Sådan åbnes bilen, hvis batteriet er tomt

Det faktum, at et batteri i en bil er en ting, der ikke er langvarig, er ikke nogen hemmelighed for nogen: det har en tendens til gradvist at forringes og aflades, især i tilfælde af lang ledig tid (især for de batterier, der allerede har udarbejdet 2/3 af den indstillede levetid) . Så på 3 uger kan opladningen af ​​næsten ethvert batteri falde til nul, hvilket igen gør det umuligt for bilen at åbnes ved standardmetoden på grund af bilens aktuelle sikkerhedssystem.

Sådan åbnes bilen, hvis batteriet er tomt

Naturligvis, hvis bilen ikke reagerer på signalet fra fjernbetjeningen, og alarmen stadig er tændt, kan du prøve at åbne døren med den sædvanlige nøgle. Der er dog et ”men”: hvis bilen før det udelukkende blev åbnet ved hjælp af en nøglefod, kan denne metode muligvis ikke fungere på grund af lattergas eller tilstopning af låsens larve.

Tip: For at undgå denne situation mindst to gange om måneden anbefales det at åbne bilen med en almindelig nøgle. Dette vil hjælpe med at forhindre udvikling af oxidative processer i fremtiden.

Men du skal ikke ringe til TO-tjenesten i et panikanfald, da du kan åbne en bil med et dødt batteri ved hjælp af flere metoder, som betinget kan opdeles i tre grupper:

 • Metoden til ekstern spændingsforsyning til batteriet, der er placeret under maskinehætten;
 • Metoden til ekstern strømforsyning til spændingsgeneratoren;
 • Nødmetoder.

Hver af metoderne, der tilhører en bestemt gruppe, har en anden tilgang til åbning af bilen, men de er ikke universelle, da sikkerhedssystemerne for alle bilmærker varierer i deres struktur.

Eksternt batterispænding

For at påføre ekstern spænding til batteriet, der er placeret under hætten, skal det naturligvis åbnes på en eller anden måde. Til dette formål bruges en kilepumpe, eller, som denne enhed kaldes i Rusland, en pneumatisk pude med manuel luftpumping. Derudover har du også brug for:

 • Kobbertråde med et tværsnit på 2 mm2 så længe som muligt (normalt 1,5-2 meter);
 • Et bærbart batteri eller udskiftningsbatteri eller en anden strømkilde.

Essensen af ​​metoden er ganske enkel: da airbag tager meget lidt plads, når den foldes, er det temmelig let at glide den ind i mellemrummet mellem bilens karosseri og hætten. Ved hjælp af en pære er det nødvendigt hurtigt at pumpe puden op for at øge afstanden lidt, så det er muligt at trænge en positiv ledning ind i den til et udladet batteri. Det er klart, du skal sætte en pude på den side, hvor bilens batteri er placeret.

Så snart det var muligt at tilslutte plusledningen til batteriets plus, skal det tilsluttes plussen på den eksterne strømkilde, uden at glemme at tage minus til maskinens masse (normalt tilsluttet den umalet hjulmøtrik). Når den eksterne kilde er slået til, bliver det muligt at starte bilen og oplade batteriet.

Tip: du skal altid kontrollere den korrekte forbindelse af plus- og minus-ledningerne korrekt; den eneste fejl kan føre til fatale konsekvenser! Hvis airbag'en er oppustet til sin maksimale tilstand, og plus og minus ikke kan skelnes, kan du bruge kameraet på din smartphone.

Ekstern spændingsforsyning til generatoren

Hvis det af en eller anden grund er umuligt at hæve hætten med en pneumatisk pude i en bil, kan du levere ekstern strøm til generatoren; Denne mulighed fungerer i 95% af tilfældene. For at anvende spænding skal du have:

 • Bilstik og stativ;
 • Et bærbart batteri eller anden ekstern strømkilde;
 • Kobbertråde med et tværsnit på 2 mm2 så længe som muligt (normalt 1,5-2 meter);
 • Sæt skruenøgler.

Den første handling er at løfte bilen ved hjælp af en donkraft og specialstativer til den. At rive forhjulene ned fra jorden er absolut nødvendigt, bare et lille hul er nok til at gøre det muligt at krybe under hætten.

Tip: det er vigtigt at altid bruge jackstativer (i ekstreme tilfælde kan almindelige træblokke komme op). Deres ikke-brug, især hvis bilen er på en ujævn overflade, er farlig for helbredet og livet!

Efter at fronten på bilen er hævet, og den generelt er stabil på donkraften, skal du kravle under hætten og fjerne motorens beskyttelsesbokse med skruenøgler, da de blokerer for fri adgang til generatoren. Dernæst skal du igen finde konklusionen, hvor du kan tilslutte den positive ledning fra en ekstern strømkilde; minus vises på bilens karosseri.

Derefter skal du forsigtigt sænke bilen med stikket tilbage og forsøge at starte bilen ved hjælp af fjernbetjeningen.

Nødkøretøjets åbningsmetoder

Brugen af ​​nødmetoder til åbning af en bil frarådes meget, da de i langt de fleste tilfælde medfører skader eller fuldstændig nedbrud af bilens komponenter og som en konsekvens heraf efterfølgende reparation.

Nødkøretøjets åbningsmetoder

Den første måde er at bruge en tynd tråd (eller tråd) som trækkeværktøj, som du har brug for at hænge døråbneren indvendigt. Denne metode er hovedsageligt egnet til gamle modeller af husbiler (indtil 2014).

Den nederste linje er enkel: på en ledning eller tråd, der skal indsættes omhyggeligt i mellemrummet mellem døren og karosseriet, skal der laves en lille løkke: den skal koble håndtaget op. Hvis du ikke kan få tråden igennem, kan du igen bruge den pneumatiske pude.

Hvis døren stadig ikke åbnes, selvom håndtaget er i den øverste position, kan du bruge løkken til at låse hætten til åbning af hætten, som i nogle biler (f.eks. Chevrolet Aveo) er placeret under førersædet.

Den anden metode bruges allerede som åbningselement til hætte, ikke den håndtag, der er placeret i kupeen, men drivkablet placeret nær radiatorgitteret. Denne metode kræver ikke brug af en airbag. Da motorhjelmkablet normalt løber enten langs en af ​​vingerne eller i umiddelbar nærhed af radiatorgrillen, kan det afhentes med ledning ligesom i den foregående metode.

Rådgivning: det er åbenlyst, at angribere er opmærksomme på de to beskrevne metoder, derfor er det nødvendigt på forhånd at udelukke muligheden for at udføre sådanne tricks fra tredjepart, der har bygget individuel beskyttelse.

Den tredje metode gentager delvist dem, der er nævnt ovenfor og består i at bruge en metal lineal (en træ en vil hurtigt bryde sammen), som det vigtigste værktøj til at svække låsegraden. Pakningen fjernes fra ydersiden af ​​vinduet, og linealen skubbes ind i det resulterende hul for at trykke på trækkraften. Igen er denne metode egnet til forældede husbiler.

Hvis metoderne beskrevet ovenfor, skønt betinget omtales som nødsituation, forårsager lokal skade (for eksempel forsegling af gummibånd på et vindue eller kapslingskabel), anbefales overhovedet ikke følgende metoder - det koster mindre at ringe til en brigade fra et servicecenter end at betale for reparation eller udskiftning af en del .

Så den nemmeste måde at åbne døren med den "barbariske" metode er at bryde førerens glas med en hammer eller anden tung genstand. I nogle tilfælde bruger desperate ejere af bilen næven til sådanne formål og glemmer fuldstændigt sikkerhedsforanstaltninger.Hvis du har brug for at komme så hurtigt ind i bilen, skal du først indpakke næve i et stykke stof og pakke børsten så tæt som muligt.

Tip: på nogle biler er der et “vindue”, der er relativt lille i størrelse og koster betydeligt mindre end et helt vindue. Det er klart, det er bedre at bryde vinduet.

Det er også muligt at bruge ekspansionskiler til åbning af nødkøretøjer, der, divergerende til siderne indefra, tvinger døren til at adlyde og åbne. Denne metode vil sandsynligvis medføre en pause i larven i slottet og som et resultat efterfølgende reparation af maskinens hele sikkerhedssystem.

Generelt skal du altid nøje overvåge batteriets opladning og forhindre dens fulde afladning, så du ikke behøver at anvende nogen ikke-standardmetode til åbning af maskinen. Til dette er det kun nødvendigt:

 1. Opvarm motoren mindst mindst to gange om måneden i tilfælde af lang parkering.
 2. Hvis det er muligt, skal du blot slukke for alle elektroniske systemer i bilen under driftsstop.
 3. Sluk for dimensioner, baglygter og musik.
 4. Kontroller regelmæssigt batteriopladningen med et multimeter.

Det anbefales at skifte batteri i bilen hvert 3-4 år - dette forhindrer desuden muligheden for, at det tømmes. Det skal huskes, at den hyppige brug af eksterne strømkilder negativt påvirker bilbatteriets samlede drift.

Video: hvordan man åbner bilen, hvis batteriet er tomt (Range Rover)

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer