Fig. Til vægttab - fordele og anvendelser

Med figen mener vi alles elskede, moderat søde frugter, der indtages i store mængder i modningsperioden. Ellers kaldes produktet figner, det introduceres i den basale diæt for kategorier af mennesker, der søger at miste et par ekstra pund. Det skal dog straks siges, at du ikke bør opfatter produktet som en mirakelkur. Det er nødvendigt at gøre en enorm indsats og tage som vane at udføre fysiske øvelser med hyppige intervaller. Men lad os ikke komme foran os, vi vil overveje de grundlæggende punkter i den næste rækkefølge.

Fig. Med vægttab

Produktfunktioner

 1. Tilladt at bruge de præsenterede frugter i enhver form. Det skal dog forstås, at det produkt, der har gennemgået varmebehandling, mister det meste af væsken og bliver kalorifattigt. Mængden af ​​sukker deri er ekstremt høj, så du bør begrænse dig til et par ting om dagen som et alternativ til snacks. Det er også tilladt at inkludere råvarer i skåle, fx salater eller korn.
 2. Træet, som frugterne vokser på, har altid været værdsat og respekteret. Det blev betragtet som virkelig magisk, da figner har været brugt til at eliminere lidelser af forskellig art fra gamle tider. Oprindeligt blev træer plantet som dekorationer. Senere begyndte man at konsumere frugter. Nogle præsenterede skyderne som respekt, som et symbol på velvære og godt helbred.
 3. Oprindeligt dukkede anlægget op i Asien, derefter migrerede til Europa og Amerika, hvorefter det nåede udvidelser i vores hjemland og nabolande. Der nævnes endda, at figner kan udrydde pest. Planten er nævnt i annalderne fra det 16. århundrede, det er talt om i Bibelen. Tidligere inkluderede store mænd figentræet i den basale diæt for at blive udødelig og meget magtfuld.
 4. Værdifulde kvaliteter spredte sig så hurtigt, at alle meningsmålinger ønskede at plante et træ på deres sted. Mange år senere begyndte produktet at blive undersøgt, da det fandt ud af, at der på sin kemiske liste findes en masse uerstattelige forbindelser. Det var også muligt at fastslå, at træer af denne art beregnes blandt hundredeårede. Hvis du giver dem alle betingelserne, kan et træ vare et par hundrede år.

struktur

 1. Alle værdifulde kvaliteter bestemmes naturligvis af de stoffer, der findes i sammensætningen. Hvis du ser på den komplette liste over forbindelser, tager det meget tid. Vi vil kun fremhæve de mest værdifulde, som er koncentreret i et anstændigt beløb. Først og fremmest giver det mening at sige om proteinforbindelser, der er nødvendige ved at tabe sig.
 2. Det kan heller ikke undvære kostfiber, syrer af organisk oprindelse, pektin, B-gruppe-vitaminer, mineralforbindelser. Blandt sidstnævnte giver det mening at sige om magnesium med calcium og fosfor samt jern med kobber og kalium. Til stede i sammensætningen af ​​vand, polyfenoliske forbindelser, flavonoider.
 3. Hvad angår det produkt, der har gennemgået varmebehandling, bevarer det de fleste af de stoffer, der er præsenteret ovenfor. Vand og nogle vitaminer forsvinder dog. Mængden af ​​glukose øges også, så misbrug af figen kan provokere den modsatte effekt.

Effekter på kroppen

Virkningen af ​​figner på kroppen

 1. Indgående elementer afspejles på den mest gunstige måde på sundheden for en person, der står over for funktionsfejl i hjertemuskelen. Der er også en enorm værdi for immunsystemet, det styrker og bliver immun mod virusinfektioner og svampe.
 2. Produktet fokuserer på fiber, der frigør tarmkanalen for snavs.Der er vand, der fremskynder metabolske processer og forbereder kroppen til udledning af uønskede kilogram. Ofte på diæt, mennesker står over for forstoppelse, frugterne løser dette problem.
 3. Takket være antioxidantegenskaber frigøres indre organer fra giftige stoffer, stagnation, skadelige salte og andre giftstoffer, der bremser vægttabsprocessen. Fig. Mættes og forhindrer sult, når det indtages.
 4. Derudover kan frugtens sammensætning prale af tilstedeværelsen af ​​et værdifuldt enzym i form af ficin. Han er aktivt involveret i fordøjelsen af ​​fødevarer, som en person spiser. Sammen med andre enzymer er fordøjelsen af ​​mad meget hurtigere.
 5. Der er stadig en interessant kendsgerning, at de fleste mennesker, der holder sig til en diæt, fratager sig fornøjelsen ved at spise slik. At overveje frugterne kan være et godt alternativ. Forbruge figner i stedet for snacks. Som et resultat forsvinder behovet for slik af sig selv.

Er det muligt at tabe sig?

 1. De betragtede frugter må medtages i hovedmenuen, hvis du vil sige farvel til uønskede kilogram. Det er bemærkelsesværdigt, at du efter at have spist kun et bær får fuld mætning som fra et stort antal andre produkter, som du kunne spise.
 2. Som et resultat reducerer du mængden af ​​kalorier, du forbruger markant. Derudover vil det pågældende produkt være et fremragende alternativ til slik. På grund af dette forekommer et gradvist fald i den samlede kropsvægt.
 3. Det er således let at konkludere, at når du inkluderer frugter i kosten, kan du let slippe af med uønskede kilogram. I dette tilfælde betyder det ikke noget, hvilke frugter du vil forbruge. De kan være friske eller tørrede. Under alle omstændigheder får du en masse nyttige stoffer.

Forbrugsregler

Regler for indtagelse af figner når man taber sig

 1. Frugt kan inkluderes i en afbalanceret menu i enhver form. Men her er der subtiliteter. Det tørrede produkt er sødere. Derfor har den en masse kalorier. En figen indeholder ca. 50 kcal.
 2. Glem derfor ikke så vigtige indikatorer, når du inkluderer råvarer i kosten. Det er bedst at kombinere frugterne med andre produkter eller tilføje salater, mælk. Figen går godt med korn og desserter. Nogle gange tillades frugter at blive spist i stedet for snacks.
 3. Husk, når du spiser friske figner, kroppen og en værdifuld sammensætning også modtager en tilstrækkelig mængde vand. Takket være dette føler du dig fuld og kan godt kontrollere sultfølelsen. Det anbefales også, at frugter bruges som erstatning for sukker.
 4. Ernæringseksperter anbefaler at indtage frugt om morgenen. Dette gøres bedst til morgenmad næsten umiddelbart efter vågnen. På sådanne tidspunkter har kroppen brug for flere kalorier. Som et resultat vil du blive opkrævet med energi hele dagen.
 5. Du kan også spise figner en halv time før du besøger gymnastiksalen. Således vil du give kroppen nok energi. Lige under træning kan du forbrænde alle uønskede kalorier.

De pågældende frugter kan prale af en rig sammensætning. Mange er dog flov over det høje kalorieindhold i figner. Men med korrekt forbrug kan du nemt sige farvel til overvægt. Hvis du ikke misbruger frugterne, er der ingen problemer.

Video: fordelene og skadene af figner for kroppen

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer