Hvordan man stopper med at være genert piger: nyttige tip

Hvor ofte kan man møde en værdig fyr, der er så genert, at han ikke engang kan henvende sig til en fremmed. Og han er smart, vellæst, smuk, sporty og anstændig, men han er flov over at møde en pige. Selvfølgelig i en fjern fremtid vil han helt sikkert blive en respektabel mand og en vidunderlig far. Men inden det er du nødt til at overvinde din skyhed og lære at henvende sig til piger. Til at begynde med vil vi forstå begrænsningens psykologi og prøve at forstå, hvorfor denne skyhed vises?

Hvordan man stopper med at være genert piger

Hvorfor er drenge genert for piger

Ofte sidder årsagerne til forlegenhed dybt inde i en persons psykologiske personlighed. Hvad påvirker virkelig en ung og attraktiv fyr, der ikke tillader ham at møde en pige?

 1. Mange psykologiske problemer kommer fra barndommen. Hvis drengen ofte blev skældet ud i en tidlig alder, begynder han ubevidst at frygte enhver fiasko, antyder, hvad der vil ske med ham, hvis pigen nægter. Han opfatter ethvert afslag eller uinteresse som et personlig nederlag.
 2. Uanset hvor mærkeligt det måske lyder, er samfundet rettet mod at sikre, at kvinder respekteres og respekteres. Og manden vil klare sig, han er stærk. Fra en tidlig alder får vi at vide, at piger ikke kan blive fornærmet, at de er nødt til at give efter, de er nødt til at blive idoliserede. På denne baggrund føler de fleste mænd sig som en meningsløs person, ubetydelig.
 3. Følelsesmæssigt er en mand virkelig mere sårbar end en kvinde. Det er let at røre ved eller forkæle en mands selvværd. En akavet sætning, når man møder eller under en samtale, kan skabe et alvorligt kompleks i et mands hoved.
 4. En af de almindelige årsager til en fyrs skyhed er hans selvtillid. Måske bemærker han, at unge mennesker med en torso, der er pumpet op, er mere succesrige blandt repræsentanterne for det modsatte køn, så han mener, at hans figur sandsynligvis ikke vil glæde piger. Faktisk er problemet kun i hovedet. Kun selvtillid og karisma påvirker evnen til at behage en bestemt pige.

Men undertiden kan skyhed være i en person ligesom det, uden grund. Det er bare det, at en person har sådan en karakter, behøver ikke alle være forførende machoer? For at overvinde generethed skal du arbejde med dine komplekser.

Sådan får du selvtillid

Hvor ofte kan man møde en almindelig grå fyr, der er fuldstændig transformeret, så snart han begynder at tale. Selvtillid er 70% succes. Piger er opmærksomme på, hvordan en person holder, hvad han taler om, og hvordan han præsenterer sig selv. Og først da bemærker de, hvad han har på, og hvordan hans figur ser ud. Mange piger indrømmer, at de efter en samtale helt ændrer deres mening om en person. En tynd squelch kan virke som en interessant samtale, og en pumpet atlet er en komplet nar.

For at få selvtillid skal du øge selvtillid i dine egne øjne. For at føle dig bedre skal du virkelig blive bedre. Hvis du tror, ​​at piger er opmærksomme på smarte fyre, skal du opnå noget på dette område. Vind nogle intellektuelle konkurrencer, vind OL, vis din viden i udviklingsspil. Du kan blinke dit sind, selv i en enkel virksomhed, det vigtigste er, at det er passende og ikke morsomt. Hvis pigerne, efter din mening, skal være opmærksomme på den atletiske fysik af fyre, skal du begynde at øve. En sund livsstil har ikke skadet nogen! Gør en form for sport, start med at gå på gymnastiksalen, løb om morgenen. Med dannelsen af ​​din figur vil selvtillid begynde at vokse.

Derudover skal du altid være pæn og ren.Bær frisk tøj, klip dit hår i tide, pas på din hygiejne for at undgå pinlige situationer.

Sådan overvindes skyhed

Der er mange tricks, der vil hjælpe dig med gradvis at slippe af sky og sky.

Sådan overvindes skyhed

 1. Begynd at tale med pigerne fra rengøringspersonalet. For eksempel, tal med servitrice. Og ikke kun om ordenen, men om noget abstrakt. For eksempel, når hun spørger, hvad du vil bestille, så spørg hvad hun ville spise, hvad hun kan lide. I kraft af erhvervet er folk i servicepersonalet forpligtet til at være venlige og hensynsfulde i enhver situation, så dette giver dig lidt tillid.
 2. For at stoppe med at være genert, skal du lære at komplimentere fremmede. Det kan være en gammel ven, en nabo på verandaen, en klassekammerat og endda en mor. Alt salt lærer at flygtigt understrege skønheden i det fair sex.
 3. En ændring af billedet vil hjælpe dig med at få selvtillid. Skift din frisure, køb trendy små ting, tilføj lyse tilbehør. Dette vil ikke kun hjælpe med at ændre udseendet, men også give dig en særlig følelse af betydning og stil.
 4. Vær ikke bange for pigerne! De er mennesker som dig, din ven og bror. Ja, de har deres egne meninger om nogle ting, men på mange måder adskiller piger sig ikke fra fyre. De vil også have det sjovt, grine og have det sjovt.
 5. Hvis du vil møde en pige, bliver du nødt til at tiltrække hendes opmærksomhed. For at gøre dette, giv hende et par komplimenter, spørg hvad hun gør her, og hvorfor hun sidder alene (eller sammen med en ven). Det vigtigste er at tale mere og ikke begrave dig selv. Piger kan lide at tale, og de er nødt til at lytte, det er uomtvisteligt. Men først da, når du bliver bekendt ganske tæt. I mellemtiden bliver fyren nødt til at arbejde med hovedet og tungen.
 6. Ingen grund til at bygge en macho - smarte piger vil ikke sætte pris på det. Forestil dig dig selv, som du er. Ingen grund til at klæde sig ud og sige, at han gik forbi, mens han gik til gymnastiksalen til den næste styrketræning. Sig det som det er, at du kunne lide pigen, og du ville møde hende. Vær enkel - det værdsættes frem for alt.
 7. Tal mere med fremmede - i transport, på gaden, i en café. Det kan ikke kun være unge piger, men også kvinder og endda mænd. Bare at overvinde barrieren vil hjælpe dig med at blive fortrolig hurtigere og lettere i fremtiden.
 8. Opnå mål, nå noget i livet. Scor flest mål i en basketballkamp, ​​erobre skolepublikummet i en offentlig forestilling, vind en medalje i en eller anden form for konkurrence. Undertiden bliver dette en kraftig drivkraft for pigerne til endelig at være opmærksomme på dig.
 9. Du kan gennemføre et sådant eksperiment. Tag en stor notesbog og pen og gå ud. Du er nødt til at tvinge dig selv til at henvende dig til fremmede under påskud af en sociologisk undersøgelse. Dette vil hjælpe med at overvinde usikkerhed, du vil være i stand til at kommunikere med fremmede og til sidst lære at flørte.

Vær ikke bange, med alderen forsvindes skyhed, og det er meget lettere at møde piger.
Begrænsning er ikke det værste ved en person. En genert fyr er ofte ren og sky. Han ved ikke, hvordan han skal kommunikere med piger, men han har ikke en rig track record. Sådanne fyre er tværtimod trofaste og værdsætter piger. Mange damer forstår dette og har ikke kørt efter arrogante macho-folk i lang tid. Vær dig selv, og sørg for at finde en der sætter pris på det!

Video: hvordan man stopper med at være genert piger

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer