Sådan fejres et sølvbryllup: nyttige tip

Et sølvbryllup kommer efter 25 års ægteskab fra ægteskabets øjeblik. En mand og en kvinde forbereder sig på at fejre jubilæet og hæder deres hjerner over, hvordan man tilbringer en sådan en væsentlig dag. Det er vigtigt at tage hensyn til alle de vigtigste punkter, så ikke kun gæsterne, men også begivenhedens helte bliver tilfredse.

Sådan fejres et sølvbryllup

Sølv brylluppet traditioner

Ansigtsvask. For fuldt ud at overholde traditionen, skal du om morgenen på bryllupsdagen samle springvand i en krystalkande og begynde fælles vandprocedurer. Ægtefæller vasker hinandens ansigter tre gange. Den første ablusion medfører en masse triste begivenheder, der er gået gennem årene med fælles eksistens. Anden gang vaskes alle mindre problemer væk, og den tredje skylning fjerner mulige følelser for fremtiden.

Nu skal du tørre hinandens ansigter med et hvidt håndklæde, som er et symbol på uendelig kærlighed og gensidig tro. Herefter satte jubilæerne manden i solen, så de resterende dråber fordampes, hvilket tager med sig mulig smerte og modgang.

Udveksling af ringe. Ceremonien svarer til navnet, ægtefællerne køber de sølvringe, de kan lide, og sætter dem derefter på hinandens finger i familie og venner. Sølv symboliserer styrken af ​​kærlighed og den uløselige forbindelse mellem en mand og en kvinde, der har eksisteret i 25 år.

Kl. 12.00 bytter mand og kone nye ringe, og de gamle fjernes og lægges i kassen i 1 år. Mange bærer sølv indtil 30-års jubilæum, alt afhænger af personlige præferencer. Traditionen antager tilstedeværelse af vidner, der var sammen med de nygifte 25 år siden. Hvis dagens helte fejrer en fest i en anden by eller et land, hvor dette ikke er muligt, kan reglen udelades.

Efter ceremonien går dagens helte for at fejre festen med gæsterne. Dette efterfølges af en romantisk middag med levende lys i din foretrukne restaurant, og først kommer tiden til den tredje tradition.

Teselskab Riten er velegnet til dem, der fejrer fejringen i familiekredsen, ceremonien afholdes ikke på en støjende fest. Tedrinkning begynder, efter at den sidste gæst forlader huset. Kona brygger to kopper stærk sød te, hvorefter jubilæerne begynder ceremonien.

Det er vigtigt at tage højde for det øjeblik, hvor tedrinkningen udføres umiddelbart efter, at gæsterne er væk, og det er derfor umuligt at fjerne fra bordet. Ceremonien er et symbol på tillid til fremtiden. Riten viser, at mand og kone på trods af travlheden og et stort antal mennesker finder tid til familiesamtaler, hjemmekomfort, oprigtighed og kærlighed.

Ideer til sølv bryllupsfest

Romantisk fest
Mange par foretrækker at fejre et sølvbryllup sammen, og det er helt normalt. En god mulighed er en rejse til udlandet, nemlig til Paris. Der er ingen by i verden mere romantisk end den franske hovedstad. Tusinder af besøgende strømmer hit hvert år for at beundre den fortryllende arkitektur, natur og værker af store kunstnere. Hvad kan være bedre end en romantisk middag på restauranten på øverste etage i Eiffeltårnet? Bare en dags gåtur langs Champs Elysees med et obligatorisk besøg i Louvre og Notre Dame.

Udendørs fejring
Udendørs fejring
De, der planlægger at fejre udendørs, bør se nærmere på teltet. En sådan enhed om sommeren vil beskytte dig mod den brændende sol, og om efteråret beskytter den dig mod uventet regn. Dekorer det med kranser, kinesiske lanterner, bolde, perler og farverige bånd.Brug lak med sølv pailletter, det sprøjtes let på stoffet og varer mere end en dag. Pas på de lanterner, der lyser op efter solnedgang. Gå til bredden af ​​en flod, sø eller grøn græsplæne som et feststed. For ekstreme elskere kan du klatre i bjergene, men ikke for højt for ikke at gøre festen til en campingtur.

Temafest
I de senere år er den tematiske tendens med at fejre et sølvbryllup blevet populær. Alle gæster og helte af lejligheden klæder sig i samme stil. Du kan have en cowboy-fest eller reinkarnere som viktorianske karakterer, klæ dig ud som sejlere og pirater. Du kan også bruge billederne af tegneseriefigurer, hvilket giver triumf for ungdommelig entusiasme. Denne mulighed er velegnet til munter ægtefæller, der går gennem livet med humor.

Klassikere af genren
Ægtefæller inviterer de samme gæster og vidner som for 25 år siden, hvorefter de lever bryllupsdagen igen. Hustruen har på sig en brudekjole, og hendes mand en dragt, jubilæer booker en restaurant, hvor de fejrede ægteskabet for 25 år siden, og falder ind på kontoret. En lignende metode bringer nostalgi, vil vende dig tilbage til ungdommens tid. Alle dine venner og bekendte har gået sammen med dig i 25 år, festen viser sig at være meget rørende. Hvis brudekjolen ikke bevares, skal du bære ethvert andet hvidt tøj, komplementere det med en diadem, en halskæde og hvide handsker. Du kan dække dit ansigt med et slør, der giver billedet et twist. For at vise generationernes kontinuitet anbefales det at klæde en niese eller barnebarn i et lignende tøj og derefter give hende en lille buket. Sammen vil kvinderne se meget rørende ud, gæsterne vil ikke være i stand til at holde tilbage tårerne af glæde, ømhed og ubegrænset lykke.

Familiefester
Par, der foretrækker hygge frem for støjende fester, skal være opmærksomme på fejringen med deres familier. Mand og kone ved deres handlinger understreger, at de ønsker at dele deres lykke med familie og venner. Som et sted til arrangementet er et sommerhus eller et privat hus velegnet. Hvis muligheden for at fejre jubilæum i den private sektor ikke er tilgængelig, skal du holde en fest i lejligheden. Mange ejendomsmægler lejer hytter, så du bør overveje denne mulighed.

Sådan inviteres gæster til et sølvbryllup

Hvis din fest fejrer et stort antal mennesker, er det vigtigt at gøre alt godt.

Først skal du sende invitationer til alle familie og venner nøjagtigt 25 dage før festdagen. Dette behov skyldes, at hver fortidsdag symboliserer et år med at bo sammen. Bemærk, at hvis du sender postkort med posten, skal de sendes inden invitationerne ankommer til tiden. Vi anbefaler at du bruger e-mail eller budforsendelse.

Ved et sølvbryllup skal du invitere 25 personer, inklusive vidner. I dette tilfælde består symbolik i selve tallet, jubilæer viser hæder for de inviterede, hvilket gør det klart, at det er vigtigt for dem at være opmærksomme på kære, der har været i 25 år.

Sådan dekoreres et sølvsted for bryllupsfejring

Når du har besluttet dig for fejringsstedet, er du velkommen til at gå ind i lokalets indretning. I betragtning af temaet er det værd at foretrække sølvfarver. Det er vigtigt at forstå, at ikke alle vil lide kedelige grå servietter eller balloner, så fortynd den ubeskrevne masse med lyse nuancer. Sølv kombinerer perfekt syrin, violet, grøn, lyserød, rød og blå. Sådanne kombinationer dekorerer rummet moderne og højtideligt. Bliv ikke medtaget med lyse farver, sølv bør sejre.

Sådan dekoreres et sølvsted for bryllupsfejring

  1. Pas på de sølv duge, der sætter tonen for hele rummet.Køb ikke almindelige gråtoner, vælg muligheder med paljetter og masser af rhinestones, eller lav dit eget maleri ved hjælp af en flanelsølvtråd. Dekorer rummet med balloner i mængden af ​​25 stykker. Du kan nummerere og præsentere hver af dem for gæsterne efter fejringen. Hvad angår rumets vægge, skal du bruge sølvstrømmende stoffer bundet i midten med perler eller bånd.
  2. Få så mange metaldele som muligt til at dekorere bordet. Det kan være stativer til frugt og snacks, tallerkener med sølvkant, bestik lavet af naturligt sølv. Ædelmetal er en ekstremt dyr fornøjelse, så køb 1 sæt til dig selv og tilbud almindelige apparater til dine gæster. Glem ikke brillerne, dekorér dem med sølvbånd og bestil den tilsvarende indskrift.
  3. Pas på sølvlysestagerne. Når ægtefællernes dans begynder, slukkes lysene, og lysene skaber en hyggelig og lidt intim atmosfære. Al opmærksomhed vil blive rettet mod dig.
  4. Glem ikke blomsterkompositioner. Du kan vælge dine yndlingsblomster i landet og derefter tage dem til fagfolk, så de fremstiller smukke sæt. Ud over rumindretningen er det værd at lave små buketter, der vil være designet til gæster. Bestil sange baseret på antallet af gæster, så alle tager med sig et stykke af en markant dag.
  5. For at understrege antallet af år, der boede sammen, lav en collage af fotos, tegne plakater med tema og hænge dem på væggene. Sæt derefter et lille album, hvor inviterede gæster skriver lykønskninger og ønsker til jubilæerne.

Nærmer det sig en vigtig dag? Vælg en festindstilling baseret på dine generelle ønsker. Gå ud i landskabet med dine gæster, eller hold en retrofest. De, der ikke kan lide støjende virksomheder, bør foretrække fest i familiekredsen. Romantiske par kan sikkert flyve til Paris for nye oplevelser, du vil ikke kun have det godt, men også blive rig åndeligt.

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer