Sådan overlever man en skilsmisse fra sin mand: råd fra en psykolog

Ikke alle par holder sig klart ved ed og ønsker at være sammen i sorg og glæde. Desværre bryder mange moderne ægteskaber op af forskellige grunde. Utroskab, kompleksitet af karakterer, problemer med hensyn til penge - dette og meget mere kan føre til en pause. Hvis du i øjeblikket oplever en skilsmisse, synes du sandsynligvis, at denne periode er den sværeste streg i livet. Lad os se på de psykologiske aspekter, der vil føre til en hvid stribe.

Hvordan man overlever en skilsmisse fra en mand

Hvorfor kvinder oplever skilsmisse hårdere

Piger er af natur ekstremt følelsesladede, hurtigt knyttet til omstændigheder, familieliv, hyggelige samtaler og sammenkomster om aftenen med sin mand. Sammenslutningen af ​​den "ideelle familie" er vanskelig at komme ud af mit hoved. Når en kvinde er på et skilsmissetrin, kan hun ikke vænne sig til det faktum, at der ikke er nogen andre til at stryge, lave mad, vaske, vente fra arbejde.

På dette grundlag dannes en helt ny måde at være på som en selvstændig og uafhængig person. Situationen er kompliceret, hvis kvinden i ægteskabet var helt afhængig af en partner i materielle vendinger.

Få mennesker indrømmer, at de på baggrund af mental ubalance oplever et sammenbrud i at betale regninger og købe dagligvarer. Det er især vanskeligt at overleve en skilsmisse, hvis parret allerede har børn, da barnet forbliver hos moren. Det er nødvendigt at fodre, klæde sig og skabe andre fordele for en fuld eksistens.

Alle venner og familie, der delvist elskede og støttede eksmanden, vender sig væk. Misforståelse fra deres side er ikke udelukket. Som en sådan omsorgsfuld og venlig mand tilbage. Presset fører til udvikling af depression, fordi der simpelthen ikke er nogen til at tale ud.

Det er ekstremt vanskeligt for kvinder, der har brugt al deres tid på familieforhold og bogstaveligt talt levede som deres ægtefælle. Oprigtig kærlighed fører til depression i skilsmisseprocessen. For de fleste kvinder er en mand ikke kun en forsørger og tjener, men også en støtte, ven, kæreste.

Erfarne specialister inden for psykologi fandt ud af, hvorfor kvinder finder det vanskeligere at skilles. Blandt de indflydelsesrige aspekter inkluderer en mangel på penge, mangel på karriereudsigter (fordi hun sad hjemme og opdragte børn, strøg, vaskede, rengørede), uafhængig støtte til barnet og pleje ham, manglende vilje til at opbygge en ny familie.

Trin nummer 1. Slip af med negative følelser og tanker.

 1. De sværeste dage er de første dage efter skilsmissen, hvor der blev modtaget et officielt dokument om den nye status. En kvinde falder i søvn om natten med tanker, hvor ubehagelig og modbydelig hun er fra sin eks mand.
 2. Hvis vrede findes over dig, skal du lære at løsrive sig. I de første par dage skal du ikke bo alene, inviter din ven til at overnatte. Det samme gælder dagtimerne, find en hobby.
 3. Hold ikke følelser, udtryk alt, hvad der er kogt under ægteskabet. Skriv negative tanker på et stykke papir for at lade dem gå. Græd på mors eller kæreste skulder.

Trin nummer 2. Tilbring tid med venner

 1. Efter en skilsmisse føler en kvinde sig ikke så stærk som før. Hun har brug for den støtte, som hendes ægtefælle har ydet i fortiden. Men nu er han væk, så find vest i et andet ansigt.
 2. Deltag ofte i rekreative aktiviteter, bowling, en biograf. Brug vanen til at spise pizza på søndage og samle dig med deres kære.

Trin nummer 3. Slip af med gamle ting

 1. Efter pausen er det nødvendigt at minimere påvirkningen af ​​psykologiske faktorer på nervesystemet. Slip af med alle de små ting, ting og souvenirer, der er erhvervet sammen.
 2. Beklag ikke noget og smid produkter væk. Giv ikke tingene en mulighed for at minde om den tidligere mand. Du kan give alt det skrammel til velgørenhed. Efter et relativt vanskeligt trin, vil du føle lettelse.

Trin nummer 4. Tag på en rejse

 1. For at slappe af og sige farvel til irriterende tanker, skal du tage på en tur. Husk de vidunderlige følelser og følelser efter en vellykket tur. Hvis du har problemer med økonomien, kan du slappe af med en brændende billet.
 2. Prøv at besøge et andet land eller en smuk by. Nye steder giver en uforglemmelig oplevelse. Tankerne bliver klare og positive. Gid ikke med problemer, de er i fortiden. Live videre, alt er lige begyndt.

Trin nummer 5. Gør reparationer i lejligheden

 1. For at gøre skilsmissen lettere at opleve anbefaler psykologer at give al din fritid til reparationen. Det nye miljø giver dig mulighed for at glemme de gamle oplevelser. Hvis du bor i en lejet lejlighed, er det bedre at flytte.
 2. I andre tilfælde skal du udlufte fantasi. Hent det tapet, du altid har drømt om. Vælg de passende gardiner, slippe af med gamle møbler og køb nye. Vær ikke bange for omkostninger, alt belønnes. Lav en permutation og fjederrensning.

Trin nummer 6. Skift din stil

 1. Prøv at ændre det billede, der var meget før skilsmissen. Vælg det rigtige klipning, start på gymnastiksalen og i solariet. Et nyt look giver dig mere selvtillid og tiltrækningskraft.
 2. Det er ikke nødvendigt at antage, at skilsmissetidspunktet er en frygtelig periode. Tværtimod vil du have et ekstra minut til din elskede. Arranger global shopping, prøv at klæde dig i en usædvanlig stil til dig.

Trin nummer 7. Få et kæledyr

 1. Hvis du ikke har børn eller kæledyr i dit forhold til din mand, kan aftenstiden alene være deprimerende. I dette tilfælde anbefales det at få et kæledyr. Ved, dyret vil bestemt ikke forråde dig.
 2. Gør en god gerning, saml et husdyr eller besøg et husly og afhent en hvalp, en killing. Positive handlinger påvirker psyken positivt og hjælper med at overvinde eventuelle vanskeligheder.

Trin nummer 8. Stil ind på positive og nye forhold

 1. Når du bryder sammen og bekymrer dig for skilsmisse, skal du ikke stille ind på depression. Bliv ikke hængt op på det faktum, at du ikke længere kan forelske dig, det er ikke sådan. De fleste fraskilte kvinder i lang tid undgår et nyt forhold på grund af frygt for gentagen svig.
 2. Forsøg at træde over dig selv og lad negative følelser bag dig. Hovedårsagerne til skilsmisse er, at folk simpelthen ikke passer sammen. Tro mig, når mødet med "din" mand vil verden glitre med nye farver. Du kigger på forholdet, og du bliver virkelig glad.
 3. "Din" person vil gøre forholdet lykkeligt, fuldstændig harmoni og gensidig forståelse vil komme. En mand vil sætte pris på dig, dele planer for livet og afhængighed. Du er nødt til at holde fast ved en sådan person, men satelliten selv vil ikke miste sin sjælkamerat. Forhold vil flytte til et nyt niveau, som du ikke har set før.
 4. Skynd dig ikke med at målrettet søge dit ideal efter en skilsmisse. I de fleste tilfælde opstår en sådan begivenhed pludselig. Du vil føle dig tiltrukket af hinanden, så fortvivl ikke. Nogle gange kan det tage meget tid at finde din person.
 5. Forsøg ikke med hjælp fra en anden mand at glemme gamle følelser. Først skal du sænke alt selv, og derefter starte nye bekendtskaber og kommunikation. Du må ikke skynde dig eller være useriøs. Lev lidt tid for dig selv, udvikle dig selv. Prøv at ændre dit verdensbillede på en mere positiv måde.
 6. Nogle gange giver dig selv mulighed for at flirte. Føler, at du igen er attraktiv og interessant for det modsatte køn.Skynd dig ikke til nakken på den første mand, du møder, der kan lide. Inden du starter et nyt forhold, skal du skifte fuldstændigt indeni.
 7. Analyser situationen efter et mislykket ægteskab, prøv at ændre alle minusser i dig selv. Vær ikke bange for at foretage introspektion. Kun stærke mennesker er i stand til en sådan handling, skal du ikke synes synd på dig selv. Et mislykket ægteskab kan være din skyld. Husk, hvad der bidrog til skilsmissen. Bliv klogere.

Sådan afhjælpes barnets tilstand

Tidligere blev det nævnt, at barnet i høj grad komplicerer opgaven. Naturligvis ikke i dårlig forstand. Moderen ønsker det bedste for barnet, så hun prøver på enhver mulig måde at sikre, at skilsmissen minimalt påvirker babyen eller ikke rører ved ham overhovedet. Hvis du har afsluttet et forhold til din eks-ægtefælle med en skandale, er du nødt til at udjævne presset på børnenes psyke.

For at gøre dette skal du tale med barnet og forsøge at forklare ham klart, at mor og far brød op. Forklar de sande årsager til brud på det sprog, der er tilgængeligt for barnets hjerne. Ingen grund til at udsætte familiens far i sort for ikke at sætte barnet imod ham. Gør det klart for babyen, at selv når han bor på afstand, vil faderen besøge og elske ham.

Den næste ting at gøre er at tale med din ex-mand. Sæt alle prikkerne på "i", undlad ikke far at se babyen. Det er vigtigt at forstå, at børn trods alle forskelle mellem voksne ikke er skylden. Hvis det er lettere for dig, skal du skrive en tidsplan, hvilken dag din far kan hente barnet til gåture eller se dig under din opsyn. Børn føler sig ikke skyldige, hvis forældrene går til en betinget verden for deres skyld.

Manipuler aldrig børn for at redde et ægteskab. Ikke en eneste mand har endnu været i stand til at bevare barnet i lang tid. Før eller senere vil partneren visne med dig på grund af manglende kærlighed, glimt eller andre aspekter. Hvis du manipulerer barnet, vil det i sidste ende føre til konstante skænderier i babyens øjne. Har du brug for det?

Find styrken til at tilgive din ex-mand for alle "synder", han har begået. I nogle kvinder har en fornærmelse slået sig ned, som ikke opløses selv i tide (3.5.10 år). Vær ikke lig med dem, ved hvordan du slipper fortiden, først da får du en lykkelig nutid og fremtid.

Video: hvordan man overlever en skilsmisse

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer