Hvordan man tiltrækker en fyrs opmærksomhed

Pigen, der kunne lide den unge mand, forsøger at tiltrække hans opmærksomhed. Dette er ikke overraskende, fordi unge mænd ofte ikke kan tage det første skridt og lægge denne byrde på smukke damer. Pigen prøver med al sin magt at se på fyren selv for derefter at komme nærmere ham. Der er nogle tricks, der hjælper i en så vanskelig sag. Overvej dem.

Hvordan man tiltrækker en fyrs opmærksomhed

Trin nummer 1. Omgiv dig selv med kærlighed

 1. Enhver handling for at erobre en fyr begynder med indre harmoni. Det er vigtigt at elske dig selv først, så senere en ung mand vil elske dig. Når du ligner et lykkeligt og tilfreds liv, vil situationen gå opad.
 2. Stræb ikke efter at spille en andens rolle. Vær dig selv i alle situationer, men hold en positiv tankegang. Altid foran fyren smiler mere, selvom han for øjeblikket ikke bemærker dig.
 3. Alle har et smil, du er ikke en undtagelse. Elsker alt hvad du gør. Dette kan være en klassetur eller en vanskelig algebraundervisning. Prøv at sikre dig, at du kan lide hvert øjeblik i livet.
 4. Vis kærlighed til kære og venner. Gå til redning, hvis du ikke kan undvære dig. Så lyset, omring dig med gode mennesker, smukke ting, en regnbuefarvet stemning.

Trin nummer 2. Kræv ikke opmærksomhed

 1. Mange piger begår en fejl, når de desperat viser fyre, at de virkelig ønsker opmærksomhed. Herfra kommer dumme vittigheder, høj latter og andre handlinger, der skrig "bare for at lægge mærke til mig."
 2. Ingen grund til at blive som sådanne personer. Hvis du er selvforsynende og glad, vil den unge mand bemærke dig. Der er ikke noget godt i at stirre på ham.
 3. Hvis du er i virksomheden, skal du ikke forlade dine venner til side, så den unge mand vil se dig. Når han modnes, vil han selv komme op og bede om din opmærksomhed. Ha værdighed.
 4. For irriterende er heller ikke det værd. Gå ikke forbi ham 5 gange i timen i håb om en kort samtale. Smil ikke uden nogen grund til en ung mand, hvis du ikke engang er kendt.
 5. Undgå at beskære offentligt ved at kæmme dit hår eller justere din makeup. Der er damer værelser til dette. Fyren behøver ikke at vide, at du er en glamourøs kylling, der er meget bekymret.

Trin nummer 3. Opret et første indtryk

 1. Pigen huskes af fyren ved første indtryk. Senere, når de allerede er kendte, sidder de og diskuterer, hvordan det hele begyndte. Når fyren kommer til dig, skal du sige høfligt hej og smile.
 2. Gå ikke for langt, behøver ikke at stille op foran det. Sørg for, at kommunikationen med dig foregår let. Der må ikke være nogen akavede pauser, men du skal ikke snakke uden at ophøre.
 3. Besvar hans spørgsmål, og spørg dine egne. Forsøg at utilsigtet trække samtalen ud i lang tid. Gør sjov med dig selv, slap af med ham og anstreng dig ikke.
 4. Tal ikke om alvorlige ting. Du kan gøre narr af ham, hvis den unge mand har en anstændig sans for humor. På det første møde skal du ikke klage, du er ikke så tæt.

Trin nummer 4. Kontroller kropssprog

 1. Ikke-verbale bevægelser er noget værd at arbejde på. Dit kropssprog skal forstås af en ung person. Vildlede ham ikke ved at krydse armene over brystet, men samtidig smilende søde.
 2. Hold dit hoved lige, ret dine skuldre, find et sted til dine hænder. Men krydse ikke dem og lad dit hår være i fred (nederkant af en nederdel, skjorte osv.).
 3. Prøv at gøre din krop tættere på fyren, men hold din afstand. Når du taler, skal du se på fyren, ikke på telefonen eller folk der går forbi.

Trin nummer 5.Flirt med en fyr

Flirt med en fyr

 1. Når samtalen er startet med succes, kan du begynde at flirte med en fyr. Det vigtigste i denne forretning er at føle sig godt tilpas og ikke at afspille igen. Prøv at udveksle et par uskadelige vittigheder, vis at du har en sans for humor, og du har ikke noget imod, når han spøger.
 2. Under samtalen skal du udføre standardmanipulationer for at tiltrække hans opmærksomhed. Bide din læbe øjeblikkeligt og seksuelt eller stryg den med din tunge. Leg med dit hår. Under flirten er det vigtigste at opretholde let og nem kommunikation. Vis ikke, at du kunne lide fyren meget.
 3. Bevar mysterium og intriger. Tal lidt blødere end normalt. Som et resultat ønsker fyren at være lidt tættere på dig for at høre alt hvad der siges. Opfør dig så naturligt som muligt, flør ikke. Ellers kan manden tænke på din lette tilgængelighed.

Trin nummer 6. Få en fyr tæt på dig

 1. Husk, at samtalen udvikler sig med succes, og at fyren begynder at kunne lide dig, det er vigtigt at flirte i moderation, at være oprigtig og munter. Find også et interessant emne at tale om med følelse.
 2. Vis humor, når du taler. Ser ikke ud som en fjols, et lignende indtryk kan blive forsinket af en fyr i lang tid. For at starte en interessant samtale, prøv at starte en dialog om et afslappet emne.

Trin nummer 7. Vælg et emne til samtale

 1. For at få tingene rigtige, skal du stille en fyr spørgsmål om ham. Således vil han fortælle dig alt hvad du har brug for at vide. Spørg om hans hobbyer og hobbyer. Fortæl om dig selv om nødvendigt.
 2. Du skal ikke stille personlige spørgsmål på det første møde, og du skal heller ikke svare på dem. Hvis en fyr spørger, hvad du ikke har set eller gjort, skal du give et svar som "Jeg har ikke set dette endnu, har ikke gjort det, havde ikke gjort det." Ingen grund til at svare med ordet "nej."
 3. Prøv at forblive vittig. Du må ikke afbryde samtalen bare fordi du ikke ved, hvad den handler om. Erobre fyren med din humor og lethed, han må forstå, at du er en oprigtig person. Således bliver du behandlet med respekt. Spøgt med hinanden og griner hjerteligt. Dette er vejen til et godt forhold.

Hold en afslappet samtale. Hvis han kan lide dig, er en dato uundgåelig. Flør ikke og husk om selvværd. Vis din oprigtighed og god sans for humor. Uskyldig flirting hjælper dig med at finde en god ledsager til et seriøst forhold.

Video: hvordan man får en fyr opmærksomhed

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer