Sådan kommunikerer du med en pige, så hun bliver forelsket

En pige kan blive ønsket af en fyr på gaden, i selskab med gensidige venner, til en fest, studie eller på et socialt netværk. Vi er interesseret i den sidste mulighed, hvordan man kommunikerer med en dame på VKontakte for at invitere hende til et møde i fremtiden. Hvis en pige koblet dig med hendes udseende, personlige oplysninger eller indlæg, er det værd at koble hende til. Vi analyserer de vigtigste punkter i rækkefølge, fremhæver de vigtigste ting.

Sådan kommunikerer du med en pige, så hun bliver forelsket

Trin nummer 1. Lær profilen til en pige på et socialt netværk

 1. Undersøg først oplysningerne om pigen. Du kan gøre dette gennem gensidige bekendte eller ved at læse de udfyldte data på siden.
 2. Undersøg kolonnen "Interesser", "Holdning til alkohol og tobak", "Religiøs orientering", "Ægteskabelig status" (påkrævet!). Når du har samlet de nødvendige oplysninger, vil du forstå, hvad en dame er.
 3. Kig gennem væggen, læs indlægene. Hvis en kvindelig essens afspejles i dem (negle, hår, fjollede citater osv.), Er det meget muligt, at pigen er primitiv. Det er lettere at kommunikere med en dame, når du er bevæbnet med information.
 4. Sørg for at se på de downloadede fotos. Avataren skal ikke have halvnøgne skud i en badedragt eller undertøj. Lignende fotos angiver pigens useriøsitet og fordervelse.
 5. Når du har studeret alle poster og tilgængelige oplysninger, kan du lave en omtrentlig liste over emner, som du vil kommunikere med pigen om. Hvis du har en lignende sans for humor, kan du yderligere tilfredsstille hende med sjove billeder.

Trin nummer 2. Opret en side på VKontakte

 1. Baseret på de modtagne data er det nødvendigt at ændre den eksisterende profil eller oprette en ny. Hvis du er interesseret i en dame, vil hun acceptere ansøgningen som en ven, vil studere dig overalt. Derfor skal udfyldning af personlige oplysninger kontaktes ansvarligt.
 2. Når du vælger fotos, skal du stole på almindeligt accepterede standarder. Læg ikke et billede på avataren overfor tæppet eller bedstemors blomster. Upload ikke fotos i undertøj, hvor kønsdelene er tydeligt synlige. I ekstreme tilfælde kan du lægge et foto fra gymnastiksalen med en nøgen overkrop.
 3. Hvis du har belønninger eller andre resultater, skal du oprette separate albums. Udsæt der billeder, som pigen kan være interesseret i (ridning på en motorcykel, boksekonkurrencer, hendes egen afstemte bil osv.).
 4. Opret et album til rejser. Del billeder fra nyere resorts, camping med venner, skiløb eller snowboard i det. Damer tiltrækkes af aktive fyre, hun vil kunne lide dig.
 5. Du har undersøgt pigens profil, find nu fælles grund. Hvis en dame cykler, skal du skrive de samme oplysninger på din profil. Senere kan du ringe til hende for en cykeltur.
 6. Upload ikke falske oplysninger til netværket. Der er et billede med en luksusbil, men det er ikke dit? Ikke flagre andres succeser. Skriv ikke om faldskærmsudspring, hvis du er bange for højder. Slip af med mulige løgne og forkert information på forhånd.

Trin nummer 3. Mød damen

 1. Det er tid til at gøre sig bekendt i et socialt netværk for at mødes med pigen i virkeligheden i fremtiden. Først skal du skrive til damen. Angiv i brevet, hvordan du kender pigen (så hende på instituttet eller på arbejdet, hænge ud i samme firma osv.).
 2. Efter at have skrevet en meddelelse skal du læse din meddelelse igen. Fjern alle grammatiske fejl, sæt kommaer, hvis sætningen kræver det. Piger elsker smarte fyre, analfabetisme i korrespondance er irriterende.
 3. Skriv ikke for lang tid en besked, alt skal være så enkelt og gennemsigtigt som muligt. Angiv, at du har en masse fælles emner til samtale. Udtryk din interesse i yderligere kommunikation og eventuelt venskab (til at begynde med).
 4. Vent på et svar på brevet, ikke insisterer på et øjeblik møde. I sociale netværk er det meget lettere at kommunikere, drage fordel af dette. Efter en kort høflighed skal du arrangere at ringe på telefonen, fordi du er voksne.
 5. Under samtalen skal du finde ud af, hvordan pigens dag gik. Prøv at ringe til hende om aftenen, på dette tidspunkt ønsker den smukke halvdel hyggelige sammenkomster og hjerte-til-hjerte samtaler. Hun vil være så åben som muligt med dig. Lav en aftale, hvis damen har vist interesse.

Trin nummer 4. Inviter en pige på en date

 1. Pas på, hvad du har på dig. Hvis damen holder sig til den klassiske stil, skal du matche hende. Besøg en modebutik, køb sko, bukser og en lys skjorte uden slips. Sørg for at bære et ur, gnide dine sko til en glans.
 2. Vær opmærksom på frisyren, det skulle være. Besøg om nødvendigt frisøren, lav en klipning. Kontakt salongen, rengør dit ansigt og manikyr til mænd. Først og fremmest er damen opmærksom på pleje.
 3. Pas på emner for yderligere samtale og et mødested. Hvis gaden er varm, skal du vælge afsondrede udendørs restauranter. Når damen kommer til det valgte sted, skal du straks give hende en kompliment med hensyn til udseende, øjne og et smil.
 4. Giv pigen en buket, åbn døren til bilen, skub stol. En galant mand behøver ikke at tænke over, hvad han skal sige til en pige. Apostlenes handlinger vil gøre alt for dig. Spørg først hvad hun gjorde om dagen, og berør derefter fælles interesser.
 5. Arranger med en dame af hjertet for at deltage i fælles begivenheder (galleri, museum, udstilling af biler eller hunde). Smil mere, men hold dig tilbage. Tag initiativet, fortæl historier om dyr, familie eller venner.
 6. Del oplysninger om, hvad du gør. Hvis arbejdet er kedeligt, skal du gå rundt om dette emne. Diskuter udendørs aktiviteter, udlandsrejser, universitetsstudier, bøger. Når damen slapper af, lad hende tale om sig selv.

Det er let at tale med en pige, hvis du på forhånd studerer de tilgængelige oplysninger om hende. Start dating på et socialt netværk, kommuniker derefter pr. Telefon, aftal en aftale. Slap af din ledsager med galantry, tag initiativ til at vælge emnet i dine egne hænder.

Video: hvordan man forelsker sig i en pige

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer