Sådan vaskes læderhandsker derhjemme

Vidste du, at læderhandsker har tendens til at blive snavset? På mørkt materiale er dette ikke særlig mærkbart, men der er et problem. Og allerede fair hud bliver beskidt bogstaveligt for vores øjne. Hvad skal man gøre? Når alt kommer til alt hævder absolut alle kilder, at det er umuligt at fugtige huden. Hvordan vasker man læderhandsker? Det viser sig meget enkelt. Lad os gå.

Sådan vaskes læderhandsker

Kan læderhandsker være våde?

Det kan du. Det er kun værd at huske, at at våde ikke er at gærne handsker i flere timer. Det skal være en hurtig vask. Hvordan bruger man det uden at skade huden?

Du har brug for:

  • klart vand (2 containere)
  • flydende sæbe (glycerin eller baby anbefales)
  • tørringsform (i form af en børste, plast eller tråd)
  • tørt håndklæde (ideelt - mikrofiberstof), 2 stk

Proceduren er meget enkel, alle kan gøre det. I en beholder skal du medbringe en varm sæbeopløsning. Ikke varmt! Cirka 35-37 ° C Nu tager vi handsker på hænderne, og vi begynder at vaske dem. Kun udenfor! Bevægelserne skal være som om du sæber hænderne. Der kan gøres en vis indsats ved samlingerne. Men ikke stærk. Læderhandsker kan ikke gnides og klemmes. Du vasker ikke presenningen.

Hvor lang tid tager det at vaske? Der kan ikke være nogen nøjagtige anbefalinger. Det hele afhænger af forureningsgraden. Forresten, hvis handskerne aldrig er blevet vasket, anbefales det at skifte sæbeopløsningen flere gange den nye. Så snart vandet er ophørt med at mørke, betyder det, at dine læderhandsker er blevet rene, og du kan gå videre til næste trin.

Rådet. Nogle hudtyper kan kaste. Derfor kan sæbeopløsningen mørkne i meget lang tid. Derfor må du ikke forveksle snavset og farvet vand.

Når vaskeprocessen er afsluttet, skal du skylle handskerne. Du kan gøre dette i en separat beholder med rent vand. Og du kan skylle huden lige under hanen. Spred ikke i lang tid. Under en hurtig vask har huden ikke tid til at gennemvæde sæbeopløsningen. Derfor vil et par minutters skylning være ganske nok.

Vigtigt! Hele processen med vask og skylning af læderhandsker fjernes ikke fra børsterne. Ellers kan materialet deformeres uopretteligt.

Nu skal du lægge håndklædet (mikrofiber) på en plan overflade. For eksempel på bordet. Våde læderhandsker er placeret på toppen af ​​stoffet. Dæk med et andet stykke stof. Og let presset, som en presse. Nøgleordet er lidt.

Læn dig ikke på med al vægt eller læg en vægt på den. Det er bedre at skifte handskerne til et tørt område af stoffet og gentage en let push-up. Forsøg ikke at tørre dine læderhandsker helt. Med et håndklæde er dette ikke muligt. Og prøv ikke at dreje eller skubbe dem kraftigt ud. Ellers kan du efter tørring få et fuldstændigt beskadiget tilbehør, der ikke er egnet til yderligere brug.

Vigtigt! Bare ikke brug for det nu om det faktum, at huden ikke kan være våd, om deformation, om skukozhivanie. Hvem siger, at du er nødt til at hælde vand INDEHANDSKER? Eller blev du forbudt at bære dem om efteråret, fordi det regner? Lyt ikke til den vrøvl, at som papegøjer gentager alle kilder. Bare følg anbefalingerne og vask din hud roligt.

Hvordan tørres læderhandsker?

Det anbefales stærkt, at du ikke tørrer dine læderhandsker, mens du ligger. Vi anbefaler dig omhyggeligt at rette dem ud og lægge dem i en særlig uniform. I øvrigt er det slet ikke nødvendigt at købe en dyr plastform. Det er nok at lave en slags børste af en tyk tråd og fikse den lodret.

Nu er det kun tilbage at forsigtigt rette hænderne ud og placere dem på et varmt, tørt sted.Anbring under ingen omstændigheder tilbehør i nærheden af ​​radiatorer eller andre varmeapparater. En sådan ekstrem tørring påvirker ikke hudens tilstand på den bedste måde. Og i de fleste tilfælde kan der forekomme revner eller folder.

Rådet. Læderhandsker skal altid tørre naturligt.

Hvordan plejer jeg læderhandsker efter vask?

Efter tørring skal læderhandsker behandles korrekt. Du kan ikke bare sætte dem på og bære dem. Under vask mister huden noget sin glans og elasticitet. Derfor kan det briste. For at undgå en sådan gener, har du brug for ricinusolie (kan udskiftes med glycerin) og en bomuldspude (et stykke bløde klude).

Hvordan man plejer læderhandsker efter vask

En lille mængde ricinusolie påføres fleece. Derefter gnider de hele handskens overflade. Det er mere praktisk at gøre dette ved at sætte tilbehøret på børsten. Efter smøring kan du gnide lidt hånd i hånd for at gendanne elasticiteten i huden.

Fjern derefter handskerne, og lad dem stå på formen i 20-25 minutter for at absorbere olie eller glycerin. Alt efter dette kan du nyde et stilfuldt look igen.

Rådet. Hæld ikke smøremiddel direkte på huden, kun på vat eller klude. Ellers kan stædige pletter forblive på handskerne. Og tag ikke for meget fedt. Huden absorberer simpelthen ikke og vil plette rundt omkring med olie.

Nogle nyttige forslag

Patentlæderhandsker kan vaskes. Men kun meget hurtigt og omhyggeligt. I stedet for at smøre efter tørring skal du blot polere din hud med en blød klud. Hvis du er bange for at forkæle dem med vand, skal du tørre dem med løgjuice en gang om ugen. Bare klip løg og gnid patentræder. Tør derefter tør.

Læderhandsker anbefales ikke at vaskes indeni. Det er bedre at løsne foringen (hvis muligt) og vaske den separat.

Hvis handskerne oprindeligt var uforede, hjælper folkediskheden dig. Hæld noget talkumspulver eller tør stivelse indeni. Let marmelade og ryste handsker. Efter at vi vender dem indefra og ud. Fjern pulveret ved hjælp af en middelhård børste. Gentag proceduren, indtil talkumspulver eller stivelse ikke længere er mørkere. Normalt er et par gentagelser nok.

Forsøg at forhindre, at læderhandsker vaskes. Når alt kommer til alt er et par minutter om dagen til at tørre dem af med en fugtig klud fra støv efter at have ryst dem godt.

Nu ved du hvordan man vasker læderhandsker. Og du kan ikke længere bekymre dig om renheden i dette stilfulde tilbehør.

Video: hvordan man rengør læderhandsker

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer