Sådan slipper du den person, du elsker

Når en mand og en kvinde indgår et forhold, tænker de ikke på det faktum, at før eller senere en partner åndeligt mister en anden. Det sker ofte, at en person ophører med at føle kærlighed til sin soulmate. Derfor optræder disharmonien, den følelsesmæssige balance går tabt, parret kan ikke længere eksistere som en helhed. For at glemme din elskede, med hvem du skulle sige farvel, skal du mestre det grundlæggende i psykologien. Eksperter har udviklet effektive anbefalinger, der vil hjælpe med dette.

Sådan slipper du den person, du elsker

Hvorfor er det svært at lade en elsket gå

Det ser ud til, hvorfor kan du ikke bryde forbindelsen og lade manden gå? Vi blev af med hans gaver, fandt en hobby, kastede fremmede tanker ud af mit hoved. Alt er dog ikke så enkelt, som det ser ud ved første øjekast.

Falske drømme

 1. Det er vanskeligt for en kvinde at lade en mand gå, når hun har store forhåbninger til ham. Mentalt var en smuk dame allerede gift med en tilbedelse og havde børn. Men i virkeligheden er herren ikke skylden for, at du har lagt en overdreven byrde på ham.
 2. Da forholdet lige var begyndt, trådte visse kvaliteter hos den unge mand op. Efter den tid begyndte hans essens at bryde ud, du gik glip af dette øjeblik. Som et resultat akkumulerede vrede og skuffelse hver dag, de forårsagede mental smerte.
 3. Et falskt billede tillader ikke en kvinde at se nøgternt på det valgte. Lyserøde briller maler et nyt billede, hvor du har det godt. Men det er vigtigt at forstå, at problemerne "i paradis" ikke er forsvundet.
 4. Når du omsider indser, at planen ikke går i opfyldelse, falder dine drømme fra hinanden. Alle billeder præsenteret i hovedet mister deres magt, fordi manden simpelthen ikke svarer til dem. På et underbevidst niveau føler en kvinde sig forrådt.

Eventuelt instinkt

 1. Når piger indgår i et forhold, begynder de ufrivilligt at opfatter en mand som ejendom. Det er vigtigt at forstå, at ingen personer kan tilhøre dig. Serfdom er længe blevet afskaffet.
 2. Mænd sælges ikke på auktioner, de sælges ikke til salg i en butik, og de præsenteres ikke som fødselsdagsgave. Enhver har ret til at vælge, hvem han skal være, og hvordan han skal tilbringe sit fremtidige liv.
 3. Indse essensen af ​​hvad der sker. Hvis situationen har fået en skarp vending, som partneren har forladt dig, er dette hans valg. Accepter denne beslutning, frigør besiddende instinkter.

vrede

 1. I de fleste tilfælde, efter en pause eller i en krænkelse, er en kvinde vred på sin mand. Måske har du alvorlige argumenter i denne forbindelse, som er ledsaget af harme.
 2. Det er vigtigt at forstå, at en mand kun kunne fornærme dig, hvis du selv ville blive fornærmet på et underbevidst niveau. Denne funktion er karakteristisk for piger, der foretrækker at spille offerets rolle.
 3. Slip af med denne opførsel, frigør vrede. Bliv fokuseret på de gode punkter i dit liv. Stop med at huske alt det dårlige, som manden gjorde. Folk begår fejl, bebrejd ham ikke for pausen.

Sådan lader du din kære gå

Ovenstående er grundene til, at det er svært at give slip på en elsket. Psykologer fremsatte en række effektive anbefalinger, vi vil overveje dem i orden.

Sådan lader du din kære gå

Tænk ikke på fortiden

 1. Hvis du gjorde alt for at opretholde et forhold, men ikke nåede et resultat, skal du ikke bebrejde dig selv. Slip situationen, manden tog sit valg. Ingen grund til at tro, at du var inaktiv.
 2. Det er vigtigt at forstå, at en elsket skal frigives. I sådanne øjeblikke samles smerter i sjælen, og minder om gode øjeblikke spøg overalt.
 3. Evaluer problemets fulde omfang, besvar de vigtigste spørgsmål. Elsker du en mand, eller er der kun en følelse af kærlighed? I det øjeblik, hvor partneren forlod, led din stolthed? Var det lettere at håndtere situationen, hvis du rejste først?
 4. Mennesker, der er forladt, føler ikke kærlighed til en afdød partner. I de fleste tilfælde slikker de sårene, der er dannet efter faldet i selvværd. Mange piger kan ikke forene sig med, at partneren har forladt dem.
 5. Som regel glemmes for sådanne personer adskillelse fra en mand hurtigt nok. På samme tid behøver du ikke være trist og græde om natten, alt går væk af sig selv. Slip fortiden, lad dig selv og ham komme videre.
 6. Gå hovedet ind i en karriere, gå ind i sport, få et kæledyr. Tilmeld dig kurser, rydde op i dit udseende og garderobe. Køb blonderundertøj, skift billede, kommuniker med det modsatte køn.

Gå til meditation

 1. Med meditation menes at tænke og tænke. Begrebet selvbevidsthed giver dig mulighed for at trænge ind i de skjulte hjørner af sjælen og befri dig fra følelser. I dit tilfælde vil meditation hjælpe med at fjerne den vrede, der opstod efter partnerens afgang.
 2. Lær at tilgive, prøv at sige "Tak!" Til din partner for at være i dit liv. En sådan bevægelse normaliserer balance og harmoni i sjælen, stabiliserer den psyko-emotionelle baggrund. Slip fornærmelsen ud, og med den din elskede.
 3. Det er vigtigt ikke kun at tilgive manden, men også at bede ham om tilgivelse. Slip sindet fra negative følelser, kram hinanden og del som voksen. Først vil det skade, men efter tidens udløb vil fornærmelsen ikke spise dig indefra.
 4. For at gøre meditationen korrekt skal du finde et roligt sted, hvor du vil føle dig godt tilpas. Slap af, luk øjnene. Fokuser på vejrtrækning, hold dig i denne position i 5 minutter.
 5. Når du er beroliget, skal du begynde mentalt at indsamle vrede og skuffelse lidt efter lidt. Skub negativitet ind i en imaginær afgrund, indtil du selv tror, ​​at smerten er forsvundet.
 6. Ledsag proceduren med en afslappende melodi (ikke sange), slap af. Du kan udføre meditation i et bad baseret på æteriske olier eller urter.

Udfør rensningsøvelser

 1. Tag et stykke papir, skriv de mulige påstande og klager, der er rettet mod manden. Gå på landet i et smukt sted. Forestil dig en tidligere partner, der står foran dig. Sig højt, at du forstår de rigtige grunde til hans handlinger. Undskyld det imaginære billede for mulige irettesættelser og andre misforståelser. Det er vigtigt at huske, at i processen med at forstå og tilgive satellitten, sletter du din aura af negativitet. Gå igennem alle punkterne, find hans handlinger en rimelig forklaring.
 2. Når du har afsluttet tilgivelsesøvelsen, skal du se tak. Lav en liste over handlinger, som du er taknemmelig for manden for. Måske gjorde han dig stærkere åndeligt eller realiserede gamle drømme. Tak for den tidligere partner for at tage et valg på rettidig måde og ikke strække det for livet. Angiv kun det, du føler dig oprigtigt taknemmelig for. Spring ikke over dit hoved, når du er i tvivl. Det er ikke tilfældigt, at alle mennesker kommer til vores liv. Så satellitten efterlod et spor i din sjæl (ikke nødvendigvis negativ), tak for dette.

Elsk dig selv

 1. Du kan ikke give slip på en mand, medmindre du dyrker selv kærlighed. Dette er et stort job, der kræver opmærksomhed på detaljer. Det er lettere for piger at opnå effekt, fordi den moderne verden leverer forskellige tjenester til sådanne formål.
 2. Få medlemskab af gymnastiksalen, tilmeld dig en massage- og kropsindpakningskursus. Begynd på at gå på en danseskole for at få selvtillid og seksualitet. Evaluer figuren: Hvis noget ikke passer dig, så gå i diæt.
 3. Skift billedet radikalt, revidere stilen til tøj og makeup.Hårforlængelser eller negle. Udvikle ikke kun æstetisk, men også åndeligt og materielt. Tilmeld dig efteruddannelseskurser, opnå højder i din karriere.
 4. Besøg caféer og biografer, kommuniker med det modsatte køn, brug tid efter eget skøn. Læs bøger, lær et fremmedsprog. Du er nu en gratis kvinde, rejser, have det sjovt.

Det er vanskeligt at give slip på en elsket, men nogle gange er omstændighederne ikke den mest fordelagtige måde. Gå til meditation, slip fortiden, udfør øvelser til tilgivelse og taknemmelighed. Følg dit udseende, skift din garderobe, gå ind i sport.

Video: hvordan man glemmer den person, du elsker

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer