Hvordan man oprindeligt præsenterer penge til en fødselsdag

Det er meget vanskeligt at vælge en ting til en gave, der ikke samler støv i et hjørne. Derfor er det bedre at give fødselsdagspersonen NN-beløbet, som han vil bortskaffe, som han ønsker. Men, forstår du, det er på en eller anden måde ubelejligt at indlevere penge i konvolutten, hvis det er chefen, der beregner lønnen. Og det er slet ikke interessant at give en penge-konvolut til en ven, kæreste, mor, far, ægtefælle. På fødselsdagen skal gaven være kreativ, sjov, cool for folk fra tæt cirkel eller med subtil humor for en meget respekteret heltens helt. Nogle måder at dekorere et monetært hotel på, såsom en ballon med pengesedler, en kål, et penge træ er håbløst forældede, så vi vil overveje andre, få, hvis ikke kendte muligheder for, hvordan man giver penge til en original fødselsdag.

Hvordan man giver penge på en original måde

Munter kreativ fra butikken med seje souvenirs

I dag er joke-butikker så fulde af forskellige sjove, billige gaver, at selvom der ikke er nogen idé i dit hoved, kan du tage en halv times gåtur derhen og komme med hundrede muligheder for at dekorere et ferietilbud. Her er nogle eksempler.

 1. Hvis fødselsdagsmanden (tsa) tjener fædrelandet i Hæren, skal du præsentere en legetøjspistol, der skyder med kugler, i stedet for dem lå rullede regninger op. Nødvendigt er en fyringspistol fastgjort med en bandoleer eller hylster med en margen.
 2. Du kan købe en maskine - en radiostyret dump truck, læg et bundt værdifulde papirer bag på trucken, skrive "bukke" og på et uventet øjeblik sende dagens helt under dine fødder. En anden mulighed er en gravemaskine (bulldozer) “pengegraver”. Eller det vil være en frygtelig dinosaur med regninger i munden.
 3. En sjov blå lykkefugl, der synger en glad være ..., selvfølgelig, at sidde i et rede af amerikanske eller euro stykker papir af nominel værdi er også en uventet gave. Valgmuligheder: en fugl uden et rede med en luksuriøs hale, en fan af rubler eller en radiostyret oppustelig flyvende fugl fra sortimentet i en kinesisk butik, hængt med pengesedler. Lad konsollen være i dine hænder, lad begivenhedens helt løbe efter fuglen.
 4. Indpak penge med en kæde, luk dem med en gennemsigtig lås, en souvenir til at bryde, lad fødselsdagsmanden prøve at åbne dem uden en nøgle, dette er meget interessant.
 5. Du kan medbringe en legetøj gummikylling med æg, det er klart, at de først skal erstattes med regninger.
 6. Præsenter et syngende eller talende sjovt legetøj i et forklæde (låsesmedoveraller) med en lomme eller mini-rygsæk, en pung fyldt med papirpenge. Skriv navnet på baseballkappen "Baksik". Valgmulighed: en oppustelig kat med en indskrift på maven.
 7. Hvis fødselsdagsmanden er en ivrig hundelsker, skal du sætte en sjov mund på sit kæledyr og fastgør en "pose med lykke" med penge til kraven.
 8. Nu er der en masse containere til salg - efterligninger af dåser med låg til cola, øl, læg hver penge indeni, placer på en bakke, binde et bånd rundt om omkredsen som en kage, nuværende og tilbud: ”Lad os tage en drink”.
 9. Præsenter for heldens lejlighed en souvenir-kontantautomat (for at lime brevet - a) med pengesedler i en kasse.
 10. Pakk med amerikanske papirer en stor porcelænsfigur af en kat, hvalp, hest, hvis fødselsdagsdrengen samler sådanne produkter. Bind en værdifuld note i stedet for en krave (hovedtøj).

Der er en masse souvenirer: sjove kasser, sjove krus, underlag, forestil dig fødselsdagsmands og gæsters overraskede ansigt, lad fødselsdagen være meget sjov: pengene bliver brugt, og den kreative souvenir minder dig om ferien i lang tid.

Alvorlige gaver med et strejf af humor

Sberbank sælger guld, platin, sølvstænger, der vejer fra 50 g.Dette er en meget rig gave kontant til en fødselsdag, men hvad nu hvis du har brug for at præsentere et stort beløb?

Hvordan man giver penge

 1. I dag i tobaksforretningerne er der stadig en masse unødvendige kasser, papigarecasser. Rul hver seddel i et tykt rør, indpak et brunt stykke papir til indpakning af cigaretter (solgt for en krone på samme sted). Gaven er klar til at give til en streng (eller ikke) chef.
 2. Tidligere blev der skåret et hul ud i siderne i en bog, der blev lagt penge derinde, i dag findes sådanne souvenirfolier i mange muligheder, selv med en mini-pengeskab indsat inde. Dette er også en smuk fødselsdagsgave til kok. Som ekstraudstyr er der et vægmonteret, originalt bordur, bag hvilken døren er en kasse til noter, der kan låses. Den uklare sejlbåd med penge sejl er ikke en ny måde at lykønske med, men meget smuk.
 3. En stor cornucopia fyldt med regninger ser ganske attraktiv ud.
 4. En tyk dagbog med vedhæftede papirclips på hver side af hundreder glæder en ven meget.
 5. Kæreste - en buket roser, hvor i stedet for efterlader værdifulde papirstykker.
 6. Du kan donere en skjorte til en pårørende, lægge en regning i stedet for en lomme i stedet for et lommetørklæde og vedhæfte et slips lavet af værdifuldt amerikansk (europæisk) papir.
 7. Et bord-souvenirakvarium med belysning, koraller, alger (kunstigt og uden vand) med origamifisk på femhundrede, der hænger på en fiskelinje fra beholderens låg er også meget rart at modtage til din fødselsdag, hvis der er en stor flokk papirstykker der.
 8. Sammensætningen af ​​et hjem-souvenir springvand med pengesedler, der imiterer et stigende vandløb - en god mulighed for at behage forældrene.
 9. En amatør blomsterhandler kan præsenteres for en hjemmemini-have fra en butik i et rundt akvarium med eksotiske planter og kontant løv, eller lave det selv ved hjælp af kaktus, der fastgør blomsterblomst fra flerfarvede sedler til nåle. Valgmulighed - en personlig vase med sedler foldet i form af calla blomster på stiklinger fra værdifulde sorter af bærbuske. Der er ingen grænse for glæde, hvis frøplanterne er skrevet, hvilket angiver planternes sorter.
 10. Giv din bedstemor en måtte med vedhæftede pengesedler, indpakket i polyethylen. Rul det pludselig ved fødderne af fødselsdagspigen. Valgmulighed - blonder duge - selvmontering. Hun vil være meget glad.
 11. Hvis fødselsdagsgutten sparer penge til et sommerhus, skal du lave et mini-hus til ham af bjælker - noter, pænt foldet i rør og bundet med garn i rustik stil. Hvis du vil købe et hus, skal du give en pude - en mursten eller en lille tanke - en log, der lægger så meget indeni, som du ikke har noget imod.
 12. En gennemsigtig sparegris - en labyrint kan præsenteres for en teenager, han vil huske en interessant aften i lang tid, det er meget vanskeligt at få penge derfra.
 13. Præsenter pakken med det russiske postemblem til dit barn. Placer en cheburashka inde i firmakassen, anbring et par appelsiner og de skattede penge på cyklen (iPhone, bærbar computer) i nærheden.

Kendte (eller ikke alle) indstillinger

Penge til fødselsdagen kan præsenteres på kendte måder, forudsat at fødselsdagsgutten er tilfreds med enhver lykønskning.

Hvordan man giver penge til en fødselsdag

 1. Læg papirnoter mellem bladene på et kålhoved, bedre end Beijing-sorten, hvor de løst klæber til kernen.
 2. Pynt penge træ med sedler på strenge.
 3. Læg værdifulde papirstykker inde i ballonen, blæse den op.
 4. Stuff med valnødder, slik indpakning eller forudskåret og lukket ananas.
 5. Fastgør sedler, bundet i midten med en tråd, dekoreret i form af sommerfugle på perler, eller stram dem blot på et reb som en halskæde.
 6. Rul grønne værdifulde papirstykker inde i en glaskrukke under et jernlåg, skriv konservering af "kål".

Valgmulighederne for, hvordan man præsenterer penge oprindeligt til din fødselsdag, kan tænkes uendeligt, så meget desto mere, da der er så mange sjove souvenirs nu, hvoraf en slags får dig til at fnise inden den næste fødselsdagsfest. Og alle ved, at latter er den bedste medicin!

Video: hvordan man giver penge på en original måde

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer