Sådan præsenteres oprindeligt penge til et bryllup: 9 måder

I de fleste tilfælde gives der penge til et bryllup, og dette er den rigtige beslutning. Nygifte vil disponere over midlerne efter eget skøn, og gæster bruger ikke penge på unødvendige ting. Imidlertid skal midler oprindeligt pakkes, så begivenhedens helte forstår, hvem gaven er fra. Selve pakken skal være lys og mindeværdig, men til dette skal du vise fantasi. Hvis festligheden afholdes til ære for unge mennesker med en sans for humor, bør man være særlig opmærksom på komiske lykønskninger og originale vittigheder.

Hvordan man oprindeligt præsenterer penge til et bryllup

Hvor mange penge du skal give til et bryllup

Når gæsterne modtager en invitation, tænker de ufrivilligt på det beløb, de er nødt til at uddele. Det monosyllabiske svar på spørgsmålet findes ikke, alt afhænger af bopælsregionen, en bestemt by eller landsby. Hver løsning har sine egne skikker, og det er værd at starte med dem. For eksempel, hvis du bor i en stor by, er det fornuftigt at donere fra 3 til 5 tusind rubler, for små landsbyer er mængden af ​​1 tusind rubler nok.

Størrelsen på præsentationen afhænger direkte af den gennemsnitlige løn og den generelle levestandard i en bestemt region. Et vigtigt aspekt er forholdet mellem de nygifte og gæster: Hvis du er familie eller nære venner, er det ikke snedig. I det tilfælde, hvor ukendte mennesker bliver inviteret til brylluppet, kan du skære prispolitikken lidt.

Selvfølgelig skal du gå videre fra dine økonomiske evner. Det giver ingen mening at låne eller låne, spare op til brylluppet på forhånd. For at gøre det lettere at bestemme, hvor stor gaven skal være, skal du finde ud af de nygifte, hvor meget de betalte for en person i banketsalen. Multipliser det navngivne nummer med 2, dette vil være minimumsstørrelsen på præsentationen. At give mindre penge, end du har modtaget som et resultat af beregninger, vil være dårlig form.

Original konvolut

Hvis du planlægger at give penge til begivenhedens helte, efter at have kastet et bestemt beløb sammen med venner, er metoden bestemt velegnet. Lav en stor konvolut af whatman-papir, lim den med farvet papir eller gaveindpakning.

Udskriv de sjoveste fotos af dig selv og venner, du har sandsynligvis en mappe med seje billeder i arkivet. Lim billedet på konvolutten, ledsag nuten med tegneserieflader. Lad hver af deltagerne skrive et ønske under sit foto og læg sin signatur.

Fyld konvolutten til toppen med falske regninger, så den vokser i størrelse. Læg rigtige penge i en lille lomme, der vil være placeret på indersiden af ​​en stor konvolut. Sørg for at notere, så de nygifte kan se det.

Skift til postbud, eller ansæt en ægte medarbejder ved denne service. Hvis du selv giver en gave, skal forklædningen være grundig, så de nygifte ikke gætter på noget. Præsentere en gave og se reaktionen.

Æske med penge

I tilfælde, hvor der er en katastrofal mangel på tid til madlavning, skal du lægge pengene i en kasse. Der er flere muligheder, overvej dem mere detaljeret.

Kasse med penge til brylluppet

  1. Stash. En kasse med kinesisk maleri af tykt pap ser spektakulær ud, men endnu bedre, hvis kassen er lavet af træ. Vælg et produkt, hvor der er mange skuffer, der er døre og hylder. Sy kassen med paljetter, stick rhinestones, blonder og perler. Skift penge for at få en tung pakke. Drej regningerne i flagella, og anbring dem i hele kassen.
  2. Cube. Hvis det samlede beløb går over 5 tusind rubler, kan du lægge pengene i en gennemsigtig kasse. Skær 6 rektangler fra glas eller polycarbonat. Lav en kasse ved at fastgøre væggene og bunden. Drej regningerne i rør eller cylindre, bind hver note med et bånd. Læg pengene i kassen, fastgør den øverste del (låg) til silikonelimet. I sidste ende skal du få en tæt lukket terning med penge indeni.
  3. Sikker. Få en minisikker, der normalt installeres på hoteller. Læg penge der efter at have udvekslet dem. Fastgør regninger med bånd eller et specielt klip til pengesedler. Nyoprettede ægtefæller vil være i stand til pålideligt at skjule de midler, der er erhvervet i ægteskabet.

Vigtigt!
Det er værd at dekorere kassen, terningen eller sikker med billeder af begivenhedens helte. Hvis du prøver hårdt, kan du bede din yndlingsartist om at underskrive en improviseret opfindelse.

Træ lavet af penge

Flittige mennesker med nok tid tager til denne mulighed for at give penge til et bryllup. Du kan lave en gave ikke kun fra pengesedler, men også fra mønter.

  1. Hvis du kan brodere et kors eller sømme, lav et smukt træ med mange grene. Dekorer det med perler, paljetter eller blonder. Fastgør lærredet på tyk pap, anbring derefter mønter og pengesedler på træet. Du skal finde en måde, der ikke skader pengene. For eksempel kan du vri regninger i form af en blomst, bøje kanterne for at lave et kronblad. Skær derefter en lille firkant med dobbeltsidet bånd på ca. 0,3 * 0,3 cm i størrelse. Når de nygifte trækker pengene, vil de ikke skade dem. I tilfælde med mønter kan et stykke skottebånd være større.
  2. Få et rigtigt "penge-træ" med ovale tætte kronblade. Fastgør mønter og pengesedler til den, indpak den gryde, som træet er placeret i, en pudret klud. Fastgør et håndtag til gryden for at lave en improviseret kurv. Udskriv et lille foto af de unge, køb en speciel ramme med et ben i IKEA eller en anden butik. Det indsættes i jorden af ​​en blomsterpotte.
  3. Lav et kunstigt træ. Tag 10 meter tynd tråd, skær den i stykker i forskellige længder. For at lave en træstamme, stræk små grønne og brune perler på wiren. I henhold til den samme ordning, lav grene. Drej ledningen ind i en turneringsplade ved bunden, og "fluff" toppen så den minder om grene. Sedler og mønter vil hjælpe med at gøre træet mere farverigt. Rul op sedler i blomster, fastgør dem til grenene. Fyld potten med mønter, indsæt dit træ, indpak gaven med en gennemsigtig film.

Penge i banken

Meningen med gaven er at gøre den mest almindelige tre-liters bank til et pålideligt hvælv. For at gøre dette skal du udveksle en femtusendeddel med sedler på 50, 100, 500 rubler.

Penge i banken til et bryllup

Drej dem i cylindre, sommerfugle, fly, bind dem med bånd. For at skabe illusionen om, at banken har en masse penge, kan du fortynde rigtige regninger med falske tusindedele og fem tusindedele. På falske pengesedler skal du samtidig udskrive fotos af de nygifte og ønsker til hver dag.

For at få krukken til at se smuk ud skal du pakke den ind med pergament eller en baggy klud. Lav en etiket, at denne butik er den mest pålidelige, så de nygifte kan ikke bekymre sig om deres penge.

Hvis du beslutter at tilføje forfalskede penge til rigtige penge, skal du vælge de grønne attributter (dollars, euro). Grøn symboliserer succes og rigdom. Stick etiketten “Produkt klar til brug” på glasset.

Der er mange muligheder med penge i "banken", lad os overveje en mere. Læg penge i hulrummet, rulle krukken op og læg et klistermærke i form af et ønske. Tag et løfte fra de unge om, at de åbner dåsen, når det første barn bliver født.

Pengetæppe

Gaven er et bredt lærred med noter, som er placeret tæt på hinanden.For at oprette en præsentation har du brug for en masse papirpenge, pap 1 * 1 m. Og en gennemsigtig plastfolie.

Fastgør filmen til papen, fastgør kanterne med tape, og lim derefter det brede satinbånd for at skabe en slags ramme. Tegn filmen i rektangler, derefter indsættes pengesedler i dem.

Sy filmen og papen langs tegningslinjerne, så hver seddel har sin egen lomme. Med en tynd klinge skal du trække en linje fra siden eller toppen af ​​hver lomme (dette giver dig mulighed for at lægge penge der).

Du kan lægge et penge-tæppe på en sådan måde, at det vigtigste lærred er fra 50-rubelsedler, og hjertet og initialerne til de nygifte er fra 100-rubelsedler.

Det er også værd at udskrive et foto af bruden og brudgommen og vedhæfte det til midten af ​​lærredet, så har du brug for mindre penge. Fortynd om nødvendigt disse toner med forfalskede, anbring dem rundt om kanterne eller på en kaotisk måde.

Paraply lavet af penge

Paraply lavet af bryllupspenge
Det er vanskeligt at lave en gave med egne hænder, men som de siger: ”Der er intet umuligt!”. Køb en gennemsigtig paraply, placer regningerne i plastkonvolutter og fastgør på indersiden af ​​paraplyen. Grib penge rundt på kanten af ​​en plastkonvolut ved hjælp af tynde linjer med tape. Åbn og luk paraplyen hver gang for at se, hvor godt gaven holder. Når alt er klar, skal du lukke paraplyen, lægge den i en smuk sag eller indpakke den med gavepapir i form af slik. Som i alle tidligere metoder er det tilladt at bruge både falske sedler med portrætter af unge mennesker og rigtige penge.

Bryllupsrøveri

Du kan improvisere et bryllupsrøveri. En variant af en sådan gave er kun egnet, hvis pengene er doneret af et stort firma (der skulle være en masse sedler). Fremhæv rollerne som hooligans for flere gæster, der vil skifte til gangstere og hente legetøjsvåben.

Forbered en stor pose til penge, læg de rigtige regninger i separate konvolutter, udskriv et foto af de unge på hver. Lad den, fra hvilken gaven er underskrevet, fra. Fyld tasken med en masse falske regninger, sokker og t-shirts til babyen, du kan lægge bleer eller undertøj. Læg rigtige penge der.

Bryde ind i hallen mellem de vigtigste konkurrencer, for ikke at forstyrre dansen hos unge mennesker eller andre begivenheder. Under røveriet skal du udtale ønsker i stedet for at bede alle om at lægge sig ned og lægge hænderne bag deres hoveder.

Penge bolde

Få en masse bolde i forskellige farver, drej hver regning i et rør, bind en bue fra et bånd. Læg pengesedler i kugler, drys pailletter. Blæse hulrummet op med helium, bind båndene og fastgør dem sammen. Fastgør kuglerne til en buket blomster eller en smuk æske med chokolade. Hvis du har en masse bolde, men ikke nok penge, skal du fylde hulrummet med foldere med ønsker i en måned i forvejen. Når du giver en gave til de nygifte, skal du advare dem om at sprænge en bold om dagen.

Kage af penge

  1. Kagen behøver ikke at bages, den tilberedes på en anden måde. Du har brug for penge (helst dollarsedler), satinbånd, 3 ovale eller firkantede kasser i forskellige størrelser (fra større til mindre), hule indeni. Fastgør kasserne til hinanden i stigende rækkefølge for at gøre kagen tredelt. Placer på siden af ​​regningen, ikke fastgør dem på nogen måde for ikke at skade. Bind hvert lag tæt sammen med pengene, der er knyttet med et bredt bånd, og stram tæt. Lim et foto af de nygifte på øverste omslag, mal på dem kroner og skriv en note "Konge og Dronning".
  2. Det er ikke nødvendigt at tilberede en stor kage; en enkelttrin er også meget velegnet. For at gøre dette skal du tage en rund kasse uden låg, rulle sedler op (ægte og falske) med rør, læg dem lodret i kassen. På siderne, dekorer kagen med fotos af bruden og brudgommen, skriv ønsker. Klip et låg fra hårdt gennemsigtigt materiale (plast, glas osv.) Ovenpå, luk det med en kage og bind et bånd rundt om gaven.

Der er mindst 9 måder at præsentere penge til et bryllup på en original måde. Vælg en til den implementering, som du har nok styrke og tålmodighed til. Baseret på dine økonomiske kapaciteter skal du ikke gå i gæld og ikke tage et lån. Delvis kan du erstatte rigtige regninger med falske regninger og præsentere dem smukt. Når det er muligt, medbring en virksomhed for at organisere røveriet som en underholdningsbegivenhed.

Video: hvordan man oprindeligt præsenterer penge til et bryllup

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer