Sådan afrimes krabbepinde hurtigt

For nylig bliver krabbepinde stadig mere populære og efterspurgt. Mistresses foretrækker dette produkt oftere, fordi det er overkommelig, velsmagende og let at tilberede. Det er sjældent at finde et nytårsbord, når mindst en salat ikke inkluderer denne ingrediens. Men hvordan kan man afrime krabbepinde for ikke at miste produktets smag, friskhed og fordele?

Sådan afrimes krabbepinde

Sådan afrimes krabbepinde

Krabbe pinde, som enhver fisk og skaldyr, er ganske lunefulde til afrimning. Faktum er, at en høj opvarmningstemperatur hurtigt kan ødelægge produktet. For eksempel anbefales det ikke at optø krabber i varmt vand - produktets konsistens bliver tyktflydende, som grød. Derudover er opvarmningen af ​​pinden mere end sædvanligt, en ubehagelig lugt af råtne fisk vises, hvilket vil være vanskeligt at vejr. Her er nogle klassiske måder til korrekt og sund afrimning af krabber.

 1. En lang afrimning, nemlig en jævn overgang af temperaturregimet, vil hjælpe med at bevare fordelen og smagen af ​​produktet. Få timer før tilberedning skal du overføre pakken med krabber fra fryseren til køleskabet. Efter nogen tid optøer pindene og bliver egnede til madlavning og konsum.
 2. Hvis du har brug for at koge salaten efter et par timer, skal tøekrabbe stikke ved stuetemperatur. For at gøre dette skal du åbne pakken og lade produktet være i individuel emballage på køkkenbordet.
 3. Hvis gæsterne allerede er lige uden for døren, kan krabberpinde til salat ikke afrimes. Produktet er ret blødt og smuldrer let, selv i is. Bare hug de frosne pinde og dypp den i en skål. Mens du klipper resten af ​​ingredienserne, vil stykker af de frosne pinde tø ud, og du skal bare tømme det overskydende vand fra dem.
 4. Nogle opskrifter indebærer ikke skæring af krabber, men deres udfoldelse. Dette gøres normalt, når du fylder produktet. Hvis du skal lave en sådan twist, skal du afrime pindene på en anden måde. Bare fjern dem fra pakningen, fjern den individuelle emballage og hold over kogende vand. Damp blødgør produktet, men lader det være tilstrækkeligt elastisk, hvilket ikke kan siges om enkel afrimning. Hvis du er ukomfortabel med at holde produktet over dampen, skal du bare bruge en langsom komfur. Lad pindene stå på et specielt stativ, hæld vand i skålen, og indstil damptilstand. Bogstaveligt talt tre minutter efter kogende vand er det nok for dig.

Disse enkle metoder hjælper dig med at afrime skaldyr korrekt, samtidig med at du bevarer smag og sundhedsmæssige fordele.

Sådan afrimes krabbepinde hurtigt

Hvis der skal tilberedes en salat her og nu, og der ikke er tid til afrimning, kan du bruge nødmetoder, der kan hjælpe enhver husmor.

Sådan afrimes krabbepinde hurtigt

 1. Den nemmeste måde er at afrime krabbepinde i mikrobølgeovnen. Vær dog forsigtig, fiskeproduktet er bedre ikke at indeholde end at overeksponere. Fjern individuel emballage fra pindene, læg dem på en plade og lad dem stå i mikrobølgeovnen i ”afrimning” -tilstand. Ventetiden er cirka et minut, men ikke mere end to minutter, ellers vil produktet forringes.
 2. På grund af deres porøse struktur optøer krabbetpinde ganske hurtigt. Du kan blot lade dem være i nærheden af ​​en varm genstand, og pindene optøer på 5 minutter. Læg en pakke krabberpinde på en kogende kedel, batteri eller i nærheden af ​​en varmelegeme. Mens du bliver forlovet med en anden skål, er pindene klar.
 3. Du kan afrime krabbepinde med vand. For at gøre dette er det ikke nødvendigt at fjerne dem fra pakken.Dyp simpelthen den forseglede emballage af krabberestængerne i koldt vand og skift væsken, når den afkøles. Pas på ikke at neddyppe produktet i varmt vand - det vil blive ødelagt. Derudover kan du ikke sænke pindene i åben form - vand vil fjerne al smag og mætning fra dem.
 4. Hvis du for nylig har fjernet kagerne fra ovnen og ikke havde tid nok til at køle af, skal du bruge dette til at afrime krabberestængerne. Placer bare pindene i en varm ovn i 5 minutter, så produktet er klar til at koge. Du kan ikke sætte pindene i en varm ovn - denne proces vil ikke fremskynde, men det er meget let at ødelægge produktet.

Disse tip hjælper dig, hvis du har brug for at afrime et produkt så hurtigt som muligt. Men hvad med krabberpinde? Hvorfor elsker de fleste russere dette produkt så meget?

Crab stick opskrifter

Ud over den klassiske brug af krabberpinde i salater er der mange opskrifter, hvor produktet fungerer som en værdig snack.

Crab stick opskrifter

 1. Krabbepinde selv er meget velsmagende og saftig. Og hvis du koger dem i dej, vil børn endda ikke nægte en sådan forretter. For at fremstille dejen har vi brug for et par æg, stumt salt og mel. Bland fødevarer indtil cremet. Dyp krabberpinden i massen og steg i varm vegetabilsk olie. Server krabbetpinde i en dej med enhver sauce.
 2. At dekorere ethvert bord vil hjælpe pitabulse med krabberpinde. Krabbepinde skal hakkes, blandes med revet ost og yoghurt. Tilsæt salt, peber og hvidløg til blandingen. Udvid pitabrødet, og læg det kogte hakket kød på. Rul arket og server det på bordet i form af en afskåret rulle.
 3. Velsmagende og saftige koteletter fra krabberpinde fås. De hakkede spisepinde i en blender skal blandes med revne kartofler, en lille mængde semulje og et kyllingæg. Rul pastejerne i mel og stek i vegetabilsk olie. Fadet viser sig ikke kun velsmagende, men også enkel og let.

Du kan tilberede alt fra krabberpinde - opskrifter er kun begrænset af din fantasi.

Når du vælger krabberpinde, skal du stille dig selv spørgsmålet - hvornår skal jeg lave mad til dem? Hvis det i de kommende dage - er det bedre at tage et kølet snarere end et frossent produkt. Hvis du tager skaldyr til fremtidig brug, skal du foretrække en frossen pakning.

Video: hvad du ikke vidste om krabberpinde

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer