Sådan ønsker du en ven tillykke med fødselsdagen på en original måde

Din vens fødselsdag, og du er allerede træt af standard lykønskningerne "Jeg ønsker dig lykke, helbred, held og lykke!"? Så skal du give en ven en ferie på nye, interessante og originale måder! Fra vores artikel lærer du, hvor usædvanligt det er at lykønske en ven, så han husker denne fødselsdag i lang tid. Her er 10 gode eksempler på, hvordan man gør denne dag unik.

Sådan ønsker du en ven en fødselsdag

Organiser en fest for en ven!

Pointen er ikke kun at give ham en gave og kalde ham til en restaurant. Det er nødvendigt at arrangere en sådan ferie for ham, så han ikke ved noget. Ring til alle hans venner og familie på forhånd. Arranger med dem om tid og sted for mødet. Det er bedst at vælge en restaurant, hvor du efter en overraskelse kan fortsætte fejringen af ​​begivenheden. Advar dem om, at det vil være en absolut overraskelse for fødselsdagsmanden.

Køb en stor kage, sæt feriehætter på hver deltager, blæse bolde, forbered kiks og konfetti. Og husk - indtil den skattede tid, ingen lykønskninger. Lad fødselsdagsmanden tro, at alle har glemt sin fødselsdag.

Vælg en person, der under en troværdig påskud kan bringe en fødselsdagsperson til det udpegede sted. Lad det være en kollega, der fortæller en ven, at de venter på ham ved forretningsforhandlinger i denne restaurant. Og på det mest uventede øjeblik, lad alle gæsterne hilse fødselsdagsdrengen med glæde og bifald. En sådan ferie vil blive husket i lang tid!

Mange lykønskninger

Der er en anden måde at overraske din ven på med mange lykønskninger. Bed alle dine kendte, venner, kolleger, familiemedlemmer om at sende en ven en enkel tekst med lykønskning, for eksempel: ”Tillykke med fødselsdagen! Du er den bedste ven og kammerat! ” Og lad dine kære ikke engang kende denne person. Det er meget rart og overraskende at få en enorm mængde sms fra ukendte numre. Fødselsdagsmanden vil ikke være i stand til at forstå til sidst, hvem alle disse beskeder er fra, og hvem der var initiativtager til denne idé.

Og for at øge antallet af hyggelige meddelelser flere gange, kan du sende en anmodning på sociale netværk. Normalt reagerer fremmede meget følsomme på sådanne meddelelser. Sørg dog for, at din ven ikke ser publikationen på forhånd - så overgår hele overraskelsen til smarka.

Hilsen fra idolet

Dette er en anden usædvanlig og ganske vanskelig gave, men hvis du kan arrangere den, vil din ven være i syvende himmel. Du ved helt sikkert, om din vens idoler. Prøv at lære om turneringsplanen og planerne på webstedet eller i sociale netværk på denne persons side. Måske under en vens fødselsdag vil din yndlingsartist være i din by, hvem ved det? Prøv at kontakte en berømt person, måske vil han ikke nægte at lykønske din ven personligt. Hvis det er langt væk, kan du som en mulighed tilbyde ham at ringe til en fødselsdagsperson eller sende en stemmemeddelelse. Sådanne lykønskninger forlader normalt ikke dagens helt ligeglade.

100 noter

Til din vens fødselsdag skal du forberede en pakke med papir, der indeholder hundrede stykker papir. Og skriv hver enkelt grunden til, at du respekterer ham, og for det, du værdsætter. Det er ikke værd at skrive, at du respekterer ham for at være smart - det er for almindeligt. Her er nogle eksempler på grunde til, at du kan skrive på hvert stykke papir:

  • ”Jeg respekterer dig, fordi du ikke løb væk under kampen, men kæmpede mod hinanden med mig”
  • ”Jeg respekterer dig for at være professionel inden for dit felt”
  • ”Jeg er yderst taknemmelig for dig for at have introduceret mig til min kone”
  • ”Jeg er meget glad for, at jeg har en sådan retfærdig ven og trofast kammerat”
  • “Jeg værdsætter dig for at have fanget 5 kg karper”

Husk historier fra din delte fortid. De har helt sikkert forskellige situationer og sager, der kan beskrives på denne måde. Tro mig, selv den mest ulydige og seriøse person vil føle sig fra en sådan gave.

Den længe ventede gave

Tænk over, hvad din ven drømte om for nylig. Du kan selvfølgelig give ham det udstyr, som han havde drømt om i lang tid, men det vil være trite. Kan du huske, hvad han gerne ville have for nylig, måske ville han fiske eller jage, måske havde han længe drømt om at hoppe fra en faldskærm? Eller måske er din ven en ivrig fan eller kartelsker? Organiser for ham den fritid, han længe havde tænkt på.

Den længe ventede gave

Hvis han elsker jagt eller fiskeri, skal du leje et hus ved floden, købe mad til det festlige bord og bringe en ven til den forberedte "rydning". Hvis din ven er en ivrig fodboldfan, skal du få billetter til en interessant kamp og give den sejeste fodbold. Prøv at arrangere en dag for en ven, som han ikke vil glemme i mange år.

Find en gave

Moderne opgaver er meget spændende og interessante. Så hvad forhindrer dig i at finde ud af noget lignende? Hvis du allerede har købt en gave til en ven, skal du ikke give den ligesom sådan. Det vil være bedre, hvis du skjuler et par toner, tip og gåder, som en ven bliver nødt til at finde sin "skattekiste" med. Dog gør spillet sjovt og interessant, ellers vil din ven kede sig med dette eventyr.

Tillykke med enorme plakater

For mange ser det ud til, at du på store reklamebannere kun kan erklære kærlighed eller give et tilbud. Dette er faktisk ikke tilfældet. At modtage så enorme og offentlige lykønskninger er meget rart og godt. Din ven vil huske denne dag og en sådan usædvanlig gave i lang tid.

God aften

Hvis der er planlagt en sjov fest om aftenen, prøv at arrangere noget interessant, og ikke bare en fest og toasts. Tal med dine venner, måske forbereder hver af dem et slags kunstnummer. Dans og sange, selvom de ikke er dygtige, vil glæde og underholde fødselsdagsmanden.

God aften

Hvis du har alt i orden med fantasi, kan du spille en lille sceneproduktion. Fortæl gæsterne og fødselsdagsdrengen, at hans gave blev taget væk af en ond fe, og for at vende tilbage den skal flere betingelser være opfyldt. Dette kan være interessante konkurrencer og opgaver, der skal holdes med latter i en afslappet atmosfære. Her er et par konkurrencer, der kan være af interesse for et sjovt og skrøbeligt selskab med unge.

  1. Alle deltagere er opdelt i to hold - drenge og piger. De vil deltage i dansekampen. Forskellig brændende musik tændes skiftevis, og repræsentanter for begge køn demonstrerer deres danseværdigheder. Det er meget interessant og spændende.
  2. Til den næste konkurrence har du brug for et par "fyr-pige" og et sæt tøjvinger. En masse tøjvinger klæber fast til fyrens tøj de mest uventede steder. En pige, der er bindet for øjet, skal finde alle tøjklemmer. Vinderen er det par, der gjorde det hurtigst.
  3. En anden interessant konkurrence. Folk er opdelt i par og klemmer ballonen med deres mave. De skal danse og holde bolden uden hjælp af hænder. Den der varer længst vinder.

Forbløf din ven!

For at gaven skal være uforglemmelig og interessant, skal du overraske din ven med noget usædvanligt og ikke-standard. Prøv at skrive et digt eller en sang til ham - en sådan gave forbliver i din hukommelse for livet. Du kan også se på butikken med usædvanlige gaver. Der kan du købe et løbende vækkeur, et opvarmet krus og andre interaktive gaver. Hvis din ven elsker at lytte til radioen, lykønsker ham live - det vil være uventet.Du kan også skrive lykønskninger med farveblyanter på fortovet. Når din ven ser ud af vinduet om morgenen på sin fødselsdag, vil han være glad!

Vær oprigtig!

Ren, lys og oprigtig lykønskning er bedre end nogen gaver. Uanset hvilken måde du vælger at behage din ven, skal du huske, at lykønskningerne skal være oprigtige. Og så accepteres endda et simpelt postkort med forståelse og taknemmelighed.

At lykønske en ven oprindeligt er ikke let, fordi det at overraske en mand er meget vanskeligere. Hvis en pige glæder sig over en smuk buket med blomster og går på en restaurant, er dette ikke egnet til en fyr. Men hvis du nærmer dig en vens fødselsdag med fantasi, kan du arrangere en stor lykønskning. Det vigtigste er at vide, hvad fødselsdagsdrengen ønsker, og hvad han drømmer om. Og så vil han huske denne usædvanlige fødselsdag i lang tid!

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
Michael
Michael

Det vil også være meget originalt at lykønske en person tæt på dig ved hjælp af et stemmekort. Selv lykønskede han sin kone på denne måde. Putin ringede personligt hende 🙂 Ville du slå hendes ansigt ud i løbet af de første 10 sekunder, efter at du begyndte at tale i telefonen 🙂 Så forstod hun selvfølgelig alt. Men stemningen i hendes DR spurgte jeg hende om morgenen hele dagen.

wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer