Sådan slukkes alarmen på en bil uden nøglering

For de fleste mennesker i det moderne samfund er en bil en integreret del af livet: ifølge statistikker tilbringer hver af dens ejere cirka 20 timer om ugen i den. Før eller senere vil nogle ting vises i bilen for at forhindre deres tyveri, ligesom bilen selv, indstilles en alarm på bilen. Det fungerer fejlfrit på grund af enkelhedens enhed, det vigtigste er at overvåge batteriets opladning, men af ​​en eller anden grund kan der være en situation, hvor du hurtigt skal slukke for alarmen uden at bruge en nøgleknap (for eksempel er batteriopladningen afsluttet, eller den er helt tabt).

Sådan slukkes alarmen på en bil uden nøglering

Der er to måder at slukke for alarmen uden at bruge en bilnøglefod:

 1. Fabriksoversættelse af alarmen fra sikkerhed til nød, nødsituation;
 2. Kodet alarmafbrydelse med en speciel pinkode.

I dette tilfælde er det meget vigtigt at vide, hvor den specielle knap er placeret - "Valet", ved at trykke på, som bilens elektronik går i servicetilstand ("Valet" - servant, assistent på engelsk). Brug af knappen er nødvendig med enhver metode til at frakoble alarmen. Afhængigt af maskinens mærke og model varierer placeringen af ​​denne knap, men i de fleste tilfælde er den placeret:

 • til højre for gaspedalen eller bare til venstre for koblingspedalen;
 • i sikringsboksen eller i den umiddelbare nærhed af den;
 • under ratstammen, der er let forsænket;
 • under frontpanelet.

Fabriks måde at slukke for alarmen

Når du slår alarmen fra ved hjælp af fabriksmetoden, koges det af det faktum, at du skal bruge en kombination af betjent-knappen og enhver pedal (eller et par pedaler), der er forudinstalleret i servicecentret. Denne ekstremt vigtige information fremgår altid tydeligt i instruktionerne, der fulgte med bilen eller alarmen (det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette, når du køber dette eller det andet).

Hvis der af en eller anden ukendt årsag ikke findes en sådan pjece, er den eneste udvej at prøve alle kombinationer ved hjælp af alle pedaler i tur og ordning og derefter tre mulige par af dem. Den mest almindelige kombination er at trykke på serviceknappen og koblingspedalen samtidigt.

Tip: For at sætte bilen i servicetilstand skal du holde knappen og pedalerne nede i ca. 10 sekunder - det er hvor meget bilens elektronik har brug for at genkende kommandoen.

Hvis maskinens alarmsystem efter dette tidspunkt udsender et par korte triller med en bestemt periodicitet, og dimensioner-lysene lyser og slukkes synkront, betyder det, at nedlukningen var vellykket. Samtidig skal den lysemitterende diode, der er installeret i bilen, slukke.

Hvis bilen, efter at alarmen var slukket, skulle startes igen (f.eks. Hvis den døde), behøver du ikke at gentage den beskrevne procedure: alarmprogrammet giver dig besked om, at elektronikken stadig er i servicetilstand med to eller tre korte periodiske lydsignaler.

Tip: Efter installation af alarmen på din bil anbefales det, at du prøver flere gange på uafhængigt at slukke og tænde for den, så handlingen bliver automatisk. I fremtiden vil dette hjælpe med at undgå panik i nødsituationer.

Kodet alarmafslutning

Den kodede metode til deaktivering af alarmen betyder ved at trykke på serviceknappen et vist antal gange (dette nummer kaldes "pin code").Handlingssekvensen er som følger:

 1. Antændelsen tændes.
 2. Serviceknappen trykkes på antallet af gange, der svarer til det første ciffer i pin-koden (f.eks. Hvis pin-koden er 25, skal du trykke på knappen to gange).
 3. Tændingen tændes igen.
 4. Serviceknappen trykkes på antallet af gange, der svarer til det andet ciffer i PIN-koden (i dette tilfælde 5).

Naturligvis er denne metode til afbrydelse mere individuel end beskrevet tidligere, da pin-koden kan indstilles manuelt. Så den maksimale værdi for det er 9999.

Ved hjælp af en kodet metode til at slukke en alarm stjæles biler ofte af angribere, da pin-koden, der er indstillet på fabrikken, i de fleste tilfælde er en relativt lille værdi. Derfor er det ønskeligt at indstille en kompleks parameter for pin-koden, der indeholder et tilfældigt sæt numre (der ikke har noget at gøre med nogen datoer osv.).

Funktioner ved deaktivering af nogle alarmer

Det er gentagne gange blevet sagt ovenfor, at processen med at fjerne en bil fra alarmsystemet i et bestemt firma er strengt individuel, og at der ikke er nogen universal metode, der er egnet til hvert system. Derfor giver det mening at adskille signalerne fra visse modeller separat.

Funktioner ved deaktivering af nogle alarmer

For Starline A1-, A2-, A4-, A8-, A9-modeller er nedlukningsalgoritmen som følger:

 • Bilen åbnes med en nøgle;
 • Tændingen tændes.

I løbet af de næste 20 sekunder skal du have tid til at trykke på serviceknappen 3 gange (4 gange - for A8 og A9). Når systemet tæller det specificerede tidspunkt fra det øjeblik motoren starter, udsender det et tilsvarende lydsignal. Derefter kan bilen sidde fast og tændes et ubegrænset antal gange.

På nøjagtig samme måde er alarmen deaktiveret for alarmer fra mærket Tomahawk, Pantera. Pantera-modeller adskiller sig på det tidspunkt, før du trykker på knappen, skal bilen startes to gange (efter den første start skal den drukne).

Starline A6-modellen er kendetegnet ved, at den bruger en pinkode som afbrydelsesværktøj, så inden 20 sekunder skal du trykke på knappen ikke tre gange, men et strengt defineret antal gange. Processen med at fjerne en bil fra denne type alarm er beskrevet ovenfor.

Alarmer fra Alligator sammenlignes positivt med andre, idet en tre-gangs indtastning af en forkert pin-kode automatisk blokerer alle køretøjssystemer i en bestemt tid (normalt en halv time), hvilket således yderligere beskytter bilen mod tyveri af indtrængende, hvilket eliminerer muligheden for valg. Princippet om at deaktivere sikkerhedssystemet har ikke særpræg, men samtidig trykkes på knappen i 10 sekunder.

Scher-Khan tilbyder en meget ejendommelig måde at slukke alarmsystemet, hvis essens er behovet for at overføre bilens tændingsnøgle til “On” position fra “Lock” i en begrænset periode. Så Magicar 6-modellen er en af ​​de sikreste, fordi du skal deaktivere den:

 1. Når du har åbnet bilen med nøglen, skal du overføre nøglen fra den låste position til “On” tre gange på 4 sekunder. Derefter skal maskinen tilsluttes.
 2. Tændingen tændes igen, og antallet af nøglepositioner ændres er det første ciffer i den givne pinkode. Maskinen sidder fast.
 3. Den beskrevne handling skal gentages, før alle numre indtastes i systemet på denne måde. Lydsignalet slukkes derefter, og sidelysene blinker to gange.

I tilfælde af Scher-Khan Magicar 6A-alarmen, skal du også vente på tilladelse til at indtaste det næste ciffer. Hvis nøglen ikke drejer efter start af motoren, skal du vente lidt.

Således kan en komplet deaktivering af hele alarmsystemet udføres uden et kontrolpanel. For at gøre dette, skal du huske enten en kombination af pedaler og serviceknappen, der trykkes på samtidigt, eller en pinkode, som anbefales at indstilles manuelt.Hvis nøglering ikke fungerer, er det vigtigste ikke at få panik, men at stille stille ind i bilen og med sikkerhed udføre proceduren for nedlukning af systemet.

Video: Sådan slukkes alarmen, hvis der ikke er forbindelse til fjernbetjeningen

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer