Sådan optøes et køleskab hurtigt: 5 måder

De vigtigste årsager til overdreven afkøling af køleskabet anses for at være en krænkelse af den geometriske del af døren eller en funktionsfejl i termostaten. Sådanne ændringer i driften af ​​køleskabet fører til dannelse af is på væggene og belægningen i fryseren. Husmødre er tvunget til at ty til hurtig optøning af apparatet for at forhindre naturlige skader på oplagrede fødevarer. Menneskerne der er flere effektive måder, som vi vil tale om i dag.

Sådan optøes et køleskab hurtigt

Klargøring af køleskabet til afrimning

 1. Vælg et godt tidspunkt til proceduren. Start ikke afrimning i tilfælde, hvor der er mange produkter i køleskabet, der kan ødelægge hurtigt. Som regel er der i den varme sæson ingen steder at skifte mad, hvilket resulterer i, at det hurtigt bliver værdiløst.
 2. Hvis rummet, hvor køleskabet er installeret i øjeblikket er for varmt, udsættes afrimningsprocessen i en mere gunstig periode. En sådan bevægelse vil hjælpe med at undgå beskadigelse af basale dele, såsom motor, kompressor, termostat og andre. Dette skyldes det faktum, at køleskabet får de indstillede parametre for hurtigt.
 3. Inden du fortsætter med at fjerne mad fra køleskabet, skal du dreje temperaturindekset til "minimum" -mærket og derefter tage stikket ud af stikkontakten.
 4. I tilfælde, hvor designet af køleskabet ikke indebærer tilstedeværelsen af ​​en beholder til opbevaring af den flydende væske, skal du fortsætte som følger. Installer en flad bakke eller håndvask på den nederste hylde på apparatet, hvori vandet løber ud. Sæt en stor klud ved siden af ​​beholderen, det vil ikke lade overskydende væske lække ud over de tilgængelige grænser.
 5. Hvis det er muligt, skal du købe en væskedreneringsslange. Installer det i det hul, som smelten kommer igennem for ikke at konstant presse kluden. Før afrimning skal du fjerne hylder, kasser til opbevaring af frugt, grøntsager og æg fra køleskabet.

Køleskab afrimningsteknologi

Hvis du har tid nok, er det ikke nødvendigt at bruge nedenstående indstillinger. De er designet til at afrime enheden på den kortest mulige tid, hvilket er vigtigt for travle værter. I et andet scenarie er det nok at gennemgå den forberedende proces og derefter åbne døren til apparatet og vente på, at den frosne frakke tiner af sig selv.

I tilfælde, hvor fristerne løber ud, skal du bruge nedenstående skemaer.

Kapacitet med kogende vand
Tag et par dybe keramiske skåle med et volumen på 1,5 liter eller mere. Hæld kogende vand i hver af dem, og læg dem derefter på hylderne. Du kan erstatte keramikken med almindelige aluminiumskander, men vandet i dem afkøles meget hurtigere, dette er ubrugelig for dig. Selve optøningsprocessen er ganske enkel: varme dampe virker aktivt på den frosne masse, hvilket resulterer i, at sidstnævnte begynder at smelte med dobbelt hastighed. Hvis det ønskes, kan du udskifte tanke med kogende vand med en almindelig opvarmningspude, det fungerer efter samme princip, men resultatet opnås længere.

Optøning af køleskabet med kogende vand

varmelegeme
For effektivt at afrime et køleskab skal du bruge en varmeventilator som Veterka eller en konventionel olievarmer. I det første tilfælde er det nødvendigt at installere enheden i niveauet for de midterste hylder, så luften cirkulerer jævnligt i hulrummet. Den anden mulighed involverer installation af radiatoren på gulvet, den er højere og mere kraftfuld, begge enheds funktionsprincippet er relativt ens.Afrimning af køleskabet på denne måde med forsigtighed, hvis der er små børn og kæledyr i lejligheden.

Hårtørrer
Ikke en særlig effektiv metode, i de fleste tilfælde fører teknologien til overophedning af hårtørrer. Men hvis intet andet er ved hånden, fortsæt med forsigtighed. Ret luftstrømmen først mod de øverste hjørner og vægge i køleskabet, og behandl ikke den midterste del af isen. Flyt gradvist fra top til bund og opvarm større områder. Tænd for hårtørrer i 7 minutter, ikke længere, og tag en pause, så apparatet køler af. Hver gang du bruger en hårtørrer i 5 minutter, ellers kan det hurtigt blive ubrugelig.

ventilator
Placer blæseren, så den blæser i toppen af ​​køleskabet. Du bør ikke installere enheden, dirigere den mod midten, optøning af massen vil ske langsommere. Om ønsket kan du kombinere blæseren med skåle, hvori kogende vand hældes. I dette tilfælde skal de anbringes i de nederste hylder. Teknologien er designet til både nye og gamle køleskabe, hvor pelsfrakken fryser meget hurtigt. Glem ikke at lægge en klud og en flad skål i bunden af ​​køleskabet.

Mekanisk afrimning
Brug en blød silikone- eller gummispatel til at fjerne overskydende is fra køleskabets vægge. Teknikken betragtes som yderligere, den bruges i kombination med de ovenfor foreslåede metoder. Det er umuligt at skrabe is med jerngenstande med skarpe kanter, de vil skade køleskabets vægge, dens ydeevne vil falde. Under mekanisk afrimning skal du være opmærksom på små massestykker, der kan komme inde i enheden. Hvis dette ikke forhindres i tide, vil delene korrodere.

Den sidste fase af afrimning

Den sidste fase med afrimning af køleskabet

 1. Efter grundig rengøring af enheden fra frosne masser, er det nødvendigt at vaske enheden grundigt. Bland 100 gr. bagepulver med 80 ml. bordseddike (6%), tilsæt 20 gr. rosmarinester. Hæld lidt penge på køkkensvampen, tør væggene i køleskabet, dør tætninger godt. Behandl kasser og hylder med samme sammensætning. Lad stå i en halv time.
 2. Efter dette tidsrum forberedes en opløsning: bland 2 poser vaniljesukker med 400 ml. varmt vand, vent indtil granulaterne er opløst. Fjern den forrige sammensætning med papirhåndklæder, sænk derefter kluden ned i opløsningen og tør til sidst enhedens hulrum. Vask skuffer, pakninger og hylder i bruser, fugt dem med vaniljeopløsning.
 3. Du er allerede blevet af med lugt, der kan vises efter afrimning. Nu er det nødvendigt at tørre hulrummet i enheden, containere og containere. Gå med en tør klud for at fjerne overskydende fugt. Glem ikke den grundige tørring af sælerne, de absorberer vand og bliver løse.
 4. Indsæt hylderne i åbningerne i køleskabet, tænd ventilatoren og diriger luftstrømmen til midten af ​​apparatet. Vent ca. 20 minutter, anbring derefter beholdere til grøntsager og æg på de midterste hylder, og tør dem også.
 5. Tør gulvet rundt i køleskabet for at forhindre kortslutning. Lad døren stå åben i cirka 1 time, så apparatet er godt ventileret. Sy en bomuldspose, og anbring tørret citrusfrugt i det for at forhindre lugt i at opstå efter afrimning.
 6. Ved slutningen af ​​timen skal du lukke køleskabet, tilslutte det til netværket, indstille den ønskede temperatur. Du må ikke skynde dig at lægge produkterne ud, vent, indtil enheden er kølet helt af. Gentag afrimning, så ofte som din køleskabstype kræver.

Hvad skal ikke gøres

 1. Undgå under ingen omstændigheder køleskabet, der er tilsluttet netværket,. Som et resultat af sådanne handlinger vil termostaten gå i stykker, is begynder at samle sig mange gange hurtigere.
 2. Tanke med kogende vand kan kun anbringes i køleskabets hovedhulrum, men ikke i fryseren.
 3. Brug ikke en hårtørrer til tørring af håret, når du afrimning af en fryser. Arealet med ismasser i dette rum er ret stort, så der er praktisk taget ingen fordel af en svag varm luftstrøm. Men der er risiko for et muligt kredsløb, hvis der pludselig kommer dråber vand på hårtørrer.
 4. Brug ikke piercing-genstande, især benene til at hugge is, når du beslutter dig for at vælge en frossen blok. Der er hyppige tilfælde, når ejerne på grund af uerfarenhed gennemborede køleskabets vægge, hvilket gjorde enheden ubrugelig.

Det er ikke svært at afrime et køleskab, hvis du har tilstrækkelig viden. Brug en olievarmer eller en enhed af Veterok-typen, diriger blæseren til køleskabets hulrum, og monter skåle med kogende vand.

Video: Sådan afrimes en fryser hurtigt

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
Vasya
Vasya

”Tanke med kogende vand kan kun anbringes i køleskabets hovedhulrum, men ikke i fryseren.” Bullshit, min bedstemor og mor lagde altid kogende vand i fryseren.

wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer