Hvordan oprindeligt lykønsker bedstemor med hendes fødselsdag

Bedstemor betragtes med rette som den nærmeste person, hun sætter en ære i sin plads i sine børnebørns hjerter. Hendes kloge råd instruerer, hjælper med at vælge en sti og følge den strengt. Af denne grund må vi ikke glemme at lykønske begivenhedens helt med ferien, og gaven skal være mindeværdig, usædvanlig og give tårer af glæde. Selvfølgelig skal du være ved siden af ​​din bedstemor på denne dag for at se ind i hendes øjne og se den uvurderlige lykke fra den opmærksomhed, der blev modtaget.

Sådan ønsker du bedstemor en heldig fødselsdag

Musikale hilsener

Bestil din bedstemor en favorittsang, så hun kan nyde om morgenen. Du kan udføre det selv ved at optage det på en optager og erstatte det med håndsættet. Hilsener til vers er også meget populære, indstillingen er velegnet til dem, der med sikkerhed ved, hvilken digter der bedst synes hendes bedstemor.

Familiedag

Gør din bedstemor glad ved at gøre hende en overraskelse. Lej et bord i en hyggelig familiecafé, saml familie og nære venner. Forbered dine ønsker i vers af din egen komposition. Fortæl ikke fødselsdagspigen præcis, hvor du tager hende, lad sig selv se alt. Glem ikke at forberede en sød gave i form af en buket med dine yndlingsblomster fra begivenhedens helt. Pas på ristet brød, som du vil udtale til hendes ære. Book en kage på forhånd hos konditoren med de relevante indskrifter, sæt stearinlys i den, lad din bedstemor komme med et ønske.

Gaver med et foto

I dag tilbyder trykkerier forskellige tjenester ved hjælp af fotografier. Du kan bestille en bedstemor-vægur med et familiebillede inde, et krus med billedet af hende og børnebørn, fjerpuder med ønsker og fotos. Billedet kan endda indsættes i kagen, mens det bliver spiseligt. En god mulighed er også en kalender, på den kan du udskrive så mange som 12 fotos, der svarer til et bestemt tidspunkt på året.

De rigtige ting

  1. Tonometer. Det er kendt, at hos ældre mennesker ofte hopper trykket, og det er ret vanskeligt at kontrollere det uden en særlig enhed. Enheden kaldes et tonometer; det sker både mekanisk og elektrisk. Den første mulighed foretrækkes, fordi den nøjagtigt reflekterer puls- og blodtrykniveauet. Den anden mulighed er god, fordi den er praktisk at bruge: klemmen sættes på hånden, hvorefter knappen trykkes på, enheden gør alt af sig selv.
  2. Blodsukkermåler Især relevant for mennesker med diabetes. Enheden måler blodsukkeret og afspejler mulige afvigelser. En sådan gave betragtes med rette som uvurderlig; bedstemor behøver ikke konstant at besøge en læge og tage prøver ved den mindste lidelse.
  3. Briller til syne. Tag din bedstemor til optikbutikken, lad hende vælge den ramme, hun kan lide. Køb ikke selv briller, ældre mennesker er ekstremt betyder omkring sådanne ting. Hvis en dame ikke har et voldsomt temperament, vil hun naturligvis ikke fortælle dig det direkte.

Dejlige små ting

Saml en samling af nødvendige gaver til din bedstemor. Køb et smukt blødt håndklæde, badebomber eller skum, shower gel, håndlavet sæbe, blødt plaid. Pakk alt i en stor kurv, læg et kort med ønsker. Hvis det er muligt, få en speciel massager til din bedstemor, der arbejder på led og ledbånd. Enheden sælges i specialforretninger, den kan også findes på hypermarkeder.

Bedstemors fødselsdagsgave

Meget ofte begrænser ældre sig til de rigtige små ting, så de foretrækker ikke at bruge penge efter deres mening forgæves.Giv din bedstemor en smuk paraply med billedet af byer, vælg en 3D-illustration, hvor billedet er tredimensionelt. Foretruk en fuldautomatisk lineup, overvej firmaet "Tre elefanter", deres paraplyer er de bedste.

Hvis din bedstemor bor i en lejlighed, hvor det ikke er meget praktisk at hænge tøj på balkontov, skal du give hende en tørretumbler. Det er nemt at folde og udfolde, det giver dig mulighed for at placere store ting (lagner, dynebetræk). Du kan også købe en to-blok tørretumbler, der er monteret på væggene i loggia eller badeværelset.

Husholdningsapparater

Vær opmærksom på husholdningsapparatets tilstand i mormors hus. Måske har hun længe haft brug for at skifte el-kedel, foodprocessor, radio. I tilfælde, hvor fødselsdagspigen ikke ser godt, skal du give hende et mellemstort plasma-tv. Du kan også købe en bedstemor en mobiltelefon med store knapper. Hvis helten i lejligheden elsker at lave mad, ville en fremragende gave være en køkkenskala (elektronisk) eller en langsom komfur. I tilfælde, hvor bedstemoren ofte rejser til landet eller går efter svampe, skal du vælge en termos som gave. En uerstattelig ting, det vigtigste er, at det er let og ikke meget voluminøst (0,5 liter er nok).

Garderobeartikler

En fremragende mulighed for en gave til din bedstemor er et gede-tørklæde fra Orenburg-anlægget. Selve tinget er universelt: du kan binde det med et tørklæde, lægge det på dine skuldre og dække dit hoved. På samme tid er fibrene slidbestandige, behagelige at røre ved og perfekt varme i koldt vejr.

Overvej en gave som en bomuldssøne shirt. Valgmuligheden er velegnet i tilfælde, hvor barnebarn giver gave, da det er vanskeligt for barnebarnet at træffe et valg om selve produktet.

En badekåbe, hvor du kan gå i den kolde sæson, er ikke ude af sin plads. Stoffet forårsager ikke irritation, passer fint til kroppen og er en uundværlig ting i hver husmors liv. Du bør ikke vælge "bedstemor" indstillingen, selvom det er en gave til bedstemor. Lad fødselsdagspigen føle sig ung i en hvid eller lys beige badekåbe.

Hjælp fødselsdagspigen med at forberede sig til festen, tilberede retter, sæt bordet, passe på gæsterne. Som en lykønskningsskål skal du ikke opfinde voldsomme sætninger, tal oprigtigt og sensuelt. Vælg kun de rigtige gaver. Præsenter ikke figurer og små malerier, der vil samle støv på en hylde.

Video: Bedstemors originale fødselsdagshilsener

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer