Æterisk olie af geranium til ansigt - fordele og applikationer

Geraniumolie er vidt brugt inden for kosmetologiområder, især til pleje af hår og ansigt. Vi er interesseret i den anden mulighed, som vi vil overveje mere detaljeret. Olie er berømt for sine medicinske egenskaber, forskellige masker tilberedes på dens basis. Sammensætningen bruges også til at normalisere produktionen af ​​talg og bekæmpelsen af ​​inflammatoriske processer. Vi kommer ikke foran os selv, vi studerer applikationen i detaljer.

Æterisk olie af ansigt geranium

Egenskaber ved ether

Busken er underdimensioneret, flerårig, strødd med lyserøde blomster under blomstringen. For at få aromatisk ether anvendes blade med stængler. Olien lugter dejligt, den opnås ved koldpresning. En uerfaren person kan forveksle denne æter med rosenolie.

Men geraniumsammensætning er berømt for sine store helbredende egenskaber. Interessant nok kaldes denne olie ellers den fattige mands rose, da den fungerer som en alternativ og billig analog til rosen.

Ether ved indånding påvirker øjeblikkeligt de centre i hjernen, der er ansvarlige for fornøjelse. Den er frisk, blød, irriterer ikke nervesystemet. Fremragende til bekæmpelse af træthed og søvnproblemer.

Olien indeholder mere end 60 aktive forbindelser, der komplementerer hinanden og forbedrer den positive effekt på kroppen. I sin struktur giver olie praktisk taget ingen mening, bortset fra at der er en lys grønlig farvetone.

Nyttige kvaliteter af geraniumolie

Der er mere end 200 arter af denne plante, men for at få ether skal du kun tage nogle sorter. Den mest høje kvalitet og effektive æter, ideel til ansigtet, betragtes som en sammensætning baseret på de grønne dele af bourbon geraniums. På grund af brugen af ​​den kolde cyklus bevarer sammensætningen alle helingsegenskaber og virker på huden bedst muligt. Vi vil analysere alle kvaliteterne i prioriteret rækkefølge.

 1. Det har antibakterielle og beroligende egenskaber. Af denne grund bruges det med stor succes til at lindre irritation, rødme og inflammatoriske processer. Forbedrer dermis efter solbadning.
 2. Fugter huden. Sammensætningen indeholder mange næringsstoffer, der trænger igennem porerne og gendanner kollagenbalancen. Derfor udjævnes rynker, huden strammes. Ved at opretholde vandbalancen er olien indikeret til brug med skrælning.
 3. Hvis der er skader i ansigtet, såsom en forbrænding, skæring, sår efter en acne, er eter uundværlig. Det har regenererende egenskaber, gendanner hurtigt huden. Olie tilsættes vintercremer og ansigtscremer.
 4. Det fjerner spor af træthed, toner, forbedrer epidermis tilstand om sommeren. Bruges til at bekæmpe mørke cirkler under øjnene, hævelse, mørke spor efterladt af acne. Angivet til brug med fine eller dybe rynker. Den første går helt væk, den anden glemmes markant.
 5. På grund af dets antiseptiske egenskaber bruges den præsenterede sammensætning til at behandle problemer forårsaget af patogene mikroorganismer. Værktøjet bruges som beskyttelse mod ultraviolet stråling, men i dette tilfælde er det bedre at tilføje det til almindelige hydrogeler eller serum til ansigtet.
 6. De betændelsesmæssige anti-inflammatoriske egenskaber hjælper med at bekæmpe udslæt hos unge, kvinder med hormonelle lidelser. Geraniumsammensætning regulerer produktionen af ​​talg, fjerner purulent acne og blokering af kanalerne i kirtlerne. Porerne indsnævrer, ansigtet ser pænt ud.
 7. På grund af blegningsegenskaberne er det værd at bruge produktet med forsigtighed om sommeren, når huden er garvet. Men i alle andre tilfælde, for eksempel kampen mod fregner eller alderspletter, vil denne sammensætning komme til nytte. Det vil hjælpe med at forbedre ansigtet og give en mærkbar rødme.

Ansøgningens subtiliteter

 1. Alle æteriske olier er allergifremkaldende, så du skal først evaluere hudreaktionen. For at gøre dette påføres sammensætningen på bøjningen af ​​albuen, ældes i en tredjedel af en time og fjernes. Hvis kløe og rødme ikke vises inden for en halv time, kan du bruge den.
 2. Det anbefales ikke at bruge produkter i ren form igen på grund af den høje koncentration af aktive stoffer. Ether er kombineret med andre olier eller naturlige produkter.
 3. 50 ml. konventionel kosmetik, kan du indtaste 4 dråber ether. Hvis du overskrider doseringen, vises der irritation, forbrænding eller anden bivirkning.
 4. Et forebyggende og wellness-kursus ved hjælp af geraniumolie bør ikke vare mere end 20 dage. Hvis du vil bruge produktet i en længere periode, kan du have sundhedsmæssige problemer. Den nederste linje er, at i kroppen på grund af olien begynder sukkerniveauerne at falde.
 5. Med hensyn til ansigtspleje er olie forbudt at blive anvendt til piger i position såvel som dem, der systematisk tager prævention medicin. Problemet er, at geraniumester fremmer øget hormonproduktion. Sidstnævnte er til gengæld ansvarlig for aktiviteten af ​​intern sekretion. Derfor er virkningen af ​​antikonceptionsmidler væsentligt svækket.

Ansigtsmasker med geraniumolie

Ansigtsmasker med geraniumolie
Fersken fløde

 1. Den pågældende maske fungerede godt i kampen mod rynker. Urtekomponenter gendanner hudens elasticitet. Før 1 moden fersken gennem en blender. Rør opslammingen 60 ml. fløde med maksimalt fedtindhold.
 2. Bring ingredienserne til en ensartet konsistens. Indtast derefter 3 dråber planteether. Bland sammensætningen igen. Spred det færdige produkt i et tæt lag på dit ansigt. Forvent en ordre på en halv time. Den resterende maske skal fjernes ved hjælp af en bomuldssvamp.
 3. Tør dit ansigt med en bomuldspude dyppet i micellært vand. Den systematiske anvendelse af masken opnår en effektiv anti-aging virkning. Efter flere procedurer kan du se, hvordan ansigtsrynker og små folder er udjævnet.
 4. På grund af den naturlige sammensætning med et stort antal sporstoffer, bliver huden mærkbar elasticitet. Huden bliver blød og fløjlsagtig.

Kakao æble

 1. Skræl et grønt æble, skræl og mos det med en blender. Omrør 20 gr. kakaopulver. Vær ensartet og sprøjt 2 dråber geraniumether.
 2. Forbered din ansigtshud med et færdigt produkt. Hvil i 30-40 minutter. Fjern derefter masken på en bekvem måde. Tør dit ansigt med en fugtig bomuldspude.
 3. Denne maske har en fremragende fugtgivende effekt. Urtekomponenter eliminerer perfekt hudskalning.

Rugmel med geraniumolie

 1. Fortynd 30 gr. mel med en lille mængde mineralvand uden gas. Bring kompositionen til en pastaagtig konsistens. Indsæt ampullen med vitamin B12 i melmassen. Bland ingredienserne grundigt. Indtast derefter et par dråber ether.
 2. Det færdige produkt skal gnides langsomt og forsigtigt i ansigtets hud. Brug fingerpuder til at gøre dette. Prøv at holde sig til massagelinier. Lad produktet stå på dit ansigt i en halv time. Vask med renset vand ved stuetemperatur.
 3. Klap forsigtigt dit ansigt med et badehåndklæde. Den præsenterede maske er rettet mod at normalisere produktionen af ​​subkutant fedt. Som et resultat af den systematiske anvendelse af produktet, bliver porerne markant indsnævret.
 4. Huden får et sundt udseende og en mat skygge. Derudover fungerer en værdifuld sammensætning på huden som et antiseptisk middel.Som følge heraf forsvinder alle inflammatoriske processer over tid.

Calendula tinktur med grøn ler

 1. Fortynd tinkturen af ​​calendula med oprenset vand i lige store andele. Som et eksempel kan du tage hver komponent 25 dråber. Rør væsken med grøn ler indtil pasta.
 2. Efter dette introduceres et par dråber geraniumether. Bland sammensætningen igen. Spred masken tyndt over dit ansigt. Vent cirka en tredjedel af en time, og vask dig derefter med smeltevand. Den pågældende agent bekæmper effektivt problemhuden.

Hvis du regelmæssigt bruger geraniumether, kan du slippe af med forskellige hudproblemer. Derudover har olien en god anti-aging virkning. For at øge eksponeringen anbefales ether at blandes med andre naturlige produkter.

Video: nyttige egenskaber af geraniumolie

Vi anbefaler at læse


Efterlad en kommentar

for at sende

avatar
wpDiscuz

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

Ingen kommentarer endnu! Vi arbejder på at ordne det!

utøj

skønhed

reparationer