Jasmine æterisk olie til ansigtet - fordele og anvendelser

Af alle olier betragtes jasminester som den mest effektive behandling mod depression. Hent det fra plantens blomster. Kosmetologer bruger også i vid udstrækning opskrifter baseret på denne olie, da det gør huden sund og frisk. Dette stof er velegnet selv til meget følsom hud. Ved hjælp af sådanne midler udfører kvinder forebyggelse af pigmentering og beskytter også huden mod de negative effekter af solen.

Jasmine æterisk olie til ansigt

Hvad er nyttigt jasminolie

Kosmetologer bruger dette stof til følgende formål:

  • Til hudernæring og -rensning.
  • Opretholdelse af elasticitet og opretholdelse af vandbalancen.
  • At slippe af med acne.
  • Fjern ar.

Denne effekt har olien på grund af sin rige kemiske sammensætning. Det indeholder alkoholer og phytol og jasmol samt andre nyttige ingredienser.

Kontraindikationer for brugen af ​​dette stof?

Dette er først og fremmest en allergi mod ether. Du kan heller ikke bruge det i de første måneder af graviditeten. Hvis du indånder damperne for længe, ​​kan koncentration af opmærksomhed blive nedsat. Det er forbudt at bruge stoffet i dets rene form, da det indeholder alkoholiske opløsningsmidler. Før brug konsulteres med kosmetologer, og sørg for at udføre en allergitest.

Sådan bruges jasminolie til ansigtshud

Kosmetologer hævder enstemmigt den mirakuløse virkning af ether på huden. Med det slipper kvinder for ikke-æstetiske strækmærker. Huden fra denne olie ser yngre ud, silhuetten er strammet. Det tilrådes også at bruge olie til hudsygdomme som eksem og forskellige dermatitis. Kosmetik, der er købt i butikken, er beriget i færdig form ved kun at tilsætte et par dråber olie til dem. For at lave en ansigtsmassage skal du tilføje to dråber til enhver olieagtig base.

Hvordan man laver ansigtsmasker til deres jasminolie derhjemme

Ved regelmæssig brug af produkter, der er baseret på dette stof, vil huden altid være i god stand, sund og frisk. Kompleks bliver mere jævn, tabt elasticitet vender tilbage. Derudover fugter disse masker dybt huden. De vil hjælpe dem, der lider af hævelse og hævelse i ansigtet. Æterisk olie til eliminering af hudorme, acne.

Acnemaske
Maske med jasminolie til acne. Et sådant værktøj renser kanalerne godt, lindrer huden, har en antiinflammatorisk virkning. Det kan bruges som en forebyggende foranstaltning for at forhindre udvikling af et uønsket udslæt i ansigtet. Forebyggelse udføres cirka en gang om ugen.

For at forberede produktet derhjemme skal du tilberede 15 g Borodino eller andet sort brød, 30 ml valle. Selve olien behøver kun et par dråber. Varm valle lidt, og mos derefter brødet grundigt i det. Tilsæt derefter olien. Påfør det resulterende produkt jævnt på forrenset hud. Eksponeringstiden er cirka en halv time. Efter dette tidspunkt vaskes masken af ​​med varmt vand.

Rynke opskrift
Denne maske glatter ikke kun rynker, men forbedrer også blodcirkulation og hjælper med at slippe af med alderspletter. Metabolismen fremskyndes, som et resultat af, hvor meget-nødvendigt kollagen begynder at blive produceret.

Rynkeopskrift med jasminolie

For at tilberede masken skal du bruge 5 ml kokosnøddeolie, 15 g gelatine samt to dråber jasminether. Olierne blandes, og gelatinegranulatet opløses i varm te eller en afkok af medicinske urter. Produktet påføres langs linjerne i den lymfatiske strømning fra midten af ​​ansigtet til håret og ørerne.Masken påføres i tre lag. Efter en halv time skal blandingen fryse på ansigtet i form af en film, der let kan fjernes.

Lægemiddel mod ar
En sådan maske vil hjælpe kvinder, der har ar i deres ansigt efter acne. Hun redder også fra pigmentering.

Det er nødvendigt at fremstille følgende komponenter: 20 g kroporm, 3 dråber jasmine- og citronestere, 5 ml ferskenfrøolie og 2 dråber lavendelolie. Komponenterne blandes og gnides i ansigtet med en svamp med lette bevægelser. Anvend ikke på hudens øjenlåg og området over læberne. Produktet skal forblive på ansigtet i cirka 15 minutter. Efter fjernelse af masken skal du anvende enhver nærende creme på huden.

Maske for at fjerne acne
Ud over at fjerne hudorme, vil en sådan maske forbedre hudfarven og genoprette dens struktur. Porer efter eksponering for en sådan maske indsnævres, hvilket forhindrer genoptræden af ​​uønsket udslæt.

Produktets komponenter: 4 dråber jasminolie, en tablet acetylsalicylsyre, en teskefuld rød kosmetisk ler. Ler blandes med en tablet, som først skal knuses. Blandingen fortyndes med en lille mængde mineralvand, der tilsættes ether. Produktet påføres kun på de berørte områder af ansigtet. Efter en halv time vaskes en sådan maske. For en bedre effekt skal du påføre en bakteriedræbende salve efter masken.

Fedtet hudpleje
Efter brug af produktet normaliseres sekretionen af ​​talgkirtlerne, hvilket resulterer i, at fedtindholdet vil falde markant. Masken lysner ansigtet lidt og tørrer det, så sørg for at anvende en fugtighedscreme, der er egnet til huden af ​​din type, når du har fjernet masken.

Jasminolie til madlavning behøver kun 2 dråber. Derudover har du brug for 1 g ingefær og en spiseskefuld rismel. Ingefær sættes til melet, hvorefter ether sættes til blandingen. Tilføj et lille urteafkog for at opnå en pastaagtig konsistens. Forbered huden ved først at dampe den godt. Distribuer derefter agenten og vent 15 minutter. Derefter kan masken vaskes af.

Tør hudpleje
Denne opskrift er velegnet til følsom hud. Det fremmer intensiv hydrering, nærer vitaminer. For at forberede en mirakelkur, tag en spiseskefulde cottage cheese, 3 dråber jasminether, 2 teskefulde avocado-olie. For at gøre cottage cheese blødere og mere plastisk skal du fylde den med en lille mængde kogende vand. Tilsæt resten af ​​ingredienserne. Efter påføring på huden skal du vente ca. 40 minutter. Efter denne tid fjernes resterne af produktet med et serviet.

Problem hud
Det har antiinflammatorisk virkning, gendanner elasticitet, gør farven mere frisk og sund.

Jasmine olie opskrift på problem hud

Til madlavning har du brug for 3 dråber ether, et æble, 5 g af enhver klid. Æblet gnides, så der fås en gylle, klidet knuses omhyggeligt med en kaffekværn. Komponenterne blandes, massen påføres ansigtet med et tykt lag. Handlingens varighed er en halv time.

Anti-aging hudplejeprodukt
Efter brug af en sådan ansigtsmaske udjævnes rynker, og forsvaret styrkes markant. Takket være den marine komponent er det muligt at korrigere ansigtets form. Spirulina i en mængde på 5 g blandes med 15 g kelp. Et par dråber ether tilsættes. Til denne opskrift skal du tage tøralger, som er godt hakket og gennemvædet i et afkog af urter i en time. Først derefter tilsætter de mirakuløs væske til dem. Påfør masken med penselstrøg langs massagelinierne. Vent 3 minutter, skyl derefter.

Moisturizing Mask Recipe
Ansigtet efter dette middel friskes, beriget med mange vitaminer, mineraler. Regenereringsprocesserne fremskyndes.

For at forberede en sådan maske har du brug for 5 ml kokosnøddeolie, 25 g mørk chokolade. Ether bliver nødt til at tilføje et par dråber.Efter smeltning af chokoladen sættes de resterende komponenter til den i overensstemmelse med opskriften. Et stof påføres velrenset hud i retning af massagelinierne. Skyl grundigt efter fyrre minutter.

Rengøringsmaske
Takket være dette værktøj lyser huden, det vil dybt rense. Masken hjælper med at fjerne akkumulerede toksiner og andre forurenende stoffer.

Jasmineolie til denne opskrift har brug for 3 dråber. Du skal også tilberede 60 ml stærk grøn te. Den tredje komponent i opskriften er sort kosmetisk ler i en mængde på 1 spsk. skeen. Efter fortynding af leret med varm te, tilsættes jasminester. Massér dit ansigt. Efter ti minutter kan masken vaskes af. Som et resultat bliver huden renere, den indånder bedre, en følelse af lethed og ungdommelig hud vises.

Video: essentiel olie i jasmin

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer