dit nummer på et stykke papir eller et serviet, og gå derefter til den unge mand, du kan lide, og giv ham beskeden. Sørg for at smile og skjule med det samme. Vent, måske i dag ringer han til dig.
 6. Bedøm efter omstændighederne. For eksempel, hvis du møder en fyr, der går en hund, skal du bruge dette. Gå til den unge mand og komplimenter ham om det lydige kæledyr. Husdyr din hund, og sørg for at forklare, at du også elsker dyr. Del information om forældre, diskuter katte eller andre hunderacer. Denne datingindstilling er velegnet til piger, der ikke har problemer med hurtig vidd og opfindsomhed.

Valg af et interessant emne til samtale

Fra den følgende liste kan du vælge et eller flere af dine foretrukne samtaleemner, der virkelig fungerer. Det er vigtigt at forstå, at hvis du først vil starte en samtale, så er du også nødt til at støtte den.

Nyhedsdiskussion

 1. I dette tilfælde kan du diskutere forskellige nyheder, for eksempel fra pressen eller Internettet. Det vil også blive klart for dig, hvor smart og udviklet fyren er. Husk, at udseende ikke er det vigtigste, vurder en person som en interessant samtalepartner.
 2. I de første minutter af samtalen skal du tydeligt forstå, hvorfor fyren tænder for computeren, og hvad han gør i den. Hvis handlingerne er rent underholdende, såsom at spille spil og sidde på sociale netværk, bør du ikke spilde din tid på det.
 3. Husk, at du også skal matche den type fyr, du ønsker. Når du starter en samtale med dit yndlingsmål, skal du være i stand til at støtte det uden ubehag. Hvis en fyr er smart og uddannet, skal du ikke være værre.

Tal om præferencer

 1. Spørg, om den unge mand er glad i sport, når han taler, om han er fan af en hvilken som helst fodboldklub. I de fleste tilfælde vil et lignende emne være relevant for yderligere dialog.
 2. Prøv at lære mere fra den unge mand om hans hobbyer og lidenskaber. Træk ud af denne konklusion og saml så mange tråde som muligt. Du skal igen også være en interessant samtale. På denne måde kan relationer slås.

Type piger

 1. Efter nogen tid med dialog, kan du jævnligt omdirigere samtalen til en anden kanal. Spørg hvilken type piger en fyr foretrækker; spørg ikke et spørgsmål i panden.
 2. Prøv at dreje samtalen i den rigtige retning, spørg om sangere og berømte skuespillerinder. Efter dialogen kan du groft tegne et billede af dit ideal.

Tal om afslapning

 1. Et sådant emne til samtale er ikke mindre relevant. I dette tilfælde kan du spørge, hvor den unge mand har besøgt, hvor han gerne vil hen.
 2. Bliv interesseret i, hvilken type hvile han foretrækker - aktiv eller passiv. Du kan også finde ud af, om hans økonomiske situation. Hvis fyren var i udlandet, fint.

Livsstilling

 1. Når du mødes, skal du aldrig røre ved emnet politik eller religion. Sådanne spørgsmål er de mest dumme. Oftest bryder tvister og modsigelser ud på grund af dem, hvilket ikke fører til noget godt.
 2. Stil et spørgsmål om hans livsmål. Spørg om hobbyerne, som han vil tale om entusiastisk.Du vil se, at en person tænker ganske bredt og bestræber sig på at udvikle sig. Du bliver nødt til at overholde dette.
 3. Denne type fyr er målrettet med en konkret plan for livet. Du vil bestemt ikke kede dig med det. Spørgsmålet er anderledes: kan du give den unge mand det, han virkelig ønsker. Du skal virkelig evaluere dine chancer for virkelig at interessere ham.

Foretrukne film, bøger, spil

 1. Det næste trin er at finde ud af, hvad fyren er interesseret i, og hvordan han udvikler sig. I den moderne verden er desværre et sådant fænomen sjældent.
 2. Ikke desto mindre er det værd at spørge, hvilken film og bøger han kan lide bedst. Hvad angår spil, bør de ikke være computer.
 3. Hvis en ung mand ser fornuftigt på den moderne verden, læser smarte nok bøger, ser klassiske film og undertiden spiller brætspil, skal du forstå, at du har mødt en værdig fyr. Ved nu at glæde og interessere ham.

Psykologs råd

 1. Når du taler, skal du altid være oprigtig og forblive dig selv. Du kunne lide en ung mand for hans åbenhed og naturlighed. Det er ikke værd at bygge dig selv ud af nogen, fyre er ret gode til dette.
 2. Forsøg ikke et unaturligt smil og latter. Sådan opførsel kan straks bemærkes og forårsager kun en negativ reaktion. Vis derfor reel interesse for dialogen. Spil ikke med en mand, det kommer ud sidelæns.
 3. Man skal heller ikke glemme, at det i det mindste er forkert at afsløre fuldt ud under den første samtale. Der skal være et mysterium og forfining i dig. Det er denne naturlige opførsel med et twist, som fyre kan lide.
 4. Når mødet er afsluttet, skal du overholde nogle regler. Husk, under ingen omstændigheder skal du ikke bede om det næste møde og ikke bede om et telefonnummer. Hvis alt gik godt, overtager fyren alt, trøst ikke dig med illusioner.

Det er ekstremt vanskeligt at møde en fyr på gaden, fordi du ikke har viden om hans ægteskabelige status. Under alle omstændigheder skal du sørge for, at der ikke er nogen ring på fingeren inden de vigtigste manipulationer. Vælg det rigtige sted at mødes og emne til videre samtale. Vær oprigtig og oplad positiv.

Video: hvordan man møder en mand på gaden

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer