Sådan elsker du dit udseende: 6 trin

I nutidens verden er det umuligt at give en præcis definition af skønhed. Fra år til år ændrer stereotyper og smag sig dramatisk. Af hensyn til mode ændrer mange mennesker deres udseende uden anerkendelse. Oprindeligt ser det ud til, at deres naturlige skønhed er forfærdelig og ikke ajourført. Problemet ligger i at pålægge andre en fælles mening. En person glemmer blot personlige præferencer.

Sådan elsker du dit udseende

Trin nummer 1. Se oftere i spejlet

 1. Teknikken blev opfundet af berømte psykologer, der opfordrer deres patienter til at se i spejlet oftere. Du kan udføre manipulationer og kun se på ansigtet eller hele kroppen.
 2. Så stå foran spejlet. Begynd at kigge på dit eget “jeg”. Kig kun efter de områder, der forårsager negative. Bed kroppen eller ansigtet om tilgivelse for det faktum, at du ikke kan acceptere dit udseende med disse "fejl".
 3. Del nu den anden side af mønten. Sig, at du elsker dig selv og vil være stolt af din krop i fremtiden. Rør ved dit eget spejlbillede, som om at stryge kroppen.
 4. Du kan endda kysse det andet selv, hvis det hjælper med at indstille sig på en positiv bølge. Overvej ikke sådan opførsel som umoralsk. Det er ikke normalt, at du prøver at afvise din krop, som naturen så flittigt har bygget.
 5. Lær at tale med det andet selv. Smil til spejlet, fortæl historier, give komplimenter. Udfør enkle manipulationer i 3-4 uger med en hyppighed på to gange om dagen.

Trin nummer 2. Bestil en fotosession

 1. I moderne mennesker vises komplekser på grund af deres udseende af mange grunde. En af dem er en sammenligning af dig selv med folk fra Instagram eller VKontakte. Mediepersonligheder indstiller tonen i billedet fra oppustede balder og læber og slutter med tatoverede øjenbryn og hårforlængelser.
 2. Som et resultat er smukke damer deprimerede, fordi de ikke ligner den samme type "dukke". Bestil en professionel fotoseanse for at evaluere dig selv fra siden. Ved hjælp af sin teknik og sine færdigheder vil fotografen kunne fremhæve dine "mangler".
 3. Du ser på dig selv fra den anden side og erklærer dejligt: ​​"Jeg er smuk!". Vælg uafhængigt udstyr til at matche vejret, udforske de smukke steder i byen til begivenheden. Lav en frisure og make-up, afhent apparaterne.
 4. Vær særlig opmærksom på fotografen, han skal være en mester i sit håndværk og en åben person. Det er vigtigt, at du i nærværelse af en professionel føler dig afslappet: du kan frit posere, grine på toppen af ​​din stemme.
 5. Når du har taget billederne, skal du udskrive dem og hænge dem i rammer på væggen. Beundre dig selv hver dag, med jævne mellemrum bestil flere og flere fotoseanser. Tror ikke, at væggen, der hænger sammen med dine billeder, vil se egoistisk ud.

Trin nummer 3. Forkæl dig selv

 1. Mange mennesker, der betragter sig som grimme, holder op med at bekymre sig om deres udseende. Hvorfor investere så meget kræfter, fordi intet vil blive returneret, tror du. Dette resulterer i en ond cirkel: en person bryder sig ikke om sig selv og udvikler endnu større komplekser ved synet af refleksion i spejlet.
 2. Det er vigtigt at forstå, at jo mere du passer dig, jo mere forelsker du dig i dit udseende. Tildel 1-2 dage om ugen til at arbejde på en frisør, manikyr, garderobe og andre bagateller.
 3. Tag et varmt bad med æteriske olier og skum, og rengør dine negle og hår. Gå på shopping med dine venner, køb smukt undertøj og højhælede sko.
 4. Revider din garderobe ved roden. Sæt affald, der ikke passer godt.Hvis du har problemer med overvægt eller cellulite, skal du tilmelde dig sportssektionen eller i gymnastiksalen.
 5. Tildel hårdt tjente penge til at besøge spa-komplekset, poolen, varmekilder. Lav en ansigtsmaske, skrub kroppen og hårfjerningen.
 6. Brug vanen med at gå 1 gang i massage på 7-10 dage. Regelmæssig eksponering af kropsdele giver dig mulighed for at føle dig mere selvsikker og afslappet. Efter et stykke tid skifter du mening om dig selv.

Trin nummer 4. Føler dig som en stjerne

 1. Folk handler ikke altid modigt i en bestemt situation. Nogle har brug for et skub, et incitament til at erobre højderne. Find dig selv et eksempel til at følge, for eksempel en mediepersonlighed eller en atlet.
 2. Det er vigtigt, at personen har eksterne ligheder til dig. Foretag analysen ved hjælp af specielle programmer og applikationer, der kan findes på Internettet (lighedstegn).
 3. Vælg 3 personer, alle skal være berømte. Tænk over, hvordan du ser nøjagtigt ud i krop og ansigt. Se efter billeder af stjerner uden makeup og med det.
 4. Terapi er rettet mod at få dig til at forstå, at mediepersonligheders tiltrækningskraft ikke er andet end makeup artister, stylister og frisører. I det almindelige liv er de de samme mennesker.
 5. Prøv derefter at gøre dig selv makeup og frisure, vælg de mest lignende tøj. I denne form skal du tage et billede i naturen og sammenligne billedet. Du vil bemærke, at alle kan blive en stjerne!

Trin nummer 5. Accepter din personlighed

 1. Du er nødt til at forstå, at der ikke er et eneste skønhedsideal. Hver person er unik på sin egen måde. De resterende stereotyper pålægges af modelverdenen og mennesker, der arbejder i dette område.
 2. En personlighed er en individuel egenskab hos en person, der gør ham attraktiv. En stor fejltagelse er, at skønhedsindustrien forsøger at passe folk til en fælles standard, for det første er det umuligt.
 3. Det er ingen hemmelighed, at enhver person har unik genetik, kropsstruktur og metaboliske processer. Hvis du prøver at overholde reglerne, fratager du dig selv mange glæder i livet.
 4. En sådan eksistens kan sidestilles, hvis du bærer tøj i en bestemt farve hver dag, spiser den samme skål. Snart kan en lignende livsstil kede alle.
 5. Hovedopgaven er fortsat erkendelsen af, at begrebet skønhed er meget vagt. Idealerne ændres hvert år i forskellige epoker, næsten alt afhænger af forskellige faktorer. Spring ned i fortiden lidt, og du vil straks indse, at kvinder og mænd altid har set individuelt.
 6. Man kan argumentere uendeligt om dette emne og nævne mange eksempler. Forfølg ikke illusioner, ellers vil du ødelægge den naturlige skønhed. Oplev det ideelle i dig selv og nyd det. Du er unik på din egen måde.

Trin nummer 6. Komplimentnotater

 1. Til forskel fra deres udseende ligger skyhed, lav selvtillid og tilstedeværelsen af ​​mange komplekser. At rette op på situationen vil hjælpe behandlingen, der varer i 1 måned.
 2. Forbered en kiste eller en smuk kasse med et låg, der er trimmet med stof på forhånd. Tag flere landskabspapirer, skær dem hver i strimler, der er ca. 4-5 cm brede. I sidste ende skal du få antallet af segmenter lig med antallet af dage i en måned.
 3. Overvej nu de komplimenter, som du oftest tildeles af mennesker omkring dig og nære venner. Skriv hver af dem på et stykke papir, drej ind i et rør, og fastgør det med en turnering. Send til kassen.
 4. Det vigtigste er at vælge sådanne komplimenter, der vil være behagelige for dig. Undgå memoriserede sætninger: "Du er smuk!" osv. Du kender din karakter bedre, derfor vil det være lettere at tænke gennem taktik.
 5. Efter forberedelse forbliver sagen lille. Udfolder en note hver morgen, når du vågner op. Læs indholdet nøje, og prøv at koncentrere dig om det hele dagen.
 6. Hvis det siger, at du har et vidunderligt smil, skal du smile mere ofte! Bring positiv og give glæde til andre. Det er vigtigt at tro, hvad der er skrevet på arket.
 7. For at opnå det bedste resultat skal noter skrives af en person, der ikke er ligeglad med dig. Det kan være en livspartner, der er dedikeret til din modvilje mod dig selv eller en nær ven. Så du ved ikke, hvad der specifikt er angivet på papiret. Derfor overraskelsen.

Det er let at elske dit eget udseende, hvis du accepterer, at hver person er individuel. Hvis du ser på dig selv i spejlet, vil du forstå, at ansigtstræk er i perfekt harmoni med hinanden. Folk, der er bekymrede for at være overvægtige, skal tilmelde sig gymnastiksalen og hente en garderobe, der skjuler mangler. Øv taktikken ovenfor, så bliver du glad!

Video: hvordan du accepterer dig selv og elsker dit udseende

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer