Sådan forstår du, at du blev forelsket i en fyr

Hver repræsentant for det retfærdige køn står over for spørgsmålet om, hvorvidt hun virkelig blev forelsket, eller er det en let hobby. I denne sag er det værd at nøje overveje og veje alt for ikke at gøre noget dumt i fremtiden.

Sådan forstår du, at du blev forelsket i en fyr

Lyt til den indre stemme

 1. Hvis der ved synet af et objekt med tilbedelse opstår en mærkelig følelse, du ønsker at se det konstant, og på samme tid en viss frygt indrykker i dig, er det værd at overveje. Ved de første følelser bliver det allerede klart, at du har en stærk sympati for fyren.
 2. I sådanne øjeblikke kommer normalt erkendelsen af, at kærlighed er kommet. Du vil være tættere på manden og lære ham mere at kende fra alle sider. Hvis du arbejder eller studerer sammen, skal du observere din adfærd. Du vil naturligvis blive tiltrukket af fyren.
 3. Hvis der i en bekendtskreds dukker en samtale om dit emne for tilbedelse, er du sandsynligvis flov. Det er også vigtigt at forstå, at sådanne dialoger giver dig glæde, det er behageligt at tale om en person, du føler sympati med.
 4. Vær opmærksom på din interne tilstand. Hvis omtalen af ​​hans navn får dig til positive følelser og drømme, har du uden tvivl følelser. Som regel, når de taler om sådanne emner, gætter veninder hurtigt, hvad der er tale om.
 5. Dit humør forbedres markant, du er i en tilstand af eufori i lang tid, især når du krydser med denne person. Det sker, at du begynder at blive jaloux på hans kvindelige miljø, på grund af dette er det svært at koncentrere sig.
 6. Ofte, hvis den ønskede fyr tilbringer tid med en smuk pige, begynder du alvorligt at blive vred og bekymret. Hvis du oplevede netop en sådan brændende følelse, er du uden tvivl forelsket.
 7. I dette tilfælde vil fyren konstant være til stede i dine tanker. Til en vis grad vil en sådan følelse plage dig og forhindre dig i at koncentrere dig om arbejde eller studier. Det er dog vigtigt at forstå, at naturen er vanskelig at kontrollere.
 8. Man skal være en meget stærk person for at prøve at skubbe følelser til baggrunden og tackle presseproblemer. Hvis du virkelig blev forelsket, skal du være opmærksom på appetitten, som regel vil du spise mindre.
 9. Under stærke følelser oplever kroppen stress, sultfølelsen falmer i baggrunden. En sådan bevægelse kan hjælpe dig med at miste et par ekstra pund. I andre tilfælde skal du ikke glemme normal ernæring.
 10. Under forelskelse begynder søvnproblemer. Du kan ikke længere sove sødt som en baby. Skylden for den ophidsede tilstand på baggrund af den eftertragtede fyr. Mest sandsynligt vil du begynde at manifestere en romantisk stemning, selv på trods af den barske natur.

Se din egen opførsel

 1. Du vælger oftere og omhyggeligt tøj, så sørg for, at du ser perfekt ud. Ingen bestrider, at opførslen tidligere kunne være ens. Imidlertid begynder selvpleje at begynde med at blive forelsket i en fobi. Du tænker konstant på udseende.
 2. Du begyndte ofte at udføre forskellige kosmetiske procedurer til ansigt og kropspleje. Vi begyndte at spise mindre og nøje overvåge figuren, negle og hår. Sådanne manipulationer udføres for at henlede mænds opmærksomhed på dig.
 3. Du er besat af din kæreste og tager mere tid på at finde ud af nyttige oplysninger om ham. Du begynder at være interesseret i alt, der er forbundet med det. Groft sagt udarbejder du et dossier til dig selv om en mand. Jo mere du fordyber dig i information, jo mere voldsomt lyser dine følelser op.
 4. Du kan diskret krydse hinanden med de valgte i klubben eller hans yndlingsbar.Således har du flere chancer for at interessere fyren ud over arbejdsmiljøet. Du vil gøre alt, hvad du er i din magt for endnu en gang "ved et uheld" at se ham.
 5. Hvis alt gøres korrekt, kan man ikke undgå tæt kommunikation med en kæreste. Husk, at du skal holde dig selv i kontrol, ellers kan alt vise sig anderledes end du havde planlagt. I dette tilfælde kan fejl være en fiasko, og du får ikke succes.
 6. Tiltræk opmærksomhed, husk, at du er nødt til at opføre dig med værdighed. Frank outfits og vulgær opførsel er uacceptabel. Vær dig selv, prøv at møde hinanden ved en tilfældighed. Erobre fyren med din oprigtighed og lethed. Vær ægte.

Er det kærlighed

Hvordan finder du ud af, om du er blevet forelsket eller en lille sindssyg, der snart vil gå? Det er meget vanskeligt at forstå sådanne tilsyneladende enkle ting. Men lad os prøve at gøre det sammen.

Så kærlighed er:

... ønsket om at gøre en person glad. Når en pige elsker en fyr, prøver hun at få ham til at se glad og føle sig fredelig. Ægte følelser er ikke underlagt egoisme. Du irriterer ikke den unge mand, ikke opsæt ham mod venner, ikke griber ind for at bøje dig eller skade dig. På samme tid er flygtig kærlighed det modsatte.

... enhed. Selv hvis alle vender ryggen til din kæreste, vil du stå ved siden af ​​ham og føre en lige kamp. Derudover betyder det ikke noget, hvem der fungerer som en modstander. Kort sagt, sande følelser bukker ikke under for sladder, intriger, rygter, kritik og endda velbegrundede beskyldninger. Med hensyn til midlertidig sindssyg vil du konstant rulle i dit hoved: "Hvorfor har jeg brug for alle disse vanskeligheder?"

... nogle problemer for to. En pige, der elsker en fyr med sjæl og hjerte, er klar til at dele alle sine vanskeligheder og gøre hendes problemer. Det er det, der adskiller reelle følelser fra falske følelser - viljen til at hjælpe og yde støtte. Midlertidig forelsket i denne opførsel er ikke karakteristisk.

... venskab. Ægte kærlighed opstår ikke med det samme, folk kommer til det efter en bestemt periode. For fremkomsten af ​​følelser, genkendelse af hinanden halvdele, er det nødvendigt at gå vejen for noget venskab. Venskab med et strejf af flirting giver parret mulighed for at lære hinanden bedre at kende og finde sted som en helhed. Samtidig kommer kærlighed ud af intetsteds, men kan føre til stor kærlighed i fremtiden.

... en drøm for to. Hvad kan være bedre end planer, der er bygget med begge parters ønsker? Medmindre deres implementering! Kærlighed er en drøm lavet af en fyr og en pige. Det handler om at dele drømme. Hvis vi taler om midlertidig sindssyg, fungerer egoisme i sådanne forhold. Hver af partnerne ønsker at hente det mest lækre stykke kage på trods af den andres drømme.

Dette er kærlighed: hvad man skal gøre næste

Når du er klar over, at du er helt og uigenkaldeligt forelsket, skal du lave dig selv en klar handlingsplan.

Hvad skal man gøre, hvis man blev forelsket i en fyr

 1. Find ud af så mange oplysninger som muligt om den unge mand. Det vigtigste i denne sag er at finde ud af, om en ung mand er fri eller ej. I det første tilfælde skal du studere hans sociale sider og finde ud af om hobbyer og venner. Måske har du gensidige venner, spørg dem som om ved en tilfældighed.
 2. Prøv derefter at tiltrække opmærksomheden fra den unge mand, du kan lide. Fang hans øjne, men ikke for ofte. Hold øje med fyren for at gøre det klart din interesse (ikke overdriv).
 3. Hvis det er muligt, skal du starte en samtale med ham på grundlag af de modtagne data eller bruge en plausibel påskud (kaste hjem, hjælp til lektier osv.).
 4. Sørg for at overvåge dit udseende. Skjul mangler, men fremhæv dyder. Overdriv det ikke med makeup, hold tøj, sko og hår rent.
 5. Hvis du føjes til hinanden i "Venner", skal du sætte en ny avatar.Egnet foto udendørs eller på et andet smukt sted. Opret et album med skud ved at ekskludere muligheder mod et tæppe eller gamle møbler.
 6. Brug mere tid offentligt. Omgiv dig med kærester, men på samme tid skal du ikke se vulgær ud. Prøv at få venner med kæreste-venner. Det er vigtigt at komme ud af den grå masse!
 7. Når du har startet en samtale med en ung mand, skal du se din tale. Bed en ven om at rokke dig, hvis situationen pludselig kommer ud af kontrol, og du slører det overskydende ud.

Praktiske tip

Hvis testen for din kærlighed er positiv, er der ingen tvivl om, at det er på tide at komme med en plan for yderligere manipulationer. Så lad os komme i gang.

 1. Pas på samtaleemnerne, så der ikke er nogen akavelige pauser i processen med din kommunikation med fyren. Pludselig vil du ikke være i stand til at koncentrere dig, mens du er i nærheden af ​​ham. Og præ-gennemtænkte svar og spørgsmål vil hjælpe med dette.
 2. Det er vigtigt at sætte dig selv i orden og skabe et bestemt billede. Hvis fyren ikke har bemærket dig endnu, skal du besøge frisøren og manikyrrummet, gå på indkøb. I tilfælde, hvor du allerede er bekendt og har sympati for hinanden, skal du holde dig til din naturlige skønhed.
 3. Drøm! Drømme har en dejlig funktion, der går i opfyldelse. Det er slet ikke pinligt at planlægge en fælles romantisk tur med et genstand for sympati eller at føde et par børn i hans tanker. Det vigtigste er, at dine drømme skal understøttes af noget (sympati fra hans side).
 4. Hvis du i denne situation ikke kan se et nøgternt kig på tingene, skal du bede en ven om hjælp. Lad hende objektivt evaluere det eksisterende forhold mellem dig og den unge mand. Lyt til kritik og træk dine egne konklusioner.

Hvis du tænker på at blive forelsket i en fyr, skal du nøje veje alt. Tænk grundigt over det. Hvis dine følelser overvælder dig ved synet af en elsket mand, så prøv at holde dig selv i kontrol. Når du møder, skal du tale let, ikke tving fyren til at mødes. Hvis du er interesseret i ham, skal han være den første, der inviterer dig til en date.

Video: 7 tegn på, at du er forelsket

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer