Ingefær til vægttab: en opskrift på madlavning

Ingefærrød er for mange kendt som et tonisk og immunmodulerende middel. Ofte, baseret på det, er medikamenter parat til at eliminere visse patologiske fænomener. Ingefær er meget udbredt inden for vægttab; te og afkogninger laves derfra med det formål at fremskynde stofskiftet og forbrænding af fedtvæv. Der er mange variationer af den præsenterede drik, vi vil undersøge den mest værdifulde og effektive.

Ginger Slimming Tea

Ingefær værdi

 1. Ingefær betyder en værdifuld plante, hvis rødder er vidt brugt til tilberedning af drikkevarer og retter. Et karakteristisk træk er hotness, skarp smag, krydret aroma. Imidlertid ved ikke alle, at rødder koncentrerer en masse værdifulde stoffer. Denne liste inkluderer vitaminer, mineraler, fiber, aminosyrer, fedtsyrer og andre essentielle forbindelser i B-gruppen.
 2. Imidlertid betragtes gingerol som den mest værdifulde komponent. Det forstås som en aminosyre, der forbedrer blodcirkulationen og udløser fedtforbrændingsprocesser. Det sigter mod at fremskynde absolut alle metaboliske processer, så en person hurtigt taber sig.
 3. Hvis du starter fra svarene, kan vi drage følgende konklusioner. Te baseret på den præsenterede plante er ikke kun mulig, det skal tages systematisk. Derudover alle mennesker, der ønsker at forbedre deres velbefindende. Om blot et par dage vil de første ændringer i udseende være synlige.
 4. Nyttige egenskaber ved drikken inkluderer opvarmning om vinteren. Eksperter rådgiver at drikke te ved ankomsten fra gaden for hurtigt at gendanne funktionen af ​​systemer og organer. Te forstås også som en naturlig type afføringsmiddel. Denne egenskab er rettet mod at rense fordøjelsessystemet og fjerne forstoppelse.
 5. For personer med diagnosticeret diabetes er det fremlagte middel simpelthen nødvendigt. Det handler om hans evne til at sænke blodsukkeret og lindre hans helbredstilstand. Ingefær rod fjerner kolesterol, forbedrer densiteten af ​​blodkanaler.
 6. Drikken er også en naturlig tonic og antioxidant. Det fremskynder hjernens aktivitet, bekæmper depression. Efter at te kommer ind i kroppen, får hjernen et signal om mætning, mens man spiser, spiser en person mindre.

At lave te

Drikken kan tilberedes fra en tørret eller frisk plante.

I det første tilfælde skal rødderne hakkes. De hugges eller føres gennem et rivjern. Denne indstilling er meget bedre sammenlignet med pulversammensætningen, da den bevarer al den ovennævnte værdi. Det kan dog være vanskeligt at skære, så det er bedre at rive roden.

I den anden udførelsesform anvendes pulveriseret krydderier. Det er ikke så nyttigt, men egnet til te. Valget tages under hensyntagen til hvad der er ved hånden. Men det er bedre at tage en frisk plante.

Ginger Slimming Tea

klassisk

 1. Mål ingefær efter vægt ca. 20 gram. Det tegner sig for ca. 0,3 liter. vand. Hæld kogende vand, dæk og lad stå i ca. 10 minutter. Efter en specificeret periode kan værktøjet betragtes som klar.
 2. Det er vigtigt at forstå, at indtaget udføres uden granuleret sukker for at reducere vægten. Du kan drikke te i bid med honning eller tørrede frugter.

Med citron

 1. Mange mennesker kender den populære opskrift på te med citron og ingefær. Det er bemærkelsesværdigt, at de fleste stjerner ofte spiser en sådan drink. Fordelen ved denne te er, at den perfekt stimulerer hele kroppen og øger aktiviteten. Du muntre dig op.
 2. Ud over den positive effekt på kroppen bruges den pågældende drink aktivt til vægttab. For at tilberede det skal du bare tilberede enkle produkter. Skær 2 skiver citrus. Forlad zest.Det indeholder en høj koncentration af askorbinsyre. Glem ikke at vaske frugten på forhånd.
 3. Tag 25 gr. Frisk ingefær rod. Det anbefales også at tage omkring 300 ml som base. kvalitet te. Riv ingefæren og bland med basen. Vent til roden koger i kogende vand. Tilsæt derefter citrusskiver til drikken.
 4. Rør ingredienserne, og lad drikken brygge i nogle minutter mere. Fordelen ved sådan te er, at den er lige så velsmagende og sund både i varm form og i kulde. Tag en drink regelmæssigt i stedet for almindelig te.

Med hvidløg

 1. Fordelen ved en sådan drink er, at man ikke kun kan sige farvel til at være overvægtig, men også for at styrke immunforsvaret. Efter at have lavet sådan te får den en ret usædvanlig og ejendommelig smag. Det er dog ganske behageligt at indtage en sådan drink.
 2. 250 ml. varmt vand tegner sig for 30 gram. revet ingefærrød og en fedd hvidløg. Hæld kogende vand over ingredienserne. Husk at lade hvidløg passere gennem pressen. Tag dette produkt på tom mave efter at have vågnet op og inden du går i seng.
 3. Alternativt kan te tilberedes ud fra tørrede råvarer. For at gøre dette behøver du kun 10 gram. malet ingefær. Husk, at denne sammensætning har en høj koncentration. Derfor kan der forberedes en ubehagelig eftersmag, når man tilbereder en drink.

Med mynte

 1. Fordelen ved denne opskrift er, at den perfekt undertrykker følelsen af ​​sult, og på samme tid forstærker den perfekt. Det er ingen hemmelighed, at mynte har en antioxidant effekt. Takket være dette renses kroppen naturligt for toksiner.
 2. Derudover forbedrer en sådan drink nervesystemet. Det anbefales at tage det før sengetid. Den nederste linje er, at efter at det får dig til at sove. Hæld 250 ml. kogende vand 10 gr. revet ingefær og 20 gr. friske mynteblade. Insister et kvarter. Nyd det.

Det er værd at vide, at det anbefales at drikke en af ​​drinkerne en halv time før måltider eller på samme tid efter et måltid. Bland ikke det med et komplet måltid. Denne te undertrykker sult perfekt. Brug ikke drikken, så du ikke får problemer.

Video: Ginger Slimming Tea

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer