Sådan har du det sjovt at fejre et barns fødselsdag derhjemme

For enhver person er fødselsdag en af ​​deres foretrukne ferier, hvad kan vi sige om et barn? Ethvert barn ser frem til denne dag og forbereder sig på det. På denne dag modtager han gaver og opmærksomhed, hans gæster kommer til ham, og vigtigst af alt, denne dag går med sjov, spil og interessante og spændende begivenheder. I det mindste er dette forældres bekymring for at gøre ferien mindeværdig. Hvordan organiserer man en fødselsdag for børn derhjemme, så det er sjovt, interessant, velsmagende og spændende?

Sådan holder du en sjov fødselsdagsfest

Forberedelse til ferien

Fødselsdagen er foran, og du skal tænke igennem alle detaljerne i denne ferie. Beslut først gæsterne. Det er usandsynligt, at babyen vil lide at sidde på sin ferie omgivet af seriøse voksne. Det er bedst at opfordre til venner, fætter, klassekammerater og naboer - i samme alder som fødselsdagsmanden - til hans fødselsdag. Ring til dem, som dit barn elsker, og som han er venner med.

Tal med din baby, måske har du glemt noget, som fødselsdagspersonen gerne vil se på sin ferie. Når gæstelisten er godkendt, kan du forberede invitationer. Lad din datter eller søn tegne små kort, som du kan skrive sjove invitationer i form af et rim. For eksempel:

 • Som I husker
 • Det er min fødselsdag
 • Så hele den syvende marts
 • Jeg venter kl. 06:30 på en fest.
 • Sørg for at komme
 • Jeg ser frem til
 • Du bringer smil
 • At give dem til hinanden!

Invitationer kan afleveres personligt eller udelades i postkassen - dette vil være endnu mere interessant. Hvis du imidlertid lægger invitationskortet i en skuffe, skal du ikke glemme at sikre dig, at brevet når adressaten.

Hvis fødselsdagen er små børn, skal du overveje tidspunktet for deres søvn. Det er bedre at tilbringe en ferie efter en dags søvn, børnene sover og er glade - du bliver ikke luner.

Rum dekoration

Hvad en børneferie kan gøre uden balloner og feriehætter. Pas på dette på forhånd. På X-dagen skal du puste ballerne og dekorere rummet med dem. Du kan hænge på vægplakaterne med ordene "Tillykke med fødselsdagen!". Når du samler gæster, skal du invitere alle til at bære feriekapper. Du kan købe eller fremstille dem selv. Du kan også købe kiks med konfetti eller bånd, men kun hvis der ikke er børn. Små børn er måske bange for en høj og hård lyd.

Børns fødselsdagsmenu

Hvordan man foder små børn derhjemme er et andet vigtigt emne. Fordi de fleste børn er betyder med mad. Hvis barnets første fødselsdag er tre til fire år gammel, skal du lave mad noget nyttigt, som små børn spiser. Suppe med nudler og kødboller, potetmos med koteletter, kartoffel zrazy, pandekager. Hvis der er mindst en baby blandt gæsterne, skal du passe på ham, fordi mad fra det generelle bord endnu ikke er tilgængelig for ham.

Børns fødselsdagsmenu

For ældre børn (fra fem år gammel) kan menuen ligner en voksen, men ikke altid har børn brug for mayonnaisesalater og kalvekoteletter. For at behage børn og teenagere kan du lave hjemmelavede hamburgere og hotdogs, lave et helt bjerg med pommes frites, lave mad eller købe pizza. Obligatoriske drinks - sodavand eller kompott. Du kan tilberede nuggets - de flyver væk til "Hurra." Også på børnenes bord er fortrinsvis forskellige frugter. Et sådant sæt produkter vil virkelig glæde dine små gæster.

En dessert kræves som dessert. Børn foretrækker frugt og chokoladekager, men det vigtigste valg for denne dag er for fødselsdagsperson.Du kan tilberede en ekstra dessert - is. Tag regelmæssig is, og arranger den i kugler på vaserne. Tilsæt frugter og nødder, hæld marmeladesirup over. Det viser sig meget velsmagende, interessant og billigt.

Børns fødselsdagskonkurrencer

Mellem hovedmåltider skal børn tages, så de ikke keder sig. At have en børns fødselsdag er faktisk ikke en let opgave. Her slipper du af med interessante samtaler som med voksne. Børn kræver konstant opmærksomhed, de er nødt til at være optaget af noget hele tiden, ellers kan de begynde at lege slynger eller bare kede sig. Derfor kan du, efter en velsmagende fest, afholde flere interessante konkurrencer.

Børns fødselsdagskonkurrencer

For at gøre dette har du brug for en voksen programleder, der hurtigt kan styre situationen, hvis alt gik galt. Værten opfordrer nødvendigvis våghalser, der ikke nægter at deltage i konkurrencer først, samt opmuntre en alt for genert lille gæst.

Konkurrencer bør ikke gå på række. Det er bedre at blande konkurrencer med en fest, spil, dans og andre underholdninger. Som præmier til vinderne kan du tilberede små gaver - chokolade, legetøj, blyanter, farveblyanter osv. Her er et eksempel på flere børns konkurrencer, der let vil underholde børn ved en børns fødselsdag.

 1. "Havet er bekymret en gang!". I denne konkurrence går alle til et åbent område for dans. Musikken tænder. Værten siger: ”Havet bekymrer sig engang, havet bekymrer sig to!” Børn på dette tidspunkt danser og grimaser. Når han siger: ”Havet bekymrer sig tre!”, Bør børnene fryse i deres positioner. Så følger lederen dem nøje og får dem til at grine. Hvem først rørte - tabt og ude af spillet. Den næste runde er en mindre person. Den der varer længst vinder.
 2. "Stole". Dette er en klassisk og voldsom konkurrence, som ikke desto mindre er meget populær blandt børn. Der skal være en åben plads til konkurrencen, så børnene har et sted at løbe. Stole sættes i en cirkel, en mindre end de børn, der deltager i konkurrencen. Når musikken tænder, begynder alle at løbe rundt om stole. Og når det slukkes, skal du hurtigt tage en gratis stol. Den, der står uden en stol, forlader. I den næste runde rengøres også en stol.
 3. "Portræt af en fødselsdags mand." Denne konkurrence tager børn mindst 15-20 minutter. De er nødt til at uddele små lag papir og blyanter og bede dem tegne et portræt af fødselsdagsmanden. Din baby vil kunne lide det, for i dag er al opmærksomhed kun for ham. Vinderen bestemmes af fødselsdagsmanden selv.
 4. "Ball Fight." For at gennemføre denne konkurrence har du brug for hjælp fra to voksne og 5-8 balloner. Voksne trækker sengetæppet lodret og improviserer et volleyballnet. Børn er opdelt i to hold og står på forskellige sider af sengetæppet. Børnene får kugler, og børnene kaster dem på nabosiden. Formålet med konkurrencen er at sikre, at der ikke er nogen ballon tilbage på sin side.
 5. "Et reb med stole." To stole er placeret ved siden af ​​ryggen til hinanden. Et reb strækkes under benene på stole - den ene ende nær fødderne af den ene deltager, der sidder på en stol, og den anden om den anden. På leder af kommandoen skal du hurtigt udveksle stole med en ven og trække rebet ved udgangen. Den, der trækker rebet hurtigere, er vinderen.
 6. "Spørgsmål om fødselsdagen." Værten forbereder flere spørgsmål på forhånd om fødselsdagsmanden, hans liv og hobbyer. Den, der giver de mest korrekte svar, vinder.
 7. "Daisy". På forhånd skal du lave en kamille af papir og skrive opgaver til børn på bagsiden. Hvert barn vælger et kronblad og udfører en opgave for ham med musikken. Det er meget sjovt og interessant. Opgaver kan være forskellige - at synge en sang, at fortælle et vers, at gå i en gæs, at krage, at fortælle en tunge twister eller at hoppe på det ene ben.
 8. "Konkurrence for fødselsdagsmanden." Fødselsdagsdrengen sidder på en stol, ryggen til sine venner. Børn skiftes til at slå mig, bjælke, skæve og mooing, og begivenhedens største helt prøver at gætte, hvem der har lavet denne eller den anden lyd.

Andre aktiviteter til børnefest

Ud over konkurrencer er der et stort antal andre underholdninger, der vil underholde dine små gæster.

Sjovt til børnefesten

 1. I kontorartikler er der store tegningspapirer, der er meget sjovt at farve med et stort firma.
 2. For nylig vinder sådan underholdning som ansigtsmaling popularitet. Dette er, når barnet males med særlige sikre malinger. Hans ansigt vendes om til en ræv, en kat eller en bamse. Du kan mestre teknikken selv eller invitere en speciel kunstner.
 3. Karaoke. Børn elsker at synge ikke mindre end voksne, så arranger dem for denne underholdning. Parallelt kan du arrangere et diskotek for fyrene.
 4. Som ekstra forestillinger kan du arrangere en sæbeboelseshow, et dukketeater, invitere skuespillere i farverige kostumer eller blive dem selv. Kostumer til børns tegneseriefigurer kan lejes i skuespillerstudiet.
 5. I slutningen af ​​ferien kan du arrangere en hilsen eller bare lancere balloner fyldt med gas til himlen. Du kan også starte i luftlygterne med ønsker til fødselsdagen.

Feriens afslutning

Børns ferie er kort, fordi fyrene hurtigt bliver trætte. Den mest optimale er 3-4 timer. Det er meget vigtigt at taktfast afslutte ferien, så børnene er glade for at komme hjem. Fortæl gæsterne, at ferien er ved at ende, men før de rejser, lad dem skrive ønsker til fødselsdagspersonen på et stort ark papir. Og du kan også optage en videomeddelelse til ham, som forbliver en hukommelse i mange år.

Før du forlader børnene, skal du spørge dem, hvordan de kommer hjem. Vejled fyrene om nødvendigt. Sørg for at ringe til gæsterne til forældrene, og sørg for, at de kommer hjem.

Børns ferie er stort set afhængig af voksne. Og forældrenes opgave er at give barnet en uforglemmelig fødselsdag, som babyen vil huske i et år.

Video: hvordan man fejrer et barns første fødselsdag

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer