Hvordan oprindeligt lykønsker chefen med sin fødselsdag

En integreret del af en moderne persons liv er arbejdsaktivitet, hvorfor det er så vigtigt at opbygge venlige forhold til kolleger. Chefen spiller en enorm rolle i dette, fordi medarbejdernes generelle stemning afhænger af, hvilken tone han sætter i teamet. Under vejledning af en klog, fair og forståelsesfuld kok er arbejde en fornøjelse! Og hvis den elskede chef nærmer sig et jubilæum eller en fødselsdag, er dette en alvorlig grund til at overveje lykønskninger og en gave fra hele holdet.

Hvordan man ønsker en chef en heldig fødselsdag

Du kan naturligvis nærme dig denne begivenhed formelt og gå af med generelle lykønskningsfraser og præsentere en standardpræsentation, men er det ikke bedre at nøje forberede sig til begivenheden, tænke ud et scenarie, fordele roller blandt medarbejderne, gøre denne betydningsfulde begivenhed speciel, original og huske hovedet i lang tid?

Som regel er ingen ivrig efter at påtage sig denne hæderlige pligt, derfor deltager de i forberedelsen af ​​den festlige begivenhed sammen af ​​hele holdet.

Denne vanskelige proces bør implementeres under hensyntagen til mange faktorer, såsom køn, alder, karaktertræk og hobbyer hos chefen.

Forberedende fase

Valgmuligheder for, hvordan man lykønsker lederen med sin fødselsdag, bør drøftes med alle ansatte i god tid og ikke en dag eller to før en markant begivenhed. Dette er ikke tilfældet, når du kan løse problemet i en fart, en sådan tilgang kan blive til et dårligt forestillet scenarie og som et resultat forkælet stemningen som helten i lejligheden. Til at begynde med er det værd at tage stilling til omfanget af begivenheden og først derefter fordele ansvarsfordelingen. Hvis chefen foretrækker ikke at annoncere sin fødselsdag, er dette på ingen måde en grund til at ignorere denne begivenhed, da han kan betragte dette som en manifestation af elementær respekt for sig selv. Tillykke bør være under alle omstændigheder, men i hvilken form det vil finde sted - beskedent og symbolsk eller muntert - i storslået skala, og det er endnu ikke besluttet under den indledende diskussion.

Hvis chefen er streng
Hvis lederen er streng, opfører sig koldt, ikke adskiller sig i hygge og venlighed, besøger han sjældent medarbejderne og derefter grundlæggende for at give dem kommentarer til arbejdet, skal du ikke planlægge en storslået begivenhed. Chefen vises muligvis ikke på det den dag, og derefter vil al indsats blive spildt. Det vil være tilstrækkeligt med lykønskningskort og en neutral forretningspræsentation, der på hans vegne overføres til lederen af ​​hans stedfortræder.

Hvis chefen er social
Men hvis en leder er kendetegnet ved en aktiv livsstil, kommunikerer med sine underordnede, deler sine planer med dem, kan du med sikkerhed forberede en ferie. Der er ingen tvivl om, at han vil kunne lide ideen om en storstilet fejring af hans jubilæum eller fødselsdag. Du kan markere begivenheden direkte på kontoret, caféen, restauranten eller udendørs. Tid og sted for festligheden skal bestemmes af begivenhedens helt.

På sin fødselsdag er chefen ikke forbudt at sende SMS, ringe, lykønske ham via e-mail.

Opdeling af opgaver

Efter tidspunktet og stedet for festligheden er bestemt, skal du fortsætte med fordeling af ansvar. Som regel dannes rygraden hos de mest aktive medarbejdere, som er bedre end andre opmærksomme på chefens vaner og hobbyer.Dette betyder dog ikke, at resten kan trække sig tilbage fra at deltage i forberedelsen til arrangementet. Ferien vil kun være vellykket, hvis alle uden undtagelse er involveret i udviklingen af ​​et sjovt og originalt manuskript, der skal laves i henhold til følgende plan:

Chief's fødselsdag

  1. Introduktion. En kort lykønskning, som regel denne ærede rolle tildeles stedfortræderen. Dette kan være tillykke med prosa eller poesi, det vigtigste er, at dette ikke skal være officielle, hakkede sætninger, men varme, oprigtige ord, der kommer fra hjertet.
  2. Underholdende del. Denne del involverer et stort felt til manifestation af fantasi og kreativitet: forskellige konkurrencer, musikalske og endda dansehilsener. Det vigtigste er, at alle har det sjovt!
  3. Præsentation af en gave. Du kan præsentere en gave under underholdningsdelen, men det er bedre at fremhæve dette øjeblik separat for at give højtideligt til begivenheden. Som regel er et gavekort knyttet til gaven. Hvis chefen er en dame, tildeles hun udover en gave en fantastisk buket blomster.

Fødselsdag på kontoret

Hvis hele holdet besluttede at lykønske chefen på kontoret, er det bedre at bruge effekten af ​​overraskelse. For eksempel i begyndelsen af ​​arbejdsdagen er det rent symbolsk at lykønske kokken med en så markant begivenhed og til sidst - at overraske ham. Mens nogle medarbejdere under beskedne påskud vil distrahere begivenhedens helt, vil andre forberede lokalerne til den festlige begivenhed, dekorere den med bolde og bånd og servere borde. Du kan bruge tjenester fra virksomheder, der er specialiserede i forberedelse og afholdelse af helligdage. Når alt er klar, inviterer de chefen.

Fødselsdag i restauranten

En jubilæum er en mere markant begivenhed end en almindelig fødselsdag, derfor er fejringen mere ambitiøs. Som regel fejres det på en café eller restaurant, så det tilrådes at overlade fejringen til en professionel programleder. Værten sørger for, at alle gæster og naturligvis dagens helt har det sjovt og behageligt.

Fødselsdag udendørs

I den varme sæson kan du arrangere en tur til landskabet, for hvad kunne være bedre end oprigtige sange ved ilden, alles yndlings kebab og sjove konkurrencer! Denne indstilling bør dog drøftes med chefen på forhånd, da en tur ud af byen vil tage meget længere tid end en fest i en café eller restaurant.

Hvordan oprindeligt lykønsker chefen med sin fødselsdag

For nylig har der været stor efterspørgsel efter en sådan tjeneste som musikhilsener på radioen. Chefen vil være meget tilfreds, hvis han om morgenen hører, hvordan de lykønskede ham over hele landet og overrakte ham en favorittsang.

En gave til chefen

Det vil ikke være mindre behageligt for ham at se kollektivets kollektive arbejde - en vægavis til hans ære med sjove fotografier, collager og humoristiske lykønskninger. Vigtigst af alt bør underordnede ikke krænke underordnelse.

Hvad angår gaven, er det nødvendigt at nærme sig sit valg så ansvarligt som muligt i betragtning af chefens hobbyer. Du skal ikke give pyntegjenstander, små souvenirs, som de sandsynligvis forbliver uopkrævet. Dette gælder også meget dyre gaver, fordi lederne af institutioner er forretningsfolk, der har udviklet et bestemt image, en gave måske simpelthen ikke passer ind i det.

Gode ​​gaver er:

  • dyr alkohol;
  • gavekort til at besøge underholdningscentret - til en mand, SPA-salon - til en kvinde;
  • sportsudstyr (hvis chefen er glad for sport);
  • dyre rør, indsamlingscigarer (til en rygningschef);
  • husholdningsapparater.

Og vigtigst af alt, glem ikke at ofte sige varme lykønskningsord til begivenhedens helt.

Video: Tillykke med fødselsdagen til din elskede chef

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer