Sådan håndteres træthed: nyttige tip

Træthed er et almindeligt problem for moderne mennesker. Oftere opstår der en lidelse, når der ikke observeres en ordentlig diæt, et uregelmæssigt søvnmønster og manglen på nyttige sporstoffer. Hvis du ikke griber ind, udvikler træthed sig til en kronisk sygdom.

Sådan håndteres træthed

Almindelige årsager til træthed

 • mangel på ren luft;
 • misbrug af kaffedrikke;
 • søvnforstyrrelse;
 • ubalanceret diæt;
 • mangel på væske i kroppen;
 • bivirkninger ved indtagelse af forskellige medicin;
 • mangel på D-vitamin;
 • funktionssvigt i skjoldbruskkirtlen;
 • jernmangel, anæmi;
 • perfektionisme;
 • forkert mave-tarmkanal;
 • stress og depression;
 • hjertemuskelsygdom;
 • urethra-infektion;
 • diabetes mellitus.

Sådan overvindes træthed

Metode nummer 1. drømme

 1. Prøv at sove mindst 7-8 timer. Desuden bør hvile falde om natten fra 22:00 til 6:00 timer. Årsagen til alt er en normal human biorytm.
 2. Det er i disse timer, at hjerneaktiviteten falder og kræver en genstart, og med den hele organismen. Hvis arbejdet ikke tillader dig at slappe af i rette tid, så prøv at ændre det, sundhed bør være en prioritet.
 3. Ellers, hvis du skal sove om dagen, skal du mørke rummet så meget som muligt og fjerne fremmede gadgets, de skulle ikke forstyrre din ferie.
 4. Læger anbefaler ikke at ændre en persons naturlige biorytme, i fremtiden vil et lignende aspekt påvirke helbredet negativt. Tro mig, konsekvenserne vil ikke forårsage positive følelser.

Metode nummer 2. Fysisk aktivitet

 1. I modsætning til alle undskyldninger, skal du gå til sport. Ingen tvinger dig til at købe et dyrt gymnastikselskab. Det er nok at begynde at løbe og hoppe reb.
 2. Efter en uge vil du føle, at du blomstrer. Det er nok at bruge en halv times løb på øvelser og 35-40 minutter derhjemme. Download pressen og lav squats. Manipulationer udføres mindst 3 gange om ugen.

Metode nummer 3. Vitaminkompleks

 1. Gennemgå din kost. For at øge kroppens aktivitet skal du spise mad med et højt proteinindhold. Disse inkluderer bælgplanter, rød fisk, oksekød, kylling, mejeriprodukter.
 2. Husk at drikke et vitamin-mineral-kompleks. Det er også nødvendigt at være i solen i nogen tid. Kroppen har brug for at få vitamin D. Glem ikke at også spise korn og korn, skaldyr.

Metode nummer 4. Specialistbesøg

 1. Hvis du tager medicin, skal du læse instruktionerne omhyggeligt. Måske finder du årsagen til nedgangen i kroppens aktivitet.
 2. Om nødvendigt skal du konsultere din læge, så han skifter medicin eller ordinerer PCT (efter cyklusterapi). En sådan bevægelse på kortest mulig tid vil hjælpe med at genoprette kroppen.

Metode nummer 5. Rigtig morgenmad

 1. Start en ny dag med morgenmad, hvis du ikke har gjort det før. Spis naturlig yoghurt med granola, korn med tørret frugt.
 2. Sørg for at drikke et glas vand med citronsaft efter at have vågnet op eller udskift det med frisk citrus. Afvis kaffedrikke og sort te.

Metode nummer 6. Kampen mod perfektionisme

 1. Hvis du har en lignende funktion, er det værd at overveje denne kendsgerning. Vær opmærksom på, hvor meget kræfter og tid du bruger på kendte aktiviteter.
 2. Forsøg at minimere din perfektionisme i dit arbejdsmiljø.Du kan være speciel i husholdningsopgaver; på arbejdet er det usandsynligt, at sådanne handlinger bliver værdsat.

Eftermiddags træthed

Eftermiddags træthed

 1. I øjeblikket mangler mange mennesker styrke efter middagen. Et lignende problem manifesteres i døsighed og træthed. Faldet i aktivitet stammer fra udmattet energi, der er forbundet med daglig hjerneaktivitet.
 2. Husk, at fysisk aktivitet direkte afhænger af korrekt ernæring og ordentligt søvnmønster. Afbalancere dit måltid. Kombiner kulhydrater og proteiner, glem ikke friske grøntsager og frugter.
 3. Afvis fra hurtige snacks og kraftingeniører. Hvis det er muligt, skal du udføre øvelser eller gå 10 minutters gang i hurtige trin. Vær ikke opmærksom på kolleger, lad dem fortsætte med at være søvnige fluer.

Træthed sammen med psykologiske problemer

Metode nummer 1. Livsstilsvurdering

 1. Det første trin er at nøgternt vurdere, om du er udsat for langvarig stress. Hvor meget er dine presserende bekymringer. Stil dig selv spørgsmålet om, hvorvidt du skal bekymre dig om ingenting.
 2. Hvis du kan finde en forklaring på de fleste af disse aspekter, kan du prøve at tackle problemerne selv. Du kan også søge hjælp hos en psykolog.

Metode nummer 2. afslapning

 1. Hvis du oplever konstant irritation eller angst, vil sådanne tanker snart begynde at udtømme vital energi. Du ender med apati og depression.
 2. For at give kroppen mulighed for at tage en pause fra oplevelserne og adrenalinrusheden, skal du lære at kontrollere bevidstheden. Lær teknikkerne for meditation og afslapning, yoga vil også hjælpe.

Metode nummer 3. Lediggang og glæde

 1. Sæt visse grænser, bevæg dig mod dine mål og drømme. Ingen grund til at prøve at hoppe over dit hoved, igen, sådanne handlinger fører til moralsk udmattelse af kroppen.
 2. Psykologer anbefaler at finde et par gratis timer bare for lediggang. Du kan bare slappe af og sove derhjemme med musik, en bog eller en film. Tilbring også tid i selskab med venner.

Alternative måder at slippe af med træthed

Metode nummer 1. Kinesisk teknologi

 1. Hvis midlerne tillader det, kan du kontakte en professionel massagestal. Prøv akupressur, en lignende praksis, der er kendt siden det gamle Kina.
 2. Teknikken ligner akupunktur, men dyb akupressur bruges i stedet for nåle. Gennem teknikken ældes forskellige dele af kroppen, blodcirkulationen forbedres.
 3. Efter proceduren mærkes varme i kroppen, trætheden reduceres markant, musklerne er helt afslappede. Det er også kendt, at akupressur hjælper med produktionen af ​​endorfiner.

Metode nummer 2. yoga
Yoga til at lindre træthed

 1. Yoga hjælper med at overvinde træthed og tackle stressede situationer. Teknikken har vist sig at være i stand til at gendanne nervesystemet.
 2. Psykologer anbefaler ofte at bruge en yogateknik. De igangværende manipulationer har en positiv effekt på vital energi. Hvis du får erfaring, vil du være i stand til at kontrollere de kræfter, der bruges i løbet af dagen.

Metode nummer 3. Aromaterapi

 1. Procedurerne er rettet mod at bekæmpe træthed ved hjælp af forskellige ethere. Olier udvindes fra næsten alle produkter, der findes i naturen.
 2. Ætere bruges på forskellige måder, de kan føjes til badet, stearinlys eller påføres huden. I kampen mod træthed har estere af citrus, mynte og cypress vist sig godt.
 3. Hvis du vil muntre dig op, kommer kardemomme, kanel og nellikefedre til at redde. Den nødvendige opladning af energi erhverves uden bivirkninger, i modsætning til koffein.

Metode nummer 4. injektioner

 1. For at oplade og forynge kroppen, anbefaler læger at injicere vitamin B12. Efter injektionen aktiveres celler i nervesystemet.
 2. På grund af egenskaberne ved vitamin B12 forbedres hukommelse, koncentration og tænkning markant.Injektion hjælper med at føle sig mere frisk, træthed opløses.

Metode nummer 5. måltid

 1. Prøv at spise i små portioner, men 4-5 gange om dagen. Hvis du understøtter kroppen hele dagen med alle de nødvendige stoffer, er det usandsynligt, at træthed truer dig.
 2. Undgå at sænke blodsukkeret, for det meste er det involveret i energiproduktion. Derfor er du nødt til at spise sød, men i små mængder.

Metode nummer 6. diæt

 1. For at gendanne normalt helbred med tilstrækkelig energi, skal du opgive en kalorifattig diæt.
 2. Mangel på kulhydrater fører til et fald i aktiviteten for hele organismen. Det er nødvendigt at diversificere kosten med sunde produkter. Tag systematisk et vitamin-mineral-kursus.

For at overvinde træthed er det nødvendigt at finde ud af den grundlæggende årsag til forringelse af velvære. Gendan normal biorytm, sov mindst 7-8 timer om natten. Lav den rigtige diæt. Træning og lær, hvordan man slapper af.

Video: hvordan man håndterer kronisk træthed

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer