Lavendel essentiel olie til ansigt - fordele og applikationer

Mange mennesker kender lavendel - lilla blomster, der beruset med en behagelig lugt. For at fremstille en lille krukke olie fra en plante er der behov for flere tusinde blomster. Lavendel er kendt for sin behagelige lugt og helbredende, helende og beroligende egenskaber.

Lavendel æterisk olie til ansigt

Det er vigtigt at vide! Lavendelolie er et stærkt koncentrat, så det skal blandes med andre ingredienser.

Lavendelolie er forskellig, da den kan bruges til at pleje absolut enhver hud. Blomster bruges både i skønhedssaloner og derhjemme til at forynge og opnå effekten af ​​en ansigtsløftning. Lavendel i kombination med retinol strammer den hældende hud. Den ovale justeres og bliver skarpere. Ansigtshuden får en sund farve.

Nyttige egenskaber

Olie bruges i professionel kosmetologi som en anti-aging eliksir. Lavendel findes i mange cremer, der bekæmper rynker. Planten er almindeligt kendt inden for hjemmekosmetologi. Det hjælper med at smalle porer, reducerer sekretionen af ​​talgkirtler, bekæmper acne og udjævner rynker. Lavendel er en del af mange anti-age-cremer.

ansøgning

På grund af det faktum, at omkring 250 næringsstoffer indsamles, er blomsterne meget populære.

 1. Egnet lavendelolie til alle hudtyper. Men primært bruges lavendel til at udjævne rynker i ansigtet.
 2. Oliesammensætningen inkluderer elementer, hvormed små ar og ar udjævnes.
 3. Olie øger kollagenproduktionen.

Indikationer til brug:

 • pleje af hængende hud;
 • akne, sorte pletter;
 • olieagtig glans;
 • revner;
 • skrælning og rødme.

Olien indeholder stoffer, der dræber vira og mikrober, og som du kender acne - dette er skadelige mikroorganismer. Lavendel reducerer også rødme og betændelse. Ofte har mennesker med problemhud ar og små ar på deres ansigter, og lavendelolie vil også hjælpe med at slippe af med dem. Hudceller erstatter gradvis ardannelsen og arene udjævnes.

Syrerne indeholdt i olien tørrer forsigtigt huden, så der ikke er nogen olieagtig glans i ansigtet. Olie vil gendanne den naturlige ph-balance. Hvis du inkluderer cremer og masker fra lavendel i komplekset med daglige procedurer, falder den olieagtige glans, og den modsatte virkning er ikke, da lavendel ikke er vanedannende.

Lavendelolie hjælper også med slak hud - det er kendt for sine regenererende egenskaber. Olien indeholder alkohol, hvilket får blodet til at fungere bedre, det vil sige, at soveceller fungerer igen. Hos mange kvinder begynder ansigtet at opsvulme med alderen, som ikke kan undgås. Olie vil hjælpe med at slippe af med ødem, der strækker huden, henholdsvis vil der være mindre rynker. Blomsterne i væskesammensætningen vil hjælpe med at udjævne rynker og forhindre dannelse af nye, da kollagen vil begynde at blive produceret.

Lavendel bruges også som ansigtsrens. I kosmetologi tilsættes denne plantes olie under skrælning. Dette bidrager til frigørelse af død hud, vækst og vitalisering af celler.

Der er mange masker og opskrifter til brug af lavendelolie i kosmetologi.

opskrifter

Ansigtsopskrifter med lavendelolie
masker
Der er mange opskrifter på, hvordan man laver masker, der indeholder blomster derhjemme, hvilket ikke er værre end at opbevare kosmetiske cremer.

 1. For at slippe af med uønskede rynker vil lavendel, retinol, stivelse og ferskenolie hjælpe. Alle ingredienser skal igen sættes til stivelse. Efter vask af makeupen skal du smøre dit ansigt ud. Hold ansigtet i 30 minutter, og skyl derefter med kamillebuljong.En sådan maske med tilsætning af retinol fremmer hudfornyelse, og eliminerer derfor rynker.
 2. Maske til foryngelse. Kog et skrællet æble for at gøre det blødt. Når det let er knust, få det og lavet potetmos. Tilsæt et par dråber lavendelekstrakt. Før du påfører dig, skal du vaske dit ansigt godt for at holde dit ansigt rent.
 3. Så huden ikke skinner, som om den er smurt med olie, skal du: koge skalotteløg og knuse dem, tilsæt lavendelolie og gærgranulat. Bland alt sammen og gnid i ansigtet ved at lave massage. Efterlad det på huden i 10 minutter. Det er vigtigt at vaske dit ansigt med citron og vand efter vask for at lukke dine porer.
 4. Rengøringsmaske. Fortynd blå ler i vand, bland grundigt for at gøre en homogen velling. Tilføj et par dråber duftende lavendel til leret. Sørg for at dampe dit ansigt før masken. Hold ansigt i 20 minutter. Skyl derefter med almindeligt vand.
 5. Fugtgivende maske. Det vil opdatere huden og fornye cellerne. Til masken har du brug for olie af lavendel, mandel og flere bær af almindelig viburnum. Tag et par dråber olie. Pund viburnum bær og tilsæt olie der. Påføres på huden i 20 minutter. Skyl derefter med vand. En sådan maske fugter huden, lindrer afskalning og vil være en beskyttelse mod frost.

Masker til kvinder efter 30
Kvindernes hud efter tredive er stadig ung, og du behøver bare at bevare den i god form. Forebyggelse af dannelse af nye rynker og strækning af huden er påkrævet.

 1. Havregryn skrub. Slib en håndfuld havregryn for at fremstille en pulveriseret masse. Læg lidt mælk og et par dråber lavendel i kornet. Påfør denne blanding på ansigtet med massage bevægelser, og skyl derefter med almindeligt vand.
 2. For at eksfoliere keratiniseret hud kan du gøre skræl med tilsætning af lavendelolie. Skrælning med kaffe er meget god. Du kan tage kaffegrunde eller male bønnerne. Føj lidt honning til kaffen. Bland alt sammen, og tilsæt 3 dråber lavendel til blandingen. Det skal påføres huden under massage. Lad være i et par minutter og skyl af.
 3. Skrælning med citron er velegnet til træt og mørklagt hud. Bland citronsaft og termisk vand i lige forhold. Bland alt sammen, og tilsæt 3 dråber lavendelolie. Påfør ansigtet med en vatpind eller bomuld. Vent derefter et par minutter, indtil blandingen tørrer, og påfør derefter et andet lag. Vent ti minutter og skyl med termisk eller mineralvand.

Vintermasker
Ansigtet er åbent om vinteren og tager et koldt slag på sig selv, derfor har det brug for ernæring og pleje. Du kan lave masker for at give næring til huden med nyttige elementer. En maske med lavendel og avocado vil hjælpe her. Sådan gør du: Opvarm avocadolien, så dens temperatur bliver behagelig for ansigtet og ikke brænder. Tilsæt derefter et par dråber lavendelolie til en spiseskefuld. Påfør på huden i tyve minutter. Skyl derefter med varmt vand. En sådan maske gendanner huden, efter proceduren bliver den øm. Denne maske er også velegnet til hængende hud, fordi den har en foryngende virkning.

Cremer ved hjælp af lavendelolie
Mange ansigtscremer inkluderer lavendelolie. Hjemme kan du også lave en fløde, der strammer huden og glatter rynker. Du kan selv lave en fløde med lavendel og kokosolie. Kokos bruges ofte til at fremstille anti-aging cremer. Flødeopskrift: smelt kokosolien et par. Tilsæt et par dråber lavendel og mandel. Kokos har en tendens til at hærde og bliver til en tyktflydende masse, svarende til en fløde. Når alle ingredienserne er blandet, skal de hældes i en praktisk krukke. Brug fløde 2 gange om dagen. Du skal opbevare den i køleskabet.

Du kan lave en creme med glycerin, men denne maske er velegnet til meget tør hud. Det er nødvendigt at blande lanolin og glycerin i 20 gram. Tilsæt avocado og mandelolie, bland alt og tilsæt et par dråber lavendelolie.Opvarm et par (vigtigt: ikke på åben ild, ellers forsvinder alle nyttige egenskaber). Hæld cremen i en praktisk beholder, og det anbefales at opbevare den i køleskabet. En sådan fløde skal bruges om morgenen og aftenen.

Hudsygdomme forbundet med acne kan behandles med lavendelolie, hvilket gør masker og skræl. For at gøre dette har du brug for hvid ler, naturlig yoghurt, honning, olivenolie og lavendelekstrakt. Bland alle ingredienser, indtil der er dannet en tyk masse. Hold ansigtet i 15 minutter, og skyl derefter med almindeligt varmt vand. Efter vask af masken skal du tørre huden med en fugtighedscreme. Komponenterne i dette naturlige middel har helende egenskaber og forbedrer funktionen af ​​hudceller. Denne maske tørrer huden, renser og lindrer acne.

Kontraindikationer

Som enhver medicin har fløde, planter, lavendelolie kontraindikationer.

Kontraindikationer lavendelolie til ansigtet

 1. Brug ikke lavendelbaserede plejeprodukter, hvis du er overfølsom. En allergi er mulig for lavendelblomsterne i sig selv, hvilket kan forårsage kløe, næseoverbelastning og nysen. I nogle tilfælde kan allergier forårsage nældefeber. Det er vigtigt at bemærke, at allergier kan forekomme på grund af en stærk, skarp lugt. Før du påfører lavendel, er det nødvendigt at påføre en lille mængde olie på håndleddet, hvis du ikke har fundet nogen allergisk reaktion, kan du med sikkerhed bruge den. Selv hvis du havde erfaring med at bruge lavendelolie før, skal du stadig teste før genbrug.
 2. Lavendel lindrer nerver og reducerer trykket. Derfor bør personer med lavt blodtryk bruge olie med forsigtighed.
 3. Brug olie med forsigtighed eller slet ikke under graviditet. Da blomsterne har en meget skarp lugt, kan brugen af ​​lavendel forårsage toksikose.
 4. Da lavendel har en beroligende virkning, bør den ikke tages af mennesker med epilepsi.

indtagelse

Lavendelolie tages også oralt for at slippe af med skadelige stoffer og toksiner, så kroppen bliver sund indeni, hvilket betyder, at ansigtets hud bliver elastisk, får en sund farve og naturlig glød. For at påføre olien inde skal den blandes med enhver vegetabilsk olie eller honning. Tilsæt en eller to dråber og tag 2 gange om dagen i tyve dage. Hvis du efter at have taget der vil være ubehag, såsom kvalme eller abdominal ubehag, behøver du ikke tage lavendel med magt. Enten skal du reducere dosis eller tage en pause i en uge.

Lavendel hjælper med både problematisk og aldrende hud. Regelmæssig brug af lavendelolie vil hjælpe med at nyde ungdommelig hud i meget lang tid. Brug af denne medicin er velegnet til enhver hudtype.

Regelmæssig brug af olien giver et resultat meget snart. Men enhver medicin skal bruges korrekt. Lavendelolie behandler endda meget problematisk hud. Men brugen af ​​aromaolie skal være i harmoni med din krop og sundhed. Brug ikke misbrug af den, og hvis der efter de første tricks vises en allergi, skal du stoppe proceduren. Lavendel er et overkommeligt værktøj for enhver, det sælges i apoteker og kosmetikforretninger.

Video: 10 hovedegenskaber ved lavendelolie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer